Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2019/20

Статус
Затворена за писање одговора.

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.373
Reaction score
37.762
Dobro ljudi, malo smo se zabavili, ali iskreno, karanje kurve i nije neki švalerski podvig tako da... :D

Čekaju nas Ivanjica, pa Niš. Tu moramo da budemo pravi, inače smo rizikovali triper uzalud.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.778
Reaction score
55.507
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Najjači utisak od svega je meni lično kvalitet igre.
Moglo je da se desi i da ne da Suma, da ga da Sadik ranije ( koji je generalno solidno odigrao, ali ono mora da se da), ali generalno imali smo glavu i rep, igru u kojoj se zna ko šta radi i šta želimo.
Kada protivnik nema šut na gol, to znači da si zatvorio i sredinu i krila, glasah u izboru za najboljeg igrača za Zdjelara, jer sam generalno slab na borbene dvosmerne cmove kojih nikada nemamo, kao i recimo na Brašanca, iako nisu isti tip igrača. Ali mogao sam podjednako glas da dam za još bar 5 igrača.
Urošević pre svih, momak je zatvorio svoju stranu, pogotovo pred kraj kada je svaki duel dobijao, napreduje u stvarno dobrog beka, koliko znam jako dobro se sluzi s obe noge, taktički je veoma disciplinovan, nema taj urođeni centaršut iz trka što je problem, ali zato imamo Rajka da kombinujemo.
Stevanović je od plejade mladih jedini koji je u derbi uspeo da uđe ovako čvrsto, da se ne pogubi, nego da igra fudbala, mislim još od Jovetića koji je ušao ko klinac i odigrao nekih 20 minuta ako se ne varam.
Generalno da ne nabrajam, pre svih je tu Savo, koji je sve ono što sam mu zamerao protiv Malatije i Moldea, šablonske izmene, nemenjanje formacije izmenama, dupliranje beka na kraju uradio.
Ima očigledno autoritet i zna šta želi, da li na duže staze to ovaj tim može da ostvari, videćemo.
Istini za volju ovakav ofanzivni deo veznog reda verovatno nikad nismo imali.
Tu toliko kombinacija ima sa Stevanovićem, Lazarom, Tošićem, Sumom, Nathom, Asanom itd.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.373
Reaction score
37.762
Koga zanima dešavanje posle Suminog gola ima ovde negde na 6 minutu.


Ne znam da li mi se samo čini ili je Ćela 'nabo' muža Tumbine jebačice ?

Molio bih da mi se dozvoli ponovo glasanje za igrača utakmice. Mislim da razlog nije potrebno navoditi, sve se vidi oko 6. minuta. Resetovao ga ćela, hoće li ga draga prepoznati? :D
 

Icecool

Početnik
Учлањен(а)
14.02.2007
Порука
104
Reaction score
166
Ne mozes biti Grobar, a da Celavog brata ne volis. Covek igra srcem, a takve igrace treba ceniti.

Ja bih ubuduce davao poene na bilo kakvu kritiku njegove igre pa da je i najlosiji na terenu. :D
 

B & W

Grobarčina
Учлањен(а)
21.08.2007
Порука
1.254
Reaction score
2.944
Dobro jutro Grobari! Sad ovako hladne glave i prespavane noci,trezvenog razmisljanja ,mogu samo da kazem da smo im jebali cigansku mamu sinoc!
Jel se javio degenerik da komentarise utakmicu?! Nesto ga nisam cuo sinoc da se kurci...
 

PFCT

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
204
Reaction score
663
Jebali smo ih ruzno!!! Svaka cast i Savu i svim momcima, odlicno odigrana utakmica od pocetka do kraja. Dosta su se cigani spasavali u poslenjih par prvenstvenih derbija. Sinoc smo ih zato jebali od pocetka do kraja :clap:clap:clap
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.463
Reaction score
41.140
Локација
Žrnov
dobro jutro :) lep dan danas :) :)
e ovako, rastavili smo ih na atome. ma protone, elektrone i neutrone!!!! jebali smo im nanu naninu!
naši momci su bili vrhunski. svi do jednog. čak i sadik. da i sadik, bez obzira na onaj promašaj. konstantno su ga udvajali što je otvaralo prostor za ostale. odbrana je kretala od njega, vraćao se... mislim da, osim tog nesrećnog promašaja, da je bio odličan. a možda je i bolje što ga tad nije dao, što su imali do kraja privid da će njihova pičkarka taktika uroditi plodom. jer da smo ga ranije dali, nema šanse da bi odsudili onaj faul nad Stojkovićem.
sudija je bio ološ neopevani, nijedan faul u zoni šuta nije sudio za nas, za njih i faul i kad su naši pogledali njihove primadone. pa samo nad asanom je bilo bar 3 faula na 17-18 metara. ali zato je sve sudio za nas na sredini.

za mene utisak utakmice zdjelarove suze na kraju.

bravo, momci i veliko HVALA!!!
Savo, SVAKA ČAST!

EDIT: i da bih bila i krajnje poštena: hvala Ivice! :)
 

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.074
Reaction score
8.380
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Toliko sam puta ove sezone pocinjao komentare recenicom: netipicna utakmica za nas. Kad se nesto vec cesto i redovno ponavlja, onda prestaje da bude netipicno, vec postaje nesto po cemu te prepoznaju, sto ti je trend mark.
Ovaj Partizan, ovakav, sa gomilom mana i limitiranim igracima, igra fudbal koji odusevljeva, moderan, brz, napadacki, ratnicki!
Bravo za ceo strucni stab, za usadjivanje napadacke filozofije, za pokretanje ekipe i teranje na mnogo trcanja bez lopte. Ovde se jasno vidi svacija uloga u ekipi i ocigledna vizija ka cemu se tezi.
U jednom trenutku razmisljam o izmenama, a nama na klupi Suma, Tosic neki tamo levat sto bio u Junajtedu i 7 godina u Cska, Rajko splavar koji ima vrlo ozbiljan cv, i Lazar Markovic koji sa 25 godina iza sebe ima pola premijerligaskih ekipa :D
Ofanzivno (sem samog vrha) dugo nismo bili jaci, bukvalno da ne znas kog pre da pustis, defanziva ima mana dosta, kao i dvojac na sredini ali pokriva se to sve borbom i zalaganjem.
Momci ginu na terenu, kidaju, spremni da odigraju 180 minuta u cugu.
Ovo podseca na Duletov KKP, gde se podrazumeva da svako da 150% svojih mogucnosti, a dirigent sa klupe sve konce drzi u svojim rukama. Savo ih za sada drzi sjajno i na dobrom putu je da izraste u ozbiljnog trenera. Ako je do sada mogao da bude kritikovan zbog losih reakcija na igru tokom utakmice, sinoc je neverovatno uboo sve tri izmene, koje su mu namestile jedan i postigle dva gola! :clap Konacno smo i videlu neku kombinatoriku kao posledicu izmene, i pomeranja i zamene mesta u linijama tima!
Takticki je ponizio ciganskog debilka, cija ekipa nije vezala vise od dva dodavanja u 90% vremena utakmice, i koja je ukupno 3-4x dosla do nasih 16m!

Mini utisak veceri je u zavrsnici, kad Brezancic kao levi bek prilazi da izvede aut, i namesta se i onda se ipak predomisli, moša!
Predaje loptu - drugom levom beku, Urosevicu!! Prc, imamo dva leva beka, majku vam jebem lopovsku! :D :D


Nadam se da je sa Nathom sve u redu, i da je ona bandaza na zglobu samo preventiva.
Videlo se sinoc da mu fali vazduha, slabije se kretao, nije jos spreman za 180 minuta u 3 dana, ali i takav je podelio par odlicnih lopti!
 
Последња измена:

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.373
Reaction score
37.762
Znam da se igrači i struka neće složiti sa ovim što ću reći, ali sreća pa je sledeća utakmica za dva dana. Živ ne bih bio do vikenda. :D

Edit: Još jedan kratak osvrt na utakmicu od sinoć. Još od početka prošle sezone je bilo jasno kako sa kalašturama treba igrati. Svaka ekipa koja im je udarila presing i napala ih dok je lopta još na njihovoj polovini im je pravila velike probleme. E sad, to što nije bilo mnogo ekipa koje su to mogle, želele, smele... to je već druga priča. Koliko je ova naša ekipa fizički spremnija u odnosu na prošlosezonsku, neko bi debelo morao da odgovara zbog toga.

Bravo momci još jednom. Idemo dalje.
 
Последња измена:

rkeu

Grobarčina
Учлањен(а)
15.10.2006
Порука
1.558
Reaction score
919
Pocepasmo ih,oducismo ih od fudbala... Ne pamtim da je jedan tim ovoliko bio dominantan na derbiju(mozda mi) i da je dobio ubedljivo.
Sve pohvale prvenstveno za Savu,izgleda da izrasta u dobrog trenera...
Suma ga metnuo kako se samo pozeleti moze :respect,a Tosic rutinirao na kraju :respect
Kakav lep dan,pogotovo uz cvilenje cigancica ``ponisten nam je cist go``
Kud ga ne turismo iz opsajda,jos draze bi mi bilo :D
Jos jednom bravo za sve :šal
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.314
Reaction score
10.874
Локација
underground
I hladne glave,ne znam sta bih pametno mogao reci,osim svaka cast momcima i Savi na ovoj sreci koju su nam priredili.Ja bih sad najvise voleo da se ne igra fudbal jedno vreme,da sto vise uzivam u ovoj pobedi.Naravno,igraci moraju da razmisljaju sasvim suprotno,jer za dva dana ide opet vazan mec.
 

da1981

Grobar
Учлањен(а)
28.05.2009
Порука
348
Reaction score
214
Локација
Odakle Bog izvodi korner
Kao prvo cestitke svima na ogromnoj pobjedi, sad samo bod zaostatka.

Niko nam nije javio da je u Parni Valjak ugradjen dupli turbo, jedan od najacih utisaka osim golova naravno, poslije prekida ko' slanca smo izleteli da ih razderemo .

Onaj sto azurira transfermarket za cigane treba na LOMACI da bude spaljen i da mu se ostaci stave u zivi vulkan. Takodje prije nego sto ga spale da plati mentalnu ostetu i vrijedjanje inteligencije.

:napred-partizan::pfc::pfc::pfc:
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top