Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

Brka

Grobarčina
Учлањен(а)
04.08.2007
Порука
1.224
Reaction score
4.032
Локација
Uvek uz Partizan
Ja sam više puta rekao da sam totalni amater i laik za košarku i kao takvom mi uopšte nije jasno šta ovi traže u Evroligi. Oni su sramota za Evroligu, a kako su ovakvi ciglari i antitalenti dobili 8 utakmica to mi tek nije jasno. Kako god od ove i ovakve Valensije smo bolji i moralo je da se završi našom pobedom. Odlična igra Ledeja i Nanelija, Kapiten legenda trojku preko protivničkog centra, ma svi su bili na svom nivou. Verujem i nadam se da će se i Kaminski brzo vratiti na svoj nivo. Gazimo dalje!
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.084
Reaction score
15.794
Локација
Храм фудбала
Вечерас добијамо ослабљену Валенсију, а онда исцрпљени Реал. Шта нам тешко :D

Идемо по освету, измрцвареном противнику.
Само поштено па докле стигнемо.

Браво момци, браво Жељко.
 

Bankar

Grobar
Учлањен(а)
08.06.2012
Порука
280
Reaction score
281
Tvrda utakmica bas tvrda u Valensiji a nasi igraci odneli pobedu! Bravo momci svaka vam cast! I sve cestitke Zeljku i svima u stabu! Zrelo smo ovo odigrali i dobili ekipu koja nas je udarala. Protiv takvih smo imali problema ranije, nisu nam lezali, ali eto veceras ih dobismo.

Ja sam danas uzeo karte za F4 u Berlinu :D

Hvala ti Partizane sto nam donosis radosti u ovim teskim trenucima!
 

Woodchuck

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2009
Порука
2.477
Reaction score
647
Apsolutno najbolja partija ove sezone. U napadu je skripelo i drzao nas je tu Naneli, posle kad se prikljucio Ledej odlepili smo se. E onda je ponovo usao Kaminski i morali smo da se tresemo jer su se odmah pojavili isti problemi, slobodne trice, lose gradjenje skoka i na kraju sa onim 2+1 ih je porpuno vratio u igru. Tu smo imali jos i srece jer u prva dva napada sa njim na parketu je njihovom ispala lopta pa u drugom cist zicer na kosu promasio i Dozier pokupio otpadak. Posle Andjusic za Smajilagica pa Panterova trica potvrdila i dalje je samo bilo bitno da se potpuno ne raspadnemo. Ono sto je najbitnije je da smo obicno gubili ovakve utakmice gde nas biju bez pitanja 40 minuta jer nismo ekipa koja je selektirana za fizicku kosarku. Strpljivo se igralo u napadu i nalazila pozicija za sut. i jednakim intenzitetom smo i mi peglali odbranu. Lepo je da je od Ponitke konacno poceo da dolazi doprinos. Igrac utakmice definitivno Naneli, prvi dvocifreni bio na citavom mecu i odlican doprinos i u odbrani, bas na iskustvo igrao. Ipak match winner Panter sa onom step back tricom. Lepo je pogledati tabelu i ovaj niz. Jebeno je sto duplo kolo i ove godine imamo gostovanje u Madridu, ali tu utakmicu sta bude bude, ako uspemo uspemo. I jako je bitno sto posle onih poraza u ABA ligi dajemo mnogo manju minutazu nosiocima pa nas to duplo kolo ne kosta toliko jer ne igraju bas 90 minuta sedmicno.
 
Учлањен(а)
04.07.2022
Порука
211
Reaction score
801
Локација
Beograd
Kako gadna utakmica sve ti jebem. Kao da smo cedili svaki poen iz suve drenovine. Vodimo maltene celu utakmicu, ali osecaj kao da mogu da preokrenu svakog casa. Ovi biju ko blesavi jbt, na dva minuta do kraja cetvrte imali jedan faul o_O Ipak je presudio kvalitet na kraju, potukli smo se, i bili jaci. Cak nam i nije neko sutersko vece bilo, neke otvorene pozicije smo promasili, ali jbg, to verovatno ima veze i s tim sto su nas mlatili celu utakmicu. Sve u svemu retko gadna ekipa, izrudarena pobeda, 9-6, i svaka cast momcima. U Madridu posle ovog rudnika ja stvarno ne ocekujem previse, ali aj da vidimo sta mozemo da napravimo.
 

Monster

Početnik
Учлањен(а)
11.08.2011
Порука
116
Reaction score
311

zoig

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2022
Порука
295
Reaction score
2.644
Локација
Beograd
Koliko teška utakmica, ali iskreno fer smo se potukli i bili bolji. Nemojte o suđenju molim vas, ovako u Aba ligi da nam sude bili bi bez poraza. Pustili su i jedne i druge da igraju čvrstu odbranu i oni su bili bolji u vazduhu a mi na zemlji.
Timska pobjeda Željka Obradovića Velikog!
Sad mora neki specijal u četvrtak Dožerom na Kepeca, a Smajli i Kaminski Tavavaresa da rešavaju. Sviđa mi se epizoda Ponitke od večeras.
 
Top