Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2023/24

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Moje vidjenje stvari:

Odlično spremljen meč. Naša prednost je bila njihov trener, skup nabedjenih igrača koji pored kvaliteta nemaju timski duh, igraju toplo hladno, otud ni kiksevi na startu sezone nisu čudo. Lažne kvote i gluposti, ne primiše mi specijal 1 i daje Zahid jer prošlo 17h. Sve je mirisalo (bar u mojoj glavi) na pobedu.

Mi smo imali odličnu selekciju jer je Kalulu majstorski odvlačio defanzivu na sebe a Saldanja i Zahid imali dosta prostora. Šteta je jer smo par kontri usrali, moglo je 3-4:0 da bude za nas…

Mali Stjepanović defanzivno besprekoran i zatvarao trčanjem, Arandjel jako solidan. Antić kritičan standardno.

Zahid je apsolutni heroj naše igre jer je kretnjom usrao njih i nisu smeli da udju dublje, sve do 2:0 kad su onda menjali 2 za 9.

Kockali smo na kraju i zamalo prokockali, ali smo kao avion zaslužili pobedu. Muda bi svoja pojeo da je otišlo u 2:2. Ostavio bi ih na zapadu.

Ovako, braćo grobarska, uživajte u pobedi, vratite se na stadion, podržite ove momke. Od titule nema ništa ali bar da ih iskaramo u medjusobnim.

Biće sad u rupi turbulentno, karaju ih jeftini Grobari a oni skupa kurvetina.
 

B & W

Grobarčina
Учлањен(а)
21.08.2007
Порука
1.248
Reaction score
2.900

Bili Piton

Grobar
Учлањен(а)
12.05.2018
Порука
757
Reaction score
5.775
Локација
Nekontrolisano kretanje u više pravaca
Sudijski ekspert na areni , pokvareni zli metuzalem, kakva ljudska gamad, žalosno je deliti životni prostor sa ciganima. Onaj djon na sredini , on karakteriše kao start sa strane, dzukac matori. Prvi start na Saldanji, nije za karton jer je koreanac važan igrač i tek je početak meča. Napaseš nam se trave, magarcu matori.
 
Top