Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Partizan 3x3

The_B

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
1.325
Reaction score
4.955
Локација
Beograd
Zbog higijene foruma, preporučujem ti da se manje oglašavaš, a više šetaš po prirodi, ok je za mozak. Da izađeš napolje umesto što serendaš po tastaturi možda bi i čuo nešto, a ne mračio konstantno.

Svakako nisu biznis krugovi, nego se igra basket i u poznim godinama i to aktivno i imam prijatelje, ne drugare u tom sportu koji su deo naše ekipe.

Džine, raspitaj se malo bolje...

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
4.355
Reaction score
24.947
Zbog higijene foruma, preporučujem ti da se manje oglašavaš, a više šetaš po prirodi, ok je za mozak. Da izađeš napolje umesto što serendaš po tastaturi možda bi i čuo nešto, a ne mračio konstantno.

Svakako nisu biznis krugovi, nego se igra basket i u poznim godinama i to aktivno i imam prijatelje, ne drugare u tom sportu koji su deo naše ekipe.
Ti izgleda prošetaš dnevno 60k koraka koliko stvari stigneš da čuješ

The_B

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
1.325
Reaction score
4.955
Локација
Beograd
provociranje članova
Ne znam šta sam to čuo sem informacija oko kluba ovde?
Ali u principu ne bih se više zadržavao jer je činjenica, ladno ste klasični primer SNS isprdaka koji na svaku moguću vest, post, ljudi koji vam se ne sviđaju nađete zamerku. Trula koalicija, ali dobro... Nemam nameru više da ti odgovaram, jer će opet ispasti da "vi niste ništa krivi".

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.908
Reaction score
20.718
Локација
Nickname
provociranje članova
Više nego dovoljno za normalno funkcionisanje tima i ekipe van onoga što FIBA plaća.

Te fore, teško prolaze sa mnom...

Brate ti si svuda upoznat u prilike, sve žive poznaješ, krećeš se u svim krugovima...
Ali je isto tako svaka informacija mistična i tajnovita, realno ti dobro stoji nick. Ne znam kako stigneš pored svega toga da budeš aktivan na forumu i pišeš nama smrtnicima.

Koja je poenta da iznosiš nešto i ubeđuješ ljude u to a nemaš tačne cifre i podatke? Ja ni ljudima iz svakodnevnog života ne pridajem pažnju dok ne iznesu argumentovano ono o čemu pričaju, briga me što je to za njih istina, zadrži je u tom slučaju za sebe.

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
4.558
Reaction score
13.465
Rekli smo da je dosta.

Dalje direktno banujem

Залад

Форумски курсаџија
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
3.890
Reaction score
33.912
Локација
Из Чикага (моји, знаш ти добро који)

milosh10

Grobarčina
Учлањен(а)
04.01.2010
Порука
1.371
Reaction score
2.840
Локација
Humska 1
1725487381271-scaled.jpg

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.739
Reaction score
2.804
Bravo sampioni na osvojeno prvenstvo ulepsali ste mi dan.

milosh10

Grobarčina
Учлањен(а)
04.01.2010
Порука
1.371
Reaction score
2.840
Локација
Humska 1
Iako je podcast od Mileta Ilica neke informacije o 3x3 Partizan
sa nadom da ce biti najbolje mgouce za nas Partizan.

zdremon

Početnik
Учлањен(а)
23.04.2023
Порука
187
Reaction score
698
Локација
Sremska Mitrovica
Pobeda protiv Uba (22:19) i poraz od Limana (19:21) dovoljni za drugo mesto u grupi i prolaz u četvrtfinale završnog tunira, koji se ove godine igra u Honkongu

Partizan će sutra (ne pre 9:40) u četvrtfinalu igrati protiv prvoplasiranog iz grupe C (Amsterdam, Ulan Bator, Rifa)