Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

VК Partizan, PK Partizan

  • Зачетник теме Laky
  • Датум покретања

Maxi

Banned
Учлањен(а)
17.08.2008
Порука
1.593
Reaction score
23
Mi smo jedini kandidati za F4,domacin je trebao da se odredi na zrebu ali LEN je to odlozio
 

Nikola Zemun

Grobarčina
Учлањен(а)
19.12.2006
Порука
2.356
Reaction score
113
Локација
Galenika
Nije ni čudo, zajebace nas opet :mad: ali ako bude imalo pravde osvajamo evroligu :napred Partizan
 

Maxi

Banned
Учлањен(а)
17.08.2008
Порука
1.593
Reaction score
23
videcemo,mada ja mislim da cemo ipak dobiti zavrsnicu,jer smo i pre tri godine trebali mi ili Dubrovnik,pa su dobili oni jer su nas izbacili ,a prosle smo ispali pre F4
 

Method Man

Guest
Završena istraga nesreće kod Kaća
Ikodinović vozio 173 na sat

Autor: H. Dunđerov | 17.11.2008. - 05:00
ikodinovic-ver.jpg
Danilo Ikodinović NOVI SAD - Do kraja sedmice novosadsko Opštinsko tužilaštvo doneće odluku o tome da li će protiv vaterpoliste Danila Ikodinovića podneti optužnicu zbog izazivanja teške saobraćajne nesreće 27. juna ove godine na putu Zrenjanin - Novi Sad kod Kaća. Nalaz veštaka, u istrazi koja je završena prošle nedelje, pokazao je da je Ikodinović imao preko dva promila alkohola u krvi i da je uz to, u trenutku sudara sa „jugom”, svoju „jamahu” vozio 173 kilometra na sat.

Zbog ovakvih nalaza čak i advokat Ikodinovića Dragan Gojković očekuje da će optužnica gotovo sigurno biti podignuta.
- Istina je da je istraga završena i da nalaz veštaka, agencije „Veritas”, sadrži ove podatke, zbog čega izgleda gotovo izvesno da će optužnica biti podignuta. Međutim, kao advokat imam primedbe na nalaz veštaka, o kojima ne bih iznosio detalje osim da se tiču brzine vožnje i mesta kontakta na vozilima. O tome da li ćemo se pozvati na ove primedbe i da li ćemo ih dostaviti tužilaštvu odluku ću doneti nakon razgovora sa Danilom Ikodinovićem, koji se trenutno nalazi u Francuskoj na oporavku - kaže za „Blic” Gojković.
Ukoliko optužnica bude podignuta, prema očekivanjima, Ikodinović će odgovarati za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja, jer nalaz veštaka ukazuje na to da upravo on snosi krivicu za udes. Nesreća se dogodila 27. juna, na putu Zrenjanin - Novi Sad, kod Kaća, a prema iskazu iz istrage, Ikodinović se ne seća detalja. Priče preostala dva vozača, Pajice Dejanovića (26) iz Đurđeva i Miroslava Kukića (33) iz Kaća, poklapaju se u glavnim crtama: vozač „juga” Dejanović počeo je da pretiče traktor kada je osetio jak udar u zadnji deo automobila, zbog kojeg se auto zaneo, okrznuo traktor, nakon čega se prevrnula traktorska cisterna. Nakon nesreće oba vozača su kraj puta videla povređenog vozača motora sa kacigom na glavi, a priču o identitetu povređenog mladića saznali su tek sutradan i to iz medija. U nesreći je najteže povređen Ikodinović, koji se danima borio za život, a Pajica Dejanović zadobio je lake telesne povrede.
- Može se očekivati da će moj klijent Pajica Dejanović podneti zahtev za naknadu štete ili osiguravajućem društvu kod koga je motor osiguran ili direktno gospodinu Ikodinoviću. Nakon prvih kontakata u kojima je Ikodinović preko zastupnika poslao izvinjenje mom klijentu i ponudu za vansudsko poravnanje, drugih kontakata nije bilo, ali to ne znači da ih neće biti i da i dalje obe strane nisu zainteresovane za vansudsko poravnanje - kaže zastupnik Dejanovića, advokat Slobodan Beljanski.
Ikodinović, koji je ovih dana prvi put javno progovorio o nesreći i svojoj borbi za život, nekoliko puta je istakao da se ne seća nesreće.
- Zaista ne znam kako bih živeo da je neko, osim mene, teško povređen ili, ne daj Bože, preminuo u toj nesreći. Hvala Bogu, to se nije dogodilo. Materijalna šteta postoji, ali ona je nadoknadiva - isticao je Ikodinović.

Dača čeka operaciju
Danilo Ikodinović trenutno je u Parizu gde sarađuje sa jednim od pet najboljih svetskih vaskularnih hirurga. Sa vodećim hirurgom iz Francuske spojila ga je doktorka Zlata Janjić iz novosadskog Kliničkog centra, koja je brinula o njegovoj ruci od saobraćajne nesreće. Nakon obimnih analiza francuski hirurg prihvatio se rada sa Ikodinovićem, pa vaterpolistu uskoro očekuje i operacija, koja mu pruža 70 odsto šanse da će moći da vrati neke funkcije teško povređene desne ruke.
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Kriv je, bio je pijan a vozio je ko manijak! Naravno da treba na sud, neka ga pošteno ošure po džepu, ali zatvor bi bilo previše. Već je platio veliku kaznu, jer sigurno neće moći da koristi desnu ruku ni za šta osim da obriše stražnjicu. Što se materijalne štete tiče i to bi morao da nadoknadi drugim osobama u sudaru.
 

Boris-NK

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
1.986
Reaction score
8
Локација
Niksic
Svakako materijalno da nadoknadi stetu ostalim ucesnicima u saobracajnoj nesreci, ali zatvor nikako. Mada ne znam, jeste da je vozio ko manijak i bio pijan, ali ipak je legenda.... Stvarno ne znam, drustveno korisni rad sigurno.
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Zatvor nema smisla, jer bi mu to bilo kao letnji godišnji odmor prema onome šta je proživeo i kroz šta će sve morati da proživi zbog ovog udesa. Novčana kazna i društveni rad ...
 

milance

Guest
Neznam sto raspravljate o tome.Postoji zakon i on se bezuslovno mora primeniti i vaziti za sve.I za mene i za njega i za predsednika drzave.Ja nisam pravnik ali ako je za to delo predvidena zatvorska kazna onda bajbok i gotovo.
 

FedEx

Grobar
Учлањен(а)
10.07.2008
Порука
991
Reaction score
1
Ne znam kako bi on mogao da odradi taj ''drustveni rad'' (bilo koji da je u pitanju), s obzirom na njegovo stanje...

Koliko god nam bilo tesko, treba da dobije istu kaznu kao sto bi dobio neki mucenik koji prima mesecno 20 hiljada dinara platu... Zakon mora biti isti za sve koji su napravili gresku (a on je napravio veliku), pa zvali se oni Ikodinovic, Dzajic ili Miroslav iz Male Krsne...

Ne ulazim u to da li je ta kazna treba da bude zatvor ili mozda novcana... Ima ko ce to da odredi...
 

Laky

Guest
ovu nedelju počinje EL!
Poželimo crno-belom timu sve najbolje!
Ima dosta jakih klubova ali i mi imamo neosporan kvalitet tako da možemo do samog kraja!
 

Maxi

Banned
Учлањен(а)
17.08.2008
Порука
1.593
Reaction score
23
to je vreovatno za vikend...s kim igramo prvu i gde
 

leone

Početnik
Учлањен(а)
05.07.2008
Порука
95
Reaction score
11
Локација
uz pivo
Utakmicama Olimpijakos – Breša i Mladost – Budvanska Rivijera u sredu počinje vaterpolo Evroliga.


Šesnaest najboljih evropskih ekipa podeljeno je u četiri grupe. Šestostruki prvak Evrope, beogradski Partizan u ovogodišnje takmičenje ulazi pojačan i sa najvećim ambicijama. ’Crno-beli’ takmičenje u Grupi D počinju u nedelju od 19 časova, kada dočekuju francuskog prvaka Marselj. U grupi sa šampionom Srbije još se nalaze mađarski Eger i Vašaš.

Partizan je u borbu za sedmu titulu najboljeg u Evropi ušao pojačan povratkom Vladimira Vujasinovića i dolascima reprezentativnog golmana Slobodana Sora i iskusnog Jugoslava Vasovića. Ekipi, koja je nepromenjena u odnosu na prethodnu sezonu, priključio se i Slovenac Matej Nastran.

Raspored prvog kola Evrolige:

Grupa A:
Jug – Pro Reko, subota 18h
Spartak – Šturm, subota 18h

Grupa B:
Mladost – Budvanska Rivijera, sreda 18:30h
Jadran – Barseloneta, subota 18h

Grupa C:
Olimpijakos – Breša, sreda 18h
Primorac – Šibenik, nedelja, 18h

Grupa D:
Partizan – Marselj, nedelja 19h
Eger – Vašaš, nedelja 19h

B92
 

lavex

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.633
Reaction score
8.807
Локација
"preko bare"
U nedjelju da pobijedimo Marselj i napravimo pravi uvod u (nadam se) osvajanje 7. titule prvaka Evrope.
 

bojan-pfc

Grobar
Учлањен(а)
09.05.2008
Порука
930
Reaction score
33
Локација
РС
v116305p0.jpg

VATERPOLO: Prvi evropski test za crno-bele
Petak, 21. novembar 2008. 14:02
A sad nešto sasvim drugačije! O dominaciji Vaterpolo kluba Partizan u domaćim okvirima izlišno je i goviriti, a u nedelju utakmicom protiv francuskog prvaka Marseja počinje "operacija trijumf" ili "operacija osvajanje Evrope".

Vladimir Vujasinović, Slobodan Soro, Andrija Prlainović, Filip Filipović, Jugoslav Vasović, Duško Pijetlović, Stefan Mitrović, Marko Avramović, Nikola Rađen i ostali, imena su koja garantuju pre svega kvalitetan vaterpolo na Banjici, ali i ulivaju nadu da će crno-beli doći do same završnice Evrolige i zašto ne, po sedmi put u istoriji popeti se na krov Evrope.

Ali, treba ići korak po korak, baš kao što to stalno ističe trener Partizana Dejan Udovičić.

"Kvalitet našeg prvog protivnika Marseja, nije u rangu našeg kvaliteta, ali, svejedno, ne smemo nikoga da potcenimo. Samim tim što je Marsej sa mnogo manjim budžetom nego prošle godine ušao među 16 najbojih ekipa Evrope dovoljno govori. Mi jesmo favoriti, ali to treba pokazati i dokazati u bazenu i sa time treba da znamo da se nosimo. Sve osim naše pobede bilo bi veliko iznenađenje", rekao je novinarima Udovičić.

Staro je pravilo u sportu da su prve utakmice u bilo kom takmičenju i najnezgodnije, pogotovo ako u tu utakmicu ulazite sa epitetom favorita. A to je slučaj sa Partizanom protiv Marseja. "Ta prva utakmica nosi uvek dosta zamki. Prva utakmica ima posebnu tenziju i nosi moguće komplikacije. Marsej nema šta da izgubi, dolazi rasterećen u Beograd", oprezan je trener Partizana.

Ipak, dodaje da trijumf njegove ekipe ne bi trebalo da bude doveden u pitanje ako svi maksimalno ozbiljno uđu u utakmicu i budu potpuno angažovani.

Sa trenerom se slaže i Andrija Prlainović, koji ističe da od uloge favorita ne treba bežati. "Kvalitetno smo radili protekle nedelje, imali sparinge sa Primorcem, Segedom i Sintezom iz Kazanja, podigli smo nivo spremnosti i očekujem dobru igru, što znači maksimalnu motivisanost i agresivnost".

I reprezentativac Srbije upozorava da se Marsej, iako oslabljen u odnosu na prošlu godinu, jer je otišao Mlađan Janović, ne sme potceniti, potkrepljujući tu ocenu podatkom da je francuski prvak plasman u Evroligu izborio pobedama nad Brešom i Panioniosom. "Iznenadili su me samim plasmanom u ovu fazu Evrolige", kaže Prlainović.

Upitan kakva je hemija u ekipi i kako se razumeju mlađi sa iskusnijim igračima kao što su Vujasinović, Vasović i Soro, Prlainović je odgovorio da se od njih svaki dan može mnogo toga naučiti.

"Atmosfera je dobra, zaista, ali da ne malerišem. U vodi treba da se vidi da je svakom igraču stalo da pomognu jedan drugom. To sada imamo i to treba da zadržimo tokom cele sezone", ističe Prlainović.
v116305p1.jpg



"NAVIJAČI, DOĐITE DA VIDITE JEDAN NOV PARTIZAN"

Prlainović i mladi Stefan Mitrović uglas su pozvali navijače Partizana da im pomognu u ostvarivanju prvog cilja u sezoni u kojoj su ambicije velike. "Pozivam navijače da napune Banjicu i vide jedan novi Partizan i da nam pomognu da u novu sezonu uđemo pobedom", rekao je Prlainović.

O tome koji bi mogli da budu najveći rivali Partizana u borbi za evropski vrh, Udovičić nbije želeo da govori. "Idemo korak po korak, rano je još pričati o tome. U svakom slučaju, koja god ekipa uđe u četvrtfinale ima kvalitet da se plasira i u završnicu Evrolige".

Prlainović na tu temu kaže da je ove godine Evroliga nikad jača i nikad neizvesnija, da ima bar osam ekipa koje jedna drugu mogu da pobede i kao ilustraciju naveo primer crnogorske klubove u koje se mogo uložilo. Na to se nadovezao Udovičić, blagim uzdahom: "Eh, kad bi nama neko pomogao bilo bi divno..."

Trener Partizana Dejan Udovičić, koji je i selekor srpske reprezentacije, iskoristio je priliku da pozive ljubitelje vaterpola da dođu na Banjicu i u subotu, kada vaterpolisti Beograda igraju prvi meč osmine finala LEN Kupa protiv Sinteza iz Kazanja, čiji je igrač proslavljeni srpski as Dejan Savić.

Sintez jeste favorit, ali treba doći i pomoći tim mladim vaterpolistima, od kojih su neki i članovi mladih reprezentacija Srbnije, apelovao je Udovičić.

Dakle, za ljubitelje vaterpola bogat vikend-program na Banjici:

subota: VK Beograd - Sintez Kazanj (Rusija) - osmina finala Kupa LEN (21h)
nedelja: Partizan Rajfajzen - Marsej (Francuska) - 19h (TV prenos)

(MTS MONDO)
 
Учлањен(а)
04.12.2006
Порука
636
Reaction score
5
Локација
Kumanovo
...nedelja: Partizan Rajfajzen - Marsej (Francuska) - 19h (TV prenos)...
Ko prenosi utakmicu?
 

Igor_RU

Grobar
Учлањен(а)
10.05.2008
Порука
950
Reaction score
5
Локација
Ruma
samo da pozelim srecu VK Partizan u ovogodisnjoj evroligi,znam da nas nece razocarati!
a veceras pada Marsej 101%...moze da pocne misija osvajanje titule prvaka Evrope!!!
 

nelepfc

Banned
Учлањен(а)
11.12.2006
Порука
21
Reaction score
0
Локација
Humska 1
Kakvo razvaljivanje... 22-5 protiv jednog evroligaskog tima je zaista rezultat vredan postovanja :)
 

Maxi

Banned
Учлањен(а)
17.08.2008
Порука
1.593
Reaction score
23
auuu il smo mi mnogo jaki ili su ovi mnogo slabi,pre ce biti da je ovo prvo
 
Top