• Registracije za nove članove su otvorene do daljeg. Svaki novi korisnik ovog foruma će prolaziti kroz sistem filtriranja od strane moderacije pre nego što mogu nešto da postave na forum.

  1. Svaka registracija će biti ili odobrena ili odbijena od strane moderatora
  2. Ukoliko se korisnik registruje, njegovih prvih 15 poruka na forumu se neće odmah objavljivati dok ne prođe kroz prste moderacije.

  Pravilnik
  Predstavite se
 • Rukometni klub Partizan je zvanično pokrenuo akciju prodaje sezonskih ulaznica za Sezonu 2020/21, sa ciljem da se prikupe novčana sredstva kao vid pomoći klubu.

  Partizan.NET je odlučio da se pridruži pozivu, i ovom prilikom apelujemo na sve kojima je crno-bela boja na srcu da se uključe.

  Oni koji su u mogućnosti, mogu izabrati jedan od dva načina:
  1. Kupovinom sezonske ulaznice preko sajta Ticketline, po ceni od 1,500.00 dinara (za sve koji žele da u svojoj kolekciji imaju sezonsku ulaznicu i nalaze se na teritoriji Srbije)
  2. Neposrednom donacijom u proizvoljnom iznosu na račun Partizan.NET. Sva sakupljena novčana sredstva će biti transparentno prikazana, da bi zatim bila iskorišćena za kupovinu sezonskih ulaznica na ime svih koji su pomogli.

  Pozivamo verne navijače da prepoznaju trenutak, da se priključe akciji i pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. Visina donacije nije ograničena.

  Uplate na račun za osobe iz Srbije na ime:

  Zoran Mihajlović
  160-0900100247365-41
  Banca Intesa
  Svrha uplate: Pomoć RK Partizan

  PayPal račun za one koji nisu u mogućnosti da uplate preko računa:

  webgazda@gmail.com
  Nakon uplate, molimo vas da se javite Uredništvu da bi se evidentirala vaša uplata, pogotovo ako ste član Foruma i ne želite anonimno da donirate.

Vatrepolo Turnir TOP 5 U Zapadnoj Australiji

JUG_1981

Početnik
Учлањен(а)
28.12.2006
Порука
12
Локација
Australia Perth
Samo da kazem da sam bio skoro na svim tekmama (propustio sam kantanje japana) i da je bilo fenomenalno, navijanje u finalu je bilo stvarno super, mnogo zastava od partizana i srbije, par zapaljenih baklji a bio je i mali incident gde je redar izvukao deblji kraj hehe.
Tim partizana je mnogo jak a momci su legende, vidi se da imaju srca i da vole crno belu boju.
Svaka cast i dodjite nam opet :wink:
 

djurosaurus

Početnik
Учлањен(а)
03.01.2007
Порука
1
Локација
Perth, Australia
Slike iz Perta

Evo nekoliko slika sa Tom Hoad turnira u Pertu. Kao sto svi vec znamo PARTIZAN je osvojio trofej zabiljezivsi sest pobjeda (Kina, Japan, Bresa, Juzna Afrika i Fremantle Mariners) ukljucujuci i onu u finalu protiv domaceg Fremantle-a.

Slike su sa tri utakmice, protiv Brese i dvije protiv Fremantle-a.


 
Top