• Rukometni klub Partizan je pre nekog vremena zvanično pokrenuo akciju prodaje sezonskih ulaznica za Sezonu 2021/22, sa ciljem da se prikupe novčana sredstva kao vid pomoći klubu. U sezoni u kojoj se posle dosta vremena takmičimo uspešno i na međunarodnoj sceni, Partizan.NET je odlučio da se ponovo odazove pozivu, i ovom prilikom apelujemo na sve kojima je crno-bela boja na srcu da se uključe u našu akciju.

  Prošle sezone, zajedno sa Fondacijom „Pučisti 2012“, zajedno smo sakupili i uplatili 75.000,00 RSD na račun kluba. Predsednik RK Partizan, gospodin Željko Perkunić je u direktnom razgovoru objasnio koliko takve donacije pomažu tekućem poslovanju Kluba.

  Zato smo odlučili da pozovemo sve koji žele da se pridruže, bez obzira da li će biti u mogućnosti da prisustvuju utakmicama ili ne. Posedovanje sezonske ulaznice za bilo koji Klub iz našeg Sportskog društva je verujemo posebna memorabilija za svakog iskrenog navijača Partizana.

  Donacijom u proizvoljnom iznosu na račun Partizan.NET ili uplate preko našeg PayPal naloga webgazda@gmail.com učestvujete u akciji koja će trajati do kraja kalendarske 2021-ve godine. Sva sakupljena novčana sredstva će biti transparentno prikazana, da bi zatim bila iskorišćena za kupovinu sezonskih ulaznica u ime onih koji su učestvovali.

  Pozivamo verne navijače da prepoznaju trenutak, da se priključe akciji i pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. Visina donacije nije ograničena.

  Nakon uplate, molimo da se javite nekom od Urednika da bi se evidentiralo ime i prezime kao i uplata, ukoliko želite da dobijete personalizovanu sezonsku ulaznicu (ili više njih). Za sve one koji nisu članovi Foruma ili jednostavno preferiraju taj tip komunikacije E-mail je: urednistvo.partizan.net@gmail.com. Ukoliko želite da anonimno donirate, vaša uplata će se jednostavno voditi pod „Partizan.NET“.

  Uplate na račun za osobe iz Srbije na ime:

  Zoran Mihajlović
  160-0900100247365-41
  Banca Intesa

  Svrha uplate: Pomoć RK Partizan (kupovina sezonskih ulaznica)

  PayPal račun za one koji nisu u mogućnosti da uplate preko računa ili žive u inostranstvu:


  webgazda@gmail.com

  RK Partizan

Partizan 0:1 Gent, igrač utakmice

Partizan 0:1 Gent, igrač utakmice


 • Total voters
  69
 • Poll closed .

PFC_SO

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
09.06.2007
Порука
1.302
Da ne uskratimo bodova one koji su svoj deo posla odradili na solidnom nivou.
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
1.695
Neznam dali je juce neko zasluzio pozitivnu ocenu?
 

BiP

Grobar
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
633
Локација
NbG
Popovicu glas sto dovoljno govori o igri sinoc. Pohvale jos za Zdjelara, covek je doziveo igracku zrelost i nadam se da ce ostati jos dugo u Partizanu. Scekic solidan, Sanicanin par dobrih intervencija, Rikardo borben ali i poprilicno usamljen u toj borbi. Vujacic mogao do heroja al jbg, ovog puta se nije dalo. Idemo dalje, ja sam zadovoljan dok pokazemo zube u Belgiji i naravno da nastavimo da tresemo Kiprane i Floru.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
8.570
Локација
Beograd
Setih se da nisam dao glas Popu za utakmicu, pa evo, dajem ga sad, da ispravim tu nepravdu...
Kad se primi onako gol da neko skoči i da ga glavom,, uvek pomislim, a zar nije mogao možda golman da prati tu loptu dok putuje, pa da krene prema ,,glavonji,, i mlatara rukama ispred te lopte, možda bi je i zakačio?
Ali...
S druge strane, Pop jeste primo taj jedan, ali je odbranio otprilike još 3...
Dakle, što je bilo do njega, on je nešto (tj. prilično) i uradio (za razliku od ostalih) i stoga - najbolji je igrač utakmice.
 
 • Like
Reactions: BiP
Top