Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Također!Isto pitanje i od mene. Citao sam obavjestenja na ovoj temi i nisam otisao da preuzmem sam jer sam razumio da ce forum preuzeti za sve nas koji smo uplatili preko foruma, a da cete nam javiti sta i kako dalje...
Rade je na odmoruHaha nisam napao nego sam bio u vožnji pa nisam mogao da metnem nekog smajlića
Nema više plaže i piva, sad rad red disciplina, prodje odmor
Cimajte Radu, voli on to![]()
izradjeno je. Ne znam kad je zadnji dan za licno pruzimanjeKod mene su tražili dodatni info, zato što sam na ćerkino ime uplatio, pošto sam već ranije uplatio na svoje, a hteo sam i da ona dobije svoju prvu člansku kartu.
Znači duvangija![]()
Da, i trebalo je da se dele do septembra. A meni BG i nije baš usput... Ništa, kad uhvatim prvu priliku pišem marketingu KKP...... Šta ste čekali do sada, dele se karte i majice od maja...
Sve rezervacije, upiti, plaćene dostave zaključno sa 15.08.2023. do 18h će biti realizovani narednih dana.izradjeno je. Ne znam kad je zadnji dan za licno pruzimanjejuce ili danas do 18, preleteo sam.
Ne treba da se javljate @Rade on je na odmoru.
Javite se @Detelinarac90 on se vratio sa odmora.
A karte su kod urednistva za sve koji su kako treba popunili upitnik. Bilo je nekoliko gresaka.