Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

JSL 2012/13

Статус
Затворена за писање одговора.

Beli

Početnik
Учлањен(а)
25.08.2007
Порука
192
Reaction score
8
mrzim_sve
Malo mi je smesno sve to, cak tuzno! Ej, Partizan zbog Djurica, Vucica ili ti ja ne znam cega - da bi se sprecio gradjanski rat - pustio ciganiju da nas dobije... Boze kakva alibi razmisljanja!? Znam da je tesko da prihvatimo da nas poluamateri onako oduce od fudbala, i to nakon superiorne dominacije u prvom poluvremenu - al' jednostavno - nas su oni dobili cisto, da ne moze cistije da bude. I to smo dobro prosli! Zasto, kako, ko je kriv, zasto je poluvreme trajalo 5 minuta duze, zasto Partizan iz 1-vog i Partizan iz 2-gog nemaju dodirnih tacaka, iako su u pitanju isti igraci, zasto Ostojic kasni na svaku loptu sa boka, zasto se svi kriju kod najobicnijeg auta, zasto golman posmatra vatromet umesto da brani, zasto nemamo trenera... Milion pitanja - a jedan jedini odgovor. Tj. dao ga je @Dvoglavi odmah posle utakmice, al' necete da citate...

Pobedili smo sami sebe, nas fcking mentalitet da ce protivnik da nastavi da sam sebi daje golove, strah od fcking cigana koji uz to biju za sve pare. Neminovan poraz. Ekipa jednostavno nije psihicki izdrzala i naplatila dominaciju i vodjstvo iz prvog poluvremena. Dzabe nam nasa decica za ponos kad nema hladnokrvnih stranaca neoprecenih pederima i sektasima, koji eksere zakucavaju bez emocija i hladne glave. Uz to, mi ove godine, ako se izuzme Vojvodina nismo dobili utakmicu kad je trebalo (nacin na koji smo dobili Tromso je stravican), i koliko god da se nasi busaju u grudi sa Evropom, nista mi nismo naucili. Fcking cigani se spremaju po sest meseci da nas dobiju, i fino im ide... Glat nas pobedjuju i to potpuno zasluzeno.

Cuj, nasi namestili ili podlegli politickom pritisku. Ako vam je lakse pricajte to ciganima kad se nakote da vas provociraju i likuju, al' duboko u sebi nemojte da lazete sami sebe, kao sto se nasi fudbaleri samoobanjuju da su upravo to - fudbaleri. To je nasa boljka - drugi je kriv, drugi ce da preuzme odgovornost, a ja cu nonsalantno da pucam nebu pod oblake... Cuj namestili!? Pa koliko je onda Djuric dzakova novca dao onom njihovom stoperu/saboteru sto je bio nas 12-ti igrac!? Em dao golcinu, em pao gol preko njega, em sve sanse preko njega... Pogledajte istinu u oci! Oni fudbaleri

Pročitao sam sva objašnjenja i misljenja šta je bilo ili moglo da bude sinoć, ali definitivno mi je utisak odmah posle utakmice bio identičan gore citiranom. Mislite da bi npr. Stanoje dozvolio da mu se ekipa sa poluvremena vrati na teren kao da je popila lekove za uspavljivanje? Mislite da bi Moreira ili Raća pustili da ih biju bez da odgovore? Mislite da bi sportski direktor Krstajić rekao pre meča da ne ide tamo gde su ga nekad tukli?

Bolje je da priznamo. Problem je u nama i to što smo ih molili da nas dobiju, što smo čekali da se sami pobede i što genetski nemamo urezanu tu crtu da ih razbijemo kad zasluže. Nije nam neki Džajić kriv što nam je splavar Lola najbolji (čak i jedini zadnji vezni), pa gledamo onu tugu od Saše Markovića. Ko nam je oterao strance, ko je oterao svakog igrača sa malo većom platom, kome ne treba Vukić, Kleo? Ko je oterao najuspešnijeg trenera po mnogim parametrima, a postavio dva naslednika sa, možda, naslabijim karakterom u istoriji kluba? Pri tom, jako fino plaćenih. Ko nam je kriv što su navijači oterani sa tribina, što su šatro navijači u kurcu, što smo podeljeni u bar tri grupe? Ko nam je kriv što su nam talenti nedovršeni, nevaspitani, precenjeni, pri tom jako često taktičko-tehnički neobučeni?

Mogao bih ovako do prekosutra. Poenta je da su cigani radili i rade u svom interesu. Ne volim ih (to je preblaga reč), ali oni imaju pravo da pokušaju, a na nama je koliko ćemo da im dopustimo. I na terenu i van njega. Kad to prihvatimo, možda se konačno vratimo na pravi put.
 

Pekarski

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
9.376
Reaction score
1.445
Локација
Na najvišem nivou
Pa vidi Crno-beli, meni uopšte nije svejedno da li je derbi namešten ili nije. Mnogo bih lakše progutao da smo po ko zna koji put kao bolji izgubili od njih zbog nekih usko ili široko vezano fudbalskih stvari, ali zdrav razum mi ukazuje da ono što sam sinoć video svojim očima nema veze sa fudbalom. Takvu sramotu u meni budi osećanje izdaje kakav do sada nisam imao prilike da osetim. Profesorovo kazanije(kao i obično) jasno objašanjava šta se desilo.

Svi znamo da se namešta oduvek na raznim nivoima, to je uobičajna priča sa tribina svakog stadiona, ali ne verujem da se ovakav derbi nekada odigrao.

Kapiram ja tvoje razmišljanje o Đuriću, onaj naš ponos na Stanojevićev i Krstajićev prkos od prošle sezone, samo više nema ko da brani naš klub, osramoćen sam kao navijač Partizan, kao nikada do sada što se tiče derbija.
Taj osećaj me definitivno odvraća of fkp, kao i mnoge ljude sa kojima sam sinoć i danas razgovrao. Jednostavno nema više ni trunke ponosa, koji sam imao kao navijač fkp.

Tebi je možda lakše, zato što si odavno digao ruke od kluba, ali ne zaboravi da smo mi stariji imali često ta "odlaženja" od kluba pa smo se vraćali, ali ja nikada nisam imao odlazak na ovakav način kakav je bio sinoć.
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Pa vidi Crno-beli, meni uopšte nije svejedno da li je derbi namešten ili nije.
...

Tebi je možda lakše, zato što si odavno digao ruke od kluba, ali ne zaboravi da smo mi stariji imali često ta "odlaženja" od kluba pa smo se vraćali, ali ja nikada nisam imao odlazak na ovakav način kakav je bio sinoć.

Није ни мени сасвим свеједно ако је намештено, али покушавам да објасним. А мислим да су нам мишљења прилично слична, да је овај случај евентуалног намештања као када чујеш да је локални силеџија, иза којег је гомила разбојништава, на крају опљачкао и рођеног оца. И онда се не чудиш јер одавно знаш да је свему склон.

Нисам дигао руке од клуба. Или тачније, од оваквог клуба јесам, али од Партизана никако, јер Партизан више није оно што се налази у Хумској 1. Партизан је оно што ти, ја и ови људи овде носе у срцу и успоменама, без патетике. Питање је само који нас то моменат коначно одврати од ФК, мене је она сцена кад мутави зликовац прави приватно уручење пехара Гранту а нама навијачима затвара капије, тебе је преломила јучерашња текма, али генерално, осећамо се исто.
 

Nikoladzi

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.640
Reaction score
117
Локација
Beograd
Ja jednostavno ne verujem da je namesteno... Po meni smo sami krivi... Konkretno Markec, jer je na 1-0 (kontra 3 na 2) i 2-1 (onaj izlazak na cupavog majmuna 1na 1) mogao i morao da resi utakmicu..ali njemu u potpunosti mogu da oprostim,sto zbog dobre igre,sto zbog mladosti.. A drugi krivac je iskljucivo Vermez... Mi onakav pad u igri,posle primljenog gola, nismo imali cak ni dok je onaj mentol od Granta bio na klupi.. Cak i tada,kad smo gubili,dominirali smo na terenu... Fali energija na klupi...da trgne ekipu kada je najvaznije...a to je imao SS.. Nikad necu zaboraviti kad je u Kuli cini mi se, bukvalno gadjao Lazevskog sa loptom,i drao se : "Izvodi ovaj aut,sta se vuces.." Moraju igraci da se drze pod konstantnom tenzijom,narocito u ovakvim utakmicama,da bi dali svoj maksimum... Na kraju krajeva DV je klasican primer sta znaci energija...
 

Pajas

Grobarčina
Учлањен(а)
06.01.2008
Порука
1.351
Reaction score
1.343
Gazda: "Za kraj 2. deo, nije sve toliko crno. Titula ipak ostaje kod nas!"

Daj napiši još neku reč na ovu temu,uteši nas malo u ovim teškim trenucima...
 

Matic

Banned
Учлањен(а)
02.03.2009
Порука
2.883
Reaction score
73
Mene samo zanima odakle vam vise entuzijazma da pratite i pisete o ovoj grupi gradjana koja je izgubila poslednja 4 derbija i izgubila sve bitne utakmice u evropi u poslednjih 2-3 godine , svojim pisanjem ovde vi njima zapravo dajete legitimitet i samo zato sto cemo opet uzeti bednu titulu pored cigana koji duguju 60 000 000 i ciji igraci igraju za dzabe i opet nas pobedjuju . Prst na celo.
 

Marko*

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
527
Reaction score
38
Koja crna uteha u ovom trenutku,ko moze da garantuje da titula ostaje kod nas,ili obratno,stvari se menjaju iz dana u dan,a kamo li za 6 meseci koliko ima do kraja prvenstva,jedino sto je sigurno,mogu da se kladim da mutavi ostaje i posle zime kod nas(nemam nikakve insajderske informacije),ali tako je,jer ko ce da ga skloni,"navijaci" nece sigurno,a nece ni njegov drugar dacic...
 

PFC_4ever

Grobarčina
Учлањен(а)
22.10.2007
Порука
1.812
Reaction score
1.081
ciganska drzava i unistavace nas dok god mogu bez osecaja
najebali smo dolaskom cigana na vlast drzave, to smo svi znali sinoc dobili potvrdu...
samo se nadam da imamo i mi neko mudo koje nece dozvoliti da nas tek tako prase...
 

fluid

Grobarčina
Учлањен(а)
18.07.2007
Порука
1.183
Reaction score
212
Локација
u sopstvenoj koži
Prekopirao sam sa Fejsbuka u Nuklearni otpad, ali je izbrisan, komentar lika na profilu mog prijatelja cigana, a mogu i sliku komentara da pošaljem u porukama ko hoće da se uveri. Čovek uzeo 150 hiljada dinara na kladionici u Novom Sadu, i kaže da nije jedini! Uplatio tiket iz 2 u 1 još u 11:47, kaže da je već do podneva pola Novog Sada brujao o tome. A mi pričamo o taktici!? :banghead
 
Последња измена:

Mario 4c

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2009
Порука
1.228
Reaction score
39
Meni je samo neshvatljivo, da nam u prvi postavi igraju igračiji kojima je menađer teh.direktor cigan male. Neki će raći, da to nema veze, da to ne utiće na performans igrača, ja mislim suprotno, zaista nisam siguran ima li još negde u bilo kojem klubu da ti teh.direktor največeg konkurenta " drži " 2- 3 igrača. I ne treba sada o Cleu i Stojketu, prvi je bio oteran iz cigan male ko slina, a ovaj drugi je posebna priča...
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Sve je jasno kao dan, u prvom poluvremenu smo tvrdili pazar, i jasno smo im pokazali gde su i sta su, sta se desavalo u poluvremenu ne znam, ali sam svojim ocima video da to nije isti tim i bilo je vise nego ocigledno da smo utakmicu pustili.

:clap to je to, jer zaista ne vidim zašto bi drugačije odmor trajao skoro 25 minuta, i da toliko padnemo u drugom poluvremenu. Bukvalno nismo jednu akciju napravili!

...У свакој нормалној земљи је ствар културе и цивилизованог понашања да се први људи клубова сретну пре утакмице, на кафи, пићу или ручку, да заједно одгледају утакмицу.

Друга је ствар што ми нисмо нормална земља, што не знамо шта је основна спортска култура и што наша јавност мисли да челни људи Партизана и черге морају вероватно да се гледају преко нишана.

Pa to je upravo to. Srbija nije normalna zemlja i suludo je očekivati da dve dokazane lopine sednu zajedno pre utakmice i ćaskaju o čemu... heklanju, ili o nečemu što im je mnogo bliže karakteru.

Gazda: "Za kraj 2. deo, nije sve toliko crno. Titula ipak ostaje kod nas!"

Daj napiši još neku reč na ovu temu,uteši nas malo u ovim teškim trenucima...

Mislim da je tu sve jasno. Oni su ovo juče morali da dobiju, da bi smirili cigansku javnost i pokazali da su na pravom putu. uopšte nemojte da se začudite ako im Vojvodina otkine dva poena.

Iskreno, Boga molim da su oni stvarno namestili utakmicu i da su naši namerno povukli ručnu u drugom, jer u suprotnom imamo mnogo veći problem nego nameštanje utakmice!
 

zorz

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2008
Порука
2.234
Reaction score
38
Jedini razlog zbog kog ne verujem u namestanje jucerasnje utakmice su Sasa Ilic i Lola Smiljanic!Kamenujte me ali ne mogu da verujem da bi nas oni izdali
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
:banghead:banghead:banghead
koliko puta treba da vam se kaže da se utakmica ne namešta da svih 11 igrača to znaju. Dovoljno je samo 1-2, a čak može da se namesti da ni jedan ne zna nego samo da to odradi trener, ili sudija
 

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
Dan posle derbija, ja ne mogu da se smirim.

Doživeo sam razne poraze, svaki je na svoj način bio bolan, ali ono što nam je sinoć priredio FK Partizan, e ono im neću nikad zaboraviti.

Dok su u našem FKP-u ljudi iz SPS-a, Ramadani, Stojadinović, ceo UO, ona dva debila na poziciji SD i trenera, ja više neću ići na utakmice, niti komentarisati bilo šta vezano za FKP!

Ramadanijevim i Stojadinovićevim pulenima posebno želim da im se sve vrati u životu, koliko su bili pošteni, da im se tako i vraća!

Svašta bih sad napisao, ali poslednja stvar koja mi treba je da dobijem ban zbog ovih ološa!
 

fluid

Grobarčina
Учлањен(а)
18.07.2007
Порука
1.183
Reaction score
212
Локација
u sopstvenoj koži
Ubeđen sam da je utakmica nameštena, data, predata, prodata... nazovite to kako hoćete, ali sam isto tako ubeđen da se ne radi o predaji titule, čak verujem će Partizan sledeći derbi da dobije kao vraćanje usluge. Ali OVAJ TRENUTAK je bio važan za cigane, spašavanje kluba, aboliranje Džajke, opšta ciganska histerija. Sve je to trebalo da ima neko pokriće SAD i ODMAH! Zar da Partizan ode na +11 i reši prvenstvo još sad!? Pa kako onda pičkousti kurčić da se reklamira da je nešto postigao za šta se uhvatio?
 

paokara

Grobar
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
655
Reaction score
60
I još malo o FK Partizan u derbijima.
Obratite pažnju na detalj posle ko zna kojeg u karijeri starta Mladenovica nad Tomicem.
Desilo se na centru odmah posle njihovog drugog gola. Pokvaren, prljav klizeći start pravo u tetivu, djonom, sa ledja. Neću sada da elaboriram onu odvratnu njušku Mažića.
Ko god je igrao veliki fudbal zna da je instrukcija za onakav start stigla u poluvremenu. Jankovic je diletant, ali je za cika crnog doktor psihologije.
I sta se dešava? Mladenovic, momak iz Čačka, neka mi bude oprošteno, poluretard, sa ogranicenom moći govora i sa iq oko 75 uspeva da isprovocira Sašu Ilića?!
A to je dokaz dva shvatanja utakmice o kome ja pišem bratu iz Užica. Sale ga pita što ubi čoveka, retard odgovara, puši kurac.
Dva igraca manje za nas i uplašen tim, automatski.
Umesto da bude, ok, care, pa mu se u skoku zavali pet puta lakat u ona odvratna usta dok se ne smiri, mi se raspravljamo sa kurcem koji nastavlja da nas masakrira!?
Ma samo pogledajte kako Raca opaljuje Cileance. Ubio je boga u njima i na kraju iznudio crveni karton.
E tako se igra sa sektom. A mi hoćemo fudbal, smešno.

100% se slazem, u poluvremenu je kod njih naredjena tuca, a kod nas ne. Vermez je verovatno bio u fazonu samo smireno, imamo rezultat bla bla truc truc. Jes smireno, ali da bijes bre, da bijes i da se smeskas. Da budes gospodin i gospodski vratis a ne hriscanin i bogumil i okreces drugi obraz.

Iskreno, Boga molim da su oni stvarno namestili utakmicu i da su naši namerno povukli ručnu u drugom, jer u suprotnom imamo mnogo veći problem nego nameštanje utakmice!

90% ljudi koji zagovaraju tu teoriju popustanja zagovara je bas iz tog straha da smo slabiji i da imamo problem sa ciganima. Imamo problem, ali je taj problem itekako resiv, znamo recept za pobede u derbijima, samo treba da ga ponovo primenimo. Udri tuci krljaj klizaj da se plase i igraj fudbal jer si u tome bolji.

Pri tome nebi bilo lose da neko isplati i ove nase fudbalere, iako kako kazu cigani ne igraju za pare nego za ljubav :roll: a kad bi ih isplatio pred derbi sa sve jos nekim bonuscicima da vidis kako bi grizli. E jedino tu ja vidim neku namestaljku, ali realno to nebi smelo da ima toliko uticaja da moze da presudi derbi.
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Dok su u našem FKP-u ljudi iz SPS-a, Ramadani, Stojadinović, ceo UO, ona dva debila na poziciji SD i trenera, ja više neću ići na utakmice, niti komentarisati bilo šta vezano za FKP!

To je najgora stvar koju možeš da uradiš, ako zaista voliš Partizan. Jebiga, najlakše je reći, " ma boli me kurac za njih, vratiću se kad se stvari poprave". E pa neće se stvari same od sebe popraviti nego mi moramo da zasučemo rukave i uradimo nešto da bi promenili sudbinu Partizana. Da će biti lako, neće, ali sve što je lako i ne vredi ništa!
 

Nikoladzi

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.640
Reaction score
117
Локација
Beograd
Razmisljam o ovome sto Gazda pise...nije nemoguce.. Jos kad se uzme u obzir sta se desilo u Vojislava Ilica pre utakmice...mislim na masovnu tucu navijaca...a da niko nije pomenuo da su cigansture ucestvovale...vec da smo se medjusobno tukli...upravo iz istog razloga,pretpostavljam...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top