Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

VК Partizan, PK Partizan

  • Зачетник теме Laky
  • Датум покретања

Laky

Guest
ма шта сад паламуде...и сами знају да ће младост да нас одере без Филипа...немамо шансе у Зг,дај Боже да грешим,али чека нас убедљив пораз...и тако наши снови о ф4 и титули падају у воду...још једном кажем да би волео да није тако,ал то је тужна истина...
A brate nije sve tako crno!Imamo i te kako velike sanse jer smo kvalitetniji od Mladosti,samo to nasi trebaju da demonstriraju u bazenu.I treba biti realan,pa reci momcima da se spuste na zemlju.Niko nam nece pokloniti pobjede,pogotovo ne u ovakvim delikatnim situacijama.Nadam se da ce Udovicic objasniti neke stvari igracima i da onda ne bi treabalo da bude problema u Zg.A i mi smo u Boegradu mnogo lose odigrali,slaba realizacija u napadu.Hrabri i izjava veterana Kuljace koji je rekao da nikad nije izgubio od Hrvata i da dobijamo sigurno.
 

mix

Grobar
Учлањен(а)
08.11.2007
Порука
226
Reaction score
0
Локација
POD BAGDALOM
Radjen još tri godine na Banjici


Vaterpolo klub Partizan nastavio je da slaže šampionski mozaik za narednu sezonu. Nakon što su obezbedili potpise reprezentativaca Vladimira Vujasinovića i Slobodana Sora i produženje ugovora sa Duškom Pjetlovićem, Aleksićem i Bejlijem, crno-beli su na još tri godine oročili saradnju sa Nikolom Radjenom.

Potencijalni reprezentativac u četvrtak je potpisao produženje ugovora do 2011. godine.

"Prezadovoljan sam ponudjenim uslovima. Partizan je pokazao da je veliki klub, da radi ozbiljno i na duge staze. Ugovori sa Pjetlovićem, Aleksićem i sada samnom su potvrda takvog stava. Cilj je uvek isti, osvajanje Evrolige", izjavio je Radjen za "Sportski žurnal"

Radjen je početkom godine ustalasao Banjicu, jer je potpisao predugovor sa Jadranom, po kojem bi došao u Herceg Novi ukoliko se ne dogovori sa Partizanom. Zbog toga, ali i "zbog grubog kršenja klupske discipline", trener Dejan Udovičić ga je odstranio iz tima uoči evroligaške utakmice sa Brešom. Crno-beli su tada slavili sa 10:7, izborili četvrtfinale, a nakon toga je nesporazum izgladjen.
izvor: MONDO
 

milance

Guest
Sad je odstranjen Filipovic.Nadam se da ce sledeca utakmica zavrsiti kao i prosli put.
 

Immortal

Old School
Учлањен(а)
04.10.2006
Порука
2.646
Reaction score
2
Локација
Србија
Све смо ближи "Дану Д" за наш ватерполо клуб...

VATERPOLO: Tajni plan za osvajanje Zagreba

U sredu će dva kluba iz velike porodice Sportskog društva Partizan voditi bitke za ulazak među četiri najbolje ekipe Evrope. Vaterpolisti Partizana će u Zagrebu protiv Mladosti pokušati da se probiju do drugog uzastopnog Fajnal-fora, a koji sat kasnije crno-beli košarkaši će isto to imati za cilj u Vitoriji.

Prvi meč u Beogradu, koji je završen 9:9, otkrio je neke slabosti crno-belih, koji u Zagreb hendikepirani, bez suspendovanog Filipa Filipovića. Šta je potrebno za trijumf u Zagrebu? Poboljšanje nekih stvari - agresivnija odbrana, sigurnost golmana i pre svega efikasnija igra u napadu, pogotovo u situaciji sa igračem više.

I pored toga, trener crno-belih Dejan Udovičić smatra da igra Mladosti odgovara igri Partizana. "Da smo odigrali hladnije glave u Beogradu, sigurno je da bismo izvukli veću korist od njihove igre", kaže Udovičić.

Na Banjici, razumljivo, ne žele da otkrivaju sve planove pred Zagreb. Ipak, da li je uopšte moguće da bude iznenađenja i nekih velikih promena u odnosu na prvi meč?

"Očekujem da Mladost odigra isto kao u Beogradu, možda za 30 odsto agresivnije. Nema tu nekih iznenađenja, dobro se znamo. Nadam se da ćemo mi u Zagrebu imati bar deo one sreće koju je Mladost imala u Beogradu", rekao je strateg crno-belih.

Kao što je u prvom meču odlučivala "vruća glava" vaterpolista Partizana, koji su promašivali ono što inače nikada ne čine, tako će isti taj faktor biti odlučujući u revanšu.

Andrija Prlainović, koji je izuzetno dobro čuvan u prvom meču, rekao je da za njega i njegove saigrače utakmica počinje od ulaska u autobus za Zagreb.

"Dogovorili smo se da svi dišemo kao jedan, od ulaska u autobus. U Beogradu se videlo da je to sudar dve kvalitetne ekipe. Mladost je izborila bolji rezultat, jer smo mi promašili više zicera. Više smo mi njima poklonili, nego što su oni odigrali dobnro", kaže Prlainović.

Utakmica Mladost - Partizan igra se u sredu od 16.30. Uz ekipu Partizana, koja u utorak odlazi u glavni grad Hrvatske, biće i novinari beogradskih medija.

(MONDO)
 

cvetkobre

Grobarčina
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
1.649
Reaction score
4.750
Ponavljam se, ali isti optimizam sam imao i 98. pred gostovanje u Splitu u finalu LEN trofeja, i isto smo imali remi sa Banjice, i protivnik iz iste zemlje. po meni, prolazimo 80% posto
 

Martin

Grobar
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
557
Reaction score
1
Prenos meca na RTS 2 od 16:25,za one koje imaju HRT 2 takodje prenos...
Sta bi ovom Tijanicu...

Idemo momci idemo po 7-mu titulu...
Parni valjak neka melje...
 

Method Man

Guest
VATERPOLO: Hrvati se "mire" zbog Partizana!
Utorak, 8. april 2008. 19:52
Trener vaterpolista Mladosti Ozren Bonačić uzda se u pamet svojih igrača pred revanš meč četvrtfinala Lige šampiona sa Partizanom.

Uoči meča, u kojem će dva istorijska rivala u sredu od 16.30 u Zagrebu odlučiti ko ide na "Fajnal For", strateg "žabaca" kaže da njegov tim nije u prednosti posle beogradskih 9:9.

"Ne, nismo u prednosti. Partizan ima odličan tim i pobediće ona ekipa, koja bude imala hladnu glavu i jake živce", rekao je Bonačić hrvatskim medijima.

Prema njegovim rečima, ulog je ogroman, pa će se obe ekipe morati da nose sa snažnim pritiskom.

"Sve u svemu, biće to utakmica u kojoj će da "rade" živci, a u dalje takmičenje ići će pametnija ekipa", dodao je trener Zagrepčana.

Kapiten "žabaca" Zdeslav Vrdoljak zbog važnosti meča, ali i "ljutog" rivala iz Srbije, požalio se ranije da na zagrebačkom plivalištu nikad nema navijačke atmosfere, iako su tribine popunjene do poslednjeg mesta.

Zbog toga su u dvoboju sa crno-belima pomoć u utorak ponudili navijači dubrovačkog Juga, takozvani "Proporelaši".

"Insiprisani izjavama kapitena Vrdoljaka, koji se požalio na činjenicu da Mladost nema navijačku podršku na svom bazenu, odlučili smo da vam mi pomognemo, jer naš Jug ne igra utakmicu u sredu. Ako ste zainteresovani, sve što nam treba je prevoz i smeštaj za jednu noć. S nama poraz nije opcija", navodi se u saopštenju navijača Juga, najvećeg rivala Mladosti u prvenstvu Hrvatske.

Ekipa Partizana je zajedno sa novinararima beogradskih medija u utorak otputovala u glavni grad Hrvatske.

(MONDO)
 

Boris-NK

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
1.986
Reaction score
8
Локација
Niksic
Mogli bi i igraci Juga da im se pridruze... Tako ce biti jos sladje :D
 

Laki

Grobarčina
Учлањен(а)
09.07.2007
Порука
2.246
Reaction score
49
Mogli bi da im se pridruze i navijci zlezde,i borca,i mogli bi da se drze za ruke i da pevaju...:buhaha
Koliko su smesni ovi hrvati udruzili bi se sa bilo kim samo da su protiv Srba,eto koliko su verni svom klubu,ali s njima i bez njih osecam da ce Partizan da skupi snagu i da ih dobije.
SRECNO:s
 

OnlyYou

Grobar
Учлањен(а)
28.03.2008
Порука
753
Reaction score
255
Kakve su to isklopleksirane budale!!!!!! Garantujem da cemo sutra pobediti u sred zaBrega!
 

cvetkobre

Grobarčina
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
1.649
Reaction score
4.750
A navijenje da vode Milojko i Bobi, kakvi tetrebi...
 

Deki

Grobarčina
Учлањен(а)
16.09.2007
Порука
1.560
Reaction score
3.930
Локација
Beograd
ajmo momci jos pola sata , hvata me euforija valjda ce sve da bude kako treba :)
 

Laky

Guest
Људи знам да се овде не остављају коментари у току текме ал' може ли неко да напише колики је тренутни резултат,јер никако не могу да уђем на чат:(
 

Immortal

Old School
Учлањен(а)
04.10.2006
Порука
2.646
Reaction score
2
Локација
Србија
Губимо 4-3... усташе су повеле са 2-0 па смо изједначили али опет су се "одлепили". Судије наклоњене њима...
 

aco

Početnik
Учлањен(а)
12.05.2007
Порука
19
Reaction score
1
Локација
doboj
ako može neko ko gleda utakmicu da prenosi na četu za nas koji smo na poslu.
neka moderatori izbrišu ovaj post malo kasnije jer nema veze s vezom
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
7-4 gubimo i lose igramo. Nema resenja u napadu uopste , tesko da cemo proci dalje .
 

Shamai

Početnik
Учлањен(а)
22.01.2008
Порука
39
Reaction score
0
Ma zezaju nas iskljucenja , al sad samo 7-5 trenutno , odbrana jednog napada i gol i onda ce uci voda u usi ustasama
 

Laky

Guest
Који је сад резултат и колко до краја?
ако није проблем...
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
9-9, jos 28 sekundi i nas napad! Sad je time-out!
 
Top