Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Zimski prelazni rok (Radio Mileva)

Статус
Затворена за писање одговора.

ctpaxota

Grobar
Учлањен(а)
14.05.2008
Порука
403
Reaction score
536
Ali zato Pešukić, Gigić & co zaslužuju šansu.

Nikad mi neće biti jasno puštanje i poklanjanje dece bez prave šanse u prvom timu, bez obzira što nemam lepo mišljenje o igračima iz naše škole. Pa ako nekog školuješ i uložiš u njega valjda je logično da mu daš bilo kakvu šansu.
Naigrali su se i Pešukić i Gigić manje od Šehovića ove sezone.
Nemam stvarno nameru da mudrujem, samo hoću par stvari da konstatujem:
1. Svaki igrač mlad ili stari je dužan sam sebi da izbori minute, minute u timu nikome ne treba da budu garantovane. Ako ne igraš 6-12 meseci u Partizanu, evo ti ga Arsenal iz Tivta (primer) pa igraj tamo sine i ganjaj formu, ako ti je do fudbala.
2. Ove sezone sam sebe uverio koliko malo i slabo znam o fudbalu na konkretnom primeru Sadika, tako da ako je struka u klubu procenila da je Šehović višak onda imaju valjani razlog. Brežančić je doveden da bude startni levi bek, međutim Urošević se razigrao i Šehović ostade višak. I te minute što je dobio Šehović nije baš najbolje iskoristio. Da je napravio još jedan kiks kao onaj protiv Voždovca u dresu Partizana, to ni jednoj skautskoj službi u Evropi ne bi promaklo, i ozbiljne ekipe bi ga precrtale.
 

ctpaxota

Grobar
Учлањен(а)
14.05.2008
Порука
403
Reaction score
536
Iskreno, nisam ga pratio ali znam da je za njega plaćena jako ozbiljna lova.
Lova je toliko ozbiljna da će Juventus sigurno imati u vidu vrednost te investicije i da će osigurati sve uslove da se taj novac povrati.
Ne znam konkretnije šta je tvoja konstatacija konkretno značila, i u kom smislu je relevantna u ovoj temi?
 

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
540
Reaction score
1.895
Verovatno je mislio na to koliko je puta De Liht najstrasnije kiksnuo ove sezone a placen je toliku lovu.
 

PARTIZAN INSTITUCIJA

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.004
Reaction score
11.814
Локација
JNA
Telegraf piše da smo produžili ugovor sa Lolom Smiljanićem na još 2 godine.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.928
Reaction score
26.752
No coment, just :banghead: :krsti:
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
I onda se desi da u Evropi odlucujucoj utakmici za prolaz dalje ili na nekoj domacoj nemas koga da uvedes da odrzi ili povija rezultat. Nismo mi prokleti u evropi, posto se ta krilatica najvise spominje kad ispadnemo, nego poslujemo amaterski bez ikakvog plana i strategije. Ovakvom strategijom moze da se udje pilicarski u grupe ili da budes 2 3 ekipa u zemlji, ali i ne da se napravi neki ozbiljniji rezultat.

Na stranu to sto je on pomogao klubu ali to opet govori o ovoj upravi... Cekam samo da objave da ce i Bambiju produziti ugovor.
 

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
540
Reaction score
1.895
Fenomenalno! Kakav potez covece,kako su se setili toga? Sehovic nam ne treba,jebes mladog talentovanog igraca,ionako su vecina njih koji su otisli iz kluba propali ubrzo,ali zato nam je Smiljanic koji je vec sada kanta potreban jos najmanje dve godine gde ce u toj drugoj verujem biti kanturina!
Savo nemoj samo posle da bude nismo imali igrace u rotaciji i slicne budalastine! Eto sad imas Smiljanica i to jos dve godine,sam si rekao da ga cenis i da racunas na njega,znaci ne moramo da brinemo za tu poziciju,kad treba da se odmore Zdjelar ili Natko eto Lole! Vrhunski,nema sta.
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Sa odlaskom Šćekića, postaje 3ća opcija. Verujem Savi kad kaže Lola za sledeću sezonu. Nula učinak, mada ko zna šta se vidi u takvom pojedincu. Pre sam za dete iz u21...
 

MB13

Početnik
Учлањен(а)
03.09.2019
Порука
118
Reaction score
230
Локација
Beograd
Lola je tu radi svlacionice,da na klince i novajlije utice kako je biti igrac Partizana ! ...kako se ponasa pravi profesionalac,kako se voli Partizan i kad si na klupi,tribinama...

Nema on vise taj kvalitet,ali je za mene Lola puno toga dao za nas klub,i ja njega cenim,jer ce on uvek dati svojih 100% za Partizan ...
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.557
Reaction score
11.054
Loli niko ne moze osporiti da je veliki grobar, ali ne moze on nikome biti primer kako se ponasa profesionalac, daleko od toga.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.874
Reaction score
13.644
Mozda ovako teoretski deluje da ce odlazak Scekica pomeriti Lolu na tu trecu opciju ali mislim da ce Lola i dalje biti cetvrta opcija jer drugi deo ce biti mnogo laksi po pitanju oporavka izmedu utakmica tako da verujem da ce strucni stab samo dovesti bolju-prikladniju trecu opciju od Scekica, a Lola ce nastaviti da daje primer van terena mladjim saigracima u fazonu "gledajte sta radim ja pa onda vi radite obrnuto" :D
 

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
540
Reaction score
1.895
Razumem ja da je licno Lola vise puta davao igracima lovu,pomagao im,zaduzio ih na razne nacine,svaka mu cast na tome,ali ovde govorimo o igrackim kvalitetima prevashodno,on covek vise nije na nivou potrebnom da bi igrao za nas,ma ni kao rezerva.
To je glavni problem. A onda dodje Savo i lupetara kako je Lola odlican i kako racuna na njega sto je daleko od istine jer covek nije odigrao 2 utakmice u polusezoni.
Ja bih najvise voleo da sad kad dodje nastavak sezone Lola zaigra onako kao iz najboljih dana i da znas da kada on udje ulazi dobar,spreman i pouzdan igrac i da nam igra nece trpeti zbog njega. Sanse da to tako bude su manje od 1%,ali kad su mu vec produzili ugovor ne na jednu nego na dve godine i kada mi trener toliko veruje onda ocekujem i da taj covek igra redovno.
 

PFC_4ever

Grobarčina
Учлањен(а)
22.10.2007
Порука
1.812
Reaction score
1.081
Onaj gol protiv OFK BGD ... tad mi kaže otac "E ovako se osvaja titula" ... i mi uzeli te godine... moji drugovi otišli na meč ja nisam, pa mi i žao i puno srce nakon gola, jug pod jednom zastavom... što je bila ideja decenijama mislim ...
ona Lolina izjava u rupi na konferenciji iako neki kažu da je seljačka, šta bre seljačka, jebeno nije seljačka samo zbog te izjave doživotni ugovor!

Da i ja kapiram tu je zbog svlačionice, klinaca, itd, ali verujem da nije on rupetina na terenu koji ne može da bude ono 2. backup player.
Ne igramo ni L.E. iduće sezone već neki intertoto kup apdejt. Tako da opušteno :D Mi smo Partizan i možemo da pravimo sranja kolko god oćemo. Bitno je da Savo pokaže "dekiju" .
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top