Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

VК Partizan, PK Partizan

  • Зачетник теме Laky
  • Датум покретања

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.443
Reaction score
12.009
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
Ako mi ne izbacimo Jug u polufinalu, nema teoretske šanse da izgube titulu, ni od cigan male ni od katalonskih cigana. Ende.
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Sasvim se slažem, Partizan ili Jug će biti šampioni Evrope. Vidim da neki već sada daju ciganima trofej... krv će oni da propišaju da u polufinalu pobede Špance. Pitanje je da li će i onda uspeti. Nadam se da mi prvi igramo naše polufinale, jer ne verujem da će sudije i LEN dozvoliti srpsko finale.
 

andjela_ff10

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
268
Reaction score
8
LEN jeste mafijaška organizacija, predvođena Loncijem i ostalom italijanskom mašinerijom. Ovde je 2-3 vas istaklo jednu vrlo bitnu činjenicu, a to je da Hrvati i naravno Italijani imaju ogromne privilegije i to je više puta potvrđeno, baš kad je prethodnih godina biran domaćin F4, a Partizan imao šanse da osvoji titulu. Uvek su organizaciju dobijali italijanski gradovi i jednom, ako se dobro sećam Dubrovnik.

Da će prodati utakmicu bilo kome, a posebno nekom od naših klubova, zaista ne verujem ni malo zato što bi cela Hrvatska u transu bila posle osvojene titule usred beograda. Nije u pitanju nikakva teorija zavere, nego je to činjenica.

Debilno mi je što smo dobili mi, kao domaćini dnevni termin, ali opet mislim da bi to moglo biti ogromna prednost u slučaju da momci naprave čudo nad čudima i plasiraju se u finale.

Sačekaćemo da počne i videti gde smo. Oštri se ekipa dobro, a mi ne bi bili grobari, kad u čuda verovali ne bi.
 

Stoxan

Grobarčina
Учлањен(а)
10.07.2010
Порука
2.666
Reaction score
64
Termini su posledica žreba. A što se tiče toga da se ciganima namešta Lš smešno je i pričati na u temu. Pa nisu oni baš toliko jaki. A uzgred i oni to pričaju za nas :D

Jug ovo osvaja sto posto. Daj bože da grešim, ali sumnjam. Gledao sam ih pre neki dan u hrvatskom finalu. Odlično igraju i sumnjam da mi imamo šta da tražimo protiv njih. Vode protiv moćnog Primorija 2-0 u seriji.
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Jug jeste jak, ali igra se jedna utakmica, u našem bazenu, pred našom publikom, tako da je sve moguće.
 

ВЛАДА ГВЛ

Grobarčina
Учлањен(а)
06.07.2010
Порука
2.169
Reaction score
281
A uzgred i oni to pričaju za nas :D

Jug ovo osvaja sto posto. Daj bože da grešim, ali sumnjam. Gledao sam ih pre neki dan u hrvatskom finalu. Odlično igraju i sumnjam da mi imamo šta da tražimo protiv njih. Vode protiv moćnog Primorija 2-0 u seriji.

Причају а главни аргумент им је тај што Шоштар седи у бироу ЛЕН-а, па ће нам он као нешто средити.А Шоштар је тамо утицајан лик отприлике као неко из екипе Гробари Кумодраж на јужној трибини.

Ја сам видео статистику тих мечева Југа и Приморја.И оно што ми је запало за око је да им је сада Марко Бијач први голман и да брани доста добро, мада и даље мислим да је то једина позиција где смо ми у предности.
А да је Приморје моћно, и то стоји, притом пре овог финала плеј офа су успели ако не грешим 2-3 пута да победе Југ, ево сада им ови враћају за то.Чињеница је да Дубровчани темпирају форму за крај сезоне и да треба очекивати да у Београду та форма буде на врхунцу.
 

Dr.Hofmann

Guest
Rekoh da su naši još posle prve utakmice sa Spartakom krenuli u pripreme za 1/2 finale i meč sa Jugom. Tim povodom odrađene su mini pripreme u Rijeci i čini mi se 4 zatvorene trenig utakmice sa Primorijem. Dobili smo dosta informacija o njima. Mada tu i nema nekih velikih tajni. Ipak ponavljam trebaće nam čudo da pobedimo Jug 31.maja. U opasnoj formi su. Dobili su u subotu Primorije u Rijeci u prvoj utakmici finala 9-8. Celu utakmicu bili su bolji.

Jel moguce da je Vladimir Vujasinovic ostao u dobrim odnosima sa klubom iz rodnog mu grada Rijeke pa smo tamo i isli na sparing i mini pripreme?

Ili su i ovi iz Primorja u nedostatku kvalitetnog sparing partnera u okruzenju pred finale domaceg prvenstva pristali na Partizan...

Prosto mi zvuci nemoguce da su mu oprostili napustanje "lijepe nase" nakon 2 odigrane tekem u juniorskoj reprezentaciji i odlazak u Srbiju tj. tada Jugoslaviju, doduse mi smo proteklih godina cesto znali da sparingujemo i pripremamo se sa Mladosti iz Zagreba, valjda sportisti ili barem vaterpolisti uspevaju da prevazidju neke barijere...


Sto se tice polufinala Jug je apsolutni favorit , ne samo polufinala nego kompletnog finalnog turnira.
 

Stoxan

Grobarčina
Учлањен(а)
10.07.2010
Порука
2.666
Reaction score
64
Ne znam da li je to zbog Vujasa, ali generalno mi kao klub imamo mnogo dobro odnose sa Hrvatima. Što se ne može reći za crnogorske klubove. Vujasinović je jako lepo dočekan u Rijeci. Ima on tamo dosta prijatelja. Mislim da ima negde neki intervju gde je on pričao malo više o toj temi.

A nismo mi prvi klub iz Srbije što sparinguje sa Primorijem. Pre nas je i Radnički išao tamo.
 

Јован

Ex-PAOKjovanPFC
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
2.105
Reaction score
43
Kako te to čudi Hofmane pa mi smo hrvatsko-franjevački klub :D
Standardno imamo dobre odnose tamo pogotovu s Mladošću, što dodadno pokazuje da je ipak vaterpolo malo više sport od drugih sportova, zato i jesmo dva najveća kluba u istoriji vaterpola.
Međutim, zato se koljemo standardno s Jugom uvek je bilo na krv i nož protiv njih
 

ВЛАДА ГВЛ

Grobarčina
Учлањен(а)
06.07.2010
Порука
2.169
Reaction score
281
Međutim, zato se koljemo standardno s Jugom uvek je bilo na krv i nož protiv njih

Кад смо се већ дотакли тога.

Са Југом (ако нешто нисам пропустио) смо од распада државе играли 8 пута, наравно све у ЛШ.Победили смо их 5 пута (једном на петерце) и 3 пута изгубили (једном на петерце).

Први пут смо се састали у 1/4 финалу ЛШ 2006.Први меч у Београду смо их добили са 2 гола разлике а онда у реваншу изгубили са 4 гола.
Југ отишао на Ф4 који се одржавао баш у Дубровнику и освојио га, и то им је за сада последња титула првака Европе.

Састали смо се затим у оном чувеном мечу 1/2 финала у Милану 2007.Сећамо се како смо прокоцкали 2 гола предности минут пред крај, па онда изгубили на петерце.

После тога сусрећемо се опет у 1/4 финалу, и то 2009.Е тај двомеч и уопште сам жреб је показао колико нерегуларности има у ЛЕН-у и колики је утицај Хрвата у дотичној организацији.Прво су наместили жребањем (што је јавна тајна) да се баш ми и они сусретнемо а онда и да се реванш игра у Дубровнику, и ако смо ми били први у својој групи а они други.У Београду их добијамо са 2 гола разлике (уз смехотресно суђење), у реваншу они опет побеђују са 4 гола и пролазе на Ф4, наравно ни у Дубровнику суђење није било ни приближно коректном, мада то је и било очекивано.Кад се на све то дода "мајсторско" вођење екипе од стране Дејана Удовичића, није ни чудо што смо испали, и ако смо важили за квалитетнију екипу и првог фаворита такмичења те сезоне.

Други пут на Ф4 се састајемо 2010 у борби за треће место где их добијамо на петерце.

Задњи пут смо се састали шампионске 2011 у другој фази такмичења.
На Бањици их добијамо са голом разлике али зато у Дубровнику са 4 или 5 голова предности (не сећам се тачне разлике).Тако да је то био први наш тријумф у том граду после више од 20 година.Чак ни моћни Реко док је још Вујас играо за њих није успевао на Гружу да их добије.

Дакле на крају кад се погледа имамо позитиван скор са њима, с тим што су они побеђивали у битнијим мечевима и са већом гол разликом, мада ниједном у Београду.
Ако би поредили са тренутном ситуацијом, може се слободно рећи да ниједна екипа свих тих година није словила за толиког фаворита као они пред овај меч 31.маја.

Што се тиче осталих Хрватских клубова и са њима имамо позитиван скор у послератном периоду.

Са Јадраном из Сплита смо играли у финалу ЛЕН купа 1998.На Бањици 8-8 а у Сплиту 3-1 за нас и тиме смо освојили једини евро куп који нам је до тада недостајао у клупским витринима.

Играли смо против Медвешћака 2005 у 1/8 или 1/4 финалу ЛЕН купа (не сећам се тачно у којој од ове две фазе).Оба пута смо их лако добили, прво у Загребу онда још лакше у Београду.

Са Младошћу смо играли 7 пута, уз 4 победе, једну нерешену и 2 пораза (од чега један на петерце).
Први пут у сезони 2006-07, прво смо их добили на Бањици а онда који месец касније у Загребу их побеђујемо са 12-6.
Састајемо се затим 2007-08 у 1/4 финалу ЛШ, у Београду нерешено, исто тако и на њиховом базену.Онда су се играли петерци где су се они боље снашли.Још један неуспех који иде на душу нашег тадашњег тренера, мада треба поменути и понашање Филиповића који је био суспендован од стране клуба за тај реванш меч.Мада у целој тој причи ни Рађен није био невин.

Опет са њима играмо у сезони 2010-11, у првом делу такмичења нас побеђују у Загребу са нека 2 гола разлике, затим им враћамо у Београду и то са 3 или 4 гола предности.
Кад је било најбитније, добијамо их на Ф4 у Риму, као предходница каснијег гажења Про Река у финалу.

Ето, са Хрватским ватерполо клубовима имамо позитиван скор у одмеравању снага у задњих 15-ак година (слична прича је и са репрезентацијама).Притом ниједном нас нису добили у Београду али зато ми њих јесмо 4 пута у Хрватској.

Наравно све ово не мора ништа да значи пред сусрет који нас очекује али добро, није лоше подсетити се мало ових мечева...
 
Последња измена:

Јован

Ex-PAOKjovanPFC
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
2.105
Reaction score
43
De ti stade sve ovo u mali mozak :clap

Састали смо се затим у оном чувеном мечу 1/2 финала у Милану 2007.Сећамо се како смо прокоцкали 2 гола предности минут пред крај, па онда изгубили на петерце.

Sećam se ovog meča na f4 kad smo imali nek uprednost 5-1 čini se uglavnom bila neka baš velika prednost od 3,4 gola, sećam se da je neko od mlađih igrača(Mitrović činimi se, ili koji već) kad su sedmerci odlučivali oba promašio, a sudije nam celo drugo poluvreme sudile kontra faule jedva da smo imali 3 krštena napada.
Isto tako i ono u četvrtfinalu kad smo imali katastrofa suđenje, al ini približno onom iz Milana.

Udovičić nam je prokockao jedno bar 2,3 odlične generacije koje su ladno mogle da osvoje Lš bez obzira na to koliko smo imali loše sudjenje. Mada onaj f4 ne die na njegovu dušu. Realno imali smo po imenima bolje generacije od one zlatne iz Rima al je trener izgleda bio presudni faktor.

\/ Nebitno Mitrovića sam svakako pomenuo onako usput nekako mi je ostao u sećanju. Tad smo imali jedan od najjačih timova potpomognutih sa par talenata al jbg desilo nam se to da kasnije sa mnogo slabijim timom uzmemo titulu, nešto slično situaciji u našem KK-u ako se može uporediti Gan-Istambul samo ovde Milano-Rim.
U pravu si Vladno ja sam pobrkao lončiće nešto, jer sam mislio onaj tim iz 2009 da je bio mnogo bolji.
 
Последња измена:

ВЛАДА ГВЛ

Grobarčina
Учлањен(а)
06.07.2010
Порука
2.169
Reaction score
281
У праву си, Митровић је промашио два петерца, мада му не треба замерити јер је био најмлађи у тој младој екипи а притом је доста добро одиграо тај меч.Описивао сам већ једном ту сезону, најбоља Дејана Удовичића на клупи Партизана, играли смо најлепши ватерполо те сезоне у евролиги.

Прокоцкао нам је ту 2008 и 2009, нарочито ову другу, већ сам помињао на другој теми, најскупљи тим у историји Партизана ( 8 играча са ОИ у Пекингу) и шта се десило, онако безмудо одиграти реванш у Дубровнику.Само две године касније већина тих играча са другим тренером се испишала по Југу на његовом базену.

Милановић кога иначе уопште не ценим као функционера у клубу, је за само годину дана Удовичићу објаснио неке ствари што се тиче тренерског посла.

ЕДИТ:

Tad smo imali jedan od najjačih timova potpomognutih sa par talenata al jbg desilo nam se to da kasnije sa mnogo slabijim timom uzmemo titulu, nešto slično situaciji u našem KK-u ako se može uporediti Gan-Istambul samo ovde Milano-Rim.

Овде се већ не бих сложио.Те 2006-2007 смо имали најмлађу екипу у евролиги, од старијих Куљача и браћа Настран.Реално нико није очекивао да ћемо и групу проћи а камоли бити на прагу финала.Наредних сезона смо имали и јачу и искуснију екипу, мада стоји то да је екипа из Рима нешто слабија од оне из 2009.
 
Последња измена:

inzenjer

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
2.518
Reaction score
656
Локација
kragujevac
mnogi ocigledno nisu gledali jug ove sezone kako igra.
ponavljamn samo za nijansu slabije od nas kad onomad osvojismo EL.
glatko ce da osvoje
 

andjela_ff10

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
268
Reaction score
8
Jug cele sezone igra fenomenalno, sad pred kraj pogotovo. Baš se trudim da ih ispratim koliko mogu od momenta kad sam videla da sa nama igraju na F4. Osvajaju el 100%. Volela bi da mi se smejete i da me zezate svi ovde 1. juna kad završi takmičenje.
 

Stoxan

Grobarčina
Учлањен(а)
10.07.2010
Порука
2.666
Reaction score
64
Prirpeme za F4 obavićemo u Budvi. Posle završetka play-offa u Srbiji priključiće nam se cigani. Odigraćemo nekoliko zatvorenih trenig utakmica sa njima
 

IzrazitiFavorit

Grobarčina
Учлањен(а)
12.03.2007
Порука
1.574
Reaction score
3.426
Ah ti nasi treneri i njihovi drugarski odnosi... bolje sparingovati sa samim Jugom pre polufinala i otkriti mu sve nase tajne nego udruzivati se protiv najjaceg sparingujuci sa projektom napravljenim samo sa ciljem da nas oslabi i ugrabi nam koju titulu.
 

Јован

Ex-PAOKjovanPFC
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
2.105
Reaction score
43
Ma oni nam verovatno neće više biti prepreka, jer očigledno da će se raspadnu ko i uvek što biva sa tim projektima. :D
 
Учлањен(а)
13.12.2010
Порука
462
Reaction score
12
Локација
Tu iza ugla
Primorje dobilo Jug 6:5,pa se u Dubrovniku igra četvrta utakmica.
 
Последња измена:
Top