Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

VК Partizan, PK Partizan

  • Зачетник теме Laky
  • Датум покретања

mrzim_sve

Legenda
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
2.728
Reaction score
2.044
Локација
Na groblju...
Ovi nasi iz vaterpola su nevidjeni kraljevi! Tako su "zatvorili" domaca takmicenja i reprezentaciju da bi od njih trebalo uciti/prepisivati/itd.

Ej igraju odamh u finalu i to jos na Banjici, itd. ;) Kraljevi!
 

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.095
Reaction score
8.472
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Cestitke i vojvodini na dobroj igri,nisu se uopste lose pokazali>Da nam liga ima vise takvih ekipa bez problem bi mnogo bolje euroleague igrali,ali sta je tu je.
Cestitke i nama naravno za prvi trofej i ko zna koji u istotiji kluba!
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Svaka cast momcima ,samo neka nastave ovako !
 

Mister MVP

Urednik - Košarkaški Derviš
Уредник
Учлањен(а)
17.06.2007
Порука
5.380
Reaction score
4.009
Локација
NBG
1/3
:clap

pohvala i za Vojvodinu
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.487
Reaction score
2.286
Cestitke za osvojeni kup ali ne i za igru, mada rival je iznenadio dobrom igrom.
Ipak Partzan je Partizan u vaterpolu, a sad juris na jos 2 preostala trofeja. Srecno!
 

A_Grobar

Banned
Учлањен(а)
03.10.2006
Порука
856
Reaction score
36
Локација
Beograd
Sve cestitke Partizanu na osvajanju 19. kupa Srbije.
Mozda igra veceras nije bila za desetku, zbog fokusa na internacionalnu scenu, ali treba znati da svaka pobeda u nekom finalu je pehara vredna.
 

BanePFC

Grobarčina
Учлањен(а)
05.01.2007
Порука
1.769
Reaction score
295
Локација
. I .
Kao prvo da cestitam momcima na prvoj tituli u ovoj sezoni. Naravno zeljno iscekujemo jos 2.:pfc:

Odgledao sam sinoc snimak i jedino sto mogu da kazem je to da su momci odigrali lagano, kao neki jaci trening.
Pohvala i za igrace Vojvodine koji su se sjajno borili ali i oni sami su znali protiv koga igraju.
 

wlajs

Početnik
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
18
Reaction score
0
Локација
T. S.
sve cestitke samo tako nastavite:clap...
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Kurir online

Srećna vam slava, deco

VK Partizan uveličao proslavu jučerašnjeg praznika u OŠ “Miodrag Matić”, koja se bavi vaspitanjem i obrazovanjem dece obolele od cerebralne paralize

Thumb_IMG_3967.jpg


Osnovna škola “Miodrag Matić”, jedina u Srbiji koja se bavi vaspitanjem i obrazovanjem dece sa cerebralnom paralizom, juče je obeležila školsku slavu Svetog Savu. Specijalni gosti škole bili su i predstavnici Vaterpolo kluba Partizan, direktor Darko Udovičić i Nikola Kuljača, koji su đacima poklonili sportsku opremu.
- Pre svega, pozdravljam našu decu i želim da budu još bolji. Mi uspevamo da ih svakodnevno nasmejemo i želimo da ovu pozitivnu energiju prenesemo na vaterpoliste Partizana, da istraju u Ligi šampiona - rekao je direktor škole mr Zoran Andrejić.
Nakon obreda po pravoslavnim običajima, učenici su oduševili sve prisutne programom pripremljenim baš za slavu - serijalom prikladnih pesama i biografijom u stihovima oca našeg školstva, a sve uz primetno uživanje i ponos zbog naučenog i pokazanog. U čast gostiju, deca su otpevala i himnu Partizana.
- Čast nam je da svojim prisustvom uveličamo vaše slavlje. Trudićemo se da pomognemo koliko god možemo - rekao je direktor kluba sa Banjice Darko Udovičić, dok je doskorašnji golman crno-belih Nikola Kuljača naglasio da su on i njegovi drugovi uvek na raspolaganju mališanima.
- Drago mi je što smo u prilici da na bilo koji način pomognemo ustanovi koja se bavi možda i najtežim poslom. I ubuduće ćemo biti tu kad nas god pozovu - kazao je on.
A deca kao glavni junaci jučerašnjeg dana zaslužuju sve pohvale za program, koji su, iako suočeni sa teškim mentalnim i fizičkim problemima, spemili i izveli na fantastičan način. Bravo, deco, i srećna vam slava.
 

Boris-NK

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
1.986
Reaction score
8
Локација
Niksic
...........
31. januar 2009. | Izvor: B92
Partizan na pripremama u Atini

Andrija Prlainović (Beta)Vaterpolisti Partizan Rajfajzena pripremaće se za utakmicu sa Egerom u Atini, sa igračima Olimpijakosa.


'Crno-beli', koji su osvojili prvi trofej u sezoni pobedom u jedinoj utakmici Kupa koju su igrali, putuju u ponedeljak u glavni grad Grčke, a do četvrtka će trenirati sa ekipom Olimpijakosa, takođe učesnikom Evrolige. Vaterpolisti Partizana igraju sa mađarskim predstavnikom, Egerom, u subotu, 7. februara, od 20.30.

Olimpijakos je ekipa koja vodi u grupi 'C' Evrolige sa sedam bodova, ispred Primorca, Šibenika i Breše, a Partizan je, sa istim skorom, prvoplasirani tim u grupi 'D' u kojoj su Eger, Vašaš i Marsej. Partizan je savladao francusku ekipu na Banjici (22:5), Vašaš u Budimpešti (8:7), a u Egeru igrao nerešeno (7:7).

Pored sparinga sa vaterpolistima Olimpijakosa, 'crno-beli' će krajem februara (26. i 27. februara) biti domaćini igračima Šibenika.

Do kraja takmičenja u prvoj fazi Evrolige Partizan dočekuje i drugog predstavnika Mađarske, ekipu Vašaša (28. februara), a gostuje u Marseju, 21. marta.
 

Otto Mann

Grobar
Учлањен(а)
26.08.2007
Порука
435
Reaction score
3
VATERPOLO: Pobeda nad Egerom = četvrtfinale
Petak, 6. februar 2009. 14:22

Pobedom nad mađarskim Egerom, Partizan bi bio prvi klub koji bi obezbedio učešće u četvrtifnalu vaterpolo Evrolige.

Teorija je, međutim, jedno, a borba u bazenu nešto sasvim drugo. Eger se pokazao kao tvrd orah i malo mu je nedostajalo da porazi srpskog šampiona u Mađarskoj.

Eger je tipičan predstavnik mađarske škole vaterpola. Puno kontakata, čvrsto u odbrani, igra na kontranapade. Partizan se nije baš najbolje snašao u takvoj igri u prvom meču, ali sada crno-beli imaju iskustvo iz duela u Mađarskoj.

Ako se tome dodao i neophodna podrška sa tribina, Partizan bi trebalo da zabeleži novu pobedu u Evroligi i onda bi mirnije čekao rasplet u grupi, odnosno borbu za prvu poziciju (verovatno sa Vašašom).

"Očekuje nas teška utakmica i svi koji su mislili da je Eger slaba ekipa imali su prilike da se razuvere. Igramo meč pred našom publikom i cilj je pobeda, kako bismo izbori plasman u četvrtfinale Evrolige. Sa druge strane, njih pobeda ostavlja u igri za dalji plasman", rekao je trener Partizana Dejan Udovičić na konferenciji za novinare.

"Dobro je što niko od igrača ne misli da Eger dolazi sa belom zastavom. Dovoljno smo pametni i iskusni. Mi jurimo dve stvari - rezultat i viši nivo igre u odnosu na prethodnu utakmicu", rekao je on i dodao da Partizan neće igrati na bod.

Udovičić je istakao da je Eger kvalitetna ekipa i da Partizan mora da odigra dobro u odbrani.

"Ne zavaravamo se da ćemo u utakmicu ući sa prednošću od 5:0. Ako neko može da iznenadi u Evropi to je Eger. Protiv nas su igrali 30 ili 40 odsto bolje nego u prethodnim utakmicama. Očekuje nas težak put, ali na nama je da istrajemo. Međutim, ako budemo igrali loše u odbrani, nemamo šta da tražimo u subotu", smatra on.

Trener Partizana istakao je da je za njegovu ekipu problematično to što ne igra redovne utakmice.

Za važan meč 4. kola Evrolige, Partizan se proteklih dana pripremao u Atini, sparingujući sa Olimpijakosom.

"Imamo ubitačan ritam iako igramo samo Evroligu. To je psihološki teško za igrače iako su iskusni, jer igraju utakmice na tri nedelje ili na mesec dana i nemaju prirodnu primpremu. Pripremali smo se četiri dana sa Grcima i napravili iskorak u više faza igre. Mnogo su nam pomogli i očekujem nastavak saradnje, ukoliko ne budemo igrali protiv njih u četvrtfinalu", rekao je Udovičić.

Udovičić je pozvao navijače da podrže vaterpoliste Partizana. "Prava je milina igrati na Banjici. Vrlo je važan ambijent koji prave naši navijači. Oni su blago domaćeg bazena", smatra on.

Strelac izjednačujućeg gola u Egeru, Jugoslav Vasović, takođe očekuje tešku utakmicu jer smatra da će Eger igrati bez opterećenja.

"Njima je ovo poslednja šansa da ostanu u igri za dalji plasman a nama pobeda znači prolaz medju osam najboljih....Mi smo kvalitetniji i ako odigramo dobro nemaju šanse.... Važno je da krenemo da igramo, jak smo tim i možemo mnogo dobro da igramo i tako skinemo teret sa leđa", rekao je on.

Utakmica Partizan - Eger biće odigrana u subotu. Početak je u 20.30, a karte se prodaju po cenama - 350 tribine, 650 parter.

Tabela Grupe D: Partizan 7, Vašaš 6, Eger 2, Marsej 1.

U ostalim mečevima 4. kola po grupama očekuju se velike borbe, pre svega u grupi B, gde Mladost u Zagrebu dočekuje Jadran iz Herceg Novog. Zagrepčanima je neophodna pobeda protiv lidera regionalne lige da ostanu u igri za prolaze u četvrtfinale.

U grupi A, Jug bi pobedom nad Spartakom u Volgogradu ušao među osam najboljih, a u Grupi C Olimpijakos dočekuje Primorac.

(MONDO)
 

Deki

Grobarčina
Учлањен(а)
16.09.2007
Порука
1.563
Reaction score
3.955
Локација
Beograd
znaci stize se i na basket i na vaterpolo , to je lepo videti :)
 

Maxi

Banned
Учлањен(а)
17.08.2008
Порука
1.593
Reaction score
23
tesko da se moze stici...mzda na druge dve cetvrtine...
 

Deki

Grobarčina
Учлањен(а)
16.09.2007
Порука
1.563
Reaction score
3.955
Локација
Beograd
48 od pionira do banjice stize za cak manje od pola sata provereno
 

Dia

Početnik
Учлањен(а)
30.09.2008
Порука
112
Reaction score
0
Локација
Požarevac
HVALA BOGU! vec ispizdeh zbog silnih glupavih golova! I pitam se zna li ovaj Aca ishta o vaterpolu!:banghead
 

ЖИВОРАД

Доброћудни костур
Учлањен(а)
13.10.2006
Порука
3.018
Reaction score
677
"Васовићћћћћћћћћћћћћћ! са готово пола терена...показује Сечију,момак ово ти је за оно од малопре!!голллллллллллл!!"
Бај Аца :)
 
Top