Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

Laze_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.627
Reaction score
8.455
Локација
Македонија
Kako je fudbal lep i jednostavan kad se igra na brzo na prvu i agresivno kao sto smo danas igrali u prvom poluvremenu, pa makar se igrao i na oranicu. Bili smo efektivni igrali smo bez carinjenja lopte i kurcobolje dali smo 3 a mogli smo 5 u prvom poluvremenu.
Ajmo jos Kolubaru ovako da odradimo pa momci da ide na zasluzeni odmor da napune baterije za prolece.
Imam neki osecaj da mozemo da idemo na odmor i sa +7 :D

Teraj dalje jos jedna Partizane
 

Black Voyage

Grobar
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
301
Reaction score
355
Zanimljiva formacija. Žao mi je što nisam bio u prilici da gledam. Presrećan sam zbog pobede i oduševljen potezom i asistencijom Milovanovića kod prvog gola.
 

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.263
Reaction score
6.962
Bravo Crno-Beli! Odlicno, bez nervoze, mirno, stalozeno. Ajmo jos do kraja da izguramo, pa odmor, pa da opet parni valjak melje!
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.316
Reaction score
3.969
Локација
Kobasicarija "Venac".
I kad mi kazu:”pa ne mozemo po oranicama!”
Prvih 45 minuta kao dokaz da kad se lepo postavis i imas celicnu zelju, los teren ne utice na igru, kao i na ishod. Sve je bilo kako treba u prvom. Veliko bravo za ono sto su momci pruzili u tom delu. Kvinsi ce biti sasvim dobar za ling long, dok za evropu i derbije tek treba da se dokaze. Ima on potencijal, ali nisam siguran u kom obimu.
Za igru u drugom poluvremenu nemam nekih zamerki, u smislu da nisam ni ocekivao vise od igraca koji su usli na teren. Moramo dovesti valjane igrace, koji ce biti ucinkovitiji od sadasnjih rezervista.
 

ajax00

Grobar
Учлањен(а)
12.04.2009
Порука
767
Reaction score
1.883
Cestitke na Jesenjoj tituli, dobroj igri i pobedi.
Kada je dobro Hvaliti, kada je lose kritikovati da bi bilo sledeci put dobro.

Sada Kolubara max ozbiljbo pa na zasluzeni odmor a potom uz par kvalitetnik pojacanja juris po titulu!
Da Ivice ne slusaj Okuku kako smo jaki, nama treba jos par ozbiljnih pojacanja za velike stvari koje nas cekaju na prolece i potom u letnje kvalifikacije LS...
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Istinski mi je žao što zbog posla i sastanaka nisam gledao ovaj ŠAMPIONSKI ples naših igrača. Video sam reportažu i impresioniran sam kako smo im dalo golove. Izgleda moglo i 0:5 a bojao sam se Metalca na strani.

Čestitam nam jesenju titulu. Bravo Stanoje, kapa ti dole za sve što si u ligi uradio. Vraćaš nas na staze šampiona, 50+ gol razlika u 20 kola, impresivno!!!

3-5-2 treba da bude praksa u našoj ligi, Menig gore uz drugog špica je pun pogodak.

Subota za uživanje. Veliko vam hvala, crno beli bravo bravo!
 

MikiBL

Grobar
Учлањен(а)
09.07.2021
Порука
362
Reaction score
965
Локација
Banja Luka
POHVALE!
Vrlo lijepo prvo poluvrijeme. Sadržajno, tečna igra sa dosta kretanja i kombinacija, pa i stvorenih gol šansi. Protivnik je bio nedorastao pa se nije odrazilo to što je u igri bilo i nekoliko onih koji ne znaju. Tokom drugog poluvremena, one koji znaju su zamijenili neki drugi, među njima i još neki koji ne znaju, pa uz dobar rezultat iz prvog dijela, tad se nije baš nešto moglo vidjeti.

ČESTITKE na pobjedi i dočeku Nove godine na vrhu tabele.
I dalje se nadamo da ćemo rasteretiti troškove pozdravivši se sa onima koji nisu dorasli našim ambicijama, a angažovati neophodne kvalitetne zamjene.
 

knez

Početnik
Учлањен(а)
12.12.2011
Порука
53
Reaction score
120
Sve pohvale za sportski sektor na čelu sa SS! Idemo dalje!!!
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Najvaznije je da su igraci ozbiljno shvatili ovu sansu da pobjegnu na +5. Raduje i druga stvar da imamo mladog napadaca dostojnog da zamijeni Ricarda, pokazao je da zna i nogom da igra. Menig imao zeljni momenat danas, ono protiv grka je bio raspad i nadam se da nije igrac samo za Ling, Long ligu. Kako god valjda
ce Stanoje da ostane i na proljece iako objektivno nema jaku podrsku navijaca, uprave onako, samo su igraci na njegovoj strani a to se vidi po nacinu radovanja.
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.239
Reaction score
2.808
Nisam komentarisao nista oko Stanojeve konferencije jer mi se nije citalo sve sto ste pisali sta je uopste bio povod za njegovu onakvu reakciju. Ono cemu sam se nadao je bilo upravo ovo sto smo gledali. Prvo poluvrijeme je bilo rapsodija. Stvarno za uzivanje. Ne raduju samo sanse i golovi. Mene su odusevile i kretnje i brzina i dodavanja ali i razmisljanja pri tim dodavanjima.

Tamo na glasanju sam dao glas asistentu Milovanovicu i strelcima. Tu me posebno odusevio potez Scekica koji vjerujem da niko od nas nije ocekivao. Vidi se da ih Stanoje ohrabruje da cesce sutiraju. I ono od Zivkovica je bilo veoma blizu a Caki je pretrcao ni sam ne zna koliko. A odusevile su me i one duge lopte Milovanovicu.

Bravo Stanoje! Bravo crno-beli!
 

Mille

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2019
Порука
259
Reaction score
2.204
Локација
Beograd
Pre malo jace od godinu dana sa sve Sadikom, Sumom, Asanom, Banjakom, Natkom i igracem vise 1-1, a danas bez 3 kljucna igraca meljemo kao parni valjak 0-3

Au bre prijatelju, baš su našao trenutak da se prepucavaš sa zamišljenim neprijateljem... Pa Partizan nam je jesenji prvak, daj nam barem dva dana da uživamo i proslavimo, pa posle navali na dušmane... :ziveli

Inače, onaj koji bude prodao malog Milovanovića pre nego što napuni 22 i/ili za manje od 20 miliona, mora biti da je klinički lud ili ciganin. Ili oboje.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top