Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

VК Partizan, PK Partizan

  • Зачетник теме Laky
  • Датум покретања

NN G012

Grobarčina
Учлањен(а)
25.02.2007
Порука
4.314
Reaction score
74
Локација
ЈТ
Немам појма шта нам се дешава, али никако не иде на добро...
Данашња изјава Вујасиновића највише говори!
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.462
Reaction score
41.129
Локација
Žrnov
Ko zna šta je tu sve u pitanju... tu i nema nešto love, ali eto, ima novih klubova koji treba da "stvaraju" tradiciju :puke:
 

Nikola Zemun

Grobarčina
Учлањен(а)
19.12.2006
Порука
2.356
Reaction score
113
Локација
Galenika
Jeste razmišljali o tome da je na Banjici (jedinom igralištu gde je Partizan domaćin koje ima crno-bele tribine) danas bilo oko 100 navijača crvene zvezde VET, plus možda još toliko njihovih simpatizera (u vaterpolu ne postoje odavno), a nas koji volimo Partizan možda 10?

Da li mi zaslužujemo klub koji ima 7 titula evropskog prvaka, od toga poslednju prošle godine? Ma kako se igrači ponašali.
 

Dr.Hofmann

Guest
E bravo Nikola , upravo tako.

Odradiće to momci u drugoj utakmici i naplatiti sa kamatom ovo nerviranje.
 

Djenka

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
1.360
Reaction score
1.924
Локација
Gde god ti da igras...
Koliko god da je sramotna igra vecine nasih vaterpolista protiv ovih sto do juce nisu znali ni da plivaju, jos je sramotnija poseta nasih "vernih" navijaca iz Beograda jednom finalu drzave i to protiv cigana! Ne moze se doci na Banjicu i odvojiti sat vremena za ove momke i Partizan al moze se spremati za kafice i splavove i za Real-Bajern... SRAMOTA ZA BEOGRADJANE!
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
..............

сазнао сам , хвала.
 
Последња измена:

PAOK-Partizan

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
7.127
Reaction score
338
Oproštaj "Vladimira Velikog"

Po svemu sudeći, Vladimir Vujasinović igra poslednje mečeve u karijeri. I Jugoslav Vasović okačiće kapicu o klin.U nedelju druga utakmica finala plej-ofa.
v242670p0.jpg

Srbija je imala mnogo velikana sporta, mnogo legendi, mnogo sportskih heroja. Jedan od njih svakako je Vladimir Vujasinović, koji bi, prema svim kriterijumima, morao da uđe u listu TOP10 srspkih sportista svih vremena!

Vujasinović je poslednje četiri godine u Partizanu. Već je jedne sezone bio član kluba sa Banjice (bilo je to u sezoni 1997/98.). Njegova karijera traje od 1990. godine kada je igrao za riječko Primorje. Od tada do danas osvajao je sve što se može osvojiti u vaterpolu. Nedostaje mu samo olimpijsko zlato sa državnom reprezentacijom.

Partizan u nedelju uveče igra drugi meč finala plej-ofa državnog prvenstva protiv Crvene zvezde Vet. Ako crno-beli pobede, to će značiti da je Partizan po 25. put prvak države. Ali, to će ujedno značiti i da je Vladimir Vujasinović, najverovatnije, odigrao poslednju utakmicu u svojoj karijeri.

Vujasinović je u nekoliko navrata do sada nagovestio kraj igračke karijere. Ostavio je ogradu: ako Partizan opet stvori tim kadar da se bori za evropski vrh. Ali, za to su, svestan je i on, trenutno male šanse.

Moguće je da će "Vujas" nastaviti da igra tokom leta u brazilskoj ligi, kao što je to već radio proteklih sezona ili na Malti, ali to neće više biti potpuni profesionalni angažman, već, takoreći, "part time" posao.

Vujasinović je u karijeri igrao za Primorje, Crvenu zvezdu, Partizan (dva puta), Romu, Barselonu, Pro Reko. Sa Pro Rekom i Partizanom osvajao je titule prvaka Evrope. Ostvario mu se san da sa jednim srpskim klubom osvoji evropsku krunu. Vujasinovič je sjajno predvodio crno-bele do titule prvaka Evrope u Rimu prošle godine.

Ima jedno srebro sa olimpijskih igara (Atina 2004.) i dve olimpijske bronzane medalje (Sidnej, 2000. i Peking 2008.). O ostalim zlatnim, srebrnim i bronzanim medaljama sa svetskih, evropskih prvenstvaa, vsteskih kupova, liga...izlišno je pisati. Ali, evo nekih podataka: titula svetkog prvaka 2005. godine u Montrealu, tri puta evropski prvak...

I Jugoslav Vasović najavljuje kraj igračke karijere. Prihvatio je poziv svog druga Dejana Savića da podigne Crvenu zvezdu i došao je da pomogne iskustvom. Zvezda je došla do finala prvenstva, a jedan od najzaslužnijih za to svakako je Vasović.

I Vasović je, kao i Vujasinović, igrao i za Zvezdu i za Partizan, a bio je član olimpijske reprezentacije koja je u Sidneju osvojila bronzanu medalju.

I Partizan i Zvezda će posle finalne serije pretrpeti značajne izmene. Nije tajna da crno-beli ne stoje finansijski najbolje. Osim Vujasinovića, iz Partizana će, verovatno, otići i reprezentativci Milan Aleksić, Stefan Mitrović, vrlo verovatno i Slobodan Soro.

Zvezda će teško uspeti da zadrži fenomenalnog golmana Gojka Pijetlovića. Strahinja Rašović ima ugovor sa Zvezdom još tri sezone, ali već su pojedini klubovi "bacili oko na njega". Moguće je da će se rastati sa crveno-belima.

Druga utakmica finala prvenstva plej-ofa biće odigrana u nedelju od 19 časova na bazenu "Tašmajdan".

(MONDO)
 

Stoxan

Grobarčina
Учлањен(а)
10.07.2010
Порука
2.666
Reaction score
64

MV23

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
638
Reaction score
272
Локација
Crna Gora
Valjda će naši momci zbiti redove i očitati lekciju ciganima pa da proslavimo dvije titule danas.
Tužno je šta se sve dešava najboljem vaterpolo klubu u Evropi i svijetu, al sad šta je tu je, da se uzme titula pa će se valjda naći neka rešenja do jeseni.
:napred Partizan
 

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
Očekujem ubedljivu pobedu!

Niti mi možemo onoliko loše i nezainteresovano odigrati, niti cigani mogu ponoviti 2 dobre utakmice.

Žao mi je što vaterpolo selekcija nema podršku na svim nivoima. Igraju za sebe, jer ni navijača nema kad je najpotrebnije. O parama da ne pričam.

Momcima hvala za sve pobede, titule, radosti koje su nam do sad priredili. :respect:respect:respect
Još večeras, pa veliko renoviranje. Na žalost...
 

file

Grobar
Учлањен(а)
25.06.2007
Порука
225
Reaction score
422
Ima li neko link za utakmicu, livescore, ili ako neko zna rezultat?
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.460
Reaction score
2.236
Честито титула!
 
Последња измена:

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.462
Reaction score
41.129
Локација
Žrnov
Bravo momci :clap:

Teže nego što sam očekivala, no dobro...

I poseban pozdrav za komentatora sa Arene... kada se utakmica završila, kao da su mu, bože me oprosti, svi pomrli ....
 

PackyPFC

Banned
Учлањен(а)
30.05.2009
Порука
53
Reaction score
0
Ovi mazohisti opet pevaju. Majke mi da oni uzivaju u sopstvenoj patnji. Sta ce drugo. Tako se ne bi radovali ni da osvoje titulu, vise vole da ih se zaebava i daje neka lazna nada.
 

PAOK-Partizan

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
7.127
Reaction score
338
Ne mogu da verujem koliko se mucimo sa ciganima. Cigani poceli i druge sportove da prate sem fudbala u nadi da ce negde uzeti trofej ali su opet dobili kurcinu ! Dve titule u jednom danu BRAVO CRNO-BELI !
 

file

Grobar
Учлањен(а)
25.06.2007
Порука
225
Reaction score
422
Čestitam titulu, 25.po redu. Bilo je gusto ali su se naši momci dobro snašli.
 

PAOK-Partizan

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
7.127
Reaction score
338
@Packy
Misle da su neke face sto pevaju dok mi dizemo trofej ko ih jebe iznutra ih boli itekako ...
 
Top