Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evrope 2019/2020

Статус
Затворена за писање одговора.

Petar PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.482
Reaction score
4.967
Локација
Boka
Mnogo lijepa utakmica za gledanje, a najljepse od svega je zaliti za propustenim sansama nakon meca, a u isto vrijeme radovati se pobjedi, nesto sto nam nas voljeni klub nije tako cesto pruzao.
Kako ce samo mirno da se spava.
 

monSi

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2014
Порука
2.189
Reaction score
2.830
Локација
Где год ОН да игра!!!
Манчестер нас никад није добио у Београду! :biggrin:
Ако будемо комплетни, а бићемо 120% наложени, очекујем изненађење. Традиционално играмо добро против острвских екипа. Било би занимљиво да неко избаци наше мечеве са острвљанима на ЈНА!
 

Djuradj89

Grobar
Учлањен(а)
03.09.2019
Порука
230
Reaction score
1.817
Локација
Kraljevo
Мислим да ће нам незгоднији бити АЗ тамо него Јунајтед. Што се Астане тиче, доћиће нам у Београд 12. децембра, а лига им се завршава 11. новембра. Биће месец дана ван такмичарског ритма, и ту би морали да узмемо још 3 бода. Са АЗ-ом играју 7. новембра, коло пре краја њиховог првенства, а боре се за титулу (са још два тима деле прво место), тако да ће тешко задржати АЗ. Вероватно ће се определити за првенство, поготово ако изгубе у Холандији.
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
@Zalosna Sova
To hteo da napišem. AZ čeka kući Astanu, tu bi nam kiks legao.

Mislim da smo zreli za skalp, sve ovo što sam gledao ove sezone od Manchester Uniteda je da su gola govna od ekipe. Da nas posluži zdravlje do meča, sledi reprezentativna pauza, a onda da uživamo i slavimo. Mirno samo i bez previše euforije.
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Pre svega nesto me bas boli stvar za sve ostale u grupi! To prvo, a kao drugo, mi treba da igramo samo nasu igru, i sve bolje i bolje, i mislim da sa svima imamo itekako sanse, dal bilo kao domacini, dal kao gosti, potpuno nebitno.
Ni jedna od ovih ekipa, Junajted, Az, Astana, nisu pokazali bilo sta, u toku ove grupne faze, sto bi mene dovelo u situaciju da sumnjam u nas Partizan.
I na kraju krajeva, svi nesto kao Junajted pa Junajted, pa sta je koji moj taj tim, kad mi imamo Sadika, koji je samo veceras dao vise golova nego Junajted u celoj dosadasnjoj grupnoj fazi. :D
 
Учлањен(а)
20.07.2019
Порука
327
Reaction score
1.290
Локација
Београд
Тачно не треба читати коментаре на интернету (овај форум је изузетак наравно), колико кукњаве за бод Алкмара (били бољи и имали више шанси - добро нису узели сва 3) и песимизма да човек не поверује. Велика победа на гостујућем терену, браво Партизане!
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.422
Reaction score
38.077
Još jedna bitna stvar.

Mi se borimo za prolaz sa jednim Mančesterom i ekipom koja je treća u Holandiji, na bod iza vodećeg Ajaxa. Čak i da ne uspemo ne može niko reći da je katastrofa, t.j. bolje rečeno, prolaz bi bio ogroman uspeh.

Uživajmo dok možemo u igri ovog tima.
 

Saša Aleks

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
1.692
Reaction score
4.344
Локација
Brèko, BIH
Jebem ti nursultan,kako sam se iznervirao kad je onaj islandjanin pogodio za 2-1. Svasta mi je proslo kroz glavu.Ipak posle par sati i slijeganja utisaka, bravo svima na odlicnoj predstavi, crno-beli bravo, bravo:respect:respect.

Inace jedna zanimljivost, na nasoj poslednjoj gostujucoj pobedi u Ligi Evrope od pre skoro cetiri godine, protiv AZ, 2-1, od tadasnjih sudionika meca , jedino je Fica Kljajic jos uvek tu, ali sada kao treci golman.Drugi akter tog meca koji nosi sad nas dres je Rajko Brezancic, ali tada je bio clan porazene ekipe.Bice ako bog da ponovo 3 boda u Holandiji.O Mencestru otom potom.
Jebasmo Akmolu:D
 

amansio

Grobarčina
Учлањен(а)
03.02.2007
Порука
2.145
Reaction score
4.609
Локација
tamo daleko......uz grupu JNA
Stojković je bio očajno postavljen.
Nekoliko puta krenuo da izađe pa stao, srećom bez posledica.
Imamo 3 golmana, sva 3 zvezdaši, mother of god. A za cigane brani bivši partizanovac.

I šta ćemo sad ? Ti bi da vratiš bivšeg partizanovca? Imamo 3 golmana koji su igrači Partizana a ko brani za cigane apsolutno ma boli q. Stvarno si pogodio pravo vreme da napišeš ovakav post.
 

Nebitan

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
432
Reaction score
1.922
Локација
Zvornik
Igramo fudbal, momci bravo, Savo i stručni štab - naklon do poda!!!

U kakvom smo mi ludačkom zaletu, ljudi, neko će morati da popije 5 komada, prije ili kasnije! Svuda nas je bilo, bezbroj šansi, nažalost neiskorištenih, ali sve će doći na svoje. Odavno nismo ovako izgledali, neću nikoga da izdvajam, nema potrebe, bravo, bravo, bravo!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top