Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

Cleo

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
817
Reaction score
2.740
Локација
.
Sad smo videli da imamo 2-3 profesionalna fudbalera u ekipi.

Sta ste ono pricali koliko treba uzeti miliona za Jovica.
Pa za njega ako vazura dobije kutiju tompusa treba da bude srecan.
 

Enslaved

Grobar
Учлањен(а)
30.11.2006
Порука
10.277
Reaction score
34.151
Локација
vaginamandibularia
penal iz kategorije onih koje nam 100x nisu svirali.
Var soba cirkus kome treba 3-5 minuta da se oglase.
Nas kvalitet je kurac. Jovic novi l.markovic, srce nije njegov adut.
Ovaj suboticki mucenik da ga nije dirao ostalo bi 0-0 jer bi decko sutnuo 10-15 metara pored gola.

Pozitivno iznenadjen pobedom, bez zajebavanja.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.395
Reaction score
37.928
Sve može da propadne, da nestane, samo je Nathov penal siguran posao.

Kažu da velike ekipe pobeđuju i kada ne igraju dobro. Partizan danas nije igrao dobro. Partizan je pobedio. Bravo crno-beli! :clap

Biće ovakvih utakmica sve više do kraja sezone, plašim se da će skoro svaka sledeća biti preslikana Subotica, ali takav nam je horoskop. Možemo mi naći milion mana i zamerki danas i ne samo danas, ali hajde da bar do kraja sezone stegnemo svi, kako momci na terenu, tako i oni na tribinama i oni na mrežama... da se ne damo pasjim sinovima. Pisao sam ranije, bar 90% ove ekipe nije nešto što bih ja voleo da gledam u Partizanu, ali ja trenutno drugu ekipu nemam.

Stanojević je prvi krivac za to kako je ekipa izgledala danas, pošto je on birao, Stanojević je prvi krivac za igru i poraz u derbiju, ali je isto tako Stanojević prvi krivac za to što smo prošli Spartu i za to što smo još uvek prvi u šampionskoj trci umesto da se od iste oprostimo onako kako su nas već navikli, početkom septembra.

GAZI BRE SVE!!! Makar i u prvoj brzini do kraja.

Edit:
Umalo da zaboravim: UPRAVA NAPOLJE!!!
 

djomla

Partizanovac
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
4.197
Reaction score
18.643
Локација
U Kinšasi
Svaka čast Lukiću što je svirao ovo i Jovanoviću koji je zvao da se gleda. Penal čist kao suza, ali to ne smeta ovim ciganima da se bune kao da su oni lično gledali VAR. Stoka.
Momcima čestitke, bilo je jebeno.
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
I Ćelavi je dobijao ovako mečeve.
Ako hoćemo baš istinu ne možemo baš da kažemo da je tako.
Ni jedan trener naš nije ovako dobijao mečeve...Svi su ovako gubili mečeve i titule.
Tada nije bilo VARa. A čini mi se da u trci sa ciganima sve što je moglo da se ne svira- Nije svirano.

Ali da se ovako teško čupalo bodovi-bilo je. Na sreću -na guzove...nije bitno,Bodovi su bodovi. Mada više ništa nije bitno osim utakmice sa ciganima.
Ako tu ne pobedimo ne možemo očekivati da Radnik i Čukarica se biju gde mi ne možemo.
 

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.275
Reaction score
7.051
Kolega @Goran Tomić je vec napisao, koja je poenta dovoditi igraca od kojeg ne mozes imati koristi odmah. Onda to ne treba da se naziva ”pojacanjem”. Jako cudno, imamo covjeka na platnom spisku koji jos ni minut nije odigrao u dresu naseg voljenog kluba. Nemam nista protiv Fejse, cak sta vise i gotivim ga, ali ovo je smijesno. Kako god, danas kroz iglene usi se provukosmo. Nadam se da smo ostrili formu za zavrsnicu, ovo danas je bilo bas slabo.
 

Pera115

Grobarčina
Учлањен(а)
27.01.2011
Порука
2.851
Reaction score
3.675
Hvala sudiji na poklonu i pobedi.Mozda smo bili bolji ali nismo zasluzili pobedu jer gol ne mozemo da ubodemo.
 

Al_Bundy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.003
Reaction score
3.235
Локација
Prijedor
Prvo, najebem se majke svim odgovornim za ovo smeće od terena, dokle više da se igra ''fudbal'' na ovim njivama? Drugo, ne zna se ko je lošije ušao u meč danas od naših, kad te Spartak nadigra i nadtrči onako u prvom poluvremenu neka se zapitaju svi, a pogotovo naš ''kondicioni'' trener, sramota! Treće, mladima staviti do znanja da nas ne čašćavaju prisustvom, pogotovo na ovako teškim utakmicama. Ne igraš svaki meč, zato kad uđeš ima da jedeš loptu i da trčiš za dvojicu, ako to ne možeš ispoštovati - doviđenja. Propuštena velika prilika da otvoriš utakmicu kako treba (Terzić), pa onda mašiš dve šanse da zatvoriš utakmicu (Milovanović, Jović), kad ćete dati golove ako nećete sada? Jović ne zna da vodi loptu u sprintu jebote, čovjek ne zna poslati loptu sebi u for a vrijedi kao 4 miliona evra, ma daj. Zadnjih 20 minuta se uozbiljio i odigrao kako bi trebalo.
 
Последња измена:

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.796
Reaction score
7.592
Локација
25-i maj
Mi sa ovakvom igrom uzimamo LS. Salim se mucno je bilo za gledati. Jovic i Mali Milovanovic mnogo mrsomude moraju da budu konkretni.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.803
Reaction score
29.767
Локација
Beograd
Auhuhuhuhuhuhuh..uh..uh...
Koliko je ovo bilo teško...

Momcima svaka čast na tome što hoće, ali koliko nefudbalskih poteza, koliko sporog i slabog razmišljanja kad treba odmah da se doda, ali i koliko suvišnog i sporog razmišljanja kad treba odmah da se šutira, i koliko bapanja kad može i da se razmisli i da loptu dodaš slobodnom saigraču koji je pored tebe...

Nemojte mi pričati o terenu, teren može da ti ,,podigne,, loptu kad to nećeš, ili da je zaustavi u pasu, ali teren ne zaustavlja mozak, a koliko samo ovi naši dobri momci nemaju percepciju toga gde su na terenu, gde su im saigrači, gde im je protivnik, šta se fudbalski svakako radi u nekoj datoj situaciji, a šta se nikako ne radi... :krsti:

Međutim...bodovi su malopre osvojeni i titula nam je sad malo bliže...ali sasvim malo...jer dovoljna je jedna jedina utakmica do kraja prvenstva koja može da nam sjebe sve što celu sezonu teškom mukom i uz ceđenje suve drenovine jurimo...

Zato se nadajmo da ćemo u sledećim utakmicama biti mnooogo bolji nego danas...
Ili da će nam protivnik biti neka manja fudbalska velesila nego što je to danas bio Spartak...
 

TokyoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
22.01.2008
Порука
1.114
Reaction score
4.041
Локација
Београд
Ja sam mislio da se titula osvaja i sa lepom igrom i recimo rezultatom 2:0, 3:0, 4;2... ali očigledno da se ne razumem jer vidim da svi ponavljaju da se "ovako osvaja titula".

Nadam se da neću više morati da gledam naše utakmice u kojima je u 80. minutu 0:0 a mi se kao borimo za titulu, lepo 2:0 tad pa da se tako osvoji titula.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.892
Reaction score
13.749
Пенал је чист као суза и свака част судијама да су видели и одреаговали јер на тв-у је деловало као да му је одузета лопта, а то што је нефудбалска Србија навикла да се овакви пенали не свирају никоме осим циганки то је већ шира тема.
 

ulaz "O"

Hodajući porok
Уредник
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
2.168
Reaction score
14.538
Локација
Brdo Banovo
Danas se desila pljačka u Subotici. Partizan je iz nepostojećeg penala posle poziva iz VAR sobe pobedio i nezasluženo uzeo tri boda. Sve podseća na 2017. kada nam je u režiji istog ovog sudije Lazara Lukića oteta titula na Voždovcu. Samo je tada režiser bio tadašnji predsednik Slaviša Kokeza, a danas je to neformalni predsednik saveza Dragan Stojković”, decidirani su u Zvezdi



Kokeza grobare,
Pixy grobarcino!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top