• Rukometni klub Partizan je pre nekog vremena zvanično pokrenuo akciju prodaje sezonskih ulaznica za Sezonu 2021/22, sa ciljem da se prikupe novčana sredstva kao vid pomoći klubu. U sezoni u kojoj se posle dosta vremena takmičimo uspešno i na međunarodnoj sceni, Partizan.NET je odlučio da se ponovo odazove pozivu, i ovom prilikom apelujemo na sve kojima je crno-bela boja na srcu da se uključe u našu akciju.

  Prošle sezone, zajedno sa Fondacijom „Pučisti 2012“, zajedno smo sakupili i uplatili 75.000,00 RSD na račun kluba. Predsednik RK Partizan, gospodin Željko Perkunić je u direktnom razgovoru objasnio koliko takve donacije pomažu tekućem poslovanju Kluba.

  Zato smo odlučili da pozovemo sve koji žele da se pridruže, bez obzira da li će biti u mogućnosti da prisustvuju utakmicama ili ne. Posedovanje sezonske ulaznice za bilo koji Klub iz našeg Sportskog društva je verujemo posebna memorabilija za svakog iskrenog navijača Partizana.

  Donacijom u proizvoljnom iznosu na račun Partizan.NET ili uplate preko našeg PayPal naloga webgazda@gmail.com učestvujete u akciji koja će trajati do kraja kalendarske 2021-ve godine. Sva sakupljena novčana sredstva će biti transparentno prikazana, da bi zatim bila iskorišćena za kupovinu sezonskih ulaznica u ime onih koji su učestvovali.

  Pozivamo verne navijače da prepoznaju trenutak, da se priključe akciji i pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. Visina donacije nije ograničena.

  Nakon uplate, molimo da se javite nekom od Urednika da bi se evidentiralo ime i prezime kao i uplata, ukoliko želite da dobijete personalizovanu sezonsku ulaznicu (ili više njih). Za sve one koji nisu članovi Foruma ili jednostavno preferiraju taj tip komunikacije E-mail je: urednistvo.partizan.net@gmail.com. Ukoliko želite da anonimno donirate, vaša uplata će se jednostavno voditi pod „Partizan.NET“.

  Uplate na račun za osobe iz Srbije na ime:

  Zoran Mihajlović
  160-0900100247365-41
  Banca Intesa

  Svrha uplate: Pomoć RK Partizan (kupovina sezonskih ulaznica)

  PayPal račun za one koji nisu u mogućnosti da uplate preko računa ili žive u inostranstvu:


  webgazda@gmail.com

  RK Partizan

TSC 1:3 Partizan, igrač utakmice

TSC 1:3 Partizan, igrač utakmice

 • A. Miljković

  Votes: 0 0,0%
 • I. Vujačić

  Votes: 0 0,0%
 • N. Miletić

  Votes: 0 0,0%
 • S. Urošević

  Votes: 0 0,0%
 • D. Pantić

  Votes: 0 0,0%
 • A. Šćekić

  Votes: 0 0,0%
 • Q. Menig

  Votes: 0 0,0%
 • A. Lutovac

  Votes: 0 0,0%

 • Total voters
  80
 • Poll closed .

PFC_SO

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
09.06.2007
Порука
1.302
Možete glasati.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
3.936
1. Terzic (dva gola, lepa akcija za lep drugi gol, a za treci odlicno snalazenje)

2. Rikardo (gol i asistencija sasvim dovoljno, samo da ostane citav do kraja sezone)

3. Natho (asistencija za prvi gol i ucestvovanje kod treceg gola kada je nakon njegovog suta Terzic glavom iskoristio odbitak)
 

MAK

Grobar
Учлањен(а)
14.03.2016
Порука
339
Terzic dva gola
Rikardo gol i asistencija
Natko doprineo značajno kod dva gola
Ostali tanko, tanko....
Neke naše iz sredine i odbrane su oni njihovi škartovi iz boljih ekipa pdučavali od fudbala- mislim pre svega na oba beka i oba centralna
Da sam Italijan vikao bih: mama mia mama mia celu utakmicu
Ovako morao sam da vičem jbga, jebiga a u pm, zašto tako jebo te patak......
 
Top