• Rukometni klub Partizan je pre nekog vremena zvanično pokrenuo akciju prodaje sezonskih ulaznica za Sezonu 2021/22, sa ciljem da se prikupe novčana sredstva kao vid pomoći klubu. U sezoni u kojoj se posle dosta vremena takmičimo uspešno i na međunarodnoj sceni, Partizan.NET je odlučio da se ponovo odazove pozivu, i ovom prilikom apelujemo na sve kojima je crno-bela boja na srcu da se uključe u našu akciju.

  Prošle sezone, zajedno sa Fondacijom „Pučisti 2012“, zajedno smo sakupili i uplatili 75.000,00 RSD na račun kluba. Predsednik RK Partizan, gospodin Željko Perkunić je u direktnom razgovoru objasnio koliko takve donacije pomažu tekućem poslovanju Kluba.

  Zato smo odlučili da pozovemo sve koji žele da se pridruže, bez obzira da li će biti u mogućnosti da prisustvuju utakmicama ili ne. Posedovanje sezonske ulaznice za bilo koji Klub iz našeg Sportskog društva je verujemo posebna memorabilija za svakog iskrenog navijača Partizana.

  Donacijom u proizvoljnom iznosu na račun Partizan.NET ili uplate preko našeg PayPal naloga webgazda@gmail.com učestvujete u akciji koja će trajati do kraja kalendarske 2021-ve godine. Sva sakupljena novčana sredstva će biti transparentno prikazana, da bi zatim bila iskorišćena za kupovinu sezonskih ulaznica u ime onih koji su učestvovali.

  Pozivamo verne navijače da prepoznaju trenutak, da se priključe akciji i pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. Visina donacije nije ograničena.

  Nakon uplate, molimo da se javite nekom od Urednika da bi se evidentiralo ime i prezime kao i uplata, ukoliko želite da dobijete personalizovanu sezonsku ulaznicu (ili više njih). Za sve one koji nisu članovi Foruma ili jednostavno preferiraju taj tip komunikacije E-mail je: urednistvo.partizan.net@gmail.com. Ukoliko želite da anonimno donirate, vaša uplata će se jednostavno voditi pod „Partizan.NET“.

  Uplate na račun za osobe iz Srbije na ime:

  Zoran Mihajlović
  160-0900100247365-41
  Banca Intesa

  Svrha uplate: Pomoć RK Partizan (kupovina sezonskih ulaznica)

  PayPal račun za one koji nisu u mogućnosti da uplate preko računa ili žive u inostranstvu:


  webgazda@gmail.com

  RK Partizan

Partizan 4:1 Vojvodina, igrač utakmice

Partizan 4:1 Vojvodina, igrač utakmice


 • Total voters
  75
 • Poll closed .

PFC_SO

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
09.06.2007
Порука
1.302
Možete glasati.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
18.867
Локација
Žrnov
Zeka, zbog dve asistncije i gola i zato što ga je bilo svuda.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
8.570
Локација
Beograd
Rekoh da sam sedeo sa Rumljanima, pa onda je i red da glasam za Rumljanina - uostalom, Dača Pantić dade gol, a imao i asistenciju, malo li je?

Drugi glas dajem Lakiju Pavloviću, vidi se da ima fudbal u nogama, šteta što nije dao onaj gol, čitam i da ga neki kritikuju, ali...dečko je kao ,,klinja,, prebačen u prvi tim, a onda - što zbog trenera, što zbog Sume, Natha, Pantića, Jojića, nije ni dobijao šansu da igra - dakle, ,,zaboraviš ga,, par godina a onda očekuješ da posle ko zna koliko vremena on ,,proigra,, k'o da je sam Suma ili Natho...
Pa ne ide to tako...
Mlad igrač mora stalno da igra ili bar da stalno dobija šansu (ako smatraš da je zaslužuje), moraš i da ga trpiš kad mu ne ide - pa da bi on postao pravi igrač...
A ako misliš da ne zaslužuje šansu, ili da ne treba stalno da igra - e onda ga pustiš u drugi klub, da ne gubi vreme ni on sa tobom ni ti sa njim...
Dakle nije sve do Lakija.

Treći glas gol-mašini Rikiju.
Ne treba neko veliko objašnjenje: fudbal se igra za golove, a ovaj momak ih ,,sipa k'o iz kabla,,...
 

Micun

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
268
Локација
Beograd
@Goran Tomic
Sef struke je zadovoljan kako je Pavlovic odigrao. Tako je rekao. Ajde samo nek to zadovojstvo pretoci u jos veci broj minuta, koj ce mu dodeliti pa ce onda mozda nesto konkretnije i pokazati. Definitivno su ga 'zagubili', a kad se tek pojavio delovao je zanimljivo. Meni ovo danas nije bilo posebno dobro, prvenstveno u napred. Sto se defanzive tice bio je disciplinovan i dosta je ptetrcao u presingu. Ja bih voleo da dobije jos prilike pogotovo sto nam treba takav igrac na tom mestu kao leba...
 
Top