Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Odbojkaški klub Partizan

  • Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

file

Grobar
Учлањен(а)
25.06.2007
Порука
225
Reaction score
422
Dobro je :). Iskreno, kako smo dobili drugi set, tako smo izgubili treci. Jos dve pobede!
 

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.090
Reaction score
5.049
Локација
vezenemam
Ništa nije slučajno:D

Sve čestitke ekipi i treneru, titula je nadohvat ruke, ali ništa još nije gotovo.
Puna koncentracija do kraja, da se brejk potvrdi kući, pa da ih lomimo u trećoj!
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.239
Reaction score
2.807
Bravo momci! Mec je bio bas takav da se stvarno odvijala borba za svaki poen. Zbog toga me jos vise raduje sto smo, kako se mec odvijao, sve vise povecavali razliku. Sta se desilo u trecem, ne znam, da li srljanje ili zelja da se sto prije zavrsi, ali je vazno sto smo onda u cetvrtom ih pregazili. Sad pokusati nastaviti u istom ritmu, a nadam se da konacno i malo vecoj podrsci i na nasem terenu.
 

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.514
Reaction score
29.303
Локација
Novi Sad


Људи, стварно ко год може правац у халу без размишљања! Ови момци заслужују пуну халу, борба је за 3.трофеј у сезони! Па јебем му миша, који још члан ЈСДП у ова тешка времена има овакве резултате и трофеје Купа и Суперкупа + борбу за освајање лиге и то све у једној сезони!

НАПАДАЈ НАПАДАЈ!!!
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Bilo bi lepo kada bi se pojavili najverniji pa da nose momke do nove bitne pobede... ja se ne sećam kada su bili poslednji put organizovano na odbojci, posebno u Beogradu? Ali sumnjam da će biti večeras, prosto odbojka se nekako najmanje prati od tih ekipnih sportova... ispred su bili i rukomet i vaterpolo nekad. U svakom slučaju, ko god može neka dođe da podrži Partizan.
 
Top