Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

VК Partizan, PK Partizan

  • Зачетник теме Laky
  • Датум покретања

Method Man

Guest
У последња два меча у првенству Србије потпљени су прво Београд у гостима 19:3 а затим и јуче пуноглавци из рупе са само 18:4
 

Genius

Hrabro momče
Учлањен(а)
14.11.2006
Порука
1.866
Reaction score
48
Локација
Beograd
jos se nasi vaterpolisti iznervirali zbog tekme hhahaha likovi su ...

stvarno sramota sta uradise od ovog sporta. ...

jos usrani rts ne bi prenosio jednu utakmicu partizana pa ne znam sta da se desi
 

Давид

Уредник - Стара гарда
Учлањен(а)
26.06.2007
Порука
3.747
Reaction score
60
Локација
Београд
Обратите пажњу на Филиповићеве речи:

Poigravanje sa Zvezdom

PLIVALIŠTE: "Banjica". Gledalaca: 400. Sudije: Mišković i Aranutović (Beograd). Igrač više: Partizan Rajfajzen 3 (1), C. zvezda 3 (0). Peterci: Partizan Rajfajzen 1 (1).
PARTIZAN: Kuljača, Nastran, Rađen, Bejli 1, Aleksić 2, Duško Pijetlović 2, Prlainović 2, Gocić 1, Avramović 3, Filipović 5 (1), Mitrović 2, Gojko Pijetlović.
C ZVEZDA: Draksimović, Rakonjac, Cvetković 1, Marko Krstić, Kocić 1, Bjelić, Mićić, Vuksanović 1, Dušan Krstić, Restović, Bošković, Lazić, Petrović 1.
Desetkovana, zbog bolesti i problema van bazena uzdrmana Crvena zvezda, bila je lak plen za vaterpoliste Partizan Rajfajzena. Crno-beli su samo delimično demonstrirali svoju snagu, ali i to je bilo dovoljno da se, na papiru, večiti rival ispraši sa 18:4 (3:1, 4:1, 6:1, 5:1). Zvezdini vaterpolisti ne bi poraz izbegli i da su igrali povređeni ili bolesni Marković, Latković, Cakić, Radojičić i Tomašević, ali bi minus najverovatnije bio manji.
- Ovo je naš derbi. Tužno, stvarno tužno. Bilo bi od mene neiskreno i sramotno da komentarišem igrače Zvezde. Ali, ako se ovako nastavi, šta će igrače Partizana da zadrži u našoj zemlji? Nema šta. Da dobijete najljućeg rivala sa 14 golova razlike stvarno je sramotno - nije krio razočaranje Filip Filipović.

Новости
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Само 14 разлике...:mrgreen: ма за цигане је добро све само кад нису имали дављенике у тиму.
 

Давид

Уредник - Стара гарда
Учлањен(а)
26.06.2007
Порука
3.747
Reaction score
60
Локација
Београд
:buhaha

Имали су лопту па се сви држали да се не подаве. :buhaha
 

NN G012

Grobarčina
Учлањен(а)
25.02.2007
Порука
4.314
Reaction score
74
Локација
ЈТ
Ma ovo je strasno... Samim tim doazujemo kaliko smo jaka ekipa, uvek smo u evropskom vrhu, a svi znamo kakve lige imaju jedna Italija ili Spanija
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Sa njima standardno! I treba da ih ovako ponižavamo kada god imamo priliku! Svaka čast momcima! Ovo je za nas bio lakši trening!
 

Zerocool

Grobar
Учлањен(а)
22.11.2007
Порука
754
Reaction score
64
Локација
Република Српскa
Лијепо је што ми понижавамо мусаве али није добро за нас да наши играчи из године у годину стално за иоле озбиљнији тренинг морају да иду у Мађарску или хрватску! Не знам докле ће то тако моћи!?
 

Immortal

Old School
Учлањен(а)
04.10.2006
Порука
2.646
Reaction score
2
Локација
Србија
Други део већ цитираног текста...

DEJAN UDOVIČIĆ RAZOČARAN POSLE "VEČITOG" TENISERI, POMAGAJTE!

ČESTO se govori da je pobeda u večitom derbiju najslađa. Međutim, za vaterpoliste Partizan Rajfajzena ona ima opor ukus. Na Banjici se niko ne ponosi što je "isprašio" nemoćnu Crvenu zvezdu sa 18:4.
- Boli me što se ne iskorišćavaju uspesi reprezentacije i Partizana. I umesto da se ide u pravom smeru, kao da je izabran kontraritam. Ne mogu da se prihvatim da se zatvaraju bazeni i zato molim tenisere da agituju da se vaterpolistima izgrade plivališta, jer su oni igrali u bazenima. Možda su oni uticajniji od nas - razočaran je Udovičić.
Kormilar Srbije i Partizana priznaje da sam sebi postaje smešan od uzaludne priče. Udovičiću smeta da mnogi očekuju olimpijska zlata, a ne vide sumornu budućnost posle Londona 2012.
- Neću da ulazim u privatne odnose u Zvezdi. Ali, nedopustivo je da već šest meseci nemaju bazen. Naročito nam problemi nisu potrebni u olimpijskoj godini. Varaju se mnogi da ovakva situacija ne utiče na reprezentaciju, na Partizan... Mi smo mala porodica, svi se znamo, gubimo poverenje. Neshvatljivo je da Crna Gora stvori tri veštačka kluba, a mi ne možemo pet. I kakve koristi ima Partizan pred meč Evrolige sa Brešom da igra utakmice sa 20 odsto svojih mogućnosti. Nikakve - rezigriran je Udovičić.

izvor: www.novosti.co.yu
 

Ukyo

Početnik
Учлањен(а)
20.07.2007
Порука
27
Reaction score
0
Локација
Подгорица
Ne znam zashto uzima na zub crnogorske vaterpolo klubove, od ta 3, 2 su srpska dok je Budva "Drzavni projekat".
 

cvetkobre

Grobarčina
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
1.647
Reaction score
4.721
Ma ne uzima na zub CG klubove,ko god da ih drzi, nego proziva Srbiju sto nemoze da ozivi bar jos dva - tri kluba, ipak je vaterpolo niskobudzetni sport. Ukoliko me secanje ne vara, VK Becej je svojevremeno bio prvak Evrope sa budzetom od tri miliona maraka, sto je bilo dovoljno da se okupi jedan od najmonstruoznijih sastava u istoriji vaterpola-Sostar, Sefik na klupi, Sapic, Ciric, Zimonjic, Milic, Molnar, Biros...
 

stef

Početnik
Учлањен(а)
04.12.2006
Порука
180
Reaction score
0
Локација
uvek uz Partizan!
U sredu od 19h, u okviru 5. kola evrolige, na Banjici gostuje ekipa Brese!

Pametnom dosta... ;)
 

Immortal

Old School
Учлањен(а)
04.10.2006
Порука
2.646
Reaction score
2
Локација
Србија
Пред меч који може да реши све дилеме...

Još jedan korak za crno-bele

Još jedan korak, ili bolje reći zamah, Partizana do plasmana u četvrtfinale Evrolige. Taj, odlučujući korak mogu da naprave u sredu uveče, kada na svojoj Banjici dočekuju italijansku Brešu. Ako osvoje tri boda, crno-beli će sigurno biti prvi u grupi, što znači i nešto lakšeg protivnika u četvrtfinalu.

"Došli smo u situaciju koju smo i želeli na početku takmičenja, da sami odlučujemo o svojoj sudbini. Za nas postoji samo pobeda, jer nam je cilj prvo mesto u grupi. Ako odigraao na nivou, kao protiv Posilipa, uz nešto bolju realizaciju igrača više, onda pobeda ne treba da dolazi u pitanje. Breša ima kvalitetan tim, dolazi posle dve vezane pobede i sigurno je da ima svoju računicu. Međutim, mi smo kvalitetniji", rekao je na konferenciji za novinare trener Partizana Dejan Udovičić.

Golman i kapiten Nikola Kuljača smatra da Partizan igra sve bolje, da je pdigao nivo igre i da ako odigra jaku odbranu, kao protiv Posilipa, pobeda je gotovo osigurana. "Uz navijače, pobeda zaista ne sme da dođe u pitanje", jasan je golman crno-belih.

Kao u filmu "Sjećaš li se Doli Bel", Petar Ivošević je izgovorio rečenicu "iz dana u dan sve više napredujemo", što mu daje za pravo da veruje da će pred punom Banjicom, Partiuzan odneti i četvrtu pobedu u Evroligi.

"Breša će doći na Banjicu spremna da na sve moguće načine dođe do pobede. Cenimo Brešu, ali je ne precenjujemo. Moram da vam prenesem ono što smo pričali među sobom posle utakmice sa Posilipom. Ne pamtimo kad je bilo onako dobro navijanje kao protiv Posilipa i svi se slažemo da su navijači izvukli pobedu protiv ekipe iz Napulja", rekao je Ivošević.

Prvi meč Partizana i Breše u Italiji, koji su crno-beli posle preokreta dobili 13:10, bio je obeležen i incidentom, a upitani da li su spremni na "tuču" sa Italjanima, Udovičić je odgovorio da svoje igrače nikad ne sprema na to, već da igraju svoju igru.

"Uvek razmišljamo o svojoj igri, a ne o igri protivnika. Italijaniuvek tako igraju, ne samo protiv nas, već i između sebe. Mi treba samo da pokažemo da smo kvalitetniji", dodao je Udovičić.

Meč Partizan - Breša igra se u sredu od 19 časova. Karte koštaju 350 (tribine) i 650 dinara (VIP mesta).

Partizan ima devet bodova (tri pobede i jedan poraz), Posilipo i Breša imaju po šest, a Barseloneta tri boda. U sredu igraju i Posilipo-Barseloneta.

(MONDO)
 

Ostoja_PFC_

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.841
Reaction score
193
Локација
Dole ispod
Ma dobijamo ipak smo mi svetska sila u ovom sportu,ajmo crno beli oooo.
 

Issa

Grobarčina
Учлањен(а)
06.02.2008
Порука
1.597
Reaction score
3.407
Локација
JNA
,ovde cemo ih udaviti.....
Nemaju sanse,a ako ne budemo sampioni ove sezone sledece smo sigurno!:D:
Jos da se vrati Daca,i uz Filipa i Vladu Vujasinovica idemo na krov Evrope....bez problema!:s
 

vugrobar

Wallpaper man
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
385
Reaction score
1
Локација
Ostario
Partizan je bolji, jači, kvalitetniji i ambiciozniji, mislim da neće biti većih problema da ostvari zadani cilj večeras.
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Do 3. četvrtine su se i nekako nosili sa nama :D
Svaka čast momcima! Bitno je što završavamo kao 1. u grupi!
Rezultat 10-7
 
Последња измена:
Учлањен(а)
04.12.2006
Порука
636
Reaction score
5
Локација
Kumanovo
Moze li neko da napise rezultat,promaklo mi je na TXT,da stavi neki izvestaj!AJMO GROBARIIIIIIIIII:s:s
 
Top