Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

VК Partizan, PK Partizan

  • Зачетник теме Laky
  • Датум покретања

Dimitry

Grobarčina
Учлањен(а)
26.09.2010
Порука
2.049
Reaction score
177
Локација
Владивосток
Опет псујете на погрешну страну, па нису криви Удовичић и Филиповић што Партизан нема пребијене паре да им плати.
Па неће ваљда за џабе да играју код нас, на црту... Ко бре данас игра за џабе?

Криви су они што упумпавају паре у вештачке пројекте за ЈЕФТИНЕ политичке поене.
Видео је Динкић да нема вајде од пумпања пара у кошарку, требају ту озбиљнији новци да би се нешто постигло. За пет пута мање пара може да направи дрим тим у ватерполу.

Ово нема нигде јеботе, фантомски клуб се направио преко ноћи и одмах улетео у прву лигу.
Не би ме зачудило кад би одмах ускочили и у евролигу.
facepalm.gif
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.462
Reaction score
41.129
Локација
Žrnov
A šta? Još nisu dobili neku specijalnu pozivnicu od LENa? Pa što da ne dobiju? Ako vojvodina i veterinari mogu da igraju EL što ne bi mogao i jedan fuckin' radnički kg?

:puke:
 

Issa

Grobarčina
Учлањен(а)
06.02.2008
Порука
1.597
Reaction score
3.407
Локација
JNA
Nada poslednja umire, ja i dalje mislim da ce obojica zavrsiti kod nas Zivi bili pa videli


Umire brate,i oni ce doci kod vas...:wink: Aludiram na to sto si iz Kragujevca,pa eto...:wink:


Nego je velika sramota sta se radi,znaci neverovatno...prosto se sve cini da Partizan ne bude prvak,a drugo i nasa uprava je po svemu sudeci nesposobna...jako tuzno...:cry::cry:
 

Marinac

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.086
Reaction score
15
Pa kad se pogleda jos cemo i morati da im ustupimo mesto... Ne da se sve cini da Partizan ne bude prvak, necemo ni biti prvaci zivi bili pa videli. Za nijansu imaju bolji sastav, a ako su tako krenuli da rade, sta mislite da sudije nece biti na njihovoj strani...
 

Stoxan

Grobarčina
Учлањен(а)
10.07.2010
Порука
2.666
Reaction score
64
ma moze da prica ko sta hoce ali je najveca krivica (u svim Partizanovim sekcijama) je indolentnost uprave klubova ...

normalno je da svi grizu za sebe i nama,pogotovo u ovoj drzavi nije,niti ce ikada davati "dzabe" vec mora svaki dan da se rovari i radi u korist kluba koji vodis ...a mi to ocigledno,vrlo slabo znamo da radimo,nazalost.

:clap

Niko drugi nije kriv nego naša uprava. Šoštar nije mogao tolike godine da izmuze neki dinar dok su njegovi bili na vlasti. Sada kada su se svi povampirili on se setio da treba i nama nešto. Svaka njemu čast na svemu, ali ovo je velikim delom njegova krivica.

Što se tiče ovoga sa VK Radnički, sa dve različite strane sam dobio info da je to završeno. Jedna je od čoveka iz gradske vlasti, dok je druga od jednog bivšeg vaterpoliste koji je dosta upućen u vaterpolo dešavanja.
Još nema zvanične potvrde. Opet postoji nada da će se ponoviti priča kao sa Galatasarajem. Ali iskreno sumnjam. Navodno Grad Kragujevac obezbeđuje bazen, opremu i sve ostale prateće stvari. Dinkić će dovesti sponzore koji će obezbediti plate igračima. Verovatno su u pitanju isti oni sponzori koji su trebali kod nas da dođu.
Čim saznam nešto konkretno javiću. Ako treba i u Dinkićev frižider ću da uđem :D

@jasmina dobiće specijalnu pozivnicu da učestvuju u len kupu
 

Centurion

Grobar
Учлањен(а)
10.01.2012
Порука
855
Reaction score
675
Локација
Београд
Napuse mi se obojica kurca ako potpisu za Radnicki pored Partizana bez obzira kolike su pare u pitanju!

Потписујем од А до Ш, највише из разлога што њих двојица нису сиротиња, већ су узели лепе паре до сада и ако једну сезону одиграју за мало мањи кеш неће много лоше да им буде.
Уз сво поштовање према Крагујевцу као граду и Радничком као клубу, никако није исто играти за Партизан који је светски ватерполо клуб и за Раднички који представља класичан накарадни експеримент и обично додворавање политичара.

Сваком паре добро дођу, што веће, то боље, али за праве људе није увек све у парама.
Шта год да буде, верујем у наш тим, и подржаваћу наше момке ове сезоне више него икад пре.
Јебеш паре, МИ СМО ПАРТИЗАН, а то итекако много значи у ватерполу.
У инат свим говнима, доминација се наставља!
 

Packe

Početnik
Учлањен(а)
11.12.2011
Порука
26
Reaction score
0
Локација
Beograd
A jel imamo mi neku back-up opciju ako njih dvojica ne dodju? S obzirom kako su svi povileneli mislim da bi nam trebao barem jos neko iskusniji...
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.462
Reaction score
41.129
Локација
Žrnov
Ma bre, lepo saopštenje jedno od kluba:

U INTERESU SRPSKOG VATERPOLA, PARTIZAN SE POVLAČI U DRUGU LIGU.

I igraš 2-3 godine sa klincima, napraviš zveri i onda svima jebeš kevu....
 
Последња измена:

Peca

Grobarčina
Учлањен(а)
21.04.2009
Порука
3.415
Reaction score
3.361
Локација
Krcunija
Ovo što trenutno rade ciganske vlasti u Srbiji, a to je upumpavanje enormnih količina pitaj Boga čijeg novca u mutant-instant projekte, neće moći da traje dugo. Na kraju će mutanti završiti kao VK Bečej ili KK Iva Borovica. Tu mislim i na ove što imaju po 2-3 kluba u svakom sportu, KK, FMPSS, MRK, RK i na ove dinkićeve lokalpatriJote. Mi do tada moramo da se snadjemo kako znamo i umemo, pošto ćemo od države dobiti jedan golem palapasnik. Za KK me nije strah, ali jeste za FK i VK. Toša, Dule i Saša rade odličan posao. Na ciganluk se mora uzvratiti ciganlukom.
 

19Jerković70

Početnik
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
196
Reaction score
2
Локација
Вождовац
Ајде доста више кукања,пљувања и проклињања,шта је ту је,пре свега нико од нас не навија за Партизан зато што је најбољи,већ зато што га волимо,самим тим и није записано нигде да морамо увек да будемо шампиони.Дошла је ова багра на власт,покушавају да нас униште,али ми не треба да се обазиремо на то,па шта су требали у КК-у да ураде кад су онолике паре улагане у циганштуре пре 6-7 година?Да кукају и да проклињу судбину?Не,они су ћутали и радили,и добили смо их на терену,са слабијим тимом по именима(иако је Дробњак био у ауту),и тако их је највише болело.Идемо даље,морамо да подржимо овај тим,а не да му окренемо леђа чак и ако нам не доћу Вања и Филип,па опет кажем и да не будемо шампиони то не мења ништа и не би био крај света!
 

Peca

Grobarčina
Учлањен(а)
21.04.2009
Порука
3.415
Reaction score
3.361
Локација
Krcunija
Znači, po tebi, Dule i Toša nisu trebali da ''pljuju i proklinju' Ćokija, već da ćute i rade? Neka vlast sere po nama, a mi ćemo da radimo i da gradimo i da volimo Partizan i da ih jebemo trojkama iz auta? Lepo zvuči.
 

Woodchuck

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2009
Порука
2.477
Reaction score
647
Lepo su Talicni i Stoxan objasnili. Sama je uprava kriva sto je nesposobna da izmuze pare od bilo koga. Kao sto sam vec napisao , oni se posle osvojene EL nisu mogli da izbore za zadrzavanje ekipe, a ovi se laktaju da od bankrot ekipa kakva je ciganija i nepostojece ekipe kakav je Radnicki KG naprave ozbiljne timove, a nasa ekipa da ostane golog kurca. Nikakvo opravdanje nije ciganska zemlja i ta cuda, pa nije svako cigan u celoj zemlji da se ne moze nabrati 200 hiljada.
 

19Jerković70

Početnik
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
196
Reaction score
2
Локација
Вождовац
Znači, po tebi, Dule i Toša nisu trebali da ''pljuju i proklinju' Ćokija, već da ćute i rade? Neka vlast sere po nama, a mi ćemo da radimo i da gradimo i da volimo Partizan i da ih jebemo trojkama iz auta? Lepo zvuči.
Ма ниси ме разумео,ово што су сада урадили Тоша и Дуле је сјајна ствар,и није се могло другачије,али ја причам о оном првом повампиривању,када је курва још била само курва,тада су такође добили огромне паре од државе а ми смо само ћутали и радили,и добили их на терену,данас је ситуација другачија,јер су прво добили паре да врате огромне дугове из тог периода,а сада још и да доведу пар врло добрих играча,уз све то покушали су да нас нас остале праве лудим,е зато ми је и драго што има ко да им се најебе свега по списку.Али што се кукања за ватерполо тиче ту пре свега мислим на нас навијаче,на овај форум,на друге форуме,само кукамо,сваки други пост је:Јао ова држава ово,ова држава оно,вучић лопужа и тако то....Од тога никакве користи нема,и да не успемо да направимо баш јак тим,ок стоји да ће управа бити крива због тога,али хајде да и поред тога подржимо те момке,они ће сигурно дати све од себе.
 

PFCBGD011

Grobarčina
Учлањен(а)
30.03.2010
Порука
1.971
Reaction score
121
OK, kapiram zasto se kritikuje uprava u vaterpolu, ali ja stvarno ne znam kako njih neko moze da oplete, a u isto vreme svim silama brani upravu KKPa. Po meni te dve uprave mogu itekako da se porede, pa ako se kritikuje jedna zbog "nesposobnosti" da se obezbede osnovne pare, onda mora i druga.

I jedni i drugi uz pomoc stapa i kanapa ostvaraju sjajne uspehe u Evropi, i jedni i drugi prave izbacuju neverovatne igrace, a ako neko kaze da u kosarci postoji sistem- onda u vaterpolu postoji sistemcina! Sa druge strane, ni jedni ni drugi posle neverovatnih uspeha u Evropi nisu uspeli da poboljsaju svoju situaciju, nego je ona postala jos teza i otislo je maltene sve najbolje iz tih ekipa...

Zajebana situacija, dva sporta u kojima ne moze da se napravi ozbiljna kinta, gde klubovi operisu u minusima i gde su bukvalno potrebne pare kao poklon...A poklone je sve zajebanije dobiti- sem u slucaju kucketine naravno.
 

Stoxan

Grobarčina
Учлањен(а)
10.07.2010
Порука
2.666
Reaction score
64
http://www.zurnal.rs/2012/08/29/partizan-i-dalje-zeli-filipovica-i-udovicica/index.html

Neka vas naslov ne zavara. Gotova je ta priča.

Iz ovog Vujasovog izlaganja najbitnije je da pripreme počinju u ponedeljak i da nas je napustio i Luka Šaponjić. Šteta. Mislim da bi nam bio jako koristan igrač ove sezone. Mnogo bolji igrač od brata. Ali ni njemu, ni bratu vaterpolo nije prioritet.

Na žalost čini mi se da je to to i što se tima tiče. Jedino ako u poslednji momenat ne iskoči neko.
 

Sensei 014

Kaznena ekspedicija
Уредник
Учлањен(а)
16.03.2007
Порука
8.167
Reaction score
1.519
Локација
East stand
Rekao sam ti pre neki dan da ne stavljas na FB u onu tvoju grupu insajder u vezi Filipovica i Udovicica. Eto vidis sad se izjalovilo...
 

nikola70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
2.781
Reaction score
276
Steta sto je otisao Aleksic, sa njim bi bili mnogo jaci, da smo znali da ce ovako ispasti bar njega smo trebali da zadrzimo.

Ocekujem da se Cuk posere i Udovicicu i ovim veterinarima u facu u sledecoj sezoni.
 

Nemanja-NUSKNVP

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2009
Порука
2.351
Reaction score
77
Локација
Leskovac
Napuse mi se obojica kurca ako potpisu za Radnicki pored Partizana bez obzira kolike su pare u pitanju!

Apsolutno se slazem, ako im je bitnije da za saku dolara igraju u jebenom Radnickom koji do juce nije ni postojao, umesto da sa klubom koji ih je stvorio osvoje titulu prvaka Evrope, daleko im lepa kuca i nikad vise u Partizan. Ono sto je najvaznije da se pruzi podrska ovom mladom timu, uz nasu pomoc ovi mladi igraci sa Vujasom na celu mogu mnogo, pa i da se poseru u facu instant projektima.

Tacno su mi ogadili i vaterpolo reprezentaciju, ciganizacija svih sportova u punom jeku.
 
Top