Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evrope 2019/2020

Статус
Затворена за писање одговора.

Kalejac

Grobar
Учлањен(а)
29.12.2007
Порука
201
Reaction score
140
Локација
Kanada
Sve cestitke na pobedi...
Sledi utakmica sa MU, gde se resava pitanje prvog mesta u grupi.
Nema sumnje igramo sve bolje i bolje, pa su nam i apetiti porasli.
Evropsko prolece je sve blize i blize.
Moja je poruka sledeca: drhti Evropo jer stize Sadiq.....
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.251
Reaction score
2.844
Najbolji opis naseg veselja veceras i uopste ove sezone je konferencija za medije kad je Savo, na pitanje Radulovica za zal sto nismo pogodili silne sanse a mogli smo biti za to kaznjeni, rekao da se igraci jos nisu navikli na brzinu protoka lopte koju trazi od njih a da je za to potrebno neko vrijeme i da mu vjerujemo jer je rekao isto i za Sadika pa je strpao 4 veceras :D.

Imao sam srecu pa nisam mogao da gledam posle 60. minuta (iako sam se pojeo sto nije bilo makar 2:0) ali kad citam sta smo jos promasili i koliko ste strepili do pred kraj kad su nam dali gol, lakse mi je.

A sad na miru. Evo ko jos hoce ima ovdje http://livetv.sx/enx/showvideo/753894_astana_partizan/
 

butterfly

Početnik
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
11
Reaction score
2
Sjajna igra, važna pobeda... Ceo utisak kvare dve "sitnice".

1. Nisu rešili stvar na vreme, umorili se više nego što je moralo.
2. MU samo 0:0 odigrao, protiv nas će svom snagom da krenu :S
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.803
Reaction score
29.772
Локација
Beograd
Kako mi je lepo da ,,ispalim,, svoj jubilarni 5500.-ti post posle jedne lepe evroazijske pobede našeg Partizana... :šal

Auh, ljudi, od ovoga može da se rikne, ali bolje riknuti od uzbuđenja zbog utakmica napadačkog Partizana, nego umreti od dosade kada srpski ,,stručnjaci,, počnu da ,,ziherišu,, našim Partizanom sa kladioničarskih od nula do jedan, pa niti damo taj jedan, niti dobijemo utakmicu, niti osvojimo bodove...
Kakvo bre ziherašenje, svi u napad, Partizan je neverovatan tim, neverovatan tim, neverovatan tim! :šal

Napadaj, napadaj, Partizane napadaj! :respect

Zašto mi stari često ,,seremo,, o nekim starim dobrim vremenima, e, pa zato jer je tada Partizan bio Partizan, napadao i igrao fudbal, a sada su tu neka dobra nova vremena gde Partizan opet igra fudbal i NAPADA!
Beskrajno sam srećan zbog toga, Savo, hvala ti!
Momci, svaka čast! :clap

Prosto MORA doći jednom i taj dan kada će neko ,,platiti,, za sve naše promašaje ,,zicera,, iz ove sezone...
MORA.
Jedva čekam da pogledam tu utakmicu! :D
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.428
Reaction score
38.098
@butterfly
Na osnovu čega si zaključio ovu drugu stvar? Jedino ako nisi gledao utakmicu iz Haga. Mančester je došao po bod, nisu se cimali ni najmanje za nešto više. Utisak je da oni otaljavaju celu priču, kao što većina sličnih ekipa čini kada ne igra LŠ.
 

pfcdejan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
1.566
Reaction score
2.569
Локација
Planeta Zemlja
Ovo je bila klasicna dominacija,doduse bez neke realizacije,ali lepo je gledati ovako napadacki Partizan. Svaka cast za borbu i pobedu!
To sam i ja pomislio, i onda se setih Djukica. Nit smo imali igru nit golove, poneka sansa ponekad i to smo znali da useremo. Ovde bar napadamo, pa i ako promasimo dosta prilika, ali ipak napadamo, bice i golova onda.
 

butterfly

Početnik
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
11
Reaction score
2
@serAlex Slažem se u potpunosti, samo uzmi u obzir da bi za klub sa takvom reputacijom bila velika sramota da ispadne u grupnoj fazi, dobiće sa vrha signal da to mora da se izreguliše. Nadam se da će Oli ostati, bar dok ne prodje dvomeč sa njima.
 

Djuradj89

Grobar
Учлањен(а)
03.09.2019
Порука
230
Reaction score
1.817
Локација
Kraljevo
Део вести са Монда

Iskusni bek je na kraju razgovora rekao nešto što pomalo na vodi na to da pomislimo da bi uskoro ponovo mogao da obuče dres Partizana.

"Produžio sam ugovor sa Astanom na još dve godine. Ovde mi je lepo trenutno, gledam da što bolje odradim posao u Kazahstanu, a nadam se da ću nakon toga završiti karijeru u Srbiji", zaključio je Antonio Rukavina.

Da podsetimo, on se već duže vreme dovodi u vezu sa povratkom u crno-beli tabor, branio je boje kluba davne 2007. godine, odakle je otišao u Borusiju Dortmund, a čini se da bi uskoro mogao da se vrati i završi karijeru u klubu koji ga je etablirao u internacionalca.

Знам да Милетић није класичан десни бек, али Рукавина има 35 година, а на зиму пуни 36. Не знам колико је паметно сад га доводити.
 

Neni

Grobar
Учлањен(а)
30.03.2010
Порука
373
Reaction score
180
2. MU samo 0:0 odigrao, protiv nas će svom snagom da krenu :S

Jebacemo im mater na JNA. Ovaj mancester je go kurac od ekipe, u gostima traze pobedu vec 10 utakmica. Nek igra i pogba, i matic, i meguajer; mi ako odigramo kako znamo realno ima da ih posaljemo sa 0 bodova nazad u smrdljivu englesku.

Posle 2 kola meni deluje AZ kao najozbiljnija ekipa u nasoj grupi.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top