Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Radio Mileva, Leto 2021.

Статус
Затворена за писање одговора.

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
U Srbiji prelazni rok traje do 17.9.

Bagro jedna, pobeda u grupnoj fazi vredi pola milke, što više pobeda to bolje po koeficijent. Što bolji koeficijent to je zagarantovanija evropa. Dovedite domaćeg štopera i špica, centralnog veznog i krilo stranca. Krilo mora biti klasa, a vezni radilic. Jebem li vam sve lopovsko. Nećemo izdržati na tri fronta sa ovim fondom igrača... A za cigane i evropske protivnike su nam potrebni fudbaleri!
 
Последња измена:

Amadeus

Grobar
Учлањен(а)
20.07.2021
Порука
655
Reaction score
1.540
Локација
Jug
Oni svi tamo zajedno da imaju dva grama mozga shvatili bi da im je ovo takmičenje premija u odnosu na Ligu Evrope. Ali što bi se oni oko toga zamarali.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.889
Reaction score
13.728

Дакле скоро 4 милиона смо добили самим уласком у групе. Која је шанса да ће нешто од ових пара отићи на неку аждају ? Ја мислим непостојећа.

Što se prelaznog roka tiče govnima je prioritet da prodaju Sumu i Zdjelara a što pojačanja tiče to samo možemo sanjati.
Мислим да се њима не жури са Сумом и Здјеларом....пола милиона - то је сића за њих, за томпусе. Мислим да Маркеца они гледају да продају јер је тренутно играч који је на највећој цени. Само је питање да ли ће га продати сад или на зиму.
Павловића су продали пре почетка групне фазе иако су могли да сачекају крај групне фазе кад му цена још више скочи......могућ је сличан сценарио и до краја овог прелазног рока
 

Luka-70-

Puni kučku
Учлањен(а)
04.08.2011
Порука
1.998
Reaction score
7.605
Локација
Od bloka mog do hrama tog..
Svaka cast igracima i Stanojevicu na plasmanu u grupe. Jeste ovo trecerazredno takmicenje, ali Soci i Santa Klara uopste nisu naivne ekipe, a nama fali nekolicina pojacanja, a i kuburimo sa povredama (Miso, hvala ti).

Ne bih posebno nikoga da izdavajam, videla se velika zelja za borbom i pobedom medju svim igracima, i mnogo mi je drago sto smo sinoc prebili ona portugalska govna. Pored batina kojr su primili, usrali su se i od pritiska sa tribina, nisu oni navikli na tako nesto.

Sinocnja pobeda je, kao i svaki drugi plasman u Evropu, od ogromnog znacaja. To je prilika da igraci stvarno prime svoje plate, uprava je primorana da dovede neko bedno pojacanje (a i takvo znaci), ciganska histerija u medijima privremeno smanjena, a to je i sansa za nase oci da se odmore od Linglong tajr lige.

Upravi posebno jebem majku, sto jos jednom direktno sabotira nase uspehe (ili pokusava da to ucini) , ne dovodjem nikakvih pojacanja, vec ostavljanjem na cedilu tima i trenera.

Danas da izvucemo finu grupu, pa mozda i da jurimo prvo mesto. Zasto da ne?

Cestitam i napacenim dusama sa ovog foruma, zasluzili smo ovaj plasman i mi.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Screenshot_20210827-015531_Viber.jpg



Kako bi to Garba rešio da je trener.

Stanoje mora tražiti pojačanja sada i to pojačanja koja će odmah uskočiti u 11.
Krilo- Ovo mora biti klasa, stranac.

Štoper- Domaći igrač, pretpostavljam kog ćemo pojuriti, pbg botovi su ga spominjali na početku prelaznog roka. Ja bih ipak pokušao sa jednim prekaljenim domaćim imenom koji je osvajao i LŠ i LE i premijer ligu, ako ne može on, daj šta daš.

Desni bek-Isto kao i krilo stranac mora biti, jednostavno ono što mi imamo kao opcije na desnom beku je sramota. Baš strče i kvare igru, jeste Miljkon zaslužan za prvi gol sinoć ali koliko je akcija pokvario?

Rezervni špic-Isto kao i za domaćeg štopera, pretpostavljam ko bi to mogao biti. Potrebna je Rikardu pomoć, bar da u ovim livadarskim utakmicama odmori, a i kad se juri rezultat ne bi bilo zgoreg da imamo opciju da zaigramo sa 2 napadača.

Krilo, štoper i rezervni špic su pod moranjem, desni bek znam da će biti naučna fantastika ako bi došao. Fali nam još jedna pozicija ali bih bio zadovoljan sa 4 tj sa 3 pojačanja. Ni titula ni evropa se ne mogu napasti sa trenutnim sastavom.
 

MMM2909

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2010
Порука
1.813
Reaction score
6.269
Ma ima toliko slobodnih igraca koji bi nam bili pojacanja, samo kad bi Gmazura podigao svoje debelo dupe iz forelje, a Iglica ostavio koks sa strane, ali ne....govna
 

kontraAV

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
1.042
Reaction score
3.529
Локација
Crna Gora
Nenormalni čovjek neartikulisanog ponašanja po imenu Ivica Iliev je potvrdio moje crne prognoze-ne dovode više nikog. Popunjeni smo. Smradina jedna.
 

LuizEverton

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2020
Порука
370
Reaction score
1.741
Локација
Novi Sad

"Sportski direktor crno-belih napominje da neće dolaziti novi igrači, ukoliko neko od postojećih ne napusti klub, jer ne želi da nagomilava kadar"
 

Amadeus

Grobar
Учлањен(а)
20.07.2021
Порука
655
Reaction score
1.540
Локација
Jug
Stvarno šta će nam prvi štoper i levo krilo? Pukli skroz.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top