Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

PRELAZNI ROK - ZIMA 2014/2015

Статус
Затворена за писање одговора.

markic

Grobarčina
Учлањен(а)
20.03.2007
Порука
2.947
Reaction score
1.196
Ja sam se konkretno osvrnuo na Mijatovićev post jer je napisao da je Škuletić nula bez Danka. Išli su tvoj i Mijatovićev post jedan za drugim pa je ispalo kao da sam zakačio i tebe...premda misim da je prejako reći da je Škuletićev ostanak besmislen ako Danko ode.

A Dankov doprinos jeste ogroman
 

Теслић

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
1.356
Reaction score
204
Локација
Република Српскa
Dobrodoslica Gregoru jest da jos nije potpiso..

Danka treba pohvaliti isto kao sto bih ga i kritikovao da je odlucio da ode na polusezoni.
Kao sto neko rece dati mu ugovor na koliko on zeli i maximalnu platu koju mozemo ispostovati i da zamjeni Ilica kada se ovaj oprosti od fudbala.
Iskreno mislim da je to skoro pa nemoguce Danko moze dao ubode dosta veci ugovor nedje preko.

Mislim da bi uz njega i Kojic dao bar 10-15golova za polusezonu.

I zamolio bih gazdu da zabrani pominjanje malog Pantica na ovom forumu. :puke
 

Jug Bogdan

Grobar
Учлањен(а)
31.12.2014
Порука
627
Reaction score
54
У данашњим "Ало" новинама Вучелићева изјава да су одјебали Рамаданија и да прекидају све везе са њим. Ако је то истина, то ће овој управи, што се мене лично тиче, бити велики плус.
 

zokizvrk

Grobar
Учлањен(а)
02.07.2014
Порука
720
Reaction score
1.249
Локација
zemun ceo crn i beo
лепо је то ако су одјебали Фаљија,али чини ми се да,ако је то истина онда праве простор за неког њиховог менаџера,где ће се више уграђивати.
прелазни рок је одрађен релативно добро,али као што су већ људи пре мене писали,одлазака није било само зато што није било понуда у коју они могу лепо да се уграде
 

Partizan Style

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
2.183
Reaction score
126
Локација
everywhere
Covek je nas najbolji asistent, pobogu!

Ne zadugo

A ako gledamo samo nasu ligu, vodeci asistent je upravo taj Skuletic koji sad ocitava molitve zato sto je Danko ostao inace njega nigde ne bi bilo, ima 6 asistencija naspram Dankovih 5.

A tu je i Babonja koji nosi sa sobom 5 iz Vozdovca i sasice ih obojicu realno do kraja sezone :D ako bude igrao.

Da pozelim doborodoslicu Slovencu i da pozelim Marku srecu i samo rad rad rad sve je na tebi sad, nema opravdanja.
 

LAMPAŠ

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.255
Reaction score
3.271
Локација
Beograd
Mozda je za temu o upravi,ali oni su kao otkacili Ramadanija.A od sledece godine FIFA zabranjuje menadzere,odavno smo to pisali a Gazda je juce ponovio,tako da im je lako da teraju menadzere i lupaju sebi pluseve par meseci pre nego sto bi ih FIFA sama sklonila iz klubova.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.763
Reaction score
55.374
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Jednostavno nije tacno.

Evo jedine dve utakmice gde nisu igrali zajedno od pocetka:

FK Radnicki 1923 Kragujevac 0:3 - Skuletic 2 gola i asistencija
http://www.transfermarkt.at/fk-radn...k-partizan-belgrad/index/spielbericht/2482527

FK Donji Srem - Skuletic gol i asistencija
http://www.transfermarkt.at/fk-partizan-belgrad_fk-donji-srem-pecinci/index/spielbericht/2482508

Ja i dalje tvrdim da je Danko nas najbolji igrac.
Ali ipak mislim da Skuletic ne zasluzuje da se ovako pise o njemu.
Ma ajde. Stavis i Dzenana Radoncica pored Lazovica i dace 20 i kusur golova za polusezonu. Da se "razumes u fudbal" znao bi to. Pored Lazovica je jednostavno nemoguce ne dati 20 golova.
Zanimljivo je opet da kada se Kleo spominje, niko ne pominje Ilieva, koji isto to radio za njega, s tim sto mu je ostavljao jos vise prostora jer se izvlacio po krilu.
Da se razumemo, Danku kapa dole, ali ovo useravanje Skuletica je dno dna.
 

espinosa

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2007
Порука
1.697
Reaction score
1.407
Preterujete oko Škuletića i Lazovića samo tako !!
Naravno da je Petru mnogo lakše da igra uz igrača kakav je Danko, što je i normalno. Ni inzagi ne bi bio ono što je postao da nije imao Del Piera, Ševčenka, Kaku, Sedorfa...
O čemu pričate....
Pogledajte sve Petrove golove ove sezone, pa će vam malo bolje otvoriti oči.
Čovek se odlično kreće, ima izvanrednu kombinaciju snage i brzine, skok igru, levu nogu...Baš me čudi što Kojić nije procvetao uz Danka....
p.s. U derbiju je ciganima paniku stvarao Baš taj Škuletić !
 

markic

Grobarčina
Учлањен(а)
20.03.2007
Порука
2.947
Reaction score
1.196
Fudbal je kolektivna igra i ključ našeg dobrog napada je što Škuletić i Lazović odlično sarađuju. Da, možemo da govorimo o tome da Lazović puno znači Škuletiću, ali i Škuletić puno pomaže Lazoviću. Na kraju krajeva i Škuleta je zabeležio dobar broj asistencija, ali se njemu izgleda ne računaju.

Meni smeta upravo ovo što Stojanče kaže. Ispada kao da su svi drugi napadači igrali u tandemu sa Gogom Obradovićem i Asenom Nikolovim na pleju. Nije sporna kritka, ali ja se ne sećam da se nekad igrač koji je davao toliko golova ovoliko omalovažavao. Ne pričam sad za današnje postove nego mislim da generalno postoji taj trend pišanja po Škuletiću.

U svakom slučaju, oba naša napadača su super igrači i treba da budemo srećni što ih imamo.
 

Nikoladzi

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.640
Reaction score
117
Локација
Beograd
Mozda je za temu o upravi,ali oni su kao otkacili Ramadanija.A od sledece godine FIFA zabranjuje menadzere,odavno smo to pisali a Gazda je juce ponovio,tako da im je lako da teraju menadzere i lupaju sebi pluseve par meseci pre nego sto bi ih FIFA sama sklonila iz klubova.

To je tacno...ali je vec "provaljena" fora od strane menadzera za "trgovinu" preko bliskog istoka... Ono sto ti je nekad bio FC Apolon...sad ce ti biti FC Al ahli...i sl... Ne mogu oni tek tako sa njima izaci na kraj..velike su pare u opticaju...
 

BELI BG

Grobarčina
Учлањен(а)
28.06.2013
Порука
1.398
Reaction score
4.619
Локација
Zemun
@Lampaš

Ne zabranjuju se menadžeri. Biće zabranjeno da fond ili menadžer budu vlasnici(suvlasnici) igrača , tj. isključivo će klubovi biti vlasnici(da je to tako bilo tokom Đurine ere , Partizan bi bio u top10 po bogatstvu u svetu).

Dok ja iscuka Nikoladzi objasnio jos poblize. Istu foru koriste i u Evropi , dok se gospoda iz FIFA-e okrene oni ce postati ne vlasnici igraca , vec vlasnici klubova
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Škuletić uopšte nije loš fudbaler. Odradi on mnogo toga dobroga na terenu, ali ima samo jednu falinku... treba mu previše šansi da postigne gol. U Partizanu je postigao dovoljno golova, ali je isto imao po 3-4 dobre prilike po utakmici. U prethodnim klubovima je imao manji broj prilika, a kada na utakmici imaš samo jednu ili dve prilike, a ti postižeš gol iz svake treće ili četvrte, jasno je zašto je pre Partizana davao manje golova. On pod hitno mora da popravi koncentraciju, jer sve ostalo već ima. Ako to uspe, biće jedan od boljih napadača u Evropi.

Što se prelaznog roka tiče, ne hvalite upravu prerano i previše. Do sada nisu dobili ni jednu ponudu na papiru. Sve je bilo ispitivanje i verbalno.

Danko je ostao zato što je ljudina, a većina drugih bi zapalili za Kinu da su dobili petinu Dankovog ugovora.

Kao, odjebali su Ramadanija.... svima vama je jasno, ili trebalo bi da bude jasan novi zakon koji uskoro dolazi u vezi manadžera.
 

Matic

Banned
Учлањен(а)
02.03.2009
Порука
2.883
Reaction score
73
Jebem ja mater ovom malom zalizanog pedercicu uredu je da odes iz kluba ,ali tako hladnokrvno da ponizavas e to je vec neoprostivo , stojim pri tome da ne treba pljuvati decu koja zele da ode ,ali decu poput Markeca,Mitrovica,da ne pominjem Jovetica,mogu da razumem da je u Partizanu kao i u nasem fudbalu losa situacija i da i deca i roditelji zele sto pre da obezbede neku sigurniju buducnost,ali da neko ucenjuje klub ,protim o njemu prica tako hladno da nece da potpise ugovor ne navodeci ni jedan valjan razlog za to ,e to je vec nepostovanje ,bezobrazluk i pljuvanje u lice klubu koji te je opasao da ti ne viri praziluk koji nosis iz svoje selendre mamu ti jebem retardiranu ... Ovog majmuna treba satanizovati na najgori i najneljudskiji moguci nacin ,zabraniti mu da trenira sa prvim timom ,ne placati mu vise ni dinar ,podmecati mu klipove gde god stignemo , dovesti na probu nekog mesara da mu izlomi noge i poslati jasnu poruku svima kojima pada na um da ucenjuju Partizan!!

PREDLAZEM DA MODERACIJA ZABRANI DA SE O OVOM PEDERKU ZABRANI PISANJE NA OVOM FORUMU ,totalna i apsolutna zabrana spominjanja Radonjica i ove kreature od danas do kraja vremena !


Skuletic je skolovan igrac to se vidi u svakom njegovom kretanju koje je promisljeno ,plansko ,a ne nasumicno sto bi se reklo "muva bez glave",jak je kao stena ,jako dobra brzina za svoju visinu ,pritom je i koordinacijski za svoje fizicke karakteristike odlican ,lepo barata loptom ..
On je igrac koji komotno moze da igra u Lesteru ,Vili ,Sandrlendu i da odmah bude starter .. Realizacija mu je mana i slabije koriscenje suprotne noge ,ali previse dobrih karakteristika da bi mu to predstavljalo neki kardinalni problem , uz sve svoje pozitivne karakteristike je pre svega veliki RADNIK ,uporan i vredan momak koji se ne stedi ni na jednoj utakmici .

Funkcionisao bi on i bez Danka jer bi Marko prebacio nekog igraca blize njemu ,ali taj igrac ne bi bio toliko opasan po gol kao Danko nego bi samo gledao asistenciju ,malo vrlo malo je igraca u evropi koji su podjednako uboiti pred golom i kreativni da stvore sansnu saigracu kao Danko , on je nas Runi ili Toti bez pardona i mnogo mi je drago sto ostaje .
 

LAMPAŠ

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.255
Reaction score
3.271
Локација
Beograd
Koji je to igrac za koga je Nikolic provukao kroz intervju da je mogao biti doveden za buducnost,sto je tesko ali ne i nemoguce?Gacinovic?
 

najgori

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
1.933
Reaction score
7.320
Локација
Banja Luka
Koji je to igrac za koga je Nikolic provukao kroz intervju da je mogao biti doveden za buducnost,sto je tesko ali ne i nemoguce?Gacinovic?

Gacinovic ili Drazic, treceg ne vidim...

Dobrodoslica Balazicu, vidi se da je momak "dobar u glavu" odmerene izjave, kulturan decko. Jos na terenu nek pokaze ubilacki nagon prema napadacima, metne ciganki iz prekida i ja cu biti zadovoljan :D
 

fkloznica

Grobarčina
Учлањен(а)
18.04.2008
Порука
5.738
Reaction score
2.094
Локација
sektor - M
Статус
Затворена за писање одговора.
Top