Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

PRELAZNI ROK - ZIMA 2014/2015

Статус
Затворена за писање одговора.

Partizan Style

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
2.183
Reaction score
126
Локација
everywhere
Max svaki napadač iz naše lige bi uz Danka bio igraž i golgeter

Ahahha o Boze, sta se sve nece procitati ovde

Pa gde su svi ti igraci i golgeteri koje je Danko lansirao kroz svoju karijeru?

Ako daj Boze dodje Kleo i ostane Lazovic, a Kleo je 3 puta bolji igrac od Skuletica a Skuleta prosecno ulazi u sansu 4 puta po mecu, znaci Kleo ce imati i do 12 sansi po mecu i uz 87% realizacije u drugom delu sezone bi trebao cirke da postigne 130 golova i naravno da podigne Dankov saldo asistencija sa dosadasnjih 8 na 80 zahvaljujuci mnogo vecem procentu realizacije od Skulete.

Blago nama....

Svasta se pise, da.........
 

igor-1

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2007
Порука
2.133
Reaction score
494
Локација
STADION JNA
@ Partizan style

A ,ti baš ne voliš Danka ?
Lepo ti čovek napiše "u našoj ligi " !

Naša liga je takva da igrači poput Danka mnogo odskaču i da iole kršteni centarfori ,a Škuleta to jeste , mnogo lakše ulaze u šanse pored njega .
 

Deki_blade

Grobarčina
Учлањен(а)
12.04.2008
Порука
1.467
Reaction score
84
Локација
..u svom svetu..
A zasto se uopste toliko firsira poredjenje ko je bolje izmedju Skuletica i Clea? sta imamo mi od tog poredjenja?
Za izgleda neminovnu prodaju Skuletica se nusta ne pitamo, tako da sada ne vredi kukati kako je on bolji od Clea i kako zbog toga ne sme biti prodat. Zabole djuru i ostale tuki za to. A iskreno, kad je neminovno da ode u trenutku kada nam se smesi nova cigojnerska prolecna namestaljka, nemam nista protiv da kao zamena dodje Cleo. Kvalitetan je to fudbaler i odlicno bi zamenio Skuletica.


Samo ja mislim da dzabe mi ovde bistrimo politiku. Po mom misljenju je najrealnije da mi ostanemo i bez Skuletica i Danka ali i Fofane (mislim da je on vec prezaljen), a da od Clea ni 'C' necemo videti. Ipak, vidim menja se uprava kao, mozda bidne nesto, da se zaradujemo bar pola godine pa posle opet kuknjava ispocetka.
 

markic

Grobarčina
Учлањен(а)
20.03.2007
Порука
2.947
Reaction score
1.199
et Igor
A šta ćemo sa gomilom šansi koje je Škuletić sam sebi stvorio? Šta ćemo sa velikim brojem asistencija koje je Škuletić upisao. Zašto ne misliš da i Danko igra mnogo bolje kada je Škuletić tu nego je samo obrnuto?
 

krme

Grobarčina
Учлањен(а)
28.08.2010
Порука
1.696
Reaction score
332
Локација
u čestitoj kući
Lijepo je čovjek rekao "iz naše lige". I ja se slažem. Ako ostane Danko i Kojić će imati dobru poluseznu. To da li je lansirao nekog saigrača je svakako neumjesno poređenje Danka onda i Danka sad. On je sad nešto najbliže polušpicu-špicu i osim kvaliteta donosi u Partizan i faktor "strast", kreira igru, nerijetko je asistent.
Ako svi ovi što se nabrajaju kao mogući odlasci odu a ostane Danko - mi ćemo opet igrati pristojan fudbal, a ako ode Danko, bez da bilo ko drugi ode, to više neće ličiti na ovo što smo do sada igrali, pojednostavljeno. Opet, kažem, to je samo moje skromno mišljenje.
 

markic

Grobarčina
Учлањен(а)
20.03.2007
Порука
2.947
Reaction score
1.199
Moje skromno mišljenje je da je Danko odličan fudbaler i da je Škuleta dosta dobar centarfor. Povrh svega, mislim da se jako dobro razumeju njih dvojica i da odlično sarađuju.
Kojića cenim zbog agresivnosti prema protivničkoj odbrani i zbog još nekih drugih stvari, ali mislim da je mnogo slabiji igrač od Škuletića sa mnogo slabijim pregledom igre i slabijom tehnikom i bio bih zadovoljan ako bi on dao pola golova koliko je Škuletić dao pa makar igrao i sa madafakin Runijem u špicu.
 

Peca

Grobarčina
Учлањен(а)
21.04.2009
Порука
3.415
Reaction score
3.361
Локација
Krcunija
Rasprava Škuleta vs Kleo je vrh :)

Selo gori, a Grobar se češlja.

Svinjogojstvo je idealan predsednik za nas, Klea mi.
 

dovla

Grobarčina
Учлањен(а)
22.06.2008
Порука
2.409
Reaction score
142
Локација
...
Hajde da sačekamo ovih par dana. Možda se i Danko nekako predomisli ako vidi da ima neke nade za boljitak u klubu. Možda bi i Drinčić ostao i igrao kao kad je došao. Treba videti i ko će od klinaca dobiti šansu iz Teleoptika i da li bi tu mogli da dobijemo neki bljesak i energiju na početku kao što je bilo sa Tomićem ili Andrijom na samom početku.

Znam da kad pogledamo na stanje u klubu ovo je totalno nebitna pa i nerealna priča ali mi se moramo pakleno pojačati za nastavak sezone. Imamo derbi u rupi, idemo i u NS, znači Dankov i Škuletin odlazak bi bio prejak udarac. Nemojte se zajebavati sa Kojićem, znamo koliko on može, kakvo crno poređenje sa Škuletićem!?
 

mrzim_sve

Legenda
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
2.728
Reaction score
2.044
Локација
Na groblju...
Da se ne lazemo Kojic je igrac istih predispozicija kao Skuletic a i treba mu podjednak broj sansi da postigne gol. Ako ostane zdrav to je to.

Uz duzno postovanje prema nasem igracu koji je zaista bio korektan u izjavama i ponasanju - sama cinjenica da Kojic igra u Partizanu pokazuje koliko se nas klub srozao. Ne trebaju ni revizori, ni stanje objekata, pad na listi UEFA i sl. Dovoljan je on kao etalon. Ako nam je to alternativa, da se pozdravljamo... Mislim da MN nije toliko lud koliko god da se ne pita...

Nema nista od ovog posla.

Jbote, pa Djura to radi vec godinama.

Zar niste naucili?

Pa onda dovede pola relrezentacije Gane posto mu je Nadj sastavio neki smesan spisak opcija... Od jednog od njih se lopta odbila cak 11 puta u gol, cak i na derbiju - par puta... Samo kazem.
 

Magelan

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2012
Порука
859
Reaction score
1.037
Skuleta:Kleo

Anderleht je ekipa koja je poslednji put pre okrsaja sa nama igrala Ligu Sampiona u sezoni 2006/7 bez ijedne ostvarene pobede, a sezone kada su ispali od nas, ispali su u TOP 32 fazi Lige evrope. Ludogorec je prve sezone nakon sto nas je izbacio dogurao do TOP 16 faze Lige evrope, a potom je ove sezone kada nas je opet izbacio, fino igrao LS u nekim mecevima vidno pokraden i cak sa tim rezultatima malo mu je falilo da dodje do Lige Evrope.

Prema tome, po mom misljenju nije zahvalno govoriti ciji su golovi vredniji tj kako je Cleo u to vreme dao tamo nekom gigantu Anderlehtu golove, a Skuntelar dao golove seljackoj ekipi Ludogoreca. Ta asistencija Moreiri na derbiju ide na kredit spretnog Slavoljuba Djordjevica, Cleo je samo uradio ono sto bi i Aksentijevic uradio.

Kome je to Mitrovic davao bitne golove u dresu Partizana, dao je jedan na gostovanju Nefchiju, tamo gde je Skuletic dao dva. Dao gol u rupi u onom najgorem derbiju ikada, ali isto tako se na 144. derbiju lepo ispromasivao.

I Sasa Markovic je dao gol Besiktasu pa ga to ne cini velikim igracem, kao sto promasaj Danka na istoj utakmici ne znaci da je on neznalica.

Da se razumemo volim ja i Skuletu i Klea i Mitra i Sasu Markovica (Aksenta ne volim) ali ne volim da se primenjuju dvostruki arsini prilikom njihovog poredjenja.


Ne slažem se sa tobom. Prvo, bez ikakvog osnova uvodiš u celu priču Aksenta i Markovića koji nisu napadači. Ja sam poredio Petra i Klea u onome što oni treba da rade, a to je davanje golova u normalnom procentu u odnosu na šanse. Mitar je, po meni, dao gol čini mi se Tromzu kad je tamo bilo čupavo pre dve tri godine, ne znam da li je uopšte bio punoletan. Onda je u derbiju rutinski dao gol, a videli smo kako Škuleta rešava situacije 1 na 1. Pričam o smirenosti i rutini. Ako klinac od 19 može da da gol kao da igra sto godina, može i Škuletić iz svake 4 šanse. Ali ovde nije reč o Mitru, već o odnosu Škuletića sa Kleom. Anderleht je u tom trenutku bio bolji tim od nas, prošli smo i na sreću, organizaciju, srce, ali nismo bili bolji. Mislim da je pored ta dva gola kljucni penal dao Kleo. Ti si taj Anderleht sveo na neku jadnu, seosku ekipu, što oni tada nisu bili. Busufa koliko je plaćen, Lukaku i drugi, sve su to bili dobri igrači, bolji od naših. Dalje, ako ti gol Klea onda po onoj kišetini u rupi nije bio bitan onda ne znam koji jeste, čovek je vukao loptu čini mi se 30 metara i dao gol. Mislim da smo imali i igrača manje, nisam siguran. Što se gola, asistencije Moreire tiče slažem se da je Slavoljub odigrao ključnu ulogu ali morao se i Kleo naći na pravom mestu. Pa bilo je u zvezdinoj odbrani još dunstera protiv kojih je igrao Petar, pa nije gol namestio.

Dao sam ti tri, četiri konkretna primera zašto je Kleo bio uspešniji. Prvi, jer se ugradio u najveći uspeh u poslednjih deset godina, i izneo na ledjima meč sa Anderlehtom, koji uopšte nije loš tim bio. Drugo, gol ciganima, čista majstorija, asistencija Moreiri nek bude i slučajna, Škuletić nije ni toliko. Treće, gol protiv najvećeg rivala protiv koga smo igrali u poslednjih x godina, na jednom od najvećih stadiona na svetu. Meni dosta. Da ne pominjemo lakoću sa kojom je davao golove, čista rutina, plus makazice dva puta. Za sve to sam ti naveo i primere kako je Škuletić reagovao u sličnim situacijama: Na Vajt Lejnu promašaji, u derbijima dobra igra ali i promašenih bar 5 šansi, i na kraju u kvalifikacijama tanko. Da ne pričamo lakoću sa kojom Škuleta daje golove, njegova rešenja... Ja Klea da maši glavom idealnu loptu nisam video.

Nema tu dvostrukih aršina, naveo sam konkretne primere i situacije, daleko od toga da omalovažavam Škuletića i mislim da je odigrao sjajno, ali Kleo je bio opasniji napadač. Naš je problem što lako zaboravljamo, a brzo se palimo, onaj ko nam je blizu očiju je super, a onaj koga nema neko vreme je zaboravljen.

Izvinjavam se moderatorima što svodimo temu prelaznog roka na poredjenje ove dvojice, ali kad se već Kleo nametnuo kao navodna zamena Škuleti, nije skoz offtopic uporediti ih. Naravno da Kleo doci nece, i da ćemo dobiti nekog raspada čisto da se popuni brojka. Živ bio.
 

Sekula

Banned
Учлањен(а)
09.08.2007
Порука
644
Reaction score
149
Узалуд труд, џаба нам свееее

Какве три узалуд потрошене стране. Сви они који су иоле пратили последње прелазне рокове знају да Клео неће доћи, да ће Данко и Шкулета отићи, такође и Дринчић. Исто тако знамо да ће нам шпицеви бити Орландић, који има година као Шкулета, а игра у Зети која није међу бољима ни у Монтенегро лиги и Којић или у најбољем случају Делибашић, који је одавно у фудбалској пензији. Тренутно (не)доминира на Тајланду. Орландић има један квалитет који га квалификује да игра у Партизану, а то је да је играч Раје Божовића. Сви остали (не)квалитети су небитни. Уместо Дринчића ће Бранко Илић на задњег везног, а свеже опорављени Остојић на штопера, јер је наше дете и заслужио је шансу. Поред њега, на десном беку биће Пауљевић, најбржи десни бек јужнобанатског региона. Андрија Живковић ће чувати ноге, Пантић зајебавати кризу, Џиги против Вождовца фасовати црвени и четири утакмице казне, а Фофана оболети од још мистериозније болести. Српски Динамо Берлин из септичке јаме има велику шансу за 15:0 следеће полусезоне и то без да му се суде два пенала у дербију.
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Možda bi imao manje šansi ali bi mu procenat realizacije bio veći pa bi došli do iste brojke golova. :D
 

Kejp

Grobar
Учлањен(а)
05.09.2012
Порука
684
Reaction score
89
Ne slažem se sa tobom. Prvo, bez ikakvog osnova uvodiš u celu priču Aksenta i Markovića koji nisu napadači. Ja sam poredio Petra i Klea u onome što oni treba da rade, a to je davanje golova u normalnom procentu u odnosu na šanse. Mitar je, po meni, dao gol čini mi se Tromzu kad je tamo bilo čupavo pre dve tri godine, ne znam da li je uopšte bio punoletan. Onda je u derbiju rutinski dao gol, a videli smo kako Škuleta rešava situacije 1 na 1. Pričam o smirenosti i rutini. Ako klinac od 19 može da da gol kao da igra sto godina, može i Škuletić iz svake 4 šanse. Ali ovde nije reč o Mitru, već o odnosu Škuletića sa Kleom. Anderleht je u tom trenutku bio bolji tim od nas, prošli smo i na sreću, organizaciju, srce, ali nismo bili bolji. Mislim da je pored ta dva gola kljucni penal dao Kleo. Ti si taj Anderleht sveo na neku jadnu, seosku ekipu, što oni tada nisu bili. Busufa koliko je plaćen, Lukaku i drugi, sve su to bili dobri igrači, bolji od naših. Dalje, ako ti gol Klea onda po onoj kišetini u rupi nije bio bitan onda ne znam koji jeste, čovek je vukao loptu čini mi se 30 metara i dao gol. Mislim da smo imali i igrača manje, nisam siguran. Što se gola, asistencije Moreire tiče slažem se da je Slavoljub odigrao ključnu ulogu ali morao se i Kleo naći na pravom mestu. Pa bilo je u zvezdinoj odbrani još dunstera protiv kojih je igrao Petar, pa nije gol namestio.

Dao sam ti tri, četiri konkretna primera zašto je Kleo bio uspešniji. Prvi, jer se ugradio u najveći uspeh u poslednjih deset godina, i izneo na ledjima meč sa Anderlehtom, koji uopšte nije loš tim bio. Drugo, gol ciganima, čista majstorija, asistencija Moreiri nek bude i slučajna, Škuletić nije ni toliko. Treće, gol protiv najvećeg rivala protiv koga smo igrali u poslednjih x godina, na jednom od najvećih stadiona na svetu. Meni dosta. Da ne pominjemo lakoću sa kojom je davao golove, čista rutina, plus makazice dva puta. Za sve to sam ti naveo i primere kako je Škuletić reagovao u sličnim situacijama: Na Vajt Lejnu promašaji, u derbijima dobra igra ali i promašenih bar 5 šansi, i na kraju u kvalifikacijama tanko. Da ne pričamo lakoću sa kojom Škuleta daje golove, njegova rešenja... Ja Klea da maši glavom idealnu loptu nisam video.

Nema tu dvostrukih aršina, naveo sam konkretne primere i situacije, daleko od toga da omalovažavam Škuletića i mislim da je odigrao sjajno, ali Kleo je bio opasniji napadač. Naš je problem što lako zaboravljamo, a brzo se palimo, onaj ko nam je blizu očiju je super, a onaj koga nema neko vreme je zaboravljen.

Izvinjavam se moderatorima što svodimo temu prelaznog roka na poredjenje ove dvojice, ali kad se već Kleo nametnuo kao navodna zamena Škuleti, nije skoz offtopic uporediti ih. Naravno da Kleo doci nece, i da ćemo dobiti nekog raspada čisto da se popuni brojka. Živ bio.

Poenta sto sam tu pomenuo Aksenta je da nije Kleo nista specijalno uradio prilikom te situacije, uradio je ono sto bi svaki igrac uradio, presing na zadnju liniju i pas na prazan gol saigracu. Jedino ako je on svojom pojavom uterao strah u kosti Slavoljubu, pa ajde da racunamo i to. Inace veoma sam se obradovao tokom te situacije, da me ne shvatis pogresno, samo hocu da razjasnim da nije to nikakva majstorija Klea.

Mitar je dao gol Tromzu, svaka mu cast na tome, ali nemoj mi reci da je Tromzo (koji je inace ispao iz lige te sezone) jaci od Nefcija kome je Skuletic dao dva gola, ako vec racunamo gol za gol, zub za zub, mogu biti ekipe slicnog ranga u najboljem slucaju. Dao je i taj gol na derbiju rutinski, ali zar Skuletic nema nikakvu rutinu? Ok, nije dao gol na derbiju, ali eto prvi protiv Ludogoreca i prvi protiv Nefcija, da ne brojimo sad ove u ligi, ali nije se ni tu lopta odbijala od njega u gol.

Nisam ih sveo na jadnu ekipu, vec na ono sto jesu, klub koji je bolji, skuplji, uspesniji i organizovaniji od nas, ali koji nije azdaja evropskog fudbala s obzirom da ne pamtim da li su ikada prosli grupu Lige sampiona. Pricam za poslednjih desetak godina, mozda su tamo dok je Pancev bio zlatna kopacka i Dzajka najbolje krilo na svetu, bili jaci faktor, ali sada nisu neka klasa i po.

Jeste dao je i penal tada, i dao je sjajan gol ciganima kada smo imali igraca manje, ali cini mi se da Kleu pamtis samo dobre stvari, a Skuleti i pored konstatovanja da igra sjajno, samo racunas promasaje, a covek se nadavao golova na svim utakmicama osim na derbiju, a titula se upravo osvaja na malim utakmicama, pobede protiv cigana se bolje pamte i golovi su drazi, ali sta mi imamo od toga smo smo ih dobili 2:4, i razbili od fudbala, kada su oni bili prvaci, bas smo im se usrali u titulu, kao sto je mene zabolelo(nesto drugo) kad nam je Kadu dao gol u 93-em. Daj ti golove Radnickom KG, Vojvodini, Borcu iz Cacka, pa moze i nereseno sa ciganima.

Ja isto kao i ti smatram da je Mitar talentovaniji napadac i da je Kleo opasniji, ali mi onda nije jasno, zasto njih dvojica nisu ulazili u toliko sansi kao i Skuletic? Pa da su ulazili u toliko sansi, a konstatovali smo da obojica bolje resvaju gol sanse, oni bi davali po 30 golova za polusezonu minimum. Mozda nisu hteli, mozda su davali koliko je golova dovoljno ili je saigrace mrzelo da im smestaju sanse, ali ocigledno da je istina negde izmedju. Ko je Kleu branio da da gol u dvomecu protiv APOEL-a? Evo ja se ne secam da je ista i promasio, ali Skuleta se makar nekako izbori za sansu pa nek je i promasi.

Ja ne bi menjao igraca koji je dao ovolika golova ni za koga, a realnost je sasvim drugacija, ja i ti cemo raspraviti sve detalje i sitnice, a od Klea, Mitra, Danka i Skuletica svescemo se na Orlandica i Saponjica.
 
Последња измена:

markic

Grobarčina
Учлањен(а)
20.03.2007
Порука
2.947
Reaction score
1.199
Možda bi imao manje šansi ali bi mu procenat realizacije bio veći pa bi došli do iste brojke golova. :D


Ae paljba!
250px-Goran_Obradovic_-_Lausanne_vs_Sion_02_may_2012.jpg
 

Kejp

Grobar
Учлањен(а)
05.09.2012
Порука
684
Reaction score
89
Uzimamo titulu a onda u napad na LS!

ls.jpg
 

markic

Grobarčina
Учлањен(а)
20.03.2007
Порука
2.947
Reaction score
1.199
Kapiram ideju, ali jebu te zvezdice na Bojinom ramenu :D
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
@Kejp
Zaboravio si Marinka covece :D. Mozda se vrati i stariji burazer ako bog da :D.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top