Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Zimski prelazni rok (Radio Mileva), 2021/22

Статус
Затворена за писање одговора.

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
Nije Luka Stojanovic ofanzivni vezni a tek nije kreator, vise je zadnji vezni kojem je defanziva jaca strana, tako da je Fejsa dosta bolja opcija od njega. Treba nam zamjena za Pantica i vec vidim neko pojacanje iz domaceg takmicenja...
Ili nekoga iz njegovog prvog mandata.
Ilić, Vukić, Iliev i babović prestali da igraju. Preostaju samo Neca Tomić i Aleksandar Davidov.
 

Mikula990

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
304
Reaction score
1.303
Локација
Pancevo
Najgore je sto dovedu nekog bezveznjaka , u smislu da popuni roster , predstavljaju ga kao bombu , a svesni su i oni da je bezveznjak.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.890
Reaction score
13.732
Идеална је ситуација да се доведе леви бек странац. Увек је мали број добрих левоногих бекова, а у српском фудбалу више немамо ни десне бекове камо ли леве. Ту имамо Урошевића који је наш најбољи бек па ево већ 4 сезоне (често и једини) али с обзиром да је Обрадовић давно неупотребљив имамо прилику да доведемо коначно тог изразито офанзивног бека који би био употребљив и у формацији 3-5-2. То по мени треба да буде приоритет јер не постоји такав играч ни у нашој школи ни у нашем фудбалу, а Пантићево место можда може неки клинац да попуни, нека се Баждар опроба ту ако већ Павловић није задовољио јер у шпицу поред Рикарда и Миловановића тешко да ће се наиграти....... Сад леви бек странац, на лето да се реши позиција десног бека и офанзивног везног....ако се прода неки битан играч да се доведе права замена, а не алиби замена.....и за 2 прелазна рока имамо бар 50% јачи тим....али то вероватно у некој другој димензији јер у овој тешко да ће то бити случај
 
Последња измена:

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.935
Reaction score
7.915
Ma kakvi dolazci, mi ako isplacujemo plate dobro je. T.e. ako nam jos uvek daju kredite da isplacujemo plate, dobro je.

Najvece pojacanje ce biti Lazar Markovic ako se oporavi i opusti.
 

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.562
Reaction score
29.605
Локација
Novi Sad
Skaut Partizana Zvonko Popović kaže da je Ohi Omoidžuanfo, novi napadač Crvene zvezde, bio na radaru crno-belih.

"On je bio jedan od igrača koje smo mi u julu mesecu skautirali. Znate kako to ide, nama pošalju nekoliko igrača i nas nekoliko sednemo i tada smo se složili da je Ohi dobar igrač, ali Rikardo je bio prva opcija i mislim da nismo pogrešili'', rekao je Popović.

Ps. Tekst sa b92, ne znam da okacim onako da ne bude slika teksta nego samo link, pa da ne kacim ciganasku sliku
 

Baracuda

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2017
Порука
1.167
Reaction score
4.368
Учлањен(а)
13.12.2010
Порука
330
Reaction score
278
Sve mi ovo lici na sabotazu ili direktno naredjenje pickoustog da gurbeti moraju biti prvaci ! Ali me je cutanje Stanoja neprijatno iznenadilo ! Nekad nije bio takav, sa ovako oskrnavljenim timom uci u borbu na bilo kom frontu je pucanje samom sebi u noge !
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.802
Reaction score
29.764
Локација
Beograd
Kao što rekoh, (dobar) trener radi sa onim što ima, i još: zavodi disciplinu, ali ne tera najbolje fudbalere iz kluba, trudi se da u klub dovede bolje fudbalere od onih koje već ima...u skladu sa ciljevima, realnošću i finansijama kluba...

Da se vratimo na ovo prvo:

Nema Dače, nek momak što pre ozdravi, ali realno sigurno ne bi nikad ni ušao u neki ,,tim decenije,, Partizana, kao recimo ni Džigi Ninković.
Tako da - koga nema, bez njega se može i...
...i kaže se da bez starca nema udarca, ali se kaže i mlad fudbalist a stari artist, ali i da je sa ,,desetkom,, fudbal lepši, dakle:
Samed Baždar ili Laki Pavlović (ili obojica??) treba da dobiju svoju šansu U KONTINUITETU NA POZICIJI BR 10, PA DŽA ILI BU!
Ako vrede pokazaće to. Ako ne vrede, nemamo puno izbora. Za Lazara sam već pričao jel dečko ide ili ne, ako ne, onda mu dajte njegovu poziciju, ako ide, što ste ga poveli na pripreme?
Natho nek odigra svojih ,,šahovskih,, 30 minuta i to mu dođe to.
I Zeka može da igra desetku, ako je Fejsa u stanju da igra centralnog.

U nekoj varijanti centralni može i Natho ili Zeka.

Riki je ubica, Marko Terminator, Menig je brz. Od Markeca, Jovića, Terzića mogu da se ,,proberu,, dva krila i to je sasvim solidan napad.

Zdjelar je jedan od retkih ,,Bajernizovanih,, igrača Partizana, Fejsa će biti oduševljenje ili promašaj, a odbrana se zna:
Pop, Miljko, Čaki, Vujke, Sani.

Nije loš tim, ali da su u Partizanu nas slušali i čitali i doveli još jednog ili dva zver-igrača, bio bi tim još bolji, ali...
Ostaje problem i da sezona dugo traje i da treba imati ne samo solidnih prvih 11 nego i solidne rezerviste, ali...
 
Учлањен(а)
13.12.2010
Порука
330
Reaction score
278
Kad profesionalni klub ranga Partizana nema 20-et podjednakih igraca za borbu na tri fronta, i netreba da bude sampion, a po svemu sudeci nece ni biti,neverujem da cemo i bezvredni kup uzeti ! Mrzim ganfere ali treba biti realan, jaci su od nas u svim linijama tima !
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top