VК Partizan, PK Partizan

  • Зачетник теме Laky
  • Датум покретања

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
8.717
Локација
Beograd

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
2.163
Локација
U pizdi materini
Rekoh posle prvog poraza od šapićevih mutanata da ćemo biti bar egal. Da se ekipa uigra, eventualno doselektira i mi smo tamo gde i pripadamo - Evropskom vrhu.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
8.717
Локација
Beograd
Evo i ,,odjeka,, u medijima posle ovog ,,turnirskog,, igranja Regionalne lige...

Ne izgleda humano da vaterpolisti igraju 2 utakmice dnevno (ili tri u roku od dva dana)...odluke Lige se menjaju kad nekome to pada na pamet...a izgleda i da je pravo ,,čudo,, što sam ja lično ,,potrefio,, kad je pravi termin onih utakmica koje sam pogledao ,,uživo,, - NAIME - i termini utakmica su se ,,pomerali,, BEZ OBAVEŠTENJA NA ZVANIČNOM SAJTU LIGE o tome!!!

'Ajde da se sajt ne ažurira svakodnevno, pa da kažeš nije pouzdan, ALI, oni su tamo svakodnevno upisivali rezultate utakmica, MEĐUTIM - NE I TAČAN TERMIN UTAKMICE?! Iliti promenu termina, ako je do toga, zbog nečega došlo...
Ispalo je da je TV program Arene merodavniji od zvaničnog sajta Lige, pa da se prosto čovek zapita, da li možda baš Arena pomera termin, a Liga mora da se povinuje?

Vidim da su i Grobari bili na utakmici Partizana i Budve, i lepo je što su naši momci imali podršku... 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
5.843
Odlican intervju. Nazalost, pokazuje kako jadno stanje je u vaterpolu. A njegovi predlozi se meni svidjaju. Vjerujem da bi tako bilo zanimljivije.
 
Top