Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

VК Partizan, PK Partizan

  • Зачетник теме Laky
  • Датум покретања

feredon

Grobar
Учлањен(а)
24.04.2007
Порука
277
Reaction score
0
bravo crno beli razbili smo ciganske p*cke
 

stef

Početnik
Учлањен(а)
04.12.2006
Порука
180
Reaction score
0
Локација
uvek uz Partizan!
Bravo crno beli decaci! Sledece godine idmeo do kraja!
p.s.Sve cestitke Fici koji je jos jednom pokazao koliki je Grobar kada je javno rekao da je mnogo povredjen i razocaran sto onaj ko je trebao nije obezbedio Grobarima vize (ne platio put ili nesto slicno, nego samo trazio od ambasade da pogledaju papire Grobarima)!
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Nije ovo prvi put da se to nama desava!Velika steta sto je ova ekipa ostala uskracena za podrsku veceg broja Grobara,zasluzili su bili to,a ii ko zna sta bi bilo da su imali extra podrsku,pitanje je!CCC!Strasno!Ali ipak svaka cast momcima sada je sve to proslo ne oze nista da se popravi!Jos jednom svaka cast,veceras sam izuzetno ponosan sto sam Grobar(uvek sam i bio ponosan i uvek cu i biti) i sto sam navijao za ovaj mlad tim!Znate li vi koliki je ovaj uspeh ej igrali smo sa timovima sa mnogo vecim iskustvom,a o budzetu da ne pricam!Ej uspeti Mladost i Posilipo dobiti u gostima pa i ovaj ciganijakos na neutralnom!Svaka njima cast imaju srce a Bogami i znanje!sledece godine ovi momci ako ostanu bar u slicnom sastavu harace Evropom!Samo napred momci i jos jednom SVAKA VAM CAST!!!:napred Partizan
 

Genius

Hrabro momče
Учлањен(а)
14.11.2006
Порука
1.866
Reaction score
48
Локација
Beograd
ako nisu usli u finale barem su dobili gej 7 meni dovoljno! ne znam za vas...

Svaka im cast
 

Immortal

Old School
Учлањен(а)
04.10.2006
Порука
2.646
Reaction score
2
Локација
Србија
Момци са великим срцем су превазишли сва реална очекивања са почетка сезоне... :clap И поред свих проблема и неискуства били смо тако близу да постанемо поново прваци Европе. Нијансе су одлучивале. Уколико ова екипа остане на окупу ништа нас неће спречити да то "исправимо". Битан фактор у томе може да буде и организација final four-а коју ћемо ваљда коначно добити...
Све честитке ватерполистима који су осветлали образ и учиниле поносним све претходне генерације које су пронеле славу Партизана! :pfc:
П.С. Просто не могу да верујем да одређени члан овог форума није добио бан због вређања играча. Ја разумем да можемо да будемо незадовољни али морамо да имамо неке границе у понашању. :confused
 

Method Man

Guest
Izvor: PRESS

NIŠTA ME NE PITAJTE!

tackice.gif
Stefan Mitrović: Ne mogu da verujem da sam promašio čak dva peterca protiv Juga. Saigrači mi ništa ne zameraju, ali šta mi to vredi...
image.jpg

Mladi vaterpolista Partizana Stefan Mitrović doživeo je u devetnaestoj godini najveće razočaranje koje jednom sportisti može da se desi. Promašio je dva peterca u meču polufinala fajnal-fora protiv dubrovačkog Juga i svom timu, umesto finala, doneo borbu za treće mesto.
Mitrović kaže da posle meča ništa nije moglo da ga uteši, čak ni činjenica da mu niko od saigrača nije zamerio na promašajima.
- Sve je meni to jasno, ali nemojte me, molim vas, pitati kako mi je. Ne mogu ništa da vam kažem, osim da sam potišten i razočaran. Saigrači me teše, vidim da mi ne prebacuju ni za šta, ali to ne može da ublaži depresiju - kaže mladi Mitrović.


Ali, mladi Stefan ne bi smeo toliko tragično da prima taj "udarac sudbine". Jeste njegove udarce zaustavio jedan od najboljih golmana sveta Frano Vićan, ali su crno-beli mogli znatno ranije da obezbede pobedu. Imali su mladi Partizanovi igrači čak tri prilike.
Prvo su propustili šansu da na 8:6 dotuku grogiranog protivnika i prednost povećaju na tri razlike jer su imali igrača više. Ali, neiskusni Petar Ivošević slabo šutira, a onda još pravi i faul.
Sledeća prilika bila je na minut i po pre kraja susreta kada su Beograđani imali rezultat 11:9 i bila je stvar rutine da završe započeto.
Najzad, dve sekunde pre kraja regularnog dela susreta Partizan, tačnije Duško Pijetlović, bio je u kontri, nije video Mitrovića, šutirao je, ali slabo.
Duško Pijetlović misli da je njegova ekipa igrala dosta stegnuto.
- Odigrali smo utakmicu namah. Loše smo startovali, bili nekako izgubljeni, a onda se potpuno vratili, ali nam je nedostajalo iskustvo koje je imao protivnik. Žao mi je što u poslednjem sekundu nisam video Mitrovića. Da sam mu dodao loptu, sve bi bilo drugačije. Oni su prebrodili mnoge bitke u ovom takmičenju, mi smo bili nekako stegnuti. Ipak, imali smo pobedu u ruci i ispustili smo je. Mnogo mi je krivo zbog navijača. Kada ne iskoristiš prilike, stiže kazna. Bila je surova - kaže Duško Pijetlović.
Poraz na početku i na kraju

Andrija Prlainović tvrdi da su crno-beli izgubili meč na njegovom početku i na kraju.
- Katastrofalno smo počeli i završili utakmicu, i to je cela filozofija ovog poraza. Na početku nismo ličili na sebe, zatim smo se vratili u meč, preokrenuli rezultat, ali nismo imali dovoljno iskustva da sve okončamo. Ne, niko ne krivi Stefana, mogli smo znatno ranije da rešimo meč. Ali, ovo je jedno iskustvo koje nas je, doduše, skupo koštalo, ali je ipak iskustvo koje, tvrdim, nikada neće da se ponovi - kaže u dahu Prlainović.


od specijalnog izveštača iz Milana: SINIŠA STOJANOVIĆ
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Nasi vaterpolisti dokazali da su medju najboljima na svetu !!!

NAJBOLjI A TREĆI
FILIP-I-ANDRIJA.jpg
Partizan igrom sve oduševio na fajnal foru u Milanu
Dejan Udovičić: Mislim da smo pokazali najviše. I rivali
su nam priznali da smo igrali najbolji vaterpolo.

To nam je najveći motiv da istrajemo
Najbolji, a treći. To je surova realnost Partizana. Brojke su, nažalost, neumoljive, a one su, kada se sve sabralo, u petak bile na strani Juga.
- Mislim da smo najviše pokazali, računajući sve četiri ekipe. I rivali su nam priznali da smo igrali najbolji vaterpolo. To je uteha i to nas hrabri – kaže Dejan Udovičić, trener Partizana.
Misli neće još dugo moći da se odvoje od polufinala, od 8:6 i napada sa igračem više, od 11:9, minut i po pre sirene...
- Mnogo mi je teško pao taj poraz – ističe Udovičić.- Bio je to meč koji ne može da se uporedi ni sa jednim. Imali smo prilike da dotučemo Dubrovčane, a napravili smo greške koje nikada ne pravimo.
Biti treći u Evropi nije neuspeh, daleko od toga.
- To je čak veliki uspeh. Da se razumemo, ne potcenjujemo ovo dostignuće, ali nam je žao. S druge strane, bili smo u društvu ekipa koje su u poslednjih deset godina osvajali evropsku titulu, a mi prvi put na fajnal foru. Nismo gajili nekakvu iluziju da možemo da budemo prvi, ali žal ostaje.
Partizan je igrao dobro. Iskusni igrači Juga bili su izbezumljeni. Samo su ih sreća i greške crno – belih vraćale i vratile u život.
- Pohvale rivala prijaju, ali su nam i najveći motiv da napravimo još sasvim mali korak pa da Partizan ponovo postane evropski vladar. Cela Evropa je u petak i subotu videla kome pripada budućnost.
I u nezahvalnom meču za treće mesto, Partizan je pokazao snagu karaktera.
- Nije bilo lako pronaći snagu, ali uspeli smo. Ekipa je bila psihološki jaka. Momke je tokom cele sezone krasio kolektivni duh. Tako su odigrali i na kraju – rekao je Dejan Udovičić.
Izgubili su jedan, jedini meč u Evropi, onaj od Breše. I treći su. Već su najbolji, biće i prvi.

VLADIMIR VUJASINOVIĆ
ZASLUŽILI SU FINALE
Pro Reko je definitivno najbolji evropski klub u 2007. Posle Kupa Italije i prestzižne titule na “čizmi”, kao šlag na tortu je došlo osvajanje Evrolige.
- Prošle godine nam je izmakao tron i zato smo pred početak sezone ciljali baš evropsku titulu. Osvojili smo sva tri trofeja. Sjajno – kaže Vujasinović.
Kapiten naše reprezentacije i uživo se uverio u kvalitet Partizana.
- Momci su zaslužili finale. Odlučile su nijanse, kao usostalom u svim utakmicama.
Vujasinović ovih dana stiže u Beograd, ali po ranijem dogovoru, propušta Svetsku ligu. Zaslužio je predah.
B.Ž. 24.06.2007 19:57:41
 

NS TIM

Moderator-izaberi Partizan
Учлањен(а)
03.10.2006
Порука
1.111
Reaction score
2
Локација
Novi Sad
nekad fali tako malo...svaka čast crno beli....za mene ste ŠAMPIONI...
 

grobar_BN

Grobar
Учлањен(а)
11.04.2007
Порука
250
Reaction score
0
Локација
Бијељина
Ova bronza sija kao zlato! Računajući njihovu mladost i neigranje jakih tekmi ovo je sjajan uspeh! Za sve Grobare ovi momci su šampioni! :pfc:

Volim Partizan
 

BanePFC

Grobarčina
Учлањен(а)
05.01.2007
Порука
1.769
Reaction score
295
Локација
. I .
Crno-bela budućnost
S. KRSTOVIĆ, 24. jun 2007

TREĆI, a tužni. Takvi su vaterpolisti Partizana Rajfajzen. Crno-beli su od malena vaspitavani da budu pobednici i teško se mire sa činjenicom da nekome gledaju u leđa. A na fajnal foru Evrolige u Milanu plenili su igrom, ispustili finale protiv Juga. Ipak, smogli su snage da u borbi za bronzu savladaju Olimpijakos sa 15:13.
- Svesni smo da je treće mesto u Evropi veliki uspeh. Daleko od toga da ga potcenjujemo. Nismo ni gajili iluziju da ćemo na svom prvom finalnom turniru trijumfovati. Ali, žao mi je. Bili smo jako blizu borbe za trofej. Jako sam teško preživeo poraz sa peteraca od Juga. Uslediće analize, ali poraz je poraz i tu ne može ništa da se menja - ističe strateg crno-belih Dejan Udovičić.
Beograđanima se malo toga može prebaciti. Izgarali su, borili se, nadigravali se. Samo ih fortuna nije mazila.
- Prikazali smo se u najlepšem svetlu. Čini mi se da smo najviše pokazali od svih ekipa na turniru. Čak nam i drugi priznaju da smo po igri bili najbolji. To je ono što nas hrabri, motiviše da istrajemo, da napravimo i taj mali iskorak kako bi vratili evropsku krunu na Banjici. Mi smo tim budućnosti - naglašava Udovičić.
Polufinalni okršaj sa Jugom dugo će biti u centru pažnje. Crno-beli nisu sačuvali ni 8:6, ni 11:9 minut pre kraja...
- To je sport. Teško je tu našu utakmicu upoređivati sa bilo kojom drugom. Napravili smo dve greške koje nikada ne činimo. Uostalom imali smo tri prilike da dotučemo Jug. Ali, moramo da gledamo unapred. To smo i dokazali protiv Grka kada smo uspeli da pronađemo snagu da izdržimo psihološki pritisak - kaže Udovičić.
Kada su počinjali evropsku priču na Banjici su bili prezadovoljni plasmanom u četvrtfinalu. Ispalo je da je plan prebačen.
- Rezultat je sjajan. Kada malo bolje razmislim nas je samo Breša nadigrala u prvoj četvrtini startne utakmice. Kasnije smo sve rivale nadigrali. Mnogi zaboravljaju da smo 2003. ostali bez celog tima. Ekipu je krasio duh, kolektivna igra. Najviše smo napredovali i imamo prostora da budemo još bolji - uveren je Udovičić.

VIDIMO SE U BEOGRADU
POSLEDNJIH godina Evroligu je uvek osvajao klub koji je organizovao završni turnir. Tako je bilo i u subotu, kada je domaći Pro Reko skinuo sa trona Jug - 9:8. Da li je to recept da Partizan posle 1976. godine prišije sedmu zvezdicu?
- Vidimo se u Beogradu sledeće godine - primećuje Udovičić. - Ispada da je tako, a to nije dobro. Mi smo za to da se promeni sistem takmičenja, da se igra kao u košarci. Ako već ne može ranije da se zna organizator finalnog turnira, onda ga je možda bolje i ukinuti. Ili prepisati iz drugih sportova.

IGRA I SREĆA
ŠTA je to "malo" što nedostaje Partizanu za titulu prvaka Evrope?
- Malo je i mnogo je. Da bi se napravio vrhunski rezultat mora mnogo toga da se poklopi. Neophodno je imati vrhunski tim, stručni štab, upravu, obezbediti novac. I imati sreću. Pa, Felugo se nije video u ove utakmice, a postigao je pobednosne golove za Pro Reko - naglašava Udovičić.

VLADIMIR VUJASINOVIĆ SA REKOM OSVOJIO TRIPLU KRUNU
NIJANSE PRESUDILE

TRI iz tri. Vladimir Vujasinović i Pro Reko su posle Kupa i prvenstva Italije, osvojili i Evropu. U velikom finalu Đenovljani su u Milanu savladali Jug sa 9:8.
- Klub nije mogao da poželi bolju sezonu. Prošle jeseni smo ciljali sva tri trofeja i osvojili ih. Ali, ovo neće dugo da traje, uskoro opet ulazimo u "mašinu" - kaže u telefonskom razgovoru Vladimir Vujasinović.
Kapiten Srbije, koji će zbog iscrpljenosti da propusti Svetsku ligu, tvrdi da je fajnal for bio veoma izjednačen.
- Partizan je po igri zaslužio da igra finale sa nama. Samo pokazalo se da su sve utakmice bile neizvesne, da su nijanse odlučivale, da je i Olimpijakos, kao četvrti, mogao da postane šampion. Jednostavno sve ekipe su bile izjednačene - naglašava Vujasinović.
Na opasku da je domaći teren možda presudio maestro u bazenu je primetio:
- Bili smo domaćini samo zbog činjenice da se igralo u Italiji. Na bazenu se to nije osećalo, čak smo mislili da igramo u Gružu. Po meni domaći teren nije presudan. Ako igraš dobijaš i obrnuto.
Veliki Vladimir uskoro će doći u Beograd, a potom odlazi na Maltu, gde će igrati preko leta.
- Još na EP u Beogradu smo se dogovorili da preskočim leto, da se sklonim u stranu. Psihički sam istrošen, a dogodine nas očekuje još teže leto. A i verujem da i bez mene Srbija može već u Svetskoj ligi da izbori Olimpijske igre u Pekingu - ističe Vujasinović.

izvor: Novosti
 

Immortal

Old School
Учлањен(а)
04.10.2006
Порука
2.646
Reaction score
2
Локација
Србија
Партизан осветлао образ

Ватерполисти „црно-белих”трећи у Европи, али то није њихов коначан домет. – Вујасиновићев други тријумф с Про Реком

Српски првак је трећи у Европи. Маштали смо о још већем подвигу, али, руку на срце није се очекивало од убедљиво најмлађе екипе да издржи сав терет, који носи завршни турнир најважнијег клупског такмичења на свету. Партизан је, међутим, потпуно осветлао образ. Истина, било би прелепо да се после 31 године вратио на европски престо, био би мелем на рану да српски тим буде најбољи у Европи после повратка наше репрезентације празних руку с овогодишњег Светског првенства у Мелбурну, била би то изванредна одскочна даска за ватерполо у Србији, који сем Партизана у овом тренутку нема друге мајдане... Али и ово што су „црно-бели” урадили у Милану је прави капитал. Не толико сам резултат (ионако се памти само први), колико игра.
У полуфиналу је мало недостајало да Партизанови двадесетогодишњаци (просек им кваре голман Куљача, Настран и Королија) свргну дотадашњег европског шампиона Југ (минут пре краја су водили с 11:9), а онда су платили цех младости приликом извођења пенала.
У утакмици за треће место су, ипак, смогли снаге да надвисе прекаљене професионалце из пирејског Олимпијакоса и победе (15:13) и поред шока због несрећног пораза само дан раније у полуфиналу.
Партизан има два драгуља: Филипа Филиповића и Андрију Прлаиновића. Први је бриљирао против Југа, а други против Олимпијакоса.
Међутим, важније од тога је да обојица играју стално на високом нивоу иако су врло млади и сви тренери тактику против Партизана граде на томе да зауставе баш њих двојицу.
Поред тога, код „црно-белих” заблистају и други. Душко Пијетловић, такође дојучерашњи јуниор, већ сада је уз раме најбољим центрима, Никола Рађен је одличан бек, а против Дубровчана је показао да уме и да погађа и то кад је врло важно.
Посао су одлично обавили и остали предвођени поузданим Миланом Алексићем, а Словенци браћа Настран, нарочито Матеј, оправдали су оно што је уложено у њих.
Партизан намерава да у прелазном року доведе појачања. Уз оно што су његови играчи научили у овој сезони то даје врло опипљиву наду да већ идуће године може да стигне до краја пута по Европи.
„Црно-бели” су можда најбољу похвалу добили уочи полуфинала од Југовог тренера. Емил Николић је уочи утакмице признао да после одласка Икодиновића и Ћука нико није очекивао да ће Партизан да „прође групу”, а камоли да стигне на завршни турнир.
Пред нашим прваком су у Евролиги биле наизглед несавладиве препреке, готово да су могле да се упореде с онима које су по предању стављене пред Херкула.
Партизан је у групи надвисио Етникос (грчки вицешампион), Младост (финалиста хрватског првенства) и Брешу (прошлогодишњи освајач Купа Европске пливачке федерације).
У четвртфиналу га је чекао Посилипо (други у Италији), у полуфиналу Југ (првак Хрватска) и у утакмици за треће место Олимпијакос (шампион Грчке). Дакле, ниједне лаке утакмице.
Као што је познато, наша лига је нејака за Партизан, па је његов стручни штаб морао да се довија како да током целе сезоне не само одржи форму свог премладог тима, него и да је диже.
И у томе је тренер Дејан Удовичић потпуно успео. То је још један адут Партизана, јер је и његов први стручњак практично тек на почетку тренерске каријере, мада већ има успехе које историја неће да заборави (европски првак с репрезентацијом Србије прошле године, а да се не спомињу титуле с млађим селекцијама наше земље).
Победнички пехар у Евролиги је припао Про Реку из Ђенове, који је био домаћин у Милану. Обе утакмице италијански првак је добио с једним голом разлике (Олимпијакос у полуфиналу с 10:9, а Југ у финалу с 9:8), али заслужено.
У његовом тиму је лавовски посао обавио капитен наше репрезентације Владимир Вујасиновић, коме је ово други пут да с Ђеновљанима буде европски првак.
Штета је што Партизан није стигао да одмери снаге с Про Реком, јер му би окршај с тим супертимом омогућио да потпуно извага своје место међу европским великанима.
--------------------------------------------------------------------------
Про Реко четврти пут шампион
Италијански Про Реко је четврти пут европски првак за ватерполисте. Партизан је био први шампион, а то звање су освајали следећи клубови: Младост (Загреб) 1968, 1969, 1970, 1972, 1990, 1991. и 1996, Партизан (Београд) 1964, 1966, 1967, 1971, 1975. и 1976, Шпандау (Берлин) 1983, 1986, 1987. и 1989, Про Реко (Ђенова) 1965, 1984, 2003. и 2007, Посилипо (Напуљ) 1997, 1998. и 2005, Југ (Дубровник) 1981, 2001. и 2006, Орвоши (Будимпешта) 1973. и 1979, Вашаш (Будимпешта) 1980. и 1985, Јадран (Сплит) 1992. и 1993, МГУ (Москва) 1974, ЦСК ВМФ (Москва) 1977,
Канотијери (Напуљ) 1978, Барселона 1982, Пескара 1988, Ујпешт (Будимпешта) 1994, Каталуња (Барселона) 1995, ПОШК (Сплит) 1999, Бечеј 2000, Олимпијакос (Пиреј) 2002. и Хонвед (Будимпешта) 2004.

извор: www.politika.co.yu

Још о нашим херојима... :napred Partizan
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Andrija Prlainović:

BIĆEMO PRVACI EVROPE!

tackice.gif
Uveren sam da sledeće godine možemo da osvojimo Evroligu, pogotovu ako Beograd bude domaćin Fajnal-fora
image.jpg

Fenomenalni Andrija Prlainović veruje da ova generacija Partizanovih vaterpolista može već sledeće godine da osvoji Evroligu, pogotovu ako Beograd bude domaćin Fajnal-fora!
Mladi crno-beli delfin presrećan je što su crno-beli savladali Olimpijakos (15:13) i osvojili treće mesto u Evropi. Ipak, strelac šest pogodaka u duelu sa grčkim timom smatra da je samo neiskustvo doprinelo da Partizan ne igra finale sa Pro Rekom i okiti se evropskom krunom usred Milana.
- Ne mogu da vam opišem koliko se radujem pobedi nad Olimpijakosom i trećem mestu na Fajnal-foru. I uveren sam da ćemo sledeće godine mi biti prvaci Evrope, ili ćemo se bar za korak približiti tom cilju. Imali smo sjajnu priliku da ove godine osvojimo trofej, ali nam je iskliznuo. Sledeće godine bićemo bogatiji za ovo iskustvo, a kako čujem, Beograd će se kandidovati za organizaciju Fajnal-fora. Eto dodatnog motiva da pred svojom publikom osvojimo najvredniji klupski trofej u vaterpolu - kaže mladi Novljanin.
Prlainović napominje da utakmica za treće mesto govori koliko je ova generacija Partizanovih delfina jaka.
Šoštar: Šteta, šteta, šteta...
Aleksandar Šoštar, zamenik ministra za sport i predsednik UO VK "Partizan", bodrio je u Milanu crno-bele. Šoštaru je teško palo što ova sjajna generacija "Partizanovih beba" (prosek 22,8 godina) nije već ove godine osvojila Evropu.
- Šteta, šteta, šteta... Baš nam je sreća okrenula leđa. Bili smo mnogo bolji u prvom meču i mislim da smo propustili veliku priliku da pobedom nad Hrvatima igramo za pehar. Ali, momcima se ništa ne može zameriti. Igrali su sjajno, odgovorno, poletno i mudro. Ipak, neiskustvo je ovoga puta bilo presudno - kaže Šoštar.

- Bilo je mnogo teško da se motivišemo za nepuna 24 sata posle nesrećnog poraza od Juga na penal ruletu. Ali, uspeli smo i to samo pokazuje našu snagu. Ne mogu da se ne vratim na taj nesrećno izgubljeni polufinalni duel s Hrvatima. Bili smo bolji u većem delu meča, držali sve konce igre u svojim rukama, a onda je naišla ta "crna" minuta i sav trud je otišao u nepovrat - kaže Andrija Prlainović.
Trener Dejan Udovičić nema zamerki na igru svojih pulena iako su pojedinci svojim greškama digli protivnika "iz mrtvih" u polufinalu.
- Nemam ja ništa igračima da zamerim, jer su dali sve od sebe. Propusta je bilo, ali sve u žaru borbe. Susret s Olimpijakosom samo je pokazao snagu ove generacije. Uzdigla se, prevazišla sve nedaće i našla motiv za pobedu. Protiv Juga smo platili danak neiskustvu. Nadam se da će momci iz tog poraza izvući određene pouke. Ipak im je ovo prvi Fajnal-for. Krivo mi je samo što smo potpuno nezasluženo doživeli taj poraz protiv Juga - kaže Udovičić.

Da li je ovo najava za F4 u BEogradu :D

v61666p0.jpg

Milanović: Partizan spreman za korak dalje
Ponedeljak, 25. jun 2007. 22:03

Jednu od najuspešnijih sezona u poslednjih nekoliko decenija Vaterpolo klub Partizan završio je zabavom za igrače, stručni štab, sponzore i prijatelje kluba u svom hramu na Banjici.

Partizan je ove sezone, bez ikakve konkurencije, osvojio duplu krunu u Srbiji, ali mnogo značajniji rezultat je treće mesto u Evropi, osvojeno na finalnom turniru Evrolige u Milanu. Da je bilo malo sreće Partizan je lako mogao da se bori i za evropski tron.

Predsednik skupštine kluba Igor Milanović rekao je na opuštenom partiju da je ulaskom na "fajnal for" Partizan ostvario podvig i obećao da će crno-beli već naredne sezone jurišati na sedmu titulu evropskih šampiona u istoriji.

"Treće mesto osvojeno u Milanu je kruna šestogodišnjeg rada ove Uprave, rada svih igrača i stručnog štaba, a pogotovo trenera Dejana Udovičića, koji je odabrao, obučio i edukovao sjajnu generaciju igrača, koja je na fantastičan način igrala cele sezone i nezasluženo nije stigla do finala", rekao je Milanović.

On je dodao da će u narednom periodu klub učiniti sve da što je do sada uradjeno podigne na viši nivo i da sledeće godine "napadne finale F4 ovde u Beogradu".

Direktor Partizana Darko Udovičić takodje je rekao da je cilj kluba da u narednom periodu osvaja evropsku krunu više puta, i da će, shodno tome, biti oformljena ekipa kadra da to i učini.

(MONDO)
 
Последња измена:

insomnichar

Partizanovo dete
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
183
Reaction score
59
Локација
Tamo gde su Grobari
Ma svaka cast momcima! Sve su pokusali, ali peterci su lutrija.

Sa Partizanom i Grobarima do smrti!!!
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Zivko Gocic nase dete vratio se u svoj klub :D ... Jos jedan dokaz da se spremamo za sledecu sezonu i napad na titulu prvaka Evrope . Inace u toku dana ce se ova informacija objaviti da ne bude zabune . Juce je objavljeno da je potpisao za Jadran iz HN , ali to je samo novinarska patka . Uostalom ko cita s.zurnal mogao je ovo vec da vidi ...
 

Method Man

Guest
Gocić "ispalio" Jadran, došao u Partizan!
Cetvrtak, 28. jun 2007. 11:12

Vaterpolo reprezentativac Srbije Živko Gocić napravio je veleobrt u igračkoj karijeri. Iako je bilo objavljeno da će karijeru nastaviti u Jadranu iz Herceg Novog, Gocić je prelomio da se vrati u svoj Partizan!

Ovakva odluka iskusnog vaterpoliste zatekla je čelnike tima iz Herceg Novog, a direktor Jadrana Boro Mračević optužio je Gocića da je pogazio datu reč.

"Mi smo sa Gocićem dogovorili sve detalje oko prelaska u naše redove i samo smo čekali papire iz Rusije neophodne da bi se transfer realizovao. Razočarani smo, jer je reč o kvalitetnom igraču, ali mi smo svoje obaveze ispunili, za razliku od njega. Ponudili smo mu odličan ugovor, koji se teško odbija, ali on nije poštovao reč koju nam je dao. Ipak, razumem ga, verovatno je prevladala njegova želja da se vrati u svoj grad", izjavio je Mračević.

Gocić je prošlu sezonu igrao za moskovski Dinamo, a u Partizanu je bio do 2003. godine.

"Odlučio sam da ostanem u Beogradu. Ovde sam rodjen, odrastao, Partizan je moj matični klub. U svakom slučaju, bilo je mnogo više razloga da ostanem ovde, nego da idem u Jadran", rekao je Gocić za list "Sport".

Gocić je u karijeri igrao i za Niš i italijansku Ortidju.

(MONDO)
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
A lepo je da se nasi asovi vracaju u voljeni klub . Sledece sezone samo je jedan cilj , titula prvaka Evrope :D
 

Genius

Hrabro momče
Учлањен(а)
14.11.2006
Порука
1.866
Reaction score
48
Локација
Beograd
red bi bio samo golmana da promijene ako misle da napadnu evropu ... vidjelo se ove godine da golman jedino nedostaje ....

koroliji valjda jedino istice ugovor...
 

bili_piton86

Početnik
Учлањен(а)
29.06.2007
Порука
1
Reaction score
0
Ja mislim da fali samo jos 1 centar da moze da pomaze pejtlovicu koji je prosto eksplodirao, ali definitivno je bilo pitanje vremena jer ja u zivotu nisam video da neki igrac ima tako jake skare ko dusko,izgeda da mu je prijala ona pauza zbog operacije slepog creva,sad mi je samo zao sto je sefik onako lako otisao iz partizana sad bi bio tas koji bi doneo prevagu,uz svo uvazavanje kuljace,ali je to nerelano nazalost,mislim da je jure nastran visak da ima partizan sigurno klinaca istog,ako ne i veceg kvaliteta od pomenutog a verovatno bi bili i jeftiniji,elem vrhunska vaterpolo ekipa ne trazi bas enorma sredstva poput kosarkaske,a narocito fudbalske i mislim da je ova ekipa sansa da se radujemo evropskim trofejima,samo da ostanu na okupu,Vidimo se next season na banjici
 
Top