Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evrope 2019/2020

Статус
Затворена за писање одговора.

Sarma

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
2.021
Reaction score
170
Локација
Vienna
Stvarno steta sto ne napunismo mrezu Astani. Sta da se radi, sad moramo ovima iz Jedinstva da napunimo mrezu, tako im se zalomilo. Nekako mi se cini da svako od nasih ima jaku zelju da bas on bude taj koji ce da strpa loptu u gol, sto je u principu i pozitivno, ali brate ne po svaku cenu kad imas slobodnog i samog igraca koji ceka na zicer. Sebicluk zna opasno da zatruje atmosferu u timu. To pod hitno mora da se ispravi. Dakle, hocemo da se radi u pravcu "4 gola iz 5 sansi", bar to kako se daje gol moze Savo da ih nauci. Inace, Sadik je jako talentovan, sreca nasa pa nije bas skolovan fudbaler, inace ne bi ni igrao kod nas. I on, kao i cela ekipa, ima veliki potencijal. Da je srece da se zadrze bar tri sezone na okupu...
 

marinho94

Početnik
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
187
Reaction score
603
Локација
New York
Sve pohvale Zdjelaru. Covek je jedan od kljucnih igraca ove preporodjene ekipe. Bukvalno gledajuci na sta je licio pre 6-9 meseci i danas je nebo i zemlja. Decko igra na nivou Lige Sampiona sto se tice trke, agresije... Samo pogledajte heat map u prilogu, kao i procenat uspesnosti paseva 93%!!!! Ja sam duboko verovao u Savu prvenstveno jer ga krasi neverovatna ljudska a i fudbalska inteligencija, elokvencija, znanje i iskustvo igranja fudbala na najvisem nivou, kao i zavidan strucni stab sa fokusom na fizicku spremu (napokon!). Danas je jedan od najlepsih dana u mom zivotu kao navijacu Partizana, a zivim 25 godina! Hvala vam svima momci, od strucnog staba do svakog igraca sto ste mi ulepsili ovaj tmuran dan u Amsterdamu! Pozdrav svima!!!

1570127450817.png
 

B & W

Grobarčina
Учлањен(а)
21.08.2007
Порука
1.260
Reaction score
3.000
Ali utisak je ,sto mi pre svega na svakoj utakmici igramo isto! U smislu napadaxki,presing,nema povlacenja! Kako je to lepo za oko ,a ne,sto neko rece,kao pre kao nesto cekas na nasoj polovini ,branis se ,pa
Ako damo gol extra,jos vise se branimo...starinska srpska metoda...ovde kod Sava ,ne! Bas onako -Partizane igraj,napadaj!
 

Djuradj89

Grobar
Учлањен(а)
03.09.2019
Порука
230
Reaction score
1.817
Локација
Kraljevo
Uprava ima ogroman kapital trenutno. Tim igra sve bolje, a pola ekipe nam nije potpuno spremno. Uspeli smo Markovica da vezemo na 3 sezone, ja mislim da ce on poceti da kida za mesec, dva dana. Fica Stevanovic tek treba da nadodje. Pavlovic svako kolo podize sebi cenu, igra brutalno dobro. Igraci do 22 godine su : Dinga, Lutovac, Lakicevic, Sadik, Ivanovic, Gigic, oba Pavlovica, Stevanovic, Pesukic, Sehovic, Popovic. Ogroman potencijal za buducnost. Igraci do 25 : L. Markovic, Zdjelar, Asano, Urosevic, Ivanovic. Uz to tu su dobri veterani poput Natka, Tosica, Miletica, Suma, pred kojima je jos 2-3 dobre sezone. Jedini kome bi trebalo traziti zamenu na kraj sezone je Ostojic, eventualno Stojkovic. Inace, mnogo mladih igraca imamo, i tek treba da "nadodjemo" sto kaze Savo. Lepa nas buducnost ceka ako uprava bude imala malo pameti.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.422
Reaction score
38.077
Junajted otaljao posao, samo neka sa tim stavom dođu u Humsku. Nadajmo se da i Astana može da parira AZ-u u narednom dvomeču.

@Nemanja-950
Englezi otišli da ne izgube, De Hea ih čupao par puta, ali ni AZ nije nešto blistao. Utisak je da su ih čak precenili.
 

Laze_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.631
Reaction score
8.490
Локација
Македонија



kaz567098020191003113229.jpg



Nego hteo sam da pitam jer smo sada pokrili te bonus bodove sto su nam dali za ulaz u LE? Jer nam se od sledece utakmice svaki novi bod dodaje na koeficijent ?
 

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.439
Reaction score
11.958
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
Ne mogu sada da se setim utakmice u Norveškoj, ali mislim da smo večeras prvi put igrali u niskom bloku. Otud su očiglednije Stojkovićeve "mane".

Savudin - Murinjo, krv ti jebem, kako ih je pročitao.

Otvorili smo ceo teren i razvalili ih.

Nema zabavnije ekipe u Evropi od Partizana, ni zabavnijeg igrača od brata Sadika. Zlo.

Kako će da cvili Ole Gunar, biće bruka.
 

B & W

Grobarčina
Учлањен(а)
21.08.2007
Порука
1.260
Reaction score
3.000
E jbt..da smo pobedili Az,sad bi vec jednom nogom bili u narednoj fazi..ali nema veze...meni je i ovo odlicno...mislim da je ovakav rezultat super,nek igraju X i sa Astanom i to je to:)
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top