Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2016/17

Статус
Затворена за писање одговора.

Arno

Grobar
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
595
Reaction score
210
Локација
Dire
Nema para za ovu igrariju...SD - FK neće i ne može...pa nije KK jedini stradao...eno pogledajte gde je OK, gde je RK...jedino VK je praktično živ jer kad se misli na vaterpolo to je zaista samo Partizan...a i to je pitanje dokle...verovatno za 3 godine ćemo biti prvaci sa igračima od 17 godina...

Jasno je kao dan....nije da neko možda i ne bi uložio pare...

Ali? Onda će da nabasa na državu protiv njega i + na neke u klubu koje mora da se reši...I da se nada da bude na 0...sa rezultatima...Ali prvo je krucijalno. A da se ne lažemo, malo je takvih ludaka...jer stvarno treba biti baš takav...

Nek ugase KK ili izbace u beton...nek ova govna iz SD naprave dil sa FK i otvore neku halu od 200 gledalaca ako treba na Teleoptiku i lepo do nekih srećnijih vremena...za sada 2022...najmanje...ko razume...

Džiletu hvala i srećno u nastavku karijere...
 

Djenka

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
1.360
Reaction score
1.924
Локација
Gde god ti da igras...
Koliko je samo forumasa verovalo Dzikicu cak je i posebna tema otvorena za njega.
Od sada za nauk dv, psd, pera, dzikic, siki, tosa sve je prolazno i niko i nikad iznad kluba !!!

Stavljas u isti kos Duska Vujosevica koji je oteran na najgori nacin od tih istih "ljudi" i koji je jedini borac za KKP i Partizan uopste i Dzikica, Silobada, Tosu??? On je za sve njih druga dimenzija, Partizanstina cista. Ej bre pa on se zbog Partizana pobio sa govnima u tunelu, a ovi ostali lizu tim istima dupeta!


DULE JE JEDAN JEDINI! DA MU BOG DA ZDRAVLJA! I da dodje dan kad ce opet uci u halu dok se ori Pionir, VUJOSEVIC DULE!
 
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
49
Reaction score
4
Dzile je super povezao staz posto se prvo potrudio da nadje novi ugovor mnogo pre pocetka PO u KLS.I jos nam drzi predavanje kako ima jos godinu ugovora,sta bi sa tim.
 

C_o_A

Početnik
Учлањен(а)
13.06.2017
Порука
73
Reaction score
28
Локација
Crno-beli svet
Jedina normalna resenja za trenera su mi bili Vlada Scepanovic (nazalost danas sam procitao da je otisao da bude pomocnik Trinkijeriju) i Dejan Milojevic (teska misija). O povratku Duleta dok je Pekovic u klubu nema potrebe ni razmisljati, jer svi znamo kako ga je ista uprava oterala. Trenutno mi najlepse zvuci opcija sa Milojevicem koji po mom misljenju zna da radi sa mladim igracima, a Dzikic nije znao.
 

njacke

Grobarčina
Учлањен(а)
21.10.2009
Порука
2.173
Reaction score
2.375
Pobogu, Pekovic je podrzao onu pedercinu pred izbore, o cemu mi pricamo?!

Kakve on veze ima sa srpskim izborima? Kakav je on interes imao da ga podrzi? Jel mu interes bio da Partizanu bude bolje? Pa, sto onda nije dosao na 3 utakmice ukupno ove godine? Kluba ciji je predsednik! Ej, bre! I sad se raspravlja da li mu je stalo do Partizana ili nije. Eno ga, ubio se od nervoze, isto kao i ovaj pre njega.
 

batakpudla

Grobarčina
Учлањен(а)
19.05.2007
Порука
3.871
Reaction score
10.927
Ја готивим Милоја. Гробар, кул лик и све то, али на чему људи базирају мишљење да је он одличан тренер и да ће да нам сване са њим?

Не рачунајући Дулета, Џикић је на папиру био најбољи избор који смо могли да направимо. Гробарчина, има фин кошаркашки педигре, ишао по оним академијама, летњим камповима, има пун курац младих црнаца на радару... И реално шутирали смо се у дупе кад је дошао. Прве сезоне нас је извукао из канала.

Али ова друга је потпуни промашај. Од Гробарчине и ,,имам уговор још годину дана, не идем нигде'' до одласка у Будућност. Од пуног куфера младих Амера добисмо домаће полуинвалиде и стране инвалиде. Алиби кошарка од почетка до краја сезоне, без идеје, акције, све на индивидуални бљесак и кулминација са овим понижењем од Радничког Баскет...

Није нама тренер највећи проблем. Ми немамо ни управу, ни председника, ни логистику, ни млађе селекције, ни маркетинг. Ми смо клуб само на папиру и уздамо се у милост врховног поглавара. Јебем ли га на шта ће ово да изађе...
 

Kiza Srbija

Grobarčina
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
1.913
Reaction score
4.236
ode dzile ...

da je kriv sto ekipa izgleda losije nego na pocetku u najmanju ruku isto - jeste, da je kriv zbog stranaca promasaja i neke sujete - jeste ali ?!

sa ovom ekipom jel moglo bolje ?! ne znam

nek se svi pokupe i odu, aj cao, dosta je bilo

ps vucicu pederu

pss imam osecaj da promene ako ih i budu bice sjasi kurta da uzjase murta

psss vucicu pederu
 

mrzim_sve

Legenda
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
2.728
Reaction score
2.044
Локација
Na groblju...
Vidim ovde mnogo njih pise o tome da ce prestati da navija za KK, ukoliko dodje do fuzije. To je potpuno legitimno, samo pitanje sa moje strane, hocemo li da cekamo da nas obaveste tako sto ce promeniti PIB i adresu ili da nesto preduzimamo odmah?

Obzirom ko je dosao na mesto poslovnog direktora ili kako se vec zove, cenim da nam je scenario vec napisan. Na kraju krajeva, kad se realno sagleda, Dule Vujosevic je sa svim svojim manama - bio apsolutno u pravu za sve stvari.

Mozda nije bilo para, kafe kuvarice su povele revoluciju, ali makar klub nije bio okupiran.
 

zigy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.01.2015
Порука
1.512
Reaction score
4.742
Локација
Na vještičinoj sisi
Ono što mora biti jasno je da ko god da dodje moraće da se zahvaljuje psihopederčini i to je aksiom. Bljutavo je, ali neminovno, i to će trajati do kraja njegove vladavine. Na Partizanu je, ko god da je u pitanju da odluči da sjedne u predsjedničku stolicu, da shvati da moramo biti ikebana i da to iskoristi da se napravi jedna dugoročna strategija, sve ono u čemu je Peković omašio, da se nadje trener koji će rasti sa takvim Partizanom, jer će morati da se ubacuju klinci u vatru, jer ne možemo i ne smijemo biti prvi, i onda nam je svejedno da li smo drugi ili deveti, ali da se vidi borba na terenu i da klinci rastu, pa onda za neku godinu možda nešto i bude. Ovi instant igrači sumnjivog kvaliteta i lažne nade da možemo da se pobijemo sa fmp, sa strategijom živi od danas do sjutra, ostavili su iza sebe pustoš, a rezultat je opšta bježanija velikih grobara. I poslednje, ali ne i najmanje važno, ne dozvoliti nikakav uppr ili fuzije.
 

igor-1

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2007
Порука
2.133
Reaction score
494
Локација
STADION JNA
!

Koliko je samo forumasa verovalo Dzikicu cak je i posebna tema otvorena za njega.
Od sada za nauk dv, psd, pera, dzikic, siki, tosa sve je prolazno i niko i nikad iznad kluba !!!

Hhahah ,mogu ostali da sanjaju da se spominju u istom kontekstu sa Duletom !!!

Mogu samo vodu da mu nose !

Živim za dan da se još jednom u Pioniru poklonimo legendi !
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Osim pobjede u Kupu nad CZV Dzikica necu pamtiti ni po cemu dobrom a dosta je obecavao. Na kraju nas je ukanalio gore nego sto nas je zatekao i zapalio.
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Ne bojte se, biće i partizanovaca koji će navijati za tog crno-belog mutanta.
Neki od nas neće, ali biće ih dovoljno za Pionir.

Ukoliko dođe do fuzije, naravno.
 

zigy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.01.2015
Порука
1.512
Reaction score
4.742
Локација
Na vještičinoj sisi
I to je zapalio iz Partizana u Budućnost, ej Budućnost, a ne u NBA. A čitavo vrijeme se ponašao, kao da smo mi duduci i ne znamo nista o košarci, da treba da idemo da gledamo FMP, "najbolju košarku ne očekujete u oktobru" a tada smo i nešto igrali, mislim u oktorbru i novembrru, "čekaćemo Frenka","uzećemo Gordona", koji dvije godine nije odigrao meč, vrijedjanje igrača, bolekureći stav u najvažnijim mečevima kao da mu je Partizan od tate ostao i još pošalice na nivou onog nepomenika iz rupe. Idi , bez suze za tebe, a dočekan si kao malo koji trener, sa oduševljenjem i bezrezervnom podrškom.
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.544
Reaction score
2.574
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Na FB se pojavila grupa koja zeli Zeljka Obradovica za predsednika. Pitam se koliko je to zaista realno i da li bi Zeljko uopste to prihvatio u ovoj situaciji.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top