Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2018/19

Статус
Затворена за писање одговора.

Partizanovac

Početnik
Учлањен(а)
22.02.2018
Порука
144
Reaction score
276
Nije mi jasno, prvo pričate kako je Vule kiksara na desnoj strani i da više nema ni snage da igrao kao pre. Dovedemo sasvim solidnog desnog beka i sad vam ni on ne odgovara nego bi ste vratili Vuleta... Teško onom ko nama ugodi:confused-smiley-013:
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Nadam se da nema trunke istine u Mozzartovoj formaciji (mada im neko dotura) za sutra u kojoj igra Zdjelar sa Kosovicem. Lola i Kosovic - DA, a sto neko napisa neki dan Lola je vise lopti oteo protiv Mladosti nego Zdjelar cijele prosle sezone. Pantic navodno iza usamljenog Gomesa, ali ovaj Pantic ove sezone ne moze dodati tacan pas od 3 metra. Boze pomozi. Zakaric desno ali tu nemamo sta da izgubimo jer su ostali raspad pa da i njega vidimo.
 

5ar-pfc

Grobar
Учлањен(а)
07.06.2017
Порука
872
Reaction score
1.936
Локација
Kuci
Nadam se da nema trunke istine u Mozzartovoj formaciji (mada im neko dotura) za sutra u kojoj igra Zdjelar sa Kosovicem. Lola i Kosovic - DA, a sto neko napisa neki dan Lola je vise lopti oteo protiv Mladosti nego Zdjelar cijele prosle sezone. Pantic navodno iza usamljenog Gomesa, ali ovaj Pantic ove sezone ne moze dodati tacan pas od 3 metra. Boze pomozi. Zakaric desno ali tu nemamo sta da izgubimo jer su ostali raspad pa da i njega vidimo.

Dodao bih po njihovom sastavu, Jankovic levo, to znaci nepostojanje leve strane. Svaki put kad je levo igrao, ocaj. Necu da kudim unapred, samo mi se ni najmanje ne svidja odabir. Neka me uvere da gresim
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Vule je ljudina to se nikad nije sporilo, on ce se uvijek pripremiti za neku vaznu utakmicu u biti solidan, ali dobar fudbal u oba pravca tesko da moze pruziti u kontinuitetu. Godine cine svoje.

Smiljanic me pozitivno iznenadio protiv Mladosti, volio bi da sutra sa Zdjelarom zaigra a ispred njih Kosovic. Krila Pantic i Jankovic. Zasto Pantic na krilo, pa zato sto je momak dezorjentisan potpuno kad igra u sredini. Niti je tamo gdje treba u odbrani niti je tamo gdje treba u napadu. Tu slobodu koju je imao kod Djukica nije znao da koristi nikako. Zato lepo ga ogranicti na krilo. Ima tu stranu terena sinko, trcis gore dole i bices ok. U spic Rikardo a u prvenstvu Rikardo i Nikolic. Kapetan Nemo mora na stopera jer Markovic bas lose izgleda u zadnje vrijeme. Nije da hejtujem, vec sam pisao da ne izgleda spremno da bude standardan prvotimac, guranje u vatru nije dobro ni za njega ni za tim. Daj Nemu na stopera a Enakea na beka ako je spreman.
 

Akila6

Grobar
Учлањен(а)
29.07.2018
Порука
212
Reaction score
126
Локација
Kragujevac
ma kakvi, vidiš da ga novi članovi ne stavljaju u tim :icon-rolleyes::icon-wink:
sve zajedno sa Sumom na playmaker-u, Zdjelarom na DMC-u i #51, "onom-koji-se-trudi":puke:, u napadu :krsti:

kakvi "spavači" ovde sve ne obitavaju.. :icon-confused:
Pa zato sto covek od 30 godina koji je kiksara, koga su oterali iz kluba koji je ispao u drugu belgijsku ligu, ne moze da ima mesto u timu. Prvi dodir sa loptom i prijem je katastrofalan, drugo nema igru glavom. Ali ja sam ,,spavac ". A Ozegovic mora da igra, jer drugog napadaca nemamo, zbog debila iz uprave koji prodaju najboljeg napadaca Lokerenu. A za Vulicevica cu se samo nasmejati, taj covek ne zna vise ni da trci posle one povrede.
 

Virke

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2016
Порука
1.546
Reaction score
836
Prošle sezone mozzart je redovno pogađao sastav, ove sezone mislim nije nijednom.
Nadam se da ovo nije tačno, ali ajde da vidimo...
 

TaraNdrel

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
395
Reaction score
2.739
Локација
Novi Beograd
Prvo bih da pozelim Bati dobrodoslicu u nadi da ce podignuti kvalitet igara Partizana na dostojan nivo ako ne i vise. :partizan-fan:



Kao sto sam napisao i prethodni post, nama treba trener sa znanjem, koji ce preneti to znanje na fudbalere. Vidim da se konstantno ovde pise o nekom je** keve igracima i slicnom. Kao sto sam u prethodnom postu napisao, ja i dalje ne verujem da je to je**nje keve igracima i slicno moguce da u kontinuitetu daje rezultate ako trener nema znanje, a posledica znanja i samog stava i karaktera sefa strucnog staba je autoritet. Znaci bez autoriteta, sto je posledica znanja i jos nekih faktora moje je misljenje da nema kontinuiteta kako u vezi samih igara tako i u zalaganju. Kroz primer: Ako igraci na samom treningu nisu uvezbani da im bude automatizacija (kao kod Marka) da se kolektivno vrsi presing, i da se tacno zna u kojoj zoni i kad se krece u izlazak cele ekipe u presing, kad se stoji plice i na svojoj polovini ali opet izlazi na protivnika da ne moze da se okrene licem ka golu na nasoj polovini itd itd Nece biti prevelike koristi od je**nja keve. U redu na uzorku od 2-3 utakmice ali na uzorku od 30ak i vise utakmica to nece piti vodu. Jer igraci moraju imati automatizovane kretnje, najvise timski pa tek na to dolazi sama MOTIVACIJA.
Jos jedan primer vam je Gatuzo, kad bi neko pogledao njegovu igracku karijeru rekao bi da ce on biti trener koji ce napraviti najdisplinovaniju ekipu ikad, medjutim stvarnost je nesto drugo. On je njegovom energijom, stavom i karakterom (naravno donekle i znanjem) uticao da zategne ekipu Milana prosle sezone i to je trajalo nekih 10ak utakmica, vec posle toga je usledio odredjen pad ne samo u igri vec i u zalaganju jer je ocigledno u pitanju da li on ima kapaciteta (znanja) da bude sef strucnog staba Milana za najvece domete.

Tako da hocu da kazem i za Batu da mu nece biti dovoljna samo energija i motivacija, vec od presudnog znacaja mora biti ZNANJE. Kad se pogleda strucni stab ne daju neku nadu, tj ne daju nikakvu nadu momci kao Lazetic, mladji Pandurovic, Misa Pilates... ali videcemo sta ce uraditi Bata i Petric jer jedino oni mogu ovde promeniti nesto. U svakom slucaju puna podrska Bati i Petricu. :napred-partizan:




http://www.mozzartsport.com/fudbal/...eland-batin-faktor-iznenadenja-zakaric/302892

Ako se pogleda ovaj sastav za sutra, a umeju u vise od 90% slucajeva da pogode sastav, daje mi sledecu ideju. Celavi Miletic desno jer je dosta defanzivniji od Enakea a pritom je odlicna atleta tako da nam donese neku sigurnost jer Nordsjeland dosta koristi tranziciju i igru na prvu (kroz sredinu) da napadaju preko bokova. Kosovic i Jankovic su igraci iz reprezentacije CG i ocegledno njima najvise veruje da ce izneti to sutra i kroz zalaganje i kroz sam doprinos u toku igre. Kosovic da pomogne nekim pasom da im razbije linije odbrane a Jankovic na levi bok zbog tranzicije. Pantic da igra u oba smera i da donese tu cvrstinu na sredini (ne Pantic kao Pantic zbog fizikalija, vec kao igrac vise jer igra u oba smera), da ga ima u napadu kao jedan igrac vise i da bude igrac vise u odbrani. Ocigledno je da kroz ove treninge vise veruje u kvalitet leve noge Zakarica nego Jankovica, cim ga stavlja desno naravno ako ovo bude i sastav sutra. Verovatno veruje da je Zakaric konkretniji i direktniji pa ga stavlja na desno krilo da zalama i upucuje sut ili centarsut.

Znaci na osnovu igre za vikend tj zalaganja i na osnovu onoga sto je pricao Bata od kada je dosao, sutra ocekujem da zalaganje bude na najvisem nivou da kompenzuju nedostatak vremena da se nesto radi na taktickom planu, brzi i direktniji Partizan kao i cvrstina na sredini terena. Takodje ocekujem tranziciju jer se vidi iz samog sastava da ce najvise tome teziti, prekid i tranzicija.






Dodao bih po njihovom sastavu, Jankovic levo, to znaci nepostojanje leve strane. Svaki put kad je levo igrao, ocaj. Necu da kudim unapred, samo mi se ni najmanje ne svidja odabir. Neka me uvere da gresim


Ima mnogo smisla da igra Jankovic levo ako ce forsirati tranziciju. Pod DJukicem smo bili najjalovija ekipa ikad jer niti smo imali brzinu, niti sirinu i dubinu u igri a tranzicijia nam je bila jako losa. Po ovom sastavu ako je Zakaric sporiji od Jankovica, a konkretniji je i direktniji ima vise logike da ide desno i da se trazi njegovo usecanje i taj potez centarsuta ili suta a da gledamo Jankovica levo zbog tranzicije jer nam previse nedostaje brzine u timu. A to da kad igra levo Jankovic da je to nepostojanje leve strane se slazem ako gledamo pozicionu igru, tako da zbog toga mislim da se ne uzda uopste u pozicionu igru vec da ce forsirati balansiranu igru sa pojacanom sredinom (Zdjelar, Kosovic i Pantic) i tranzicijom (Zakaric, Jankovic i Rikardo) kao i prekid naravno.




"Sve je na višem nivou. Dosta bolje delujemo na treninzima, nadam se da ćemo pozitivan impuls preneti na utakmicu. Očekujem da sa novim šefom konačno krenemo i ostvarimo povoljan rezultat. Ne mogu da kažem da li bih bio zadovoljan nerešenim ishodom, ali ako damo gol, a završi se remijem, to će za nas biti dobro", smatra bivši prvotimac Javora.

"Gledali smo snimke, dosta su brz tim. Uverili smo se da i oni imaju nedostake. Moji direktan rival, njihov desnokrilni vezista je brz, tehnički dobar u situacijama "jedan na jedan", ali ne sumnjam da ćemo ga zaustaviti. Pitate me, može li odbrana da sačuva nulu? Naravno", isijava optimizam iz reči Nemanje G. Miletića.


Ovo je vec visi nivo u odnosu na Djukica kod koga je bila misaona imenica da se dva dana pred utakmicu bilo sta zna o protivniku sem da je to dobra, crvsta i homogena ekipa.

Puna podrska! :pfc::partizan-fan::partizan-fan::napred-partizan:

Ono sto mislim da ne smemo nikako da dozvolimo jeste tecna igra. Moramo malo da spustimo tempo igre i da ulazimo jako u duele zato i ocekujem pojacanu sredinu. Imaju veoma mladu ekipu, mladji su neiskusniji i losije reaguju na grubu igru. Pritom generalno Danci forsiraju tecnu igru, na jedan-dva kontakta, tranzicija, tempo, dosta kretnji i to moramo da im onemogucimo. Moramo malo da spustimo igru na brlog JSL :buhaha. Koliko god cudno zvucalo ali to nam je najbolja stvar da im onemogucimo da se rastrce. Kontakt i prekidi non-stop i da trazimo igru iz tranzicije i iz prekida. Zato iako ovaj sastav sa Mocarta ne bude tacan ocekujem uz Jankovica i Rikarda jos jednog ofanzivnog igraca. Bas mislim da bi bilo pogubno da gledamo sredinu Pantic Zdjelar Kosovic Djerlek (Smiljanic).

Ja sam ubedjen u prolaz! :pfc::partizan-fan::napred-partizan::šal
 
Последња измена од уредника:

Kad Tad

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
512
Reaction score
1.014
Ja mislim da je kolega @TaraNdrel ovo ispričao Djukiću ovaj bi ga gledao kao tele, ne bi zna’ o čemu priča čo’ek.

Koliko mi je jasniji fudbal kad čitam ovakve postove, a koliko sam shvatio kolega je izuzetno mlad 24-25 godina. Svaka čast. Piši kolega više o taktici za nas sa malo jeftinijim ulaznicama :)
 

marinho94

Početnik
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
187
Reaction score
603
Локација
New York
Svaka cast na analizi. Kao sto sam i ranije pricao, danas je uspeh u fudbalu posledica taktike, spreme i discipline. Nazalost vecina ljudi i dan danas gleda fudbal iskljucivo kroz emociju, ali kada se malo dublje upustite u fudbalski svet i edukujete se, bice vam jasno da pobede obicno dolaze posle jake objektivne analize i malu dozu srece. Vise znanja, analize i taktike, i manje jeb***nje keve igracima itd.

Posavetovao bih sve da procitaju knjigu “The Mixer” od Michael Cox-a, gde se analizira takticka evolucija igre u Premijer Ligi od 90ih pa do danas. Jako zanimljiva knjiga koja moze da donese ogromno znanje prosecnom posmatracu najlepse igre na svetu :)

Trenutno sam na aerodromu i putujem da podrzim klub u teskim trenucima. Ako ga ne podrzavamo kada smo u krizi, ne zasluzujemo da ga podrzavamo kad nam ide dobro.

Napred Partizan. Moja prognoza danas 1:1.

Pozz! :partizan-fan:
 

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.760
Reaction score
19.351
Локација
Nickname
"Gledali smo snimke, dosta su brz tim. Uverili smo se da i oni imaju nedostake. Moji direktan rival, njihov desnokrilni vezista je brz, tehnički dobar u situacijama "jedan na jedan", ali ne sumnjam da ćemo ga zaustaviti. Pitate me, može li odbrana da sačuva nulu? Naravno", isijava optimizam iz reči Nemanje G. Miletića.
Hvala Bogu, ovo nisam nijednom pročitao za vreme Djukića.
Ajmo po tog protivnika!
 

maxa14

Početnik
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
121
Reaction score
254
Do sada nam je najveci problem bila spora tranzicija i manjak cvrstine u veznom redu ( uz mnoge druge nedostatke, ali ovo je po meni najgore izgledalo).Koliko sam ja razumeo Zakaric bi kod tranzicije trebalo da donese kvalitet, a Lola kod cvrstine.Da li ce to biti dovoljno i da li ce to sto su oni u igri ( jedan ili obojica) otvoriti neke nove mane najvise sad zavisi od Bate i Gordana. Meni je samo neverovatno da u modernom fudbalu da mi dovodimo ovakve igrace ( spore sa loptom), a po recima kolege Gorana Tomica Teleoptik tezi tom modernom fudbalu...Nama treba ozbiljna rekonstrukcija tima koja je bojim se nemoguca sa ovima.
 

gorant

Grobar
Учлањен(а)
13.04.2007
Порука
389
Reaction score
40
Локација
Daleko od mog Zemuna
Moramo malo da spustimo igru na brlog JSL :buhaha.

Odlicna analiza. Nije uopste cudno, mi nemamo snage za jurnjavu ili visok tempo duze od 10 minuta. Retko kad smo bili spremni da se suprotstavimo vecini evropskih timova po pitanju fizike, tako da nam je ovo jedina sansa, jako, faulovi, ali ne glupi (tesko da cemo izdrzati bez kartona), prekidi i cekanje nasih 10 min kad mozemo odigrati par akcija. Za mene je Zakaric macka u dzaku, #10 sve jasno (svaku desetu odigra kako moze, nisam brojao, mozda je danas ”ta” utakmica), Pantic nije to sto se mislilo. Uzdam se u Lolu i Kosovica (joj sta sam napisao.
 

5ar-pfc

Grobar
Учлањен(а)
07.06.2017
Порука
872
Reaction score
1.936
Локација
Kuci
Sad je mnogo bitno zapoceti seriju pobeda i u prvenstvu.
Zemun mora da se dobije. Sve ostalo bi nas vratilo dva koraka unazad.

Sledi nam niz domacih utakmica gde smo ili u BG-u, ili najdalje do Sapca. Treba iskoristiti to vreme za dalji napredak. Sve pobede do derbija, to bi bilo idealno!
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.751
Reaction score
29.610
Локација
Beograd
Nas FSS (a verovatno i neke TV) jebu u zdrav mozak sa terminima utakmica (i uzoranim neregularnim terenima i ko zna sve čim), za ovu priliku ovo - ko normalan leti na 33 stepena počinje svoju utakmicu u 17h?!

Jbt, zbog ,,pomeranja časovnika,, to je ustvari 16h, vreme kad leti ,,zemlja gori,, a mozak ,,ključa,, - opasno je po zdravlje igrača igrati utakmicu tada, ali koga je pa briga za tamo neki Partizan i njegove igrače...

Šta je u Danskoj bilo, bilo je, sledi nova utakmica protiv potpuno drugačijeg protivnika i u potpuno drugačijim uslovima...

Jedna lasta ne čini proleće, pa tako i nečija dobra partija, potez, gol na jednoj utakmici, ne čine da je neki igrač sjajan, da bi to bio, potrebno je da ima KONTINUITET, pa da te dobre partije, poteze, golove, ponavlja iz utakmice u utakmicu, a još važnije nam je da naš Partizan ima KONTINUITET dobrih igara, rezultata, pobeda i uspeha i da na utakmici UVEK neko od igrača ,,iskoči,, i tako pomogne timu da pobedi čak i kada nekom drugom našem pojedincu u toj utakmici baš i ne ide sve kako treba, i kako bi on želeo...

Dakle, jedva čekam utakmicu, ali očekujem i da Janković, Zakarić, Rikardo NASTAVE ono što su tek započeli u četvrtak (konkretnost na utakmici), da tu konkretnost uspostave neki kojima je to dosad falilo (Pantić, Suma), da gol postigne neko ko dosad nije (Valiente), itd...

Nova utakmica, novo dokazivanje - to uvek važi za sve...uprkos vrućini po kojoj ćemo igrati nikako ne smemo sad da, posle jedne bitne pobede ,,smanjimo gas,, - Partizanu, igračima, Bati, navijačima, NEOPHODAN je kontinuitet POBEDA! Sigurnih, ubedljivih pobeda!

I HITAN prestanak loše navike da se prvo poluvreme ,,baca u vodu,,...a da posle u drugom ta ista voda nama ,,uđe u uši,,...
U koske u meso napred Partizan!

:napred-partizan:
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.233
Reaction score
1.930
Локација
Подгорица
Вријеме утакмице је ужасно, али опет нзм да ли у Земуну уопште имају рефлекторе све после 17 су потребни. А ако имају рефлекторе онда дефин. је злочин у 17.
Цигани због Спартака морају у недељу.
Ја се надам да ћемо ми коначно добити после европске утакмице.
 

Betelgez

Početnik
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
85
Reaction score
59
Mora u 17h zato sto nemaju reflektore. Ne vidim tu nista sporno.
 

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.760
Reaction score
19.351
Локација
Nickname
Je li realno da cigani od utorka pauziraju do nedelje i jos igraju dva sata posle nas? Pa ovo nidje nema...
Brate nije da ih branim ali ovo uopšte ne ide u njihovu korist :D
Igraju 48h pre njihove utakmice u utorak sa Trnavom a ne mogu u subotu jer je Spartak igrao u četvrtak pa su prevagnuli da bude u nedelju.
Cigani su hteli da odlože ali Spartak neće tako da sad neka pate :D
Krenuti od Zemuna sa nizom pobeda!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top