Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2023/24

Borac NBGD

Grobar
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
604
Reaction score
3.241
Svaki prelazni rok od kad je miljkon bio prizeljkivao sam drugog beka , e sad bi voleo da je miljkon umesto ovih .toliko
 

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.926
Reaction score
1.987
Локација
Kikinda
Ocigledno nam pauza nista nije dobro donela,osim sto nam je prekinula nalet i dosla u pogresnom trenutku. Sto se tice igre,jeste bila poprilicno losa danas,ali ni TSC nije nista posebno odigrao,koliko su imali srece nakon onih kornera. Nasi poprilicno nespretni,ali sto se mene tice nakon svega imaju i dalje kredita i treba ih podrzati. Nisam ni pomislio da bismo mogli i dalje da budemo na liderskoj poziciji. Svi vrlo dobro znamo da cemo na kraju tesko zadrzati tu poziciju,ali svejedno momci se hrabro bore i ne treba ih pljuvati nakon jednog loseg meca.
 

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.112
Reaction score
5.176
Локација
vezenemam
"desilo se ono što sam i mislio, a to je da primimo na početku tri gola".
Igor Duljaj ljeta gospodnjeg 2024 godine
Jesam li ja lud ili je ovo najidiotskija izjava ikad?
jesi.

pored smrdije, večeras slavi i svinjura...fantastičan posao odrađuje mali.
kad se sve završi, jednom, čeka ga nacionalna penzija, da na miru uživa u NY, ili na Dominikani...
 

NikolaPartizan

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.125
Reaction score
4.617
Локација
USA
Seratori, pogledajte tabelu!

Ako vam se sere idite poserite se Vazuri pred kanc ili kuću, zapalite govno. A ne da serete po treneru i igračima koji ovako skromni drže 1.mesto.
Mrtvi tsc te osramoti na sopstvenom stadionu i neko ima dovoljno mesta na obrazu koje mu ne crveni od samarcine da napise ovako nesto.

Igor Duljaj nije trener, pokazano jasno i glasno treci put ove polusezone, ali zamene nemamo tako da izgleda da se moramo pripremiti za jos neku bruku
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.054
Reaction score
26.259
Локација
ante portas
Kad smo kod bekova.
Još se pitam što nismo zadržali onog Libijca Mohameda EL Monira koji je bio solidan bekčić za naše uslove. Znao je fudbala.
Drugo kako treba da igra bek Partizana pogledati utakmicu protiv Artmedije,dakle Marko Lomic.
Onda neprevaziđeni Kim Či Vu. Često ga pominjem.
Lazevski je bio korektan onomad kad smo ušli u Lš.
 

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
4.791
Reaction score
23.003
Локација
Beograd
Kako bi Medina od 183cm pomogao da ne primimo 3 komada nakon kornera?
Govorim o samoj igri, čitaj sve, a ne samo napamet. Primili smo bizarne golove gde je daleko najveća krivica na Jovanoviću, kod prvog gola, poprilično i na Antiću, ali sama igra i način na koji nam reaguje zadnja linija i kako su spori, bode oči da će sa eksploatiše svaka iole pismenija ekipa.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.428
Reaction score
38.097
Ja mislim da mi kod kuce a ni na strani u ovoj drzavi ne mozemo da izgubimo 0:4 a da su to cista posla.Sad ko,kako i sta,ne znam a ne bih ni nagadjao.Ne moze moj mozak da prihvati da se to tek tako desi
Naprotiv, mislim da je ovo vrlo lako objašnjivo.

Mi smo naše mane uspešno i dugo skrivali dobrim delom i zbog limitiranih protivnika. Ali onda u utakmici u kojoj se znalo da neće biti lako i da je potencijalna mina mi krećemo ne egal, ne sa minus 1 nego minus dva sopstvenim glupostima. Jovanoviću niko A ne sme da kaže jer nas je dečko vadio iz govana X puta, ali direktan gol iz kornera... kraj priče.

Kada tako kriminalno otvoriš meč naravno da će biti tri puta teže da ga igraš dalje. Sva taktika pada u vodu, protivnik koji nije naivan spreman da iskoristi svaki kiks.
 

Chika Rale

Grobar
Учлањен(а)
29.06.2022
Порука
643
Reaction score
2.360
Локација
Beograd
Znam da ovde na forumu ima umnih ljudi, pa bih pitao da li neko može da mi objasni šta znači kad neko kaže:
"Ja prihvatam odgovornost za ovu sramnu igru danas."
Postoje li ikakve posledice po onoga ko sam priznaje krivicu ili ne?
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.469
Reaction score
2.249
Celavi ganster na klupi TSCa uneredio nas i oladio od nase sampionske snove i tako se preporucio loposkoj upravi da ga sto pre angazuje i da u duet nas terorise u buducnosti. Mozda ni sme nesto posebno ali i ostali su goli qurac od ekipe i borba mora da se nastavi za titulu. Fudbal je najpopularnija sporedna stvar na svetu ali ovde na brdovitom balkanu gde vlada korupcija i kriminal daleko je od toga.
 

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
4.791
Reaction score
23.003
Локација
Beograd
Bukvalno Vučić kada opravdava apsolutno sve što čini
...
 

majonez

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
577
Reaction score
810
Svaku emociju su mi veceras slomili.Nisam gadjao tv ko nekad,nisam psovao ko kocijas,nisam ni tugovao.Zar dotle dodje izmedju nas moj Partizane?
 

SouthSide007

Početnik
Учлањен(а)
01.10.2020
Порука
54
Reaction score
128
Локација
Novi Sad
E jbg, dodje na naplatu provlacenje i ono nase: "ovako se uzimaju titule". Ne uzimaju se jednostavno, jer su to sve bili signali da nesto ne ide, da nesto mora da se menja, ali svaka takva pobeda nam samo zamaze oci. Bas sam se nadao, pre svega da sa makar 6 bodova prednosti udjemo u prelazni rok i tu uzmemo kvalitetna pojacanje za nase kriticne pozicije. Sad samo da se ne raspadnemo i igraci ne izgube veru.
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.325
Reaction score
3.998
Локација
Kobasicarija "Venac".
Ne znam sta se desilo za ove dve sedmice. Nista nije ukazivalo na ovako nesto. Posle ovoga se tesko dize. Ipak, verujem u tim. Hajde da pobedimo ns drolju
 
Top