Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

7DAYS EuroCup 19/20 - Put do Evrolige

Статус
Затворена за писање одговора.

boris76

Početnik
Учлањен(а)
07.12.2010
Порука
198
Reaction score
178
Nemojte Ćićolinu, žena Mađarica, nema veze sa ovim pomijama...

Volim ovo ovako, košta živaca, ali, dođe mi da se izvinjavam nekome...

a, neću :D
 

Tano

wadepartizan
Учлањен(а)
22.06.2008
Порука
575
Reaction score
2.928
Локација
Universe
nxVROE.gif

D17q0q.gif
 

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.741
Reaction score
12.813
Локација
Nedodjija
Pa evo niko ne veruje pobedi u Bolonji (sebe ne ukljucujem).. to ti je sigurica, cak se neki pribojavaju poraza sa vecom razlikom, nego sto smo mi pobedili!?!

Isto niko ne veruje da ce Virtus vise izgubiti, upisani su im sve pobede do kraja..

Ja verujem ovoj ekipi, verujem u prolaz dalje i jedva cekam sledecu utakmicu!!
Dobijamo Virtus u gostima, Partizan i turci idu dalje...
imamo jednu, ali jakoooo vaznu pobedu :D

nadam se da je danas druga...

u inat malerima!!


Aj sto sam verovao u pobedu mnogo pre pocetka utakmice, nego sam i na poluvremenu dok smo bili u velikom zaostatku napisao u moderatorskoj grupi da pobedjujemo na kraju!!!

Obicno ne citiram samog sebe, jer cesto pogresim ili lose procenim, pa nije fer kad nesto pogodim da se time dicim, ali moja verba u ovu ekipu je toliko velika da nemam reci..

Ova pobeda ima veliku tezinu, nije uopste obicna pobeda! Prvi poraz Virtusa kod kuce, Zagor ukrao i poentirao za vodstvo, teo promasio za pobedu, Gorda se povredio, a predator je konacno skroz bacio lance i poceo da igra svoju igru..

jos na kraju suze Zagora..

Srce ce puci, ne mogu da pohvatam sve svoje misli, bravo Partizane moj, bravo!
 
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.065
Reaction score
18.297
Nema ni struje ni mreže, iseko novi premijer da se pokaže, pratim rezultat preko nekog usranog 2g neta gde neće stranu da učita po sat i tresem se ko da imam groznicu, na kraju ludnica!

Puši ga čupava pičko, jebi Kori!!! I ona ciganštura Marković može da ga puši, i Aljbin Kurti s njima!

Hvala ti CRNO-BELA LJUBAVI!
 

Bili Piton

Grobar
Учлањен(а)
12.05.2018
Порука
757
Reaction score
5.775
Локација
Nekontrolisano kretanje u više pravaca
Kako smo zatvorili prve tri četvrtine, rekao sam sebi nemoguće da odigramo tako loše i u četvrtoj završnici. Lepe minijature Trifunovića i Tomasa mada se od njega očekuje mnogo više. Vil Mozli kao nekad Lorenc Roberts, Kori Volden kao Bo Mekaleb, prelepo je bilo ovo za gledati. Gordić je bio u kontra ritmu kao i Zagorac. Prvi da se oporavi što pre, a o Zagoru ne treba trošiti reči. Od očaja do sjaja. Mislim da je svima nama došlo da ga zadavimo prvih 39 minuta. Sreća pa utakmica traje 40.
Djordjeviću i onoj braći teofilović želim da uvek prodju ovako protiv Partizana, a i da podsetim da kad smo poslednji put uzimali evropski trofej u jednoj sličnoj utakmici smo dobili iste ove u gostima. Kamera je non stop bila na profesoru Aci Nikoliću koga je moj stari celu tu utakmicu izpsovao nazivajući ga odvratnim žabarom. Šta vinjak može da uradi od čoveka.
I još jedna mala digresija, Daniloviću povučen dres u toj hali, mi nemamo halu, a i da je imamo bila bi okićena povučenim dresovima kao ni jedna u Evropi.
Veliki si naš Partizane!
 

Laze_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.627
Reaction score
8.455
Локација
Македонија
@Krki PFC svaka ti dala za onaj live stream na zadnju cetvrtinu. Imam SK sve kanale ali danas zauzet sa nekim team building aktivnostima (jebem im mater kako su potrefili termin) nisam bio kod kuce i morao sam da se mucim da gledam rezultat onako povremeno.
Izvadio si sutuaciu kada sam u pubu morgao uzivo da ispratim ovaj nas ludi Partizan sa nekoliko tocenih Ohara's dark beer krigle :D

Svim igracima i Trinkiju naklon do poda:respect
Ovo je ta godina
Ruze su!!!
 

ZliGli

Grobarčina
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
1.361
Reaction score
6.474
Локација
Novi Sad
E moji vi.
Svima svaka čast ali...

Jureći da stignem sa treninga pred tv na početak, imao sam udes.. Semafor.. .
Prva četvrtina dok gospodja sa kojom sam se skucao traži podatke i panično zove policiju, pocinje utakmica, a ja pratim 1/4 na mobilnom na sajtu evrokupa 'napad po napad' rezultat dok okolo vetar nosi raspalu plastiku i krhotine od udesa.
2/4 na zadnjem sedištu pandurskih kola dok popunjavaju nekakve papire Triglav osiguranja... dok me voze u bolnicu trazim starim i pocetak 2 poluvremena..
3/4 provodim u Urgentnom centru cekajuci pregled tj RTG snimak glave, vrata i grudnog kosa. Dolazim na red Izlazim iz sobe 7, moja zena koja je u medjuvremenu dojurila, me ceka izbezumljena i zabrinuta u hodniku novog Urgentnog centra u NS cekajuci rezultat snimka, izlazim i sa vrata je pitam "koliki je rez".. Na to ona kao iz topa " pre 2 minuta je bilo - 11, budalo, i počinje plakati " ...ludja od mene izgleda... :D
4/4 u taksiju a u momentu kad sam usao u stan i palim tv, Zagor krade loptu za kontru.

.....
Od mene dosta :buhaha:buhaha:buhaha:buhahaaaaaaaaaa

Još kad sam skontao sličnost izmedju RTG i GTR, reko ovo je znak, dobijamo..
Dobiše po pičici i kola i Italijani!!
Ja..sada je sve Ok i savrseno.. Hvala na pitanju.
 

Tano

wadepartizan
Учлањен(а)
22.06.2008
Порука
575
Reaction score
2.928
Локација
Universe
Ističe Đorđević da je za njega Partizan bio visoko kotiran od početka takmičenja.

„Za mene je Partizan od početka bio favorit za osvajanje Evrokupa. Oni su ove godine pokazali investicijama i kako su napravili ekipu da su ozbiljni i ambiciozni. Ovo je jedna izuzetna godina. Protiv koga god izugbim, meni nije baš prijatno, ali su crno-beli protivnik koga veoma poštujem“.

A da, svi ste zaboravili jos nesto... Pustio nas Sale... :D
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top