Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Partizan i mediji

Peca

Grobarčina
Учлањен(а)
21.04.2009
Порука
3.451
Reaction score
3.778
Локација
Krcunija
Zvanicno,KK Partizan je ostao bez jednog navijaca dok se neke stvari ne promene i dok Dusko Vujosevic ne napusti klub. Nekada najbolji trener Evrope ne sme tako da se ponasa i bruka najveci klub sa ovih prostora i jedan od najvecih u Evropi.Zao mi je,ali tako je. Mrznja pobedjuje sport. Dusko,odlazi!!!
(ja, 15. jun 2015 22:07)

Komentar na vest da je jović pogodjen betonskom žardinjerom u glavu na sajtu UČK92. Nidje veze. Ko botuje, pobedjuje.
 

paokara

Grobar
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
655
Reaction score
60
Mediji nas satanizuju, a mi im idemo na ruku nekim svojim potezima. Kao i nekih ranijih godina, u prvi plan idu napumpani tekstovi kojima pokusavaju da nas Partizanovce moralno srozaju, ma pokusavaju da nas namazu govnima sto je vise moguce. Nista drugo nisam ni ocekivao sa ovakvom vlascu a nakon 13 godina silovanja kurve do smrti.

Cuj, stolicom na reprezentativca. Pa de ste bila govna musava kad su reprezentativca napadali u PG pre koji mesec, kad su reprezentativce gadjali bakljama u zelezniku? Kad su reprezentativce pljuvali i gadjali u zelezniku koju godinu ranije? Serem se u novinare :puke
 

IzrazitiFavorit

Grobarčina
Учлањен(а)
12.03.2007
Порука
1.613
Reaction score
3.810
Jedni u rupi, cekajuci da se desi cudo, pa da njihova mezimica preda franshizu, navijace, a tako taj drugi klub dobije drugu halu, full i back- up sponzore, sudije, politicka ledja, itd...

Drugi, oni objektivni, da kapne neka crkavica za sokic ili burek, sto im Danilovic nije delio, ali vucic- covic- vesic i te kako bili darezljivi, pa eto, za neke dogadjaje se pisalo, za neke ne.

Svi zdravorazumni partizanovci moraju da ostanu imuni na sva ova medijska sranja i halabuku stvorenu oko vestacke tvorevine, docekali su svojih 5 minuta, ali NE DAJTE SE PASJIM SINOVIMA!!!
 

VJ@NS

Grobarčina
Учлањен(а)
06.11.2007
Порука
4.112
Reaction score
1.580
Локација
Topèidera lepša strana
Ljudima bez ličnog integriteta i samopoštovanja ne preostaje ništa drugo nego da formiraju svoje mišljenje konzumiranjem obrađenih informacija sa internet portala.

Tipična priča, Dule sere ovo Due sere ono, bombastićni naslovi itd...Onda odeš na yt i pregledaš integralni snimak KZS i informišeš se iz prve ruke šta je čovek hteo da kaže.

Generalno ta satanizacija traje od kad se ozbiljno uhvatio u koštac sa ovom mafijom, od kad je povezao Čovića sa porodicom Vučić. Sada prelazi i granice dobrog ukusa, predstavljaju ga kao varvara kojiorganizuje vređanje Čovićeve Vesne, kapiram da je kriv i za pogađanje Jovića tomahavkom,predstavljaju ga kao bolesnika, ismevaju se njegovim citatima Kiša i Pekića. Verovatno nisu imali prilike da čuju za njih pre toga. Fukara. Doakaše sve skotine i izdrkotine, doakaće i oni. Samo mi da smo pravi, to je najbitnije.
 

Pekarski

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
9.376
Reaction score
1.445
Локација
Na najvišem nivou
Kakav spin, kakav ogavan tekst. Koliko li je para ovo govno od novinara primilo da napiše ovakvu bljuvotinu?

Cigani, njihovi mediji i sva ta njihova spin mašinerija me podsećaju na američke medijske manipulacuje i laži kada nameravaju da ocrne neku zemlju, njenog lidera ili naciju koju će kasnije vojno da napadnu!

Pa nisu džabe dolazili Bler i ekipa za podučavanje spinera. Ako se ne varam ovaj general Jakšić je otac onog novinara politike, koji je poznati natovac, što bi rekao Voja Mihailović, nato partizani i nato četnici.

U suštini i ti ciganski novinari po redakcijama, gde su uvek bili u većini su oboleli kao i oni što u torturi našeg kluba nad njihovim vide neku zaveru, jer jednostavno ne mogu da istrpe tolike frustracije i da ostanu zdravi u glavi. Bolest!
 

paokara

Grobar
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
655
Reaction score
60
I eto snimka kako pogadja stolica Jovica...

Pa jel u nasem klubu ne postoji niko ko bi Duletu predocio ovakve stvari? Da ga cekaju na zicer! Znaci celo vece i celi dan cekam kad ce Dule javno da kaze ono sto je svakom grobaru palo na pamet.. Ali ako smo mi na forumu znali da je stvarno pogodjen od grobara koji su sedeli tu, sramota je da on nije imao tu informaciju.

Dosta nam je sto nas drkaju, jos sami treba da im dajemo materijala.

Ne znam da li je za ovu temu, sve mi je ovo smrdelo na deo te satanizacije kluba i pogotovo Duleta, nisu oni dzabe cekali sa snimkom...

Ako nam Dule bude bio i portparol i direktor i predsednik i trener propasce i on i mi sa njim!
 

Lothar Matthäus

Grobarčina
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.245
Reaction score
186
Локација
U drzavi ometenoj u razvoju
Urinom ili stolicama u glavu, isti kurac.
Sta je s mozgom jbt, takve stvari ne smeju da se desavaju kod nas, sve sto je ovaj klub gradio pada u vodu takvim potezima. Ko je sebi dao za pravo ovo?

Isti kurac kao kada su vredjali Jevreje onom zastavom na fudbalu pa je umalo nas 15000 napravio magarcima i ostavio kucama a on ispao smeker.
Partizan jeste institucija i uvek je to bio, cini mi se da se previse svacega nakupilo oko ovog kluba.
Evo ako niko nece jebeno da osudi gadjanje coveka stolicom u glavu, evo ja cu.
Mozete sada da mi promenite nick u Toni Bler.

Ako ne mozete da podnesete da mozemo da izgubimo trofeje, onda ne treba da slavite trofeje ni kada ih osvajamo, treba da pratite umetnicko klizanje ili idete na pecanje.
 

Pekarski

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
9.376
Reaction score
1.445
Локација
Na najvišem nivou
Toni Bleru, oduvek je bilo i takvih navijača na Partizanovim utakmicama. Pa stolicom je svojevremeno gađan Drobnjak, a bilo je i onih koji su hteli da se obračunaju sa Vujoševićem. Zna se da je navijačka masa lako zapaljiva, pogotovo kada gleda i trpi ovoliko nepravdi. Ovo gađanje Jovića je naravno za osudu, kao i svi oni ekscesi koji su prouzrokovali velike novčane kazne.

Inače Dule se zapitao da li ima dokaz da je Jovića pogodila u glavu i da naravno osuđuje takve ppostupke, koji na žalost nisu tako retki za razliku od bacanja urina na teren, gađanja bakljom igrača, ili loptom trenera, a koji nisu na isti način propraćeni u našim medijima, kao slučaj Jović.
 

kuki

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
3.547
Reaction score
14.378
Локација
tamo daleko...
Ne secam se da su mediji ovako reagovali kada je nas igrac pogodjen bakljom prosle godine, ili kada je Stojkovic gadjan kamencugom. Zato, ko ih jebe sada. Nije stolica trebala da poleti, ali pogledao sam snimak 20 puta i nisam ubedjen da je pogodjen igrac fmp-a.
 

Vuk23

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2008
Порука
1.578
Reaction score
1.104
Navijači kad se iznerviraju gađaju svim i svačim.
I to je uglavnom izazvano sudijskim odlukama i meta su obično u 99% slučajeva sudije.
Nema šta koga da branim ali dečko sigurno nije gađao njihovu klupu, koja je zaštićena, pa je prava umetnost sa onolike daljine pogoditi čoveka koji sedi.
I ja sam video let dela stolice i zaista preletala mu je tik pored glave.
Dal ga je udarila ili ne to niko ne može utvrditi,ali da je skliznula pravo u reklame ispred klupe je definitivno. Znači sigurno nije bio ozbiljan udarac i zbog zaštite to nije ni mogao biti,nije udaren u glavu pa se deo stolice odbio nazad ili sa strane što bi moglo da implicira ozbiljan udarac,već je sliznuo.
A i taj deo stolice je iz loža,mekan vrlo i sa tim sklizavanjem nije moglo da bude ništa ozbiljno, a da se u sekundi uhvatio za glavu, jeste baš.
A zbog apsolutnog poznavanja ciganske psihe, nije mi uopšte zameriti što mu ne verujem jer težak je to ciganski smrad.

P.S. Samo da konstatujem i ako nema veze sa ovim prethodnim.
Najveće đubre među njima je reprezentativac Kalinić.
Kakvo je to govno majko mila.
I to zaštićeno_Ono njegovo igranje leđima kad sa po metar udaljenosti svom snagom ramenom udara igrača koji ga brani u stavu i to 3-4 puta u napadu je bezobrazluk,a da sudije nesviraju faulove u napadu.
Baš da vidim da to odigra u dresu reprezentacije.
I samo da zamislim Pavlovića,koji izbegava fizički kontakt dole,sve više i više od dolaska.
Pitam se zašto? Imali veze sa sudijama.
Da on onako snažan se zaleti svom snagom ramenom u odbrambenog igrača, šta bi sudije svirale.Pitam se,pitam? :banghead:puke
 

Lothar Matthäus

Grobarčina
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.245
Reaction score
186
Локација
U drzavi ometenoj u razvoju
Ne moze ovo nama da se desava, neprihvatljivo je.
Danas u domacoj ligi, sutra u EL..kraj. Tacne su stvari koje ste naveli i tacno je to u globalu ali to nije izgovor da mi pravimo takva sranja niti ima ko ce to nama da tolerise.
Stvari su u principu jednostavne, treba da naucimo da se nosimo sa sopstvenim sranjima koje napravimo, i kada boli...osudimo ih i ogradimo se. E to je Partizan.

Jeste obecali slucajno da cete odvesti dete na trecu, cetvrtu utakmicu?
Sta cete mu reci?

Gde je publika iz hale sportova da edukuje malo ove ljude, da ne kazem fudbalske navijace.
Stolica je mogla pogoditi bilo koga pored ili na terenu.
 
Последња измена:

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.483
Reaction score
2.088
Дарјан Недељковић, "новинар" Моцарт спорта, синоћ је на Твитеру написао, парафразирам...

"Иако смо фини, користим ову прилику да се искењам Горану Грбовићу по искомплексираној лобањи".


Волео бих да му то понови у 4 ока.

Знао сам да неко ко се зове Дарјан и изгледа како изгледа, вуче комплексе због своје несрећне појаве и имена које дебело вуче на педерастију, али обољење је изгледа знатно веће.
 

paokara

Grobar
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
655
Reaction score
60
Kompleksi kipe, a mudasca mogu samo da cvrkucu preko tvitera.

Meni je sinoc i danas fascinatno to njihovo potenciranje malog kalemegdana, kako se titula vratila tamo, to provlace svuda, svi znaju sta im fali da bi to bila "ona" zvezda, i svi kolektivno lepe etiketice preko licne karte kluba koji slave :).

Takodje, prosle godine je bio hit i udarna vest cestitanje malog Mitrovica, a ono sramna kradja pehara nije naisla na osudu u medijima, tek blage konstatacije kako nam je kosarka propala, uz obavezno provlacenje dominacije partizana kao jednog od faktora tog propadanja.

Sad je vidim sve ok, titula na malom kalisu, pesmice ka Duletu i FKP su normalno navijacko stivo, sve im je potaman. :pickaciganska
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.661
Reaction score
28.669
Локација
ante portas
Darjan Nedeljkovic,onaj prasac iz Svinjformera,masnokosi SirOliver što je gađao loptom trenera KKP (gle čuda niko ga tada nije privodio niti pozvao makar na informativni razgovor) i još mnogi drugi pseudo novinari su najbolji i klasičan primer najgore moguće negativne selekcije koja je zahvatila ovu zemlju. Gle čuda sva trojica i još ko zna koliko njih i njima sličnih navijaju za režimsko mafijaško smeće od kluba.Taj klub je magnet za društveni i moralni talog i esenciju svega najgoreg što ovo društvo ima.U doba socijalisticke države i socijalistickog morala takve pojave su bile koliko toliko na marginama.Znalo se ko je ko i gde je kome mesto u sistemu. Nažalost promena društvenog poretka i sveopšta transformacija države i društva u ovom takozvanom tranzicijskom periodu je dovela do toga da govna, društveni i moralni talog i šljam svih vrsta dobije svoje mesto u sistemu .
 

zokizvrk

Grobar
Учлањен(а)
02.07.2014
Порука
720
Reaction score
1.249
Локација
zemun ceo crn i beo
име Дарјан ни не постоји
док је трајала финална серија,електронски медији су се утркивали да демантују Дулета,да покажу како блокада цирбеса није каснила,али само један се синоћ усудио да покаже не регуларан кош цирбеса.
новинарство у Србији одавно није што би требало да буде.
али нема везе тај човек измишљеног имена,или човек свињског лика или човек масне косе налетеће на једног од нас који ће му све сасути у фацу,од увреда до излучевина.
не знам за вас,али ја хоћу
 

showtime.pekka

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.382
Reaction score
1.169
A istovremeno panteri pevaju "i ko ne skače taj je Grobar" ...

To su te frustracije i nemogućnost ni titulu da proslave kako treba.
 

Фидел

ex PAKY 92
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
1.423
Reaction score
73
Локација
Havana
Уђем на венеричне болести, на вест о циганском "преокрету", кликнем на "не допада ми се" вест, аутоматски забележи негативну оцену, после минут рефрешујем - нема негативне оцене
Мислим, јеботе...

Знам да је постављен линк на теми српски фудбал, али овде ћу копирати текст, пошто ће, сигуран сам, бити ускоро "мало" измењен
Čudo je Crvena zvezda, čudo je i OFK Beograd, a najveće čudo je verovatno naš obogaljeni fudbal... Nagledali smo se svakakvih scena iz zone zumraka na terenima Superlige, a danas na Vračaru smo imali kompletnu epizodu... Najveći srpski klub krenuo je u poteru za titulom pobedom nad OFK Beogradom, ali će brojne kontroverze ostati posle svega viđenog u pobedi Zvezde od 6:2 u Gospodara Vučića.

Zvezda je prvo demonstrirala da ima jednu od najslabijih odbrana u istoriji kluba, štoperi, njeni defanzivci, a naročito Zoran Rendulić ispadali su posle običnog duplog pasa... Bilo je u tim trenucima u igri Zvezde mnogo elemenata onog Lalatovićevog prošlogodišnjeg tima... Spora defanziva i ofanziva naviknuta da komplikuje kao kada je Portugalac Vijeira pokušavao da postigne gol..

Međutim, kada su se zaglibili u rezultatski deficit učenici Miodraga Grofa Božovića demonstirali su još neočekivanu kompotentu - da znaju da izvode uraganske napade u kontinuitetu i u ekspresnom roku pobede rivala? Ono što svojevremeno nisu radili ni Dejo ni Piksi ovog popodneva polazilo je za rukom Kataiju, Vijeiru i Joviću. Njihove akcije su toliko bile "bravoruzne" da su ostajali sami u šesnaestercu i lagano izvršavali egzekuciju.



Bio je to bilijar koji je štopere Romantičara ostavljao u mestu... Dok je Zvezda vršila herojski preokret izgoreli navijači na tribinama stadiona Obilića su se lepo zabavljali: "Ne treba nam plaćena titula kad država cela zna da je lopovčina Karadžić Tomislav".

U samo deset minuta ekspresna goleada i tri boda u džepu nasmejali su dobar deo čak i simpatizera crveno-belih. Iako su po svemu sudeći crveno-beli pored "brazilske crte" u svojoj igri razvili i nemački mentalitet, pa uprkos preokretu i vođstvu nisu stali, već su nastavili da gaze i do kraja meča preko danas nezaustavljivog Džoša Parkera stigli do konačnih 6:2.

A šta su mladi momci sa Stare Karaburme naučili? Ako nisu čuli za trenersku poštapalicu da je 2:0 najopasniji rezultat, sada su u to mogli plastično da se uvere. Njihova mladost učinila je da u svlačionici zaborave dobar deo fudbalskog znanja i u nastavku izgledaju paralisano.

Opasna briga za Vladimira Petrovića Pižona...

Ako nekog zanima golove za domaćina postigli su Andrić i Dražić, dok su preokret Crvene zvezde kreirali Mbođ, Jović, Savićević i Parker...
Извор: Моцарт-спорт

Морам да се исправим, ипак су и новости промениле наслов, али и сам чланак. Између осталог, додато је и:
ДА је пре 10 година ОФК Београд водио на полувремену 2:0, а Звезда победила 6:2 причало би се о врхунској утакмици. Шта рећи, а не заплакати, шта написати после фудбалске утакмице са осам голова која то заправо није била?

Фудбал на Врачару није убила жега, ни топлотни удар на плус 40 већ смешна, пријатељска утакмица између ОФК Београда и Црвене звезде. "Романтичари" су у наставку престали да се бране и Звезда је за 10 минута повела 4:2, па са играчем више славила 6:2 (0:2). У тој пријатељској амнезији чак су се и навијачи Звезде смејали, крстили левом и десном руком. Нико не може клубовима да забрани да се "поштују" на овај начин, али нико није слеп. Брука остаје. Нажалост.
 
Top