Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava napolje! Vanredni izbori!

Krstajiæ VS Ðuriæ, koga podržavate?

  • Krstajiæ je u pravu, hoæemo izbore i novog predsednika!

    Votes: 729 98,8%
  • Ðuriæ je u pravu, sportski deo je problem

    Votes: 9 1,2%

  • Total voters
    738
  • Poll closed .
Статус
Затворена за писање одговора.

NikolaPartizan

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.125
Reaction score
4.617
Локација
USA
U svakom "ratu" imate "spijune".Ne trebam da objasnjavam koji je posao ovih "spijuna". Ja se najjiskrenije nadam da je Nadj "nas" "spijun" koji radi protiv Djure i kompanije.
Sacekacu Skupstinu, i onda ako je Nadj stvarno za Djuru i kompaniju, i da mu je draza fotelja od Partizana, e onda cu i ja da ga psujem...
 

vratonja

Grobarčina
Учлањен(а)
03.08.2007
Порука
2.801
Reaction score
1.116
Локација
Ivanjica
Nekako mi se cini da bi bilo lakse da smo se samo fokusirali na mutavog, mislim da bi nam ovi sto su sada uz njega pruzili podrsku tj. smenili bi ga. Pa onda da se napravi udar na njih.
Odlicno je sto se ukljucila navijacka grupa u sve ovo pored nas " simpatizera ", dobice na teziniuz naravno jacu medijsku hajku. U tom polju mora strategija jacati u ovoj borbi.
 

Dr.Greenthumb

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
649
Reaction score
18
Локација
Beograd
Obzirom da je mutavi najurio u zadnjih par dana sve za koje je sumnjao da rade za drugu stranu, a nadj je i dalje tu, ja vise nemam dileme oko njega.
:puke
I nadam se da ga vise necu gledati kako se vrzma oko Partizana i "bori se" za klub.
Pljuc.
 

Millosh_024

Grobarčina
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
1.595
Reaction score
35
Brine me ono Stanojevo "Ja sam samo trener". :/ Sad, ako je to izjavio taktički.... onda se uzdam u ono što je rekao "Imam dosta toga da kažem što zanima navijača Partizana". Samo da ne bude ćorak. Mislim da će mu tada mnogi okrenuti leđa i prihvatiti stanje stvari. Ja neću, jako sam ga zgotivio i ako se ispostavi da Đura ostaje i da je Grant novi trener, žestoko će me sve to razočarati i ne verujem da ću sa ni približno istim žarom i interesovanjem pratiti dalja dešavanja. Čisto sumnjam da je Stanojevo obraćanje toliko presudno u daljoj borbi. Ne mračim namerno....prosto mi tako deluje. Kao da nemamo teoretske šanse tu.

Voleo bih u utorak da vidim Krleta pored Stanoja. I još mnogo njih uz njega ali znam da će sedeti sam.

Ovaj rat će potrajati daleko u 2012 i imaće za rezultat jedan od dva ishoda: 1. Gubljenje titule. 2. Da nam se zgadi naredna titula. U svakom slučaju Đura će da ostane jer je sve ovo slabo što pokušavamo da uradimo. Svaka čast na učinjenom ali bojim se da prosto nije dovoljno. Nemam čak ni predlog šta bi trebalo učiniti. Da zagovaram predaju, ne zagovaram...a kamo li mirenje sa trenutnim stanjem stvari.
 
Последња измена:

SVART_OG_HVITT

Početnik
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
184
Reaction score
14
Meni zaista besmisleno deluju price o Nadju kao ubacenom elementu u Djurinu zlu tvorevinu jer da je tako Mutavi bi ga vec odavno napusio, a ne unapredio. Price o Nadju kao nekome ko je na strani SS i ove struje koju mi podrzavamo zaista po meni ne piju vodu ali voleo bi da gresim.
 

XEPOJ

Grobar
Учлањен(а)
15.09.2008
Порука
439
Reaction score
1.719
Локација
Ohio
Ma kakav crni spijun,izbacuju i vozace iz kluba i sve ostale a njega ce ostaviti. Gnjida obicna.
 

Nikolai

Grobar
Учлањен(а)
09.07.2010
Порука
418
Reaction score
39
Klempavi patuljak je pokazao ko je i sta je jos u slucaju Moreira.

Od njega me nista ne iznenadjuje ....

Krstajic - tek cu da progovorim! - Sutradan veliko NISTA!
Stanojevic - tek cu da progovorim! - da li stvarno ocekujete neku senzaciju?

Izgleda da nas organizovano zajebavaju , cak i ovi na cijoj smo strani ( ukoliko ta strana zapravo i postoji ) Ja bi rekao da postoji samo jedna strana , koja kositi staru skolu udbaskog senzacionalizma ne bi li sacuvala rudnik zlata ... svi ovi patuljci , Duric , Krstajic , Bjekovic , Nadj , Stanojevic , Grubor ... za mene su isti sranje ... Sigurno je da ima razlike medju njima , ali malo je degutantno da se neko najavljuje neke ISTINE , a sutradan se svojim glupim pricama popisa po svima koji su ga podrzali .... Evo videcemo sta ce Stanojevic da kaze ....

Treba upasti u prostorije oterati ih sve , pocev od Mutavog kretena , pa sve do onih nesrecnika sto prodaju karte na blagajni. Mora da se promeni cela garnitura da bi krenulo na bolje. Ovako se samo ponavljamo svakih 4-5 godina , bura , histerija , promene , bojkoti ... a zapravo sve ostaje isto , bez ikakvih ambicija da se bilo sta menja ... Zato nam se desavaju Tikve i Samroci ...
 
Последња измена од уредника:

Brka

Grobarčina
Учлањен(а)
04.08.2007
Порука
1.227
Reaction score
4.038
Локација
Uvek uz Partizan
Ja mislim da ce na skupstini Nadj preci na nasu stranu, da bi probao da se sacuva i uzme ucesce u novoj upravi, e tada ga treba smeniti, a predlazem da jedino Krle glasa za njegov ostanak. Nece nam mnogo nedostajati, za strelcima golova u derbiju sa istim zarom moze da juri bilo ko od nas.
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Прошао сам поред Земунела око 15.30, никога од навијача није било, уз солидан број мурије. Мислио сам да се вратим за 20 минута, пошто нисам био сам у колима и ишао сам у другом смеру, али која је сврха да самујем тамо...своју поруку смо јуче јасно и гласно послали.

Ово је велика фарса и последњи дани овог олоша на челу клуба. Неизмеран је стид који осећамо, да управу ФК Партизан чувају полицијске снаге, јер другачије багра не сме пред очи навијачима, медијима и народу. Добро и МОСАД нису довели...

Ђубре мутаво, мислиш ли да можеш овако још дуго?

Што се тиче Алберта, не бих да просипам памет, али колика је то курва показао је пре две године. То сам вам тврдио тада и тврдим и сада. Какав црни тројанац и шпијун, та особа није интелектуално способна за било шта друго осим да буде нечији потрчко.

Је ли то ова курветина са логорашким стајлингом- нови ПР, поред овог скота Раше?

 

NikolaPartizan

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.125
Reaction score
4.617
Локација
USA
Nikolai, ti si lud, cim stavljas Lopove u isti kos sa Stanojom i Krletom...
 

Centurion

Grobar
Учлањен(а)
10.01.2012
Порука
855
Reaction score
675
Локација
Београд
Нека, нека, јебаћемо вам мајку свима. Неће ова пијандура имати ниједну званичну утакмицу на клупи Партизана, загорчаћемо им свима живот да неће нас памтити док не испусте своје проклете душе.
 

Гпб

Guest
Krstajic - tek cu da progovorim! - Sutradan veliko NISTA!
Stanojevic - tek cu da progovorim! - da li stvarno ocekujete neku senzaciju?

Крстајић и јесте проговорио. Ако је теби велико ништа када јавно кажеш да постоје рупе у буџету и да је мимо твог знања тј. мимо твоје одлуке продат стуб одбране, уз прегршт других ствари које је изрекао - ми немамо о чему да причамо.

Што се тиче Станоја, очекивао сам да одигра паметније. Наравно да није могао да држи конференцију испред стадиона, донекле је успео да покаже право лице и диктатуру коју заводи ова управа али верујем да је знао да неће моћи да уђе на стадион и требао је конференцију да одржи негде другде. Овако смо изгубили драгоцено време а верујем да сви жељно очекујемо да чујемо шта има да каже.
 

Peki

Početnik
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
179
Reaction score
0
Локација
Svajcarska
Koji konj ovaj Djuric. Nemogu se njemu postavljati pitanja... pu majku ti jebem mutavi.
 

PFC_4ever

Grobarčina
Учлањен(а)
22.10.2007
Порука
1.812
Reaction score
1.081
"Danasnja konferencija se zasniva na pitanjima koja mozete postavljati samo novom treneru."
MARS BAGRO!!!
A evo sada pocinje bombardovanje Granta onakvim pitanjima kakve jenea napisao :) Ajmo! :)
 

Sale_Ilic

Grobar
Учлањен(а)
13.10.2008
Порука
539
Reaction score
58
Локација
NBG
ahahaha... danasnja konferencija se zasniva na postavljanju pitanja samo grantu - rece drolja... a djura pored samo sedi... sta je i dolazio koji kurac.... koji cirkus...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top