Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava napolje! Vanredni izbori!

Krstajiæ VS Ðuriæ, koga podržavate?

  • Krstajiæ je u pravu, hoæemo izbore i novog predsednika!

    Votes: 729 98,8%
  • Ðuriæ je u pravu, sportski deo je problem

    Votes: 9 1,2%

  • Total voters
    738
  • Poll closed .
Статус
Затворена за писање одговора.

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Још једна, јако битна ствар - већ је речено да иза данашње шетње и подршке нашем тренеру Станојевићу не стоји никаква организација, никаква навијачка група нити клуб навијача. Ово је слободна воља и спонтани бунт нас навијача Партизана којима је преко главе бахатости Ђурића и његових саучесника.

Пошто ово читају новинари а и многе друге службе :D нека се зна да би евентуална појава било каквог анти-семитског транспарента била провокација некога ко не жели добро Партизану и да тако нешто нема везе са нашим спонтаним и искреним протестом.

Навијачима Партизана не смета Аврам Грант јер је Јевреј, Енглез или Еским. Смета нам јер га је довео таксиста председник ради личних интереса, као што би нам сметао било који други његов тренер па макар био из срца Србије. И пре свих, смета нам ова срамота од председника клуба.

Ми тренера имамо - Александра Станојевића! AVRAM, STAY HOME!
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Данас је најбитније да се тамо оде мирно и достојанствено... Пружити подршку Станоју, онако из срца, а показти Ђурићу шта ми мислимо о њему! Бројност иако јако битна, скуп ће бити успешан ако све прође онако навијачки, у миру, али и у грмљавини наше песме, песме за боље сутра, песме за бољи Партизан!
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Још мало о томе како УО ФК Партизан доноси одлуке!

"Курир"

KRAJ SAPUNICE

LICEMERI U PARTIZANU!

(0)
icon_ffw.gif
Subota, 14. Januar, 2012.| Autor: Konstantin Radulović
Upravni odbor Partizana smenio trenera Stanojevića i za njegovog naslednika imenovao Avrama Granta


134666.jpg

Farsa!
Baš kao što se i očekivalo, Upravni odbor Partizana smenio je trenera Aleksandra Stanojevića i na njegovo mesto postavio izraelskog stručnjaka Avrama Granta. Sastanak je održan u sportskom centru Teleoptik, pri čemu zaposleni u ovom objektu nisu znali da će ugostiti klupsko rukovodstvo, niti je iko o tome obavestio medije. Učesnici sastanka obratili su se javnosti putem saopštenja i tako izbegli odgovore na neka bitna pitanja. Kako je sednica trajala svega pola sata, stiče se utisak da je saopštenje već bilo pripremljeno, a da su delegati samo reda radi podizali ruke. Na kraju krajeva, to je potvrdio i jedan visoki funkcioner crno-belih, doduše u neformalnom razgovoru s medijima:

- Da li vi zaista mislite da se saopštenja pišu na Upravnom odboru?
U saopštenju je istaknuto da je Stanojević svojim izjavama prekršio klupsku disciplinu i Statut, zbog čega je smenjen, a nisu odgovorili na pitanje da li će i oni odgovarati, budući da su i sami napravili prekršaj nesazivanjem Skupštine u 2011. godini. Pored toga, naglašeno je da je klub odmah po Stanojevićevoj izjavi da više nije trener počeo da traži zamenu za njega, dok su sve do juče govorili da Partizan ima trenera i da ne razmišljaju o smeni. Posle sastanka prethodnog UO potpredsednik Mile Jovičić je istakao da će sačekati da se šef stručnog štaba vrati s odmora i da će razgovarati s njim, jer ne mogu nekoga da smenjuju na osnovu izjava u novinama. Na kraju se ispostavilo da su to ipak uradili.


Vladica uz Stanoja

Legendarni fudbaler Partizana Vladica Kovačević podržao je sada već bivšeg trenera crno-belih Aleksandra Stanojevića. On je još jedan u nizu klupskih velikana koji su bili protiv ovakvog raspleta drame u Humskoj.

Plata nije 900.000 evra

Upravni odbor je u svom, ne toliko kratkom koliko informacijama siromašnom, saopštenju demantovao da je cena izraelskog stručnjaka 900.000 evra i istakao da je u pitanju daleko manja suma. Naravno, nije rečeno o kojem iznosu se radi, niti da li će zbog raskida saradnje sa Stanojevićem klub morati da mu isplati preostale ugovorne rate. Rečeno je samo to da će ugovorne obaveze biti usklađene s realnim mogućnostima kluba.

Sale danas progovara


Smenjeni trener Aleksandar Stanojević najavio je za danas konferenciju za medije, na kojoj će prokomentarisati odluku Upravnog odbora o svojoj smeni. Takođe, očekuje se da će govoriti o tome šta se sve dešavalo otkad je stao na Krstajićevu stranu u sukobu s Đurićem.

Rašović umalo smenjen

Trener Teleoptika Vuk Rašović trebalo je juče da bude smenjen i da na to mesto budu postavljeni Zvonko Živković i Nikica Klinčarski. Članovi Skupštine FK Partizan na taj način su želeli da obezbede dva dodatna glasa pred sledeću skupštinu. To se nije dogodilo pošto je predsednik FK Teleoptik Koviljko Hajder zapretio ostavkom jer ne želi da mu se mešaju u posao.
 

sickmouse

Početnik
Учлањен(а)
04.10.2006
Порука
174
Reaction score
19
Локација
BL
Upravo to sam i napisao na forumu Zabranjenih! Pridružite nam se ako možete i želite, ali mi nemamo izbora mi moramo da idemo.

Verujem da će i njih a i ovih iz JF biti dosta, jer svima je jasno da se ovde više ne vodi bitka za tribinu nego za goli život Partizana.

Možda i bolje da se ni jedna "organizovana navijačka grupa" nije zvanično pridružila protestu, možda se gubi na masovnosti ali sa druge strane manja je mogućnost manipulacije i bar meni ovako sve djeluje puno iskrenije i čistije.
 

NikolaPartizan

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.125
Reaction score
4.617
Локација
hiperboreja
Bravo za Koviljka!
Pa ne mogu ovi govnari da rade bas sve sto hoce!

Vratice se vama sve ono sto ste uradili Partizanu, lopovi jedni neopevani!
 

Јован

Ex-PAOKjovanPFC
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
2.105
Reaction score
43
Pošto ja ne dolazim samo da vam poželim sreću svima danas na JNA i srećna nova godina!
 

71:70

Početnik
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1
Reaction score
0
Pozdrav svima.
Dugo sam registrovan na ovom forumu, ali sam do sada samo čitao vaše postove.
U novonastaloj situaciji imate moj naklon do poda za sve što ste učinili, i što činite kako bi se klub izvukao iz situacije u koju nas je uvela najlopovskija i najbezobraznija uprava od osnivanja kluba.
Na žalost, neću danas biti sa Vama(daljina i trudnica čine svoje), ali se nadam da ću u nekim budućim događanjima biti zajedno sa Vama.

P.S. yugo 55, svaka ti čast majstore!
 

Macak-Zemun

Millwall huligan u penziji
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
2.341
Reaction score
840
Локација
Ima jedan grad, pored je Beograd
PHP:
[quote="Nikoladzi, post: 518499"]http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/301312/Dragan-DjuricPrznica

Interesantan tekst u Blicu,a za sve one koji imaju bilo kakvu nedoumicu oko mutavog...

P.S. Nadam se da Blic nije na crnoj listi-ako jeste,prihvatam kaznu...:D[/QUOTE]

Samo jedna laz koju su napisali da je na predlog Zecevica postavljen,da se Zeka pitao on nikad nebi usao u klub
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
LOPOVI, LOPOVI, SEDE NAM U UPRAVI,
CRNO-BELA ZASTAVA ZA NJIH NIJE SVETINJA!!!

Ovo da se ori danas dok ne ostanemo bez glasa.
 

supergrobar

Početnik
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
68
Reaction score
0
Локација
-
Nadam se, da ce ovo danss dobro da se zavrsi po nas i Partizan. Nije ovim lopovima stalo do nekih funkcija u klubu, nego im je stalo do naseg zemljista. Bas zbog toga je vazno, da ih oteramo sa apsolutno SVIH funkcija u klubu i ne dopustiti takvim ljudima da ponovo dodju do istih. Inace ima da nas ugase za sva vremena..

Grobari, srecno!
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
СуперГробар, ко високо лети ниско пада! Мислим да је мало и нереално да због једног окупљања они кажу е ајд одосмо ми, попакују се, раскину уговор са Грантом, врате Станоја, Крстајића итд. Треба бити реалан и рећи да је ово огроман корак, али не мора да значи и завршни у нашој борби! Не треба клонути духом шта год да се данас издешава, борба ће се наставити и она траје, до коначне победе!
 

Centurion

Grobar
Учлањен(а)
10.01.2012
Порука
855
Reaction score
675
Локација
Београд
Још мало па се креће ка Храму у Хумској, имам утисак да сви једва чекамо да дођемо и сав овај накупљени бес који се у нама скупља већ много дана, претворимо у грмљавину подршке Станоју и грмљавину протеста против мутавог и компаније.

Очекује се сигурно велики број медијских екипа, зато Браћо мирно без инцидената и оштро са песмом.

Београђани, ако се неко још увек двоуми да ли да дође, имајте на уму да ово што радимо представља велику ствар у борби против идиота који уништавају наш клуб, данашњи скуп можда представља и прекретницу која може много тога да преокрене у нашу корист.
Велики број наше Браће ће доћи из многих удаљених места, неки и из иностранства, а нас из Београда, који смо најближи стадиону мора бити највише.
Још увек има сасвим довољно времена да се стигне, дођите да нас буде што више.

Срећно нам било Браћо данас!


Све ће СТОКА да вас истера, из наше Светиње, Пичке Лоповске!
 

Homo Sacer

ex-manceUBJF
Учлањен(а)
02.06.2009
Порука
203
Reaction score
6
Данас само паметно и без наседања на провокације државних служби (у било каквом облику)! Црно - бели је поменуо чини ми се, да данас свако од нас мора да буде и "редар" оном поред, значи ако неко поред сваког од нас крене да прави било какве глупости, СВАКО ДО ЊЕГА МОРА ДА ГА СМИРИ! Ионако не знамо са каквим више људима имамо посла, тако да ме не би чудило да убаце неке дилеје да праве срање!

САМО ХРАБРО БРАЋО! БЕЗ ГЛАСА СЕ ВРАЋАМО КУЋИ!

УПРАВА НАПОЉЕЕЕ, САЛЕЕЕЕ ТРЕНЕР ЈЕЕЕ!!!
 

djavo

Partizanovac
Учлањен(а)
17.01.2007
Порука
771
Reaction score
25
LJUDI PAMETNO SAMO BEZ IKAKVIH PROVOKACIJA I BEZ NASEDANJA NA ISTE !!!
 

akiopaki

Grobarčina
Учлањен(а)
18.12.2007
Порука
3.568
Reaction score
1.085
Субота поподне, као да је утакмица, као да данас игра наш Партизан на ЈНА. И то не било каква, већ једна од најважнијих у последње време. Још мало, па палим са посла, на брзину идем кући да се пресвучем, слушам мало жену како пита "па зар опет" - и правац стадион ЈНА, све исто као да првенство још траје.

Људи, видимо се тамо, ја ћу мало да глумим папагаја: због великог броја новинарских екипа важно је да не дозволимо провокације. Ни случајно не смемо упасти у замку анти-семитизма, или нешто томе слично. Нека грми данас испред ЈНА, али од наше песме. Нека се затресу прозори и фасада Зекстре од поруке коју ћемо данас послати мутавом.

До победе - за слободан Партизан.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top