Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2019/20

Статус
Затворена за писање одговора.

batakpudla

Grobarčina
Учлањен(а)
19.05.2007
Порука
3.889
Reaction score
11.077
Да је Пантић нормалан, не би правио ријалити од породичне трагедије... Човек је једноставно луд, има неку дијагнозу 100%, али проблем је што име и грб Партизана користи у ширењу тог лудила.
 

espinosa

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2007
Порука
1.697
Reaction score
1.407
Ja necu da sudim, svako ima pravo na licni stav i slobodu.
Nedavno sam ga pominjao, jer je u najmalju ruku ruzno da nam osobs takvog medicinskog i moralnog statusa bude javni glasnik.
Bez obzira sto je on nebitan kao figura, mislim da niko zdrav ne zeli da takva lobanja personifikuje klub.
 

jeffmantas

Početnik
Учлањен(а)
01.10.2019
Порука
67
Reaction score
67
Локација
Beograd
Nije Pantic lud, samo je zao. Pljuvaće i lizaće. Danas u vesniku pocinje temu o kosarci i ide prica i Sacramentu, o Partizanu ni reci. Sramota. P.S. Divac kešodavac, ocigledno.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.038
Reaction score
14.707
Sutra protiv Rada... Sezona nam ide dole nakon jos jednog kiksa u ligi... verovatno ce biti velika borba i za to drugo mesto jer Cukaricki i Vojvodina ne posustaju cak sta vise ispred nas su... Na Banjici u poslednjih 17 ligaskih meceva imamo sledeci skor:

17 utakmica: 14 pobeda, 2 remija (2011 i 2015 /oba puta po 2:2/) i samo 1 poraz (jos 2003 /1:0/)

Vrlo ubedljivo sto se tice medjusobnih duela tamo... ali vise nisam siguran sta mozemo da ocekujemo pored svega sto se vec izdesavalo ove sezone - to ni sam Bog ne zna.
 

Baracuda

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2017
Порука
1.168
Reaction score
4.369
Veselo na treninzima, ovoga puta najebao je Vujacic :) Nasankali ga Ostoja i Cela ...


 

vasoo

Grobar
Учлањен(а)
10.08.2018
Порука
240
Reaction score
354
Локација
i svakog novog dana
Kada bih mogao da biram igrača kojeg bih doveo u Partizan rekao bih: ˝Neka, ne mora niko da dođe 3 godine samo Željka Pantića udaljite od kluba˝!

Veću štetočinu nismo imali. Čovek drkao na Marka Nikolića, kad je došao Đukić drkao na njega a Marka pljuvao najstrašnije, onda je krenuo da pecka Đukića isto ovako kao Savu sad. Sad bi opet da se grli i ljubi sa Nikolićem kao trenerom ali za svaki slučaj da ostane nekako dobar sa Savom pa kao neka on bude SD.
Prelazni rok pred početak sezone, ide priča da se nudi Lazaru Markoviću ugovor. Pantić objavljuje na svom Instagram profilu najgore bljuvotine za njega. Napisao da je odbio ugovor, da mu je Partizan bio šansa da oporavi karijeru, nešto je pisao u fazonu ˝nekom je bitan Partizan a nekom pare˝ jer se tada Dinamo Zagreb dovodio u vezi sa njim, pa onda tipa ˝čuvaj nogice˝ i te fore... Posle 2-3 nedelje Marković potpisuje ugovor sa nama, Pantić sav happy, kezi se, fotka se... Blam ne poznaje! Za Sadiq-a non-stop piše pozitivno ali ga uvek između ostalog oslovljava sa ˝DRVO˝! Koliko god neko to govorio, čovek iz kluba non-stop to da potencira je bezobrazno. Em provocira, em taj Sadiq to vidi, vidi da ga neki smatraju za nebitnog igrača a ovaj potpaljuje vatru konstantno.

Većeg licemera, veće zlo mi imali nismo! Čovek je hodajuća negativna energija! Ne postoji jedan jedini razlog da on bude u klubu.
jos kad nam on saceka pojacanja na aerodrom omg..tuga
 

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
Moj prijatelj i jedan od najcistijih i najiskrenijih navijaca Partizana koje znam! podcast/prica o Savi kao treneru, preporucujem da odslusate, i mi koji mislimo da treba da ostane i vi koji mislite da ne.

 

MB13

Početnik
Учлањен(а)
03.09.2019
Порука
118
Reaction score
230
Локација
Beograd
Вулићевић је далеко од оног Вулићевића пре 2-3 сезоне. За Пешукића мислим да је потпуни промашај, а не верујем да је сад Вуле далеко изнад њега по квалитету. Што се трансфера тиче, позиција десног бека треба да нам буде приоритет, али питање је кога довести јер нема квалитетних домаћих десних бекова, који одмах могу бити на топ нивоу. Пре две године смо требали да доведемо Рукавину. Сад и њега стижу године. Тад се писало да нам је алтернатива Аксентијевић, али са обзиром како се понео према Партизану у последњем колу, не верујем да неко о њему више размишља. Лутовац је брз и јак, има добар центаршут, али му је тактички то слабија позиција. Има само 22 године, могао би да се навикне како се бране зоне у различитим ситуацијама, али питање да ли ћемо га истрпети.
[/QUOTE]
Slazem se u svemu sto si napisao! Licno mislim da je se Vulicevic mogao jos neko vreme pametno iskoristiti,a u ovom trenutku mislim da si potpuno u pravu! (Pesukic doveden u zamenu kao zelja struke,a sem velike zelje,momak je preskromnih mogucnosti za FK Partizan)...
Za Rukavinu i Aksentijevica si pogodio u tacno u metu !
Voleo bih da se Lutovac nametne na poziciji desnog beka,jer ima jako zanimljive ofanzivne karakteristike...a kao sto kazes ne nazire se neki kvalitetan domaci bek ,daj onda da napravimo istog od Lutovca!
 

Magelan

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2012
Порука
859
Reaction score
1.037
Krajnje mi je fascinantno da se uopšte polemiše o odlasku Miloševića. Ne znam zašto kod nas sve mora da ide u krajnost i da se preseca jako.
Ako rad Miloševića razložimo na čisto rezultatske fakte ostaje da postoji nesklad između vau efekta koji je ostavio na nas i samih rezultata. Bio je dobar u derbijima, bio je solidan u evropi (uz određena sranja), ali je u domaćoj ligi na nivou Djukića, Mirkovića, Milinkovića itd. Međutim, ima nešto što se ne može opisati kroz rezultate, neki šmek koji je dao igri i osećaju u vezi Partizana, a pre svega dao nam je nadu da može biti mnogo bolje i drugačije. I zato, po mom mišljenju, svakako treba da ostane. Uz to, ne znam da li bi moje srce izdržalo novog Ljubinka na klupi...
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.123
Reaction score
16.058
Локација
Храм фудбала
Пантић је глас управе, па је глупо забрањивати преношење његових порука. То су поруке управе. Забрана би била забијање главе у песак. Из Пантићевих емисија се најбоље види какве су релације унутар клуба. Очито у овом тренутку постоје проблеми на релацији Саво - управа. Почело је то пецкање након АЗ-а. Пантић је њега кривио, а Стојковића бранио после АЗ-а (у добрим односима је са Стојковићем). Онда Савова изјава да га нико неће терати, да ће сам отићи, потврђује то.

Nije zabranjeno, samo je prebaceno u pravu temu a to je definitivno Nuklearni otpad.
Doduse da imamo temu UPRAVA NAPOLJE i tu bi ga mogli spominjati, jer svaki njegov nastup budi jos vecu mrznju prema olosu koji je okupirao nas klub.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.931
Reaction score
13.900
Upravo to, ako sve gledamo kroz cistu matematiku mogli bi da donesemo krajnje pogresan zakljucak o ucinku Sava i strucnog staba. Jos na pocetku sezone sam pisao da je Savo jedan od onih trenera koji je sposoban da iskoristi dugorocnu sansu i da ucini da se nase strpljenje isplati. Takvi treneri pre njega su bili samo Nikolic i Stanoje i evo nam sada opet sanse da sa odgovarajucim trenerom stvorimo neki temelj za buducnost. Ukoliko budemo nestrpljivi to ce nam doci glave kao mnogo puta do sada i nadam se da ce biti sve manje onih koji prizeljkuju odlazak Sava i da ce i sam Savo prestati sam sebe da tera (koliko god se nama svidelo to sto nije trenerski demagog i sto zeli da se uhvati u kostac sa svakom svojom odgovornoscu) i da se fokusira na buducnost u Partizanu. Neka iskoristi to sto uprava cudom Bozijim zeli da mu da dosta vremena, a i mogucnosti da stvori tim po zelji. Ne dozvoliti malodusnost, nestrpljenje i ishitrene odluke.....odraditi ovo do kraja maksimalno ako je moguce pa lepo pred zimu svi da sednu da se dogovore i svako da uradi kvalitetno svoj deo posla od uprave od strucnog staba pa na prolece da pokazemo ko je najbolji fudbalski tim u Srbiji, titula je mozda izgubljena (van terena) ali ima pregrst motiva da se igra fudbal i pobedjuje. Ajmo mi !
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Pa na to sam ukazivao u nekim utakmicama. Sumina sebičnost, Sadikova sebičnost, Sadikova reakcija na Sumino ne dodavanje itd ima primera i to sve u utakmici sezone protiv AZ, Asano je takođe imao situacija gde nije reagovao fudbalski. Nadam se da će Savo u ovom i sledećem prelaznom roku očistiti ekipu i dovesti igrače koji mogu poslužiti u rotaciji. Savo mora strancima naznačiti da nisu važniji od kluba i da njihove igre ne mogu biti ispred dobrobiti kluba. I Sadik i Suma bi mi posle AZ fasovali klupu, a Sumu bih rebnuo i novčano.
 
Учлањен(а)
20.07.2019
Порука
330
Reaction score
1.302
Локација
Београд
Размишљао сам да ли да идем на утакмицу данас, али због подељене трибине ипак одустајем. Претпостављам да је гостујући део само за ову "званичну јужну трибину". Само се питам онда како очекивати да ствари иду на боље када имамо овакво расуло од навијaчке трибине тренутно.
 

Dzodzi

Grobar
Учлањен(а)
09.06.2012
Порука
415
Reaction score
980
Mali off ali koji je faktor ovaj LazarP na forumu? Jebe mater okolo svima i govori da su lažovčine a ne bude ni opomenut, ko mu odgovori dobija poene. Ovde kao i na većini foruma izgleda što veći staž imaš možeš više da laješ...
 
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
3.291
Reaction score
8.059
Локација
Космос
Одавно нисмо имали играча са квалитетним центаршутом попут Лутовца.

Мислим да ће нам бити одличан бек, ни у дефанзиви није лош, а у нападу је одличан, за три копља бољи од Милетића. А до пролећа ће већ да се утренира потпуно за позицију бека.
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.121
Reaction score
26.599
Локација
ante portas
Igra očajna.
Kao da pojedini nisu došli na utakmicu.
Rad je ovo lagano mogao da preokrene.
Reakcija Stojkovića na kraju dosta govori.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top