Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2012/13

Статус
Затворена за писање одговора.
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.407
Reaction score
196
Локација
Цен.Балк.Реп
само да додам нешто на ово што је написао President у претходном посту ...

за гол који смо примили од Аел-а на Кипру крив је Аксент и то не треба спорити , али за овај гол у Бгд-у он никако не сноси кривицу .. после Стојкетовог " боксовања " лопте та иста лопта је прошла поред петорице !!! играча Партизана и дошла до играча Аела ... колико је он крив што није направио офсајд замку толико су криви ови што лопту нису избацили + што је Маркец изгубио " ваздушни дуел " после којег је лопта послата назад у наш шеснаестерац ...

а како Аксент игра офанзиву/дефанзиву показао је синоћ против Јагодине , у већини случајева је био удвајан али и поред тога успео је да упути толики број употребљивих центар-шутева колико ултра-мега-гига-дефанзивни миљкон није за целу своју каријеру ... ми смо игру по боковима имали захваљујући нашим бековима , е сада када убацимо " дефанзивне " бекове радоваћемо се сваком центар-шуту коју буду упутили пред противничког голмана ( да не буде забуне против Лазевског немам ништа апсолутно да кажем чак напротив , али једноставно нисам љубитељ таквог типа фудбалера , мада у неким тактичким ситуацијама за њега има места у Партизан ) ... мене сећање још увек служи и не могу да заборавим онај период када смо препричавали оно убацивање Кизита ( мислим управо против јагодине на гостовању ) и његов центар-шут ... изгледа да се та времена " тамног вилајета " враћају ...

е да нам је у Партизану још једно пар играча са физикалијама , техником и залагањем једног Аксента где би нам био крај ... ?!!

edit ...
0:24
http://www.youtube.com/watch?v=F0vV6r-dgiU
 

dule

Početnik
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
111
Reaction score
1
Ja ne verujem sta citam. Sada i Aksentijevic ne valja. Decko je 93 godiste.

Ode još jedan srčan i drčan. Jeste da trenutno nije u nekoj formi i da je zasrao na Kipru, jeste mu odbrana slabija strana, ali da se porede on i Miljković to sigurno nije zaslužio.

Igra će nam bez njega biti bar još 20% jalovija, Miljković se ubaci napred svake prestupne, a ni tad je ne digne kako treba, solo prodor je za njega apstraktna stvar o kojoj je negde čuo. Posebno je to problematično kad igraš u formaciji sa dva zadnja vezna i jednim špicem, tad ti baš trebaju ofanzivni bočni igrači, a ne Miljković i Lazevski.

edit: evo uleteo grobarkosmet u medjuvremenu i rekao otprilike istu stvar

е да нам је у Партизану још једно пар играча са физикалијама , техником и залагањем једног Аксента где би нам био крај ... ?!!
to je to.
 

Centurion

Grobar
Учлањен(а)
10.01.2012
Порука
855
Reaction score
675
Локација
Београд
Штета је што Аксентијевић одлази, може он да нам итекако буде од користи, упркос недостацима које има, а које би вредним радом могао да исправи.
Међутим, пошто багра из управе ни динара не даје у клуб, а не могу да нађу никог ко је глуп да буде спонзор док су црвени другови на челу клуба, мора да се прода било ко, за кога код дође понуда а да већ није продат оном шиптарском смраду моментално напушта клуб.

Што се тиче Стефана Шћеповића, оне две прилике које је промашио а које је морао и везаних очију да претвори у голове нису наравно једини разлог зашто му се звижди. Главни разлог је његова курцобоља и "елан" који показује из меч у меч.
Он није у стању да примири лопту како треба, а кад је изгуби онда "шмекер" глуми Ибрахимовића, курцем не мрда да покуша да је освоји или барем који метар да се врати и помогне саиграчима. Да не набрајам даље, изнервираћу се поново.

Синоћ је и најбољи појединац меча, Сале Капитен, такође имао изгубљених лопти, нетачних додавања, изгубљених дуела, али се борио као лав, имао небројено више добрих него лоших ствари и сваки пут када би се десило да нешто погреши цео стадион је устајао, аплаудирао му и бодрио га.
Зашто? Е зато што се борио и што није одустајао и кад нешто не успе да уради, већ се буквално фанатично борио да исправи оно што није успео он или неко од саиграча.
То је оно што свако од нас навијача цени, то је једино што тражимо од наших фудбалера, да се јуначки боре, па како буде нека буде.
То никад нисам приметио код С. Шћеповића.
Зато и тренутно има такав третман да му се звижди и кад улази у игру.
Све од њега зависи, на њему је да вредно ради и да се бори, и брзо ће његове глупости и зајебавање бити заборављено.
Ја просто не могу да верујем да неко ко је на почетку каријере, игра за Партизан и може тако много ствари да постигне, има понашање на терену на нивоу пикања фуце на ливади.
Јеботе, па свако од нас би дао пола живота да имамо прилику да заиграмо за Партизан, а наша деца "кулирају" на терену.
Сале Капитен би неки пут могао и коју васпитну да подели, чисто да се балавурдија мало спусти на земљу.
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.325
Reaction score
3.997
Локација
Kobasicarija "Venac".
malom aksentijevicu hvala i srecno u holandiji.ovog leta je zasrao, ali ja cu ga ipak vise pamtiti po dobrim igrama. moze od njega biti nesto tamo napolju.

a sta cemo sad? da miljko ostane na stoperu a pauljevic kraj auta? "hej trkaci sa severa backe":D. 'ajd da vidimo da li ce biti sta od tog sretenovica/madjara ili statiznamkogavec.
 

akiopaki

Grobarčina
Учлањен(а)
18.12.2007
Порука
3.568
Reaction score
1.085
Требало је Миљка продати, Аксентијевића задржати још три-четири године. Хоћемо да будемо клуб, да играмо Европу, играчи нам саставе по годину дана у првом тиму, и чим покажу квалитет одмах иду.
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Eto,uspeo je Tumba nekog da proda. Sad sa osmehom na licu može kod druga Đure u kancelariju da piju pićence...
 

Heysel66

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2010
Порука
5.836
Reaction score
680
Локација
Klek - Objekat 505
Da potvrdim sledece

"е да нам је у Партизану још једно пар играча са физикалијама , техником и залагањем једног Аксента где би нам био крај ... ?!!
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.051
Reaction score
26.239
Локација
ante portas
Djura vec planira da dobijen kesh od Aksenta usmeri na kupovinu stopera - u ovom slucaju Sretena i napadaca - u ovom slucaju Bozinov -pozajmica ili mozda neko drugi .
Imamo Pauljevica na desnoj strani nema frke jer decko prodoran ,brz slicno Aksentu .
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
Ni meni se ova prodaja Aksenta ne svidja.. mislio sam da nisu toliki debili da ce jednog od boljih igraca da prodaju, koji ima perspektivu za nesto vece.. ali sta se jos cudim posle svega sto se desavalo u proteklih godinu dve..
 

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.920
Reaction score
6.183
Локација
Српска
Ode Aksentijević. Ode, a mnogi od vas još pozdravljaju Đurino zlodelo. Ne mogu verovati. Dečko ima 19 godina. Jeste zasrao onaj gol protiv AEL-a, ali Miljko je zasrao njih 44 najmanje. Uz to ovaj kao i što kažete ima sjajne fizikalije, borbenost, brzinu, tehniku. Miljko ništa od toga.
Lepo je njih tata Slađan uhlebio, a to što pojma nemaju o fudbalu to je neka druga priča, uostalom kao takvi se idealno uklapaju u Đurin sistem.
Grešiš, mlađi Marko je tata u odnosu na starijeg. Tehnički, kao što sam spomenu bezbroj puta ovde, je među 3 najbolja u Partizanu i u JSL.
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Мохамед Забија: Немам где да се вратим

27 авг, 2012 Фото-финиш прелазног рока у Партизану могао би да донесе крајње чудан епилог: да клуб напусти фудбалер који је на почетку летње пијаце најављен као огромно појачање. Огрешио се Мохамед Забија више пута о клупску дисциплину, прекипело је и Владимиру Вермезовићу, не желе ни руководиоци црно-белих да толеришу његове несташлуке, наредних дана одлучиће да ли је разлаз са Либијцем најбоље решење или ће му опраштањем грехова указати другу шансу.

Бивши нападач Ал Итихада и Ал Арабија уверава да је научио лекцију, међутим, јасно је и њему да ће трпити санкције.
– Схватио сам колико сам и где грешио, спреман сам да се суочим са последицама. Одговорност за поступке је искључиво моја. Крив сам, прихватићу било какву одлуку клуба. Само да се зна: пролазио сам кроз неупоредиво теже приватне и професионалне невоље, од којих тек за неке знате. Верујем да ћу превазићи и ову – делује уверљиво Забија.
Да ли је тачно да је, пре него што вас је Рогић удаљио с тренинга, свему претходио вербални сукоб, у коме вас је Лазар Марковић опсовао?
– Рогић је тренер, ја само играч, тако ствари морају да се поставе. Нисам својевољно изашао с терена, како је погрешно пренела већина медија, а о разлозима избацивања није време, ни место, да се говори. Секретар стручног штаба, Љубиша Ранковић, најбоље зна како сам се осећао, два месеца савршено је бринуо о мени.
А инцидент са Марковићем?
– Свака несугласица са терена заборави се чим уђемо у свлачионицу, јер смо тим. Моја је грешка што, ако је било, у фудбалу нормалних проблема, нису смели да се одразе на моје поступке, нити да таквим понашањем враћам на поверењу добијеном од два човека у клубу – не каже експлицитно, али је јасно да Забија мисли на пружену руку Тумбаковића и Вермезовића.
Да ли је тачно да сте тражили да идете?
– Носталгија је присутна, али, немам где да се вратим! Пренаглио сам, погрешио што сам проблеме покушао да решим евентуланим одласком. Само се питам - где?
 

bla-bla

Početnik
Учлањен(а)
20.07.2010
Порука
73
Reaction score
0
Ovaj Zabija je zreo za posmatranje. Ni on više ne zna šta hoće.
 

Dr.Hofmann

Guest
Ode Aksentijević. Ode, a mnogi od vas još pozdravljaju Đurino zlodelo. Ne mogu verovati. Dečko ima 19 godina. Jeste zasrao onaj gol protiv AEL-a, ali Miljko je zasrao njih 44 najmanje. Uz to ovaj kao i što kažete ima sjajne fizikalije, borbenost, brzinu, tehniku. Miljko ništa od toga.

Grešiš, mlađi Marko je tata u odnosu na starijeg. Tehnički, kao što sam spomenu bezbroj puta ovde, je među 3 najbolja u Partizanu i u JSL.


E kada si mi ti rekao da grešim, onda mora da je tako, uostalom vreme će pokazati(a za jednog je već pokazalo) da su to dva panja teška, koje tata forsira...

Bože me sačuvaj takvih fudbalera kao što su braća Šćepović, sve tehničar do tehničara, kome treba 124 šanse 1 na 1 sa golmanom nebi li kljucnuli neki gol, a u onih prethodnih 123 pokušaja se valjda nameštaju za kamermana pred sam čin udarca, a u glavudži teška grmljavina...

Vidim otimaju se svi za njih obojicu u pm...
 

Vojin91

Grobarčina
Учлањен(а)
18.10.2008
Порука
1.094
Reaction score
0
Zao mi je sto smo prodali jos jednog mladog talentovanog igraca :banghead

Vermez kaze da mu je ponudjen Sretenovic, on ga ne poznaje , al ce ga pogledati ovih dana :pop:prekrsti
Celo leto mi trazimo stopera on sad tek gleda :prekrsti

Vukic,Babovic,Aksentijevic....Ko je sledeci za odlazak 5 dana do kraja prelaznog roka:banghead
 

Nightwolf

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
2.582
Reaction score
21
Локација
Tamo negde...
Jel imamo mi klupskog psihologa? Da malo porazgovara sa Zabijom, mozda mu to pomogne. Ukoliko ne, ja bih ga prosledio u Teleoptik. Ukoliko nece, vratio bih ga u Libiju :lol: zemljaci ga jedva cekaju.

Ovo za Aksentijevica su govna u upravi jedva cekali. Prvog za koga stigne ponuda odmah ga uvaljuj. Jebes sve bitna je ''pozitivna nula''. Sledeci je Markec i to na zimu.
 

Nemanja_1975

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
3.130
Reaction score
184
Локација
NBGD
Pare od Markeca su uzete tj potrošene na veterinarski zovod koji je skinuo blokadu agrobanke
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top