• Rukometni klub Partizan je pre nekog vremena zvanično pokrenuo akciju prodaje sezonskih ulaznica za Sezonu 2021/22, sa ciljem da se prikupe novčana sredstva kao vid pomoći klubu. U sezoni u kojoj se posle dosta vremena takmičimo uspešno i na međunarodnoj sceni, Partizan.NET je odlučio da se ponovo odazove pozivu, i ovom prilikom apelujemo na sve kojima je crno-bela boja na srcu da se uključe u našu akciju.

  Prošle sezone, zajedno sa Fondacijom „Pučisti 2012“, zajedno smo sakupili i uplatili 75.000,00 RSD na račun kluba. Predsednik RK Partizan, gospodin Željko Perkunić je u direktnom razgovoru objasnio koliko takve donacije pomažu tekućem poslovanju Kluba.

  Zato smo odlučili da pozovemo sve koji žele da se pridruže, bez obzira da li će biti u mogućnosti da prisustvuju utakmicama ili ne. Posedovanje sezonske ulaznice za bilo koji Klub iz našeg Sportskog društva je verujemo posebna memorabilija za svakog iskrenog navijača Partizana.

  Donacijom u proizvoljnom iznosu na račun Partizan.NET ili uplate preko našeg PayPal naloga webgazda@gmail.com učestvujete u akciji koja će trajati do kraja kalendarske 2021-ve godine. Sva sakupljena novčana sredstva će biti transparentno prikazana, da bi zatim bila iskorišćena za kupovinu sezonskih ulaznica u ime onih koji su učestvovali.

  Pozivamo verne navijače da prepoznaju trenutak, da se priključe akciji i pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. Visina donacije nije ograničena.

  Nakon uplate, molimo da se javite nekom od Urednika da bi se evidentiralo ime i prezime kao i uplata, ukoliko želite da dobijete personalizovanu sezonsku ulaznicu (ili više njih). Za sve one koji nisu članovi Foruma ili jednostavno preferiraju taj tip komunikacije E-mail je: urednistvo.partizan.net@gmail.com. Ukoliko želite da anonimno donirate, vaša uplata će se jednostavno voditi pod „Partizan.NET“.

  Uplate na račun za osobe iz Srbije na ime:

  Zoran Mihajlović
  160-0900100247365-41
  Banca Intesa

  Svrha uplate: Pomoć RK Partizan (kupovina sezonskih ulaznica)

  PayPal račun za one koji nisu u mogućnosti da uplate preko računa ili žive u inostranstvu:


  webgazda@gmail.com

  RK Partizan

Partizan 3:0 Trajal, igrač utakmice

Partizan 3:0 Trajal, igrač utakmice

 • B. Ostojić

  Votes: 0 0,0%
 • N. Miletić

  Votes: 0 0,0%
 • I. Obradović

  Votes: 0 0,0%
 • M. Jojić

  Votes: 0 0,0%
 • A. Lutovac

  Votes: 0 0,0%
 • L. Pavlović

  Votes: 0 0,0%
 • M. Smiljanić

  Votes: 0 0,0%
 • A. Miljković

  Votes: 0 0,0%

 • Total voters
  41
 • Poll closed .

PFC_SO

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
09.06.2007
Порука
1.302
Glasanje za najboljeg u prvoj utakmici kupa, izvinjenje zbog kašnjenja ankete.
 

Baracuda

Grobar
Учлањен(а)
13.06.2017
Порука
611
Lazar i Kvinsi, a glas i za ćelavog golmana, veoma siguran u par navrata. Trajal nije loša ekipa, sigurno nije za treći rang srpskog fudbala.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
3.936
Menig - najraspolozeniji sa dva gola.

Lazar Markovic - dobra igra, lepo slao lopte, posebno ona kod prvog gola kada je prelepo nasao Jojica a ovaj asisitirao Menigu za gol.

Zivkovic - prvenac u crno-belom dresu i bas je dobro sutirao i pogodio.
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.939
Локација
Beograd/Niš
Žile sve više liči na Vulićevića a može da bude i bolji samo da radi jako. Gol podseca na neke od Vulićevućevih u evropi. Čini mi se Augsburg i Steaua na strani. Mada pamtim i Robija Politehnici kako ga je metnuo lepo.
 
Top