Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

VК Partizan, PK Partizan

  • Зачетник теме Laky
  • Датум покретања

ВЛАДА ГВЛ

Grobarčina
Учлањен(а)
06.07.2010
Порука
2.169
Reaction score
281
Verovatno ce igrati i mandic, a tu je i manojlovic iz banjice.. mozda i mali jaksic

gogov ne ide u madjarsku

Био си у праву.Гогов не иде али зато иде Мандић.Искрено нисам очекивао да ће Мандић после светског за сениоре играти и за јуниоре, поготово кад се узме у обзир да припреме јуниора трају већ дуже време а да их је Мандић већим делом пропустио.Мада је исто тако јасно да у том узрасту Србија нема бољег играча.
Значи, Партизан без 5 играча и првог тренера током августа.



Пропозиције за првенство и куп у наредној сезони

http://www.waterpoloserbia.org/index.php?id=303&tx_ttnews%5Btt_news%5D=3379&cHash=fa49f966ec244b59905db498dd03ae7d

http://www.waterpoloserbia.org/inde...]=3380&cHash=01eae5a884c38ba4183676013dce62f0



Поменуо сам већ у једном посту али не би било згорег да то учиним опет.
У предстојећој сезони гледаћемо дуеле Партизана и звезде и у женском ватерполу.ЖВК Таш ће уступити име и комплетан сениорски погон циганима, а млађе категорије остају под истим називом.
 
Последња измена:

andjela_ff10

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
268
Reaction score
8
Mutant, mutant i opet mutant. Formirali su na ovaj način i još sekcija, pa i ovu. Verujte da bi mi draže bilo da Partizan i beton ligu igra, nego da ovako menja imena i fuzioniše se sa nekim.

Mandić je motor ove mlade reprezentacije, a sad je i Gajo Subotić počeo da igra, tako da su oni okosnica. Zbog toga sam ja i očekivala da će igrati.I definitivno je naš vk stalni učesnik El. Cigani, marš u kvalifikacije! :D
 
Последња измена:

Stoxan

Grobarčina
Учлањен(а)
10.07.2010
Порука
2.666
Reaction score
64
jbte Radnicki oce Rackova da nam uzme? ajd sto ne mozemo nikog da dovedemo nego jos da pocnu da nam cerupaju najtalentovanije...haos.
Sostare kretencino nesposobna sisaj q.

Važno da je Šoštar išao na sastanak sa Vučićem i Vujoševićem. Pa koji je đavo glumio tamo, ikebanu :banghead

Mislim da ipak Rackov neće otići (nije sigurno to još). Pojačanja još u magli. Priča se za Markovića iz Radničkog da bi mogao kod nas. Koroliji je obećavano mnogo. Problem je bio što nismo imali garanciju da će se i deo toga ispuniti.
 

andjela_ff10

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
268
Reaction score
8
Najverovatnije da Korolija ne bi dobio sve što mu se ugovorom garantuje, posebno ako se ima u vidu da u poslednjih par godina nijedan od igrača nije isplaćen do kraja. U tom slučaju je možda i bolje ovako, nego da sutra tuži klub.

Koliko znam, za predsednika Radničkog je imenovan Jugoslav Vasović pre par dana. Brzo bi trebali znati šta će biti u Slučaju Rackov, odnosno Marković. Koliko su nas iscimali prošle godine, da ja ne verujem niušta što u novinama nađem, dok god ne vidim igrače u bazenu, ili eventualno na promociji tima.
 

el mago

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
2.167
Reaction score
696
Локација
БИРЗИМИНИЈУМ
Изгледа да доводимо најталентованијег играча Приморца, неког Радоњића !

Прочитах јуче у Дан-у ал сад не могу да нађем електрноску верзију...

Већ видим како мали одлучује да игра за Србију :D
 

Woodchuck

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2009
Порука
2.477
Reaction score
647
I drzava ce to ceniti tako sto ce ciganima dati pare, a nama kurcinu... Uz takav pacovski odnos srbciganije prema nama savetovao bi nase klince da igraju za Zanzibar ako treba, samo ne za pickoustu kreaturu od drzave, ko ga jebe, svejedno smo ustase i strano telo...
 

andjela_ff10

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
268
Reaction score
8
Tražila sam evo sad i jja elektronsku verziju teksta, ali je ne mogu naći nigde. Ako dođe on kod nas, imam neki lud osećaj da će i za Srbiju igrati. Većina mladih igrača koji dođu u naš vk iz Crne Gore, igraju i za našu reprezentaciju. :D U poslednje vreme posebno.

Slažem se sa postom iznad. Više volim da nam bilo gde igrači idu nego u smrdljivu zvezdu. Ali, bukvalno bilo gde. U slučaju da krenu saopštenja i od strane vaterpolo klubova, što mene ne bi uopšte iznenadilo, da znate da je prvi Smradina Jelenić počeo da proziva Šoštara, Stefanovića i Perišića što ih navodno nisu zaštitili i izborili se da dobiju vajld kartu u el. Nadam se da naša uprava neće nasesti na provokacije. Nisu to glupi ljudi, na stranu svi propusti ovaj put.
 

el mago

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
2.167
Reaction score
696
Локација
БИРЗИМИНИЈУМ
Juniorski reprezentativac Nikola Radonjić odbio je da potpiše ugovor sa Primorcem, a interesovanje za njega pokazao je beogradski Partizan i on neće nastupiti za reprezentaciju na predstojećem Evropskom prvenstvu.


Porobić je kazao da će LEN odlučiti da li će Radonjić nastaviti karijeru u Partizanu.
"Radonjić nije potpisao ugovor sa Primorcem, pa iz tog razloga VPSCG ne može da udovolji zahtjevima Partizana koji je od nas tražio sertifikat, te će LEN donijeti odluku o daljim koracima", rekao je Porobić.
Na pitanje da li će Radonjić nastaviti karijeru u reprezentaciji Srbije, Porobić je kazao da nije upoznat sa njegovim ambicijama, ali da za njegov eventualni nastup u nekoj drugoj reprezentaciji ne postoje administrativne prepreke.
"Žao mi je što Radonjić nije potpisao ugovor sa Primorcem. Ne znam koje su njegove ambicije, ali prema pravilima LEN, ukoliko igrač dobije sertifikat da nastupa za drugi klub iz druge države, igrač može da nastupi i za drugu nacionalnu selkciju, kada prođe godinu dana od posljednjeg nastupa za prethodnu reprezentaciju", rekao je Porobić.

http://www.vijesti.me/sport/porobic-pokusaj-zastite-odlaska-igraca-clanak-145412

Ево потврда мога писанија од прије неки дан !

Дакле чекамо ЛЕН, ал ваљда неће бит проблема....
 

andjela_ff10

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
268
Reaction score
8
Čisto sumnjam da će im ovo potpisivanje ugovora sa maloletnim igračima uroditi plodom. Oni ne mogu nikoga naterati da to uradi, ukoliko ne želi, kao što uostalom Radonjića nisu uspeli.

Ne verujem da će biti problema sa len-om i davanja sertifikata. Mislim da će to rešiti Šoštar. Koliku su famu digli kad je Subotić ovamo došao, pa na kraju: tresla se gora, rodio se miš.
Evo izjave Nikole Radonjića. Neverujem da većina ovih mladih igrača neće slično, ili isto reagovati na ovakve uslove.

Radonjić: stipendijski ugovor je bio ucjena.
 
Последња измена:
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.235
Reaction score
1.943
Локација
Подгорица
Лен ће нам дати, они покушавају да се заштите да се не понове Суботић и Мандић па га уцјењују. Ако је перспективан клинац наговорити га да игра за нашу репрезентацију.
 

andjela_ff10

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
268
Reaction score
8
Лен ће нам дати, они покушавају да се заштите да се не понове Суботић и Мандић па га уцјењују.
Ako ne dobije poziv zbog ovog svog postupka, čisto sumnjam da se neće za Srbiju odlučiti, a i ovako nije isključeno. Biće još Subotića i Mandića, posebno sad kad pokušavaju na neki način da ih primoraju na ostanak u CG.
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.235
Reaction score
1.943
Локација
Подгорица
Србин Подгорица
S obzirom na nik, definiši "našu" :D
Па ваљда прво дио корисничког имена ваљда говори ко су наши.
Само Србија.

Анђела чињеница је да ми нудимо више што се тиче развоја као ватерполисте, и чак и образовање итд.
Биће још Суботића и Мандића јер у Боки има много Срба који ће радије играти за Партизан и нашу репезентацију, него за ЦГ клубове и репрезентацију.
 
Последња измена:

Potres

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
466
Reaction score
164
A i probudi se u njima onaj poriv, sete sta su im stavljali ispod jastuka kad su bili mali :D
 

el mago

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
2.167
Reaction score
696
Локација
БИРЗИМИНИЈУМ
Јавио се данас и Радоњић у ДАН-у...

Јуниорски репрезентативац Никола Радоњић рекао је да није потписао стипендијски уговор са ВСЦГ и матичним клубом Приморцем, јер је по његовим ријечима "тај документ уцјена". ВСЦГ је у договору са клубовима покренуо потписивање уговора са играчима до 18 година. Потписници тог документа би требало да буду родитељ или старатељ, клуб и савез, а у циљу да играчи не одлазе у друге клубове ван Црне Горе. Радоњић је рекао да је уговор, који му је понудио матични клуб био неприхватљив.
- По новом правилнику, играч који не потпише уговор са матичним клубом, самог себе отписује из репрезентације. Нијесам желио да потпишем јер сматрам да је то уцјена, рекао је Радоњић агенцији МИНА, истакавши да очекује сертификат Европске ватерполо федерације, који ће му омогућити прелазак у Партизан.
-Интересовање за моје услуге показао је Партизан, због тога нијесам потписао уговор. Очекујем сертификат ЛЕН који би ми омогућио да се прикључим новом клубу, рекао је Радоњић.
Млади играч тврди да је његов прелазак у Партизан искључиво спортске природе, као и да ће и даље играти за репрезентацију Црне Горе уколико буде позван.
-У Партизан одлазим искључиво из спортских разлога,а не да бих се одлучио за једну или другу националну селекцију. Ако убудуће не буде уцјена и сличних ситуација, наравно да бих се одазвао позиву у црногорску репрезентацију, рекао је Радоњић

Ово сам прекуцао из штампаног издања, видим да нема на њиховом порталу...

Убијеђен сам да ће играт за Србију, овако је било и са Суботићем...
 

andjela_ff10

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
268
Reaction score
8
Ovaj deo izjave sam pročitala i u Vijestima i to link koji sam stavila.

Čisto sumnjam da neće biti ucena, a isto tako i da će dobiti poziv posle ovoga. Subotić je skoro identične izjave davao kad je došao u Partizan, pa čim je potpisao ugovor rekao da će igrati za Srbiju. Prema tome, slažem se s tobom što se toga tiče.
 

Stoxan

Grobarčina
Учлањен(а)
10.07.2010
Порука
2.666
Reaction score
64
Ukoliko Radonjić dođe, a trebalo bi, verovatno će prvo u Banjicu. Daleko je on još uvek od Subotića i seniorskog vaterpola, ali je u pitanju talenat koji ne bi smeo da se propusti. Mali želi u Partizan, ali i da igra za Crnu Goru. Nešto poput VIca.
 

andjela_ff10

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
268
Reaction score
8
Nadam se da ga neće klub ispustiti. Ovo su talentovani igrači, koji se za male pare mogu dovesti. Neka i igra za Banjicu u početku. Bolje je nego zaleteti se i odmah u prvi tim staviti nekoga. Banjica igra kup Evrope ove sezone, tako da bi bilo lepo da nam se filijala predstavi u što boljem svetlu.
 
Top