• Rukometni klub Partizan je pre nekog vremena zvanično pokrenuo akciju prodaje sezonskih ulaznica za Sezonu 2021/22, sa ciljem da se prikupe novčana sredstva kao vid pomoći klubu. U sezoni u kojoj se posle dosta vremena takmičimo uspešno i na međunarodnoj sceni, Partizan.NET je odlučio da se ponovo odazove pozivu, i ovom prilikom apelujemo na sve kojima je crno-bela boja na srcu da se uključe u našu akciju.

  Prošle sezone, zajedno sa Fondacijom „Pučisti 2012“, zajedno smo sakupili i uplatili 75.000,00 RSD na račun kluba. Predsednik RK Partizan, gospodin Željko Perkunić je u direktnom razgovoru objasnio koliko takve donacije pomažu tekućem poslovanju Kluba.

  Zato smo odlučili da pozovemo sve koji žele da se pridruže, bez obzira da li će biti u mogućnosti da prisustvuju utakmicama ili ne. Posedovanje sezonske ulaznice za bilo koji Klub iz našeg Sportskog društva je verujemo posebna memorabilija za svakog iskrenog navijača Partizana.

  Donacijom u proizvoljnom iznosu na račun Partizan.NET ili uplate preko našeg PayPal naloga webgazda@gmail.com učestvujete u akciji koja će trajati do kraja kalendarske 2021-ve godine. Sva sakupljena novčana sredstva će biti transparentno prikazana, da bi zatim bila iskorišćena za kupovinu sezonskih ulaznica u ime onih koji su učestvovali.

  Pozivamo verne navijače da prepoznaju trenutak, da se priključe akciji i pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. Visina donacije nije ograničena.

  Nakon uplate, molimo da se javite nekom od Urednika da bi se evidentiralo ime i prezime kao i uplata, ukoliko želite da dobijete personalizovanu sezonsku ulaznicu (ili više njih). Za sve one koji nisu članovi Foruma ili jednostavno preferiraju taj tip komunikacije E-mail je: urednistvo.partizan.net@gmail.com. Ukoliko želite da anonimno donirate, vaša uplata će se jednostavno voditi pod „Partizan.NET“.

  Uplate na račun za osobe iz Srbije na ime:

  Zoran Mihajlović
  160-0900100247365-41
  Banca Intesa

  Svrha uplate: Pomoć RK Partizan (kupovina sezonskih ulaznica)

  PayPal račun za one koji nisu u mogućnosti da uplate preko računa ili žive u inostranstvu:


  webgazda@gmail.com

  RK Partizan

Vatrepolo Turnir TOP 5 U Zapadnoj Australiji

JUG_1981

Početnik
Учлањен(а)
28.12.2006
Порука
12
Локација
Australia Perth
Samo da kazem da sam bio skoro na svim tekmama (propustio sam kantanje japana) i da je bilo fenomenalno, navijanje u finalu je bilo stvarno super, mnogo zastava od partizana i srbije, par zapaljenih baklji a bio je i mali incident gde je redar izvukao deblji kraj hehe.
Tim partizana je mnogo jak a momci su legende, vidi se da imaju srca i da vole crno belu boju.
Svaka cast i dodjite nam opet :wink:
 

djurosaurus

Početnik
Учлањен(а)
03.01.2007
Порука
1
Локација
Perth, Australia
Slike iz Perta

Evo nekoliko slika sa Tom Hoad turnira u Pertu. Kao sto svi vec znamo PARTIZAN je osvojio trofej zabiljezivsi sest pobjeda (Kina, Japan, Bresa, Juzna Afrika i Fremantle Mariners) ukljucujuci i onu u finalu protiv domaceg Fremantle-a.

Slike su sa tri utakmice, protiv Brese i dvije protiv Fremantle-a.


 
Top