Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

VК Partizan, PK Partizan

  • Зачетник теме Laky
  • Датум покретања

zoran mne

Grobarčina
Учлањен(а)
20.12.2007
Порука
1.147
Reaction score
1.454
Локација
Podgorica cijela, crno-bijela
Pa otprilike je to blizu Pro Reka. Mi za narednu sezonu nećemo imati preveliki budzet, ali dobro, par iskusnih i naša mladjarija, pa da Igor radi do nove šanse za osvajanje Evrope
 

dark

Grobar
Учлањен(а)
17.06.2008
Порука
522
Reaction score
0
http://www.pressonline.rs/sr/sport/ostali_sportovi/story/121140/Ostajem+u+Partizanu.html
Ostajem u Partizanu

Legenda srpskog vaterpola Vladimir Vujasinović 37. godini odlučio da produži saradnju sa crno-belima. Nisam još potpisao ugovor, ali načelno sam se dogovorio sa čelnicima kluba, kaže Vujas za Press

Veliki Vladimir ostaje na Banjici! Kapiten Vaterpolo kluba „Partizan" Vladimir Vujasinović načelno se dogovorio sa crno-belima oko produženja ugovora i ako sve bude u redu, predvodiće banjičke „delfine" u novom pokušaju osvajanja Evrope.

Nije tajna da proslavljeni as želi da završi karijeru u Partizanu, ali kako je više puta istakao, sa titulom prvaka Evrope, koja mu je do sada dva puta izmicala. Zato i ne čudi njegova odluka da u 37. godini nastavi da igra.

Pregovori u toku

- U priči sam sa čelnicima kluba još od završetka sezone i načelno smo se dogovorili. Mislim, nisam još potpisao novi ugovor, ali trebalo bi da sve bude u redu i da sledeću sezonu odigram u Partizanu - rekao je Vujasinović za Press.

Jedan od najboljih srpskih igrača svih vremena je prošle sezone bio za Partizan, uz Andriju Prlainovića, jedan od ključnih igrača. Odigrao je svih 10 utakmica u Evroligi i postigao 17 golova, a najviše će ostati upamćena njegova igra u četvrtfinalu protiv Egera, kada je u prvoj četvrtini dao pet golova. Vujasinović je prošle sezone bio pravi vođa u bazenu i jedan od najzaslužnijih za odlazak Partizana na fajnal-for i osvajanje trećeg mesta.


Lična karta

Vladimir Vujasinović
Rođen: 14. avgusta 1973. u Rijeci
Klubovi: Primorje, Crvena zvezda, Barselona, Roma, Partizan, Pro Reko, Partizan
Reprezentativni uspesi: SP - zlato 2005, bronza 1998. i 2003, srebro 2001. OI - bronza 2000. i 2008, srebro 2004. EP - srebro 1997. i 2008, zlato 2001, 2003, 2006.
Za reprezentaciju odigrao 341 utakmicu i postigao 391 gol
Oženjen je Ivanom, ima sina Vuka

Trener crno-belih Igor Milanović nema dilemu oko toga da li bi želeo popularnog Vujasa u timu. On najavljuje da će, pored Vujasinovića, novi ugovor biti ponuđen i Slavku Gaku, Živku Gociću i golmanu Slobodanu Soru, koji su trenutno praktično slobodni igrači.

- Naš primarni cilj je da pokušamo da zadržimo igrače koji su činili kostur tima ove sezone. Imamo četvoricu igrača kojima je istekao ugovor i koje želimo da zadržimo, a to su Vujasinović, Gocić, Gak i golman Soro. Trenutno su u toku pripreme reprezentacije, ali u narednih mesec dana obavićemo razgovore sa svima njima. Nadam se da ćemo uspeti u tome da ostanu, čime ćemo ostvariti prvi preduslov da imamo uspešnu sezonu - rekao je Milanović.

Budžet manji za 30 odsto

Strateg srpskog šampiona dodaje da će zbog ekonomske krize i smanjenog budžeta klub teško biti u prilici da angažuje neko pojačanje sa strane.

- Imali smo nedavno upravni odbor i saopšteno je da će budžet za sledeću sezonu biti 20 do 30 odsto manji od ovogodišnjeg. Treba da vidimo kako da zadržimo ovaj tim, a o pojačanjima sa strane ne možemo da razmišljamo - poručio je Milanović.


Igor Milanović: Vanja Udovičić u Partizanu? Totalna budalaština

Trener vaterpolista Partizana Igor Milanović kategorički je juče demantovao informacije italijanskih medija da će kapiten srpske reprezentacije Vanja Udovičić ovog leta iz Pro Reka preći u Partizan! Italijanski sportski list, „Gazeta delo sport", objavio je juče da bi Udovičić mogao da dođe na Banjicu, ali u zamenu za Andriju Prlainovića, koji bi otišao u Pro Reko. Međutim, strateg crno-belih tvrdi da su to smešne priče.

- To nema veze sa istinom, to je obična budalaština, samo toliko ću da kažem - istakao je Milanović.

Inače, Pro Reko je u ponedeljak osvojio 24. titulu prvaka Italije pobedivši Savonu sa 10:8 (3:0 u seriji) i to im je treći trofej ove sezone posle Kupa i Evrolige. Tim iz Đenove je već počeo renoviranje ekipe za narednu sezonu, a osim Prlainovića, na listi njihovih želja su još Mađar Varga i Brazilac Perone.
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Одлазак легенде...

VATERPOLO: Preminuo Vlaho Orlić

10. jun 2010. 11:26 > 11:44


Preminuo čovek koji je utro put uspesima jugoslovenskog i srpskog vaterpola.


v172653p0.jpg



"Otac" srpskog i jugoslovenskog vaterpola Vlaho Orlić preminuo je u Beogradu u 76. godini posle teške bolesti.

Vaterpolo savez Srbije će naknadno saopštiti vreme i mesto sahrane čoveka koji je ostavio neizbrisiv trag u jugoslovenskom i svetskom vaterpolu.

Orlić je stvorio moćni Partizan koji je u njegovo vreme bio najbolji klub Evrope, potom je od Bečeja napravio čudo, a radio je i u Crvenoj zvezdi kojoj je, u saradnji sa Nikolom Stamenićem, doneo titulu prvaka države.

"Ono što je bio Aca Nikolić u svetu košarke to je bio Orlić u vaterpolu. Čovek čija se reč slušala, cenila... Pod njegovim rukovodstvom stvorena je plejada kako velikih igrača, tako i sjajnih stručnjaka, koji nikada nisu krili da su od Bate naučili mnogo", istakao je Vaterpolo savez Srbije.

U reprezentaciji je dugo godina bio trener a osamdesetih je u vreme buma jugoslovenskog vaterpola bio predsednik stručnog saveta. Sa malom pauzom 1996. godine, na tom mestu je bio do maja 2000. Prošle godine je ponovo tri meseca bio na tom mestu, da bi se zatim opredelio za rad u Partizanu.

(MONDO)
 

Markisa

Grobar
Учлањен(а)
08.03.2009
Порука
993
Reaction score
14
Izgleda da je Vanja dobio otkaz u Reku,iz razloga sto nije htio da igra za reprezentaciju Italije.Sjecam se i ranije je bila ta prica da ce Italijani ponuditi nejmu i nekim Hrvatima da igraju za njih.
 

milosh10

Grobarčina
Учлањен(а)
04.01.2010
Порука
1.320
Reaction score
2.537
Локација
Humska 1
VATERPOLO: Vanja dobio otkaz zbog Srbije!


11. jun 2010. 10:08 > 10:10
Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Vanja Udovičić dobio je otkaz u Pro Reku jer nije želeo da igra za Italiju.
v172751p0.jpg

Biti kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije, aktuelnog šampiona sveta, ima i svoje loše strane. Može da vam se dogodi da vas uslovljavanjem nastupa za reprezentaciju zemlje u kojoj primate platu.

Ukoliko odbijete možete da dobijete otkaz, pa čak i ako ste zvanično najkorisniji igrač Svetskog prvenstva 2009. i fajnal-fora Evrolige 2010.

Sve za šta ste mislili da je neverovatno dogodilo se Vanji Udovičiću – dobio je otkaz u Pro Reku jer nije želeo da igra za reprezentaciju Italije.

"Tražili su da igram za Italiju, jednostavno je bilo ili-ili... Obrazložili su to rečima da su mnogo uložili u dobijanje pasoša, da veruju da mi je mesto u toj reprezentaciji", ispričao je 28-godišnji Vanja Udovičić za "Sportski žurnal".

Uprava aktuelnog prvaka Evrope dogovorila se sa svojim tim liderom pre dve nedelje oko nastavka saradnje

"Kada su mi rekli šta hoće, ponovio sam ono što sam im rekao više puta u poslednje vreme. Ne razmišljam da igram za bilo koju drugu reprezetnaciju osim Srbije", rekao je Udovičić i obrazložio:

"Kapiten sam svetskog prvaka, zna se šta osećamo svi zajedno kada igramo za reprezentaciju. Kao da to nisu očekivali, odlučili su se na ovakav korak. Za mene jeste neočekivano, ali nemam razloga da žalim i jednog jedinog trenutka".

(MONDO, foto: MN Press)
 
Учлањен(а)
08.06.2007
Порука
507
Reaction score
80
Локација
Београд
Свака част Вања - остаћеш заувек упамћен по овој одлуци. Зна ли неко колике су шансе да се врати у Партизан? Ево прилике да се надокнади све што је пропустио приликом првог играња за Партизан...
 

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.741
Reaction score
12.816
Локација
Nedodjija
писало се о томе претходних дана, али колико је то истина :confused
 

peko

Grobar
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
342
Reaction score
58
Локација
HERCEG NOVI
nazalost ovim potezom Pro Reka sve je izvjesnije da odlazi Prlainovic...
 

milosh10

Grobarčina
Учлањен(а)
04.01.2010
Порука
1.320
Reaction score
2.537
Локација
Humska 1
Vujasinović još jednu godinu u Partizanu
11.06.10. 14:00 sportska centrala
1
partizan-vk.jpg
Legenda srpskog vaterpola, 37-godišnji Vladimir Vujasinović, nema nameru da završi karijeru pa će produžiti ugovor sa Partizanom na još jednu sezonu.

- Postigli smo načelan dogovor i verujem da neće biti problema da uskoro ozvaničimo saradnju na još godinu dana, izjavio je Vujasinović.

U Partizanu se nadaju da bi uskoro nove ugovore trebalo da potpišu i Soro, Gocić i Gak kojima su istekli ugovori.
 

Issa

Grobarčina
Учлањен(а)
06.02.2008
Порука
1.597
Reaction score
3.406
Локација
JNA
I ja se nadam...ne bi napisao tako nesto,ali taj drugar je do pre dve godine igrao vaterpolo za Tent Obrenovac i on je tu informaciju cuo od nekih drugova Beogradjana...uostalom videcemo..dace Bog da ostane...
 

NN G012

Grobarčina
Учлањен(а)
25.02.2007
Порука
4.314
Reaction score
74
Локација
ЈТ
Ma Vanja je kralj, daj Boze da se vrati kuci...
 

FgugiJ

Početnik
Учлањен(а)
22.10.2009
Порука
156
Reaction score
1
Локација
Горњи Милановац
Па сигурно је да би нам био од велике користи, али ја мислим да је то нереално. Ове године смањујемо буџет за 30% а он има велика примања која ми не можемо да исфинансирамо, а неће му бити тешко да нађе клуб који може да га подмири. Свака му част за потез, а потез Про Река само говори колико су велики клуб.
 

milosh10

Grobarčina
Учлањен(а)
04.01.2010
Порука
1.320
Reaction score
2.537
Локација
Humska 1
Соро дипломирао на ПМФ

10 јул, 2010 Слободан Соро је јуче остварио велику победу која нема везе са спортом. Голман Партизана и репрезентације је дипломирао на Природно математичком факултету у Новом Саду.
Рад „Имплементација апликације за управљање ватерполо екипом “ је добио највећу оцену – 10 те је Соро сада и званично дипломирани информатичар,
Ментор је био проф Милош Рацковић.
- Завршио сам велики посао, испунио циљ постављен када сам завршивши Математичку гимназију уписао факултет. Презадовољан сам и радом и одбраном и наравно исходом – кратко каже Слободан Соро.
Стара прича да се све може кад се хоће и сада пије воду. Соро је показао ,на најбољи начин ,на факултету чије похађање не трпи импровизацију, да могу да се и остваре врхунски резултати на два фронта спорту и школи и због тога заслужује све честитке.
Д.С.
zurnal
 
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
853
Reaction score
12
Soro streberu! :D

Salim se,svaka cast care, prvo si diplomirao na golu a sad i na faksu, svaka cast! :wink:
 

Stoxan

Grobarčina
Учлањен(а)
10.07.2010
Порука
2.666
Reaction score
64
VATERPOLO: Pojačanja Partizana iz Crne Gore

Talentovani vaterpolisti iz Crne Gore, Dušan Mandić i Aleksandar Radović novi igrači Partizana.


Srpski vaterpolo šampion Partizan dovodi nove igrače iz Crne Gore, piše "Sport".

Kotoranin Dušan Mandić, koji ima samo 16 godina postao je novi član Partizana, a izrazio je želju i da igra za reprezentaciju Srbije.

On je do sada igrao za kotorski Primorac.

Osim Mandića, Partizan je doveo i 20-godišnjeg Aleksandra Radovića, dosadašnjeg igrača Jadrana iz Herceg Novog.

Novljani su ostali bez pola tima. Osim Radovića, otišli su reprezentativci Crne Gore Boris Zloković i Aleksandar Ivović (prešli u Pro Reko), potom Predrag Jokić, Nikola Vukčević i Marko Elez.

Međutim, klub iz Herceg Novog već je počeo da im traži zamene. Tako je novi igrač Jadrana postao bivši vaterpolista Partizana Đorđe Filipović (prethodne dve sezone igrao za Kataro).

Na listi želja Novljana su i mladi srpski reprezentativci, članovi Vojvodine Uroš Kalinić i Petar Filipović. A priča se i o interesovanju za Vanju Udovičića, kapitenu srpskog tima.

"Sportski žurnal" piše da je golman crnogorske reprezentacije Zdravko Radić produžio ugovor sa Primorcem, tako da je otpala mogućnost da drugi golman Partizana, Branislav Mitrović pređe u taj klub.

izvor: Mondo.rs

EDIT: Inače Dušan Mandić je jedan od najtalentovanijih igrača na svetu, iako ima samo 16 godina moguće je da vrlo brzo zaigra za prvi tim. Levoruk jei procenjuje se da će biti bolji i od Filipovića koji igra na njegovoj poziciji.
Inače postoji mogućnost da Prlainović ode u Pro reko.
 
Последња измена:
Top