Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

Silvija Mizdrak

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
3.301
Reaction score
10.818
Локација
Beograd
^ upravo to uvek kažem... Igramo s Makabijem, menadžer mora da me menja od 7, i opet propuštam prvo poluvreme, gledam na telefonu u busu, slušalice i inače non stop nosim, sutradan me gazda pita - koju sam utakmicu išla da gledam, zvezdu? Radnja blizu Arene, prim. aut. Mrtva 'ladna, prekrstim se tu pred njim, reko' Bože sačuvaj, ni mrtva... Gleda me čovek, koja je ovo dijabola :buhaha
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.237
Reaction score
2.795
Ja jos ne vjerujem da smo mi ono sinoc dobili. Nisam se oporavio od naseg poslednjeg napada i njihovog suta za tri. Nista nije mirisalo da cemo dobiti, ali i moj je utisak da je Naneli krenuo da dize energiju svima nama i onda smo sve vise i vise vjerovali da mozemo i da ih dobijemo. Krali smo lopte, oni su ih gubili, ali ni mi nismo briljirali pa to rijesili ranije. I moj utisak je da Danilo igra sve bolje i pametnije (sta faulova iznudi za ne povjerovati je i kako lako), a za ostale ne bih nista osim sto mi je zao sto Kaminski ne kuca cesce. Mislim da smo mnoge poene ispustili zbog toga.
Ali, to je moj utisak, ne znaci da je tacan...

Svakako, najvaznije da smo dobili. Velika pobjeda. Posebno mi je drago jer je Zeljkova 500. bila.
 

Milos

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.327
Reaction score
2.969
Локација
Kragujevac

У брате дошао у госте и погледах ово сузе ми се скотрљаше, нико не сме да пита шта ми је , вероватно им је непријатно. Много волим када видим овако нешто. Памтиће цео живот.

Мало нам фали да будемо убице, стварно можемо да будемо бољи него прошле сезоне кад се захуктамо после Нове Године .

Истина је да је 80 посто лиге изједначено, мени само Реал и Барса за сада одскачу, баш ће детаљи одлучивати зато је и занимљиво. Убеђен сам у плеј оф. Уживајмо у процесу.
 

Dr.Hofmann

Stara garda
Учлањен(а)
05.03.2023
Порука
346
Reaction score
2.432
Локација
Vukovar
Uvek je trebalo imati konjske živce da bi se pratio Partizan al za ovu ekipu su posebno potrebni konjski živci.

Napadački smo mi na nivou i tu nema velikih oscijalcija,pošto tu imamo veliki potencijal, odbrambeno škripimo kao i prošle sezone u ovom delu sezone, nadam se da će to ići uzlaznom putanjom, uz priključenje Ponitke i Kabokla.

Anđušić je konačno pravi, na poslednjih nekoliko utakmica je dobar, davao je doprinos i odbrambeno i napadački mnogo veći nego u prošloj sezoni, konačno ne beži od duela i kontakta, konačno se trudi, ajde samo neka tako nastavi, svaki igrač je važan.
Ovi ostali starosedeoci su odprilike na nekom svom nivou uz oscilacije Avramovića, ali iće to na bolje, raduje takođe i Vukčevićevo pokazivanje znakova života.
Dozier ima veliki potencijal,ali previše se plaši i previše asistira, da li to Željko traži od njega ne znam, očigledno je da još uvek ima psihičku blokadu.
Kaminski je već pokazao da je dobro pojačanje i to će biti samo sve bolje, pogotovo napadački.

Onu glupost na 7 sekundi pre kraja valjda samo mi možemo da napravimo, nemam objašnjenja za toliku količinu gluposti i budalaštine, srećom prošlo nekažnjeno.

Imaće Željko još puno posla da od ovih momaka napravi tim, idemo korak po korak.

Sad u Minhenu kao na domaćem terenu, da se odigra od početka agresivno a ne da krenemo da igramo odbranu u 25 minuti.
 

lavex

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.630
Reaction score
8.790
Локација
"preko bare"

Gyoura

Početnik
Учлањен(а)
23.05.2023
Порука
46
Reaction score
231
DUR za Fener!

Negde svi pamtimo, pa sigurno deceniju unazad, neki scenario dobre igre u prvom poluvremenu i posebno dobrog otvaranja utakmice, onda pada u igri i čupanje kose u trećoj četvrtini, a na kraju laki preokret, ili drama kakvu smo mogli videti sada protiv Fenera.

Ono što smo izgubili u prethodnom, fortuna je kompenzovala u ovome kolu. Moglo bi se i tako posmatrati iz nekog ugla, ali košarkaška istina u potpunosti je drugačija!
Protivnik daleko kvalitetniji (tek drugi poraz) od onoga iz prošlog kola, utakmica u visokom ritmu, pogotovo za Partizan koji je više od pola sata jurio visoku prednost protivnika, psihološki to nije lako i zato svaka čast za dobru koncentraciju na kakvoj se insistira od početka sezone koja je režirana sa itekako paklenim rasporedom! Pa kakav je tok meča ostavljao pritisak na gledaoce?! Na igrače sigurno više od toga!
Ne želim da se priča o tome da je turski tim bio oslabljen, uostalom i mi smo oslabljeni za toliki broj igrača. Moj zaključak isti odnos snaga na terenu!

Ostaje žal- taj (samo) jedan poen razlike, kao i lani! Pobeda svakako jeste dragocena ali je bitna i koš razlika koja, neretko može biti, posebno, presudna na kraju sezone, pogotovo kada su ova dva protivnika u pitanju!

Kvalitet igrača, forma i ono što tim prikazuje izgleda prilično bolje iz dana u dan, iako mi povremeno cela slika ostavlja utisak kao da je tim u pripremnom periodu… dešava se ležernost, neke teniski rečeno neiznuđene greške, veliki broj promašenih slobodnih bacanja, napor više i nekoliko dodira lopte više na obruču da bi ona najzad proturila kroz njega.

Uistinu vidi se da se i opustila ruka igračima koji nikada nisu igrali košarku u Evropi, svakako da je adaptacija proces i njeno trajanje uslovljavaju razni faktori, na kraju je igrač taj koji svojim zalaganjem i radom u najvećoj meri određuje vreme trajanja adaptacije, u odnosu na okolnosti, na igru, na tim… PJ i Frenk svakako iz utakmice u utakmicu pokazuju sve brži napredak!
Konstantno osporavani Anđuša po ko zna koji put je pokazao da je igrač zadatka i neko na koga se može osloniti, i neko u koga treba imati poverenja, ali samo kada mu ide i kada je on mentalno spreman da se prihvati odgovornosti. Istovremeno je dobro i to što kada njemu nije dan to je apsolutno jasno i očigledno, a tada se od njega i ne treba očekivati bilo šta!
Moraćemo čekati da se Aleksa ponovo probudi u realnosti… desilo se da je njegov let na krilima svetskog srebra dostigao krajnju visinu i sada se dešava pad! Tek sada, u odsustvu pravog Alekse vidimo koliko tim ima koristi od ovoga momka kada je glavom u onome što se dešava u sadašnjosti!

Posebno me raduje što vidimo rotaciju, manje- više, cele klupe u poslednjih nekoliko kola! Smatram da ceo tim mora da dobije šansu, a evo pokazuje se tačnim, da svaki od tih igrača u sebi nosi neki svoj skriveni doprinos.

Sledi “Nemačka avantura” u par dana… očekujem ništa manje do košarkaški blitzkrieg, bez potcenjivanja protivnika, onako realno gledajući na svoj, i kvalitet protivnika… ali i u odnosu na ambicije! Vreme je…

… kreni i sve pred sobom (sada) melji!
 

publicenemy

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.329
Reaction score
2.766
Do juce na ovom forumu su ti sto pevali "cigani cigani" bili tik tokeri instagrameri i platise,fenseri sto dovode devojke na utakmice. E sada nisu, sada su dobri. Tuca ko tuca kao da je prvi put pa se odjednom svi zacudili. Mada u areni je vecina to prvi put i videla.
Meni je fokus na ono šta je GTR postao.

A "cigani cigani", eksovi, tviteri, tiktokeri, instragameri manje više. Realno bi bolje bilo da nisu ni sad videli tu tuču.
 
  • Like
Reactions: BiP

Braindead

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
3.215
Reaction score
15.825
Локација
Beograd
Ne mogu da se setim ali GTR je prošle sezone pljuvao da li nekog pojedinca ili lošu igru tima u jednom periodu pa su se posle izvinjavali.
 

publicenemy

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.329
Reaction score
2.766
It is known, što kažu stari. Ali je svakako bedno.
 
Top