Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2019/20

Статус
Затворена за писање одговора.

Nervozni poštar

Početnik
Учлањен(а)
20.11.2019
Порука
21
Reaction score
30
Локација
Novi Sad
Kada bih mogao da biram igrača kojeg bih doveo u Partizan rekao bih: ˝Neka, ne mora niko da dođe 3 godine samo Željka Pantića udaljite od kluba˝!

Veću štetočinu nismo imali. Čovek drkao na Marka Nikolića, kad je došao Đukić drkao na njega a Marka pljuvao najstrašnije, onda je krenuo da pecka Đukića isto ovako kao Savu sad. Sad bi opet da se grli i ljubi sa Nikolićem kao trenerom ali za svaki slučaj da ostane nekako dobar sa Savom pa kao neka on bude SD.
Prelazni rok pred početak sezone, ide priča da se nudi Lazaru Markoviću ugovor. Pantić objavljuje na svom Instagram profilu najgore bljuvotine za njega. Napisao da je odbio ugovor, da mu je Partizan bio šansa da oporavi karijeru, nešto je pisao u fazonu ˝nekom je bitan Partizan a nekom pare˝ jer se tada Dinamo Zagreb dovodio u vezi sa njim, pa onda tipa ˝čuvaj nogice˝ i te fore... Posle 2-3 nedelje Marković potpisuje ugovor sa nama, Pantić sav happy, kezi se, fotka se... Blam ne poznaje! Za Sadiq-a non-stop piše pozitivno ali ga uvek između ostalog oslovljava sa ˝DRVO˝! Koliko god neko to govorio, čovek iz kluba non-stop to da potencira je bezobrazno. Em provocira, em taj Sadiq to vidi, vidi da ga neki smatraju za nebitnog igrača a ovaj potpaljuje vatru konstantno.

Većeg licemera, veće zlo mi imali nismo! Čovek je hodajuća negativna energija! Ne postoji jedan jedini razlog da on bude u klubu.

vidi ne znam šta objavljuje preko instagrama, ali se slažem sa njim, vezano za rotaciju igrača i dovođenje 6-ce njih pre samo par meseci, a da ti isti koje si tražio ne vide terena. To je praksa gotovo svih prethodnih trenera i nije mi jasna.
Usput, da pitam, zna li neko šta se desilo sa silnim ulaganjima za kamere koje će pokrivati ceo stadion, gde više niko neće moći da pravi problema itd itd.
Takođe da pitam, zašto smo mi morali uložiti cca 600 hilj. € ua češljeve na ulazima kad komšinica to nema a igra LŠ?
To su stvari koje meni ne idu u ovu glavu.
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.797
Reaction score
7.601
Локација
25-i maj
Da vodi emisiju u kojoj samo prica o ciganima a Partizan ni jednom recju ne sme da pomene.
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
vidi ne znam šta objavljuje preko instagrama, ali se slažem sa njim, vezano za rotaciju igrača i dovođenje 6-ce njih pre samo par meseci, a da ti isti koje si tražio ne vide terena. To je praksa gotovo svih prethodnih trenera i nije mi jasna.

Ne gledam te emisije pa ne znam šta je pričao. Vidim te gluposti što objavi na Insta i to je to. Na kojih 6 igrača se misli?
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.481
Reaction score
41.350
Локација
Žrnov
transferi igrqca posebno na nasim prostorima se svode na onaj princip "vezane trgovine". ako hoces nekog dobrog igraca, tj igraca koji ti treba, moras od tog.meandzera da uzmes i nekoliko za koje znas da ti ne trebaju.
drugi princip je tzv "djilas metod" - placas igraca nereanu cifru za njegove kvalitete, on pdeo para vraca u kesu cime ti podmirujes neke druge obaveze.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.900
Reaction score
13.776
Upravo tako. Posao trenera je u nasem fudbalu nejnezahvalniji jer osim trenerskih trebas imati izrazene diplomatske i politicke sposobnosti da bi opstao i izgurao svoje ideje. Savo je takav pa prema tome "slobodno vi dovedite Pesuku naci cemo mu nesto da radi" :D
 

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
Tu je i cuvena prica: “Lazio odustao od Pavlovica zbog srca” aahaa vazi..
 

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
545
Reaction score
1.923
Koja je fora sa ovim Panticem? Znam da se do pre godinu-dve-tri ovde dizao u nebesa,jel se prodao u medjuvremenu,sta se desilo? Ne znam dal sam u zivotu pogledao 2-3 cele njegove emisije,ovu sad sam se naterao da celu odgledam/odslusam. Iskreno,jeste izlupetarao tu i tamo neke gluposti,ali generalno se slazem sa 80% stvari koje je ispricao u ovoj emisiji. Igraci su preumorni,zamor materijala je i doveo do nekih gubitaka bodova,Miletic istrosen,njegova povreda je bila samo pitanje vremena,zamera Milosevicu na tome sto nije rotirao malo vise a dovedeni su mu mnogi igraci koje je trazio,generalno to jeste jedna od malobrojnih ociglednih gresaka Savovih. Isto je rekao da je apsolutno za to da Milosevic ostane i to 5 godina barem,ali da mora da se nosi i sa porazima i pobedama a ne posle svakog poraza da se strepi dal ce covek da ode... Cigane je napljuvao samo tako,sve sto je rekao je istina za njih. A onda je ispricao i da je kao Savo trazio Pesukica i Vujacica kao i Dingu i Gigica i osim Vujacica par utakmica niko od ovih nije video teren kako treba. Zna se kako su dosli Pesukic i Vujacic,nije mi jasno sto lupeta kada zna dobro to,doduse za tog Vujacica je Savo rekao da je odlican,i ne samo on,i strucni stab i igraci. Ali Pesukic je ocigledno cista kombinacija. Dinga i Gigic su koliko znam zaista bile Savove zelje.
 

Fuenlabrada

Grobar
Учлањен(а)
02.07.2019
Порука
350
Reaction score
1.387
Локација
Krusevac
Mozda sam nesto propustio, ali to zlo koje se odaziva na ime zeljko pantic je bilo zabranjeno da se pominje na forumu, osim u Nuklearnom otpadu.

Moj utisak je da uprava vrsi pritisak na Savu preko ove poltroncine, i da je samo maska njihova podrska preko izjava za medije.

Savo zasluzuje podrsku navijaca, jer je napredak u igri evidentan, i ubedjen sam da kada bi imao odresene ruke da odradi naredna dva prelazna roka, da bi to sve izgledalo kako mi navijaci i zelimo.
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Željko Pantić može lepo da se registruje ovde pa da iznosi svoje baljezgarije na forumu dok se ne popička sa nekim ili dok ne bude banovan. Ali koristiti zvaničan nalog Partizana za lečenje svojih kompleksa i frustracija je skandal koji traje jako dugo. On sa našim grbom u uglu snima emisije i tamo lupeta. Očigledno je čovek zamorče Uprave. ON zna da li je trebao neko više da igra, zna rotacije i pičke materine!?
Budala...
 

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.920
Reaction score
6.183
Локација
Српска
Željko Pantić me je razočarao kao čovjek i kao Partizanovac. Mislio sam da je ove njegove gebelsovske emisije radio da zaradi eventualno finansiranje liječenja Isaije iz klupske kase. Nakon svega, Pantić se vraća na istu stazu, prilično rano nakon smrti sina, što govori mnogo o njegovom ljudstvu i da te emisije nisu uslovljene bilo čim. Moj stav je bio i prije i ostajem pri pređašnjem stavu da je zabranjeno pominjanje i citiranje Željka Pantića na bilo kojoj temi osim nuklearnog otpada!
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.789
Reaction score
55.696
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Saglasan sam, samo što nije pantić neka budala s ulica nego vazurina pudlica i direktno glasilo uprave, pa nam te njegove izjave dosta naslućuju.
O njemu kao osobi ne bih mnogo ne podnosim ga još od kada se pojavio sa svom njegovom patetikom, ovo što radi aj i da razumem zbog situacije i verujem da je ostao dužnik zbog svega i novca ali meni neke stvari izgledaju toliko realno da bi bilo teško da glumi toliko, liče mi kao njegov stav...’nate
 

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.516
Reaction score
5.168
Ja bi to govedo zabranio i na nuklearnom otpadu.
Mogu da razumijem da nas jasu vecele i vazure, al mi pritisak skoci na 800 kad vidim tog gmaza.

I ne smeta meni to sto je on glasilo uprave, nista drugo ni ne ocekujem na klupskoj televiziji, vec sto je polupismeni, bahati bolesnik. Vucicevic level.
 

Djuradj89

Grobar
Учлањен(а)
03.09.2019
Порука
230
Reaction score
1.817
Локација
Kraljevo
Пантић је глас управе, па је глупо забрањивати преношење његових порука. То су поруке управе. Забрана би била забијање главе у песак. Из Пантићевих емисија се најбоље види какве су релације унутар клуба. Очито у овом тренутку постоје проблеми на релацији Саво - управа. Почело је то пецкање након АЗ-а. Пантић је њега кривио, а Стојковића бранио после АЗ-а (у добрим односима је са Стојковићем). Онда Савова изјава да га нико неће терати, да ће сам отићи, потврђује то.
 

ulaz "O"

Hodajući porok
Уредник
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
2.174
Reaction score
14.596
Локација
Brdo Banovo
Pretpostavljam na Pesukica, Gigica,Dingu,Vujacica, Brezancica i Lutovca

Kakav suvi kvalitet, prosto je sokantno sto ih Sava ne rotira.

Koga da rotira, smrade Panticu? Mi ovde bajamo da se slucajno ne povredi Miletic, moj brat Ostoja ili bilo ko od prvih 11, jer ZAMENE NEMA. Ima mozda u vidu ofanzinog dela, Stevanovic ili Pavlovic.
Spic, ako nam na terenu "umre" Sadik, sta Gigic?
Verovatno, i onda je mrmot zavio cokoladu u foliju...

@Saša Aleks samo citirao "pojacanja za rotiranje", nista protiv tebe :D
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top