Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2017/18

Статус
Затворена за писање одговора.

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.902
Reaction score
10.102
Posto sam zapoceo ovu raspravu neplanirano i bez cilja da to tako bude, red je da napisem jos jedan post, a da se rasprava ne produbljuje.

Delim vas stav oko 99 posto stvari ovde. Uprave, Limara itd.

Problem je sto nigde ne vidim da je bilo ko od nas napisao da je realno da igramo El i ,,bravo, Ostoja, legendo'' i neke slicne, ciganske fraze.

Niti mozemo u EL sa dugovima. Dobro ima onih i odavde i po Evropi koji igraju sa dugovima, ali mi necemo moci.

Dve stvari sam napisao:

Provokacija Cokiju, ciganska i niska, svakako je iznervirala doticnog, jer mu je uzdrman kavez. Da li je trebalo na taj nacin, druga je stvar. Ja mislim da treba njihovim oruzjem povremeno, ali kontrolisano, da se ne pociganisemo.

Sto se tice Djordija, odnosi ne mogu da budu gori. Da jebao nas je, ako vec tako pricamo, jer su i nasi lideri jebali njega. Znalo se od starta kako takva EL sa njim na celu funkcionise, a mi igramo Suproligu, pa ga PSD tera u PM, pa prelazimo u FIBA LS. Normalno da nas jebe.

Posto odnosi ne mogu da budu na gorem nivou, sta god ovaj da uradi, moze samo bolje da bude, protokolarno ili ne. Pare, novi Range Rover, da mu odradi limariju na Tramontani. Svejedno. A ako nesto zna, zna da se dodvorava.

Ostalo sto se napisali stoji. Niko nije malouman da veruje u suprotno.

A da se svi nadamo da se vratimo sto pre tamo gde treba, to je druga stvar i potpuno normalno.
 

Dr Mo

Forumski derviš
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
7.512
Reaction score
23.434
Локација
U zemlji cigana i realnih debila

amansio

Grobarčina
Учлањен(а)
03.02.2007
Порука
2.145
Reaction score
4.609
Локација
tamo daleko......uz grupu JNA
Mozete da me smatrate budalom ili sta god vec, ali fali mi stari Partizan. U zadnjih 15 dana sam odgledao desetinu tekmi od pre 10 godina i zelim da se to vrati sto pre

Nisi jedini ima nas još, mogu da te smatraju budalom samo SNS realni grobari i po neka kafe kuvarica
 

H.U.D.

Grobarčina
Учлањен(а)
05.06.2012
Порука
1.802
Reaction score
2.574
Локација
CyberSpace
prenosa nema u profašističkom režimu.. na Areni ide od 7 Radnički Basket (NMNDNZKĆDSZ fmp2) protiv mutoSNSnamika :banghead:
komšije, vidimo se u Pioniru :basketball:


:partizan-fan::napred-partizan::partizan-fan:
 

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.741
Reaction score
12.816
Локација
Nedodjija
Spanac, navijac Partizana koji je platio na KLS sajtu da gleda prenose KK Partizan, radi striminge za nas sirotinju..

nemam reci kako da izrazim zahvalnost i ponos ovom coveku!!!

Parni valjak melje, nema stajanja!!
 

lukaimasa

Grobarčina
Учлањен(а)
29.01.2010
Порука
1.391
Reaction score
2.437
Локација
Novi Beograd
Liga bez briga, Vršac na nivou nekog petoligaša, 40+ razlike.
Pecarski veoma dobro odigrao.
Gos sa takvom lakoćom igra, da ga je milina gledati. Nema teorije da ga zadržimo još godinu dana.
Minute su dobili i Tadić i Jovanović.

P.S.
A gde su ovi najverniji i ovi drugi i oni treći?
Svi se dogovorili da ne dolaze? Što da se cimaju kada nema ovih drugih i trećih da ih vide?
Možda zbog Partizana?
 

MladenGPG

Grobarčina
Учлањен(а)
24.04.2008
Порука
2.538
Reaction score
41
Andrić nekoliko puta ostaje sam na šutu za tri i to ne koristi. On ne umije da pogodi normalnu trojku izgleda.
Mora da rješava taj problem sa glavom, jer je očigledno da ima odličan šut, ali da ga ne koristi dovoljno. Šutnuo je skoro deset puta (i neka je), ali mora više da pogađa kad je toliko slobodan.
Gos iz dva meča preko 75 % šuta iz igre. Alal vera.
Mada ovi iz Vršca su amateri. Baš loša ekipa.
 

H.U.D.

Grobarčina
Учлањен(а)
05.06.2012
Порука
1.802
Reaction score
2.574
Локација
CyberSpace
@Silvija Mizdrak za malo da nas "uhvatiš u kadar" na toj tribini iznad, kasnili smo na ulazu jer su mi "uhapsili" drugara pošto mu je u torbici ostao sigurnosni ventil od novog bojlera koji je menjao danas kod sebe u stanu :biggrin:
ne znam šta mu bi da ga ne ostavi u kolima :confused-smiley-013:
srećom, našao ga je na stolu pored ulaza kad smo izlazili..



stvarno ne znam koji je Andrićev problem..
kad je i Čakarević prevazišao taj problem sa šutom kad igra za Partizan, stvarno ne znam šta se dešava sa ovim koji je striktno spot-up šuter pa da je konstantno kolebljiv kad je sam da šutne
možda ima problem sa vidom, par puta je delovao pogubljeno gde treba da stoji na terenu i iznenađeno kad mu lopta padne u ruke ( to se valjda vodilo kao ukradena) :pop:

onda, Gagić koji crkne i drži se za kolena nakon što par puta prešparta teren, a onaj njihov centar sa svojih 217cm trčkara okolo i ne staje, naigrao se čovek.. ljudima čak bilo žao kad je izvrnuo zglob, baš ga je išlo.. mislim, :gaah:

opet, Brajma kao da ponekad odluči da ne skače, a onda počne da skače bez rezona, "preventivno" :unsure:
mislim da je problem u tome da još nije ušao u sve kretnje tima ( pogotovo defanzivne), pa Gagić "pokriva" i minute koje, zbog svoje fizičke kondicije, ne bi trebao :confused-smiley-013:
Đoko, kao treći centar, pokriva klupu :icon-mrgreen:
kad se taj problem bude rešio, Gagić može da odluči hoće li sa Đokom da nastavi da krka burek svako jutro ( pretpostavljam, sudeći po dežmekastosti obojice) ili hoće da bude prvak Srbije sa Partizanom ove godine .... a nije da klubu ne duguje takav, pun angažman DO KRAJA SEZONE :cautious:

lepo za minute date Tadiću i Jovanoviću, ovaj prvi je baš grizao u odbrani, solidno za ovaj put ali može i bolje
kad pomenuh odbranu ne smem da ne pomenem i Čakarevića koji je "udavio" onog njihovog pleja da ne prenese loptu ni za 9 sekundi, jer je toliko trebalo sudiji da odsvira da lopta nije prešla u polje napada na vreme ( lepo se videlo da je otkucalo 15 sekundi na satu za napad)
ne znam ni da li bi svirao da nismo skočili mi sa tribina.. :krsti:
možda kao onaj njegov kolega Žuća ( ne znam je l' to Maričić, deluje mi poznato likom) ne bi svirao čist flopping njima a onda samo njemu vidljiv faul u napadu nama ( valjda zato što smo se bunili, šta li.. :banghead: )
da se vratim na Marka, samopouzdanje dobijeno u odbrani je krunisao trojkom kad je ostao sam, a i sa nekoliko lepih ulaza
solidno za drugu utakmicu posle tolike pauze
jedan Marko dobro a drugi odlično, Pecarski zabeležio najveći index, najviše skokova, double-double kao i Brajma, istina i najviše minuta u igri

stranci isto odlično, mada je nivo protivnika dosta nizak da ih sad nešto mnogo hvalimo, ali ipak :clap:
Goss samo neka nastavi ovako, a dva "crna krila" neka nastave da "lepršaju" iznad obruča i ukucavaju u isti sve što doleti prema njima u napadu a u odbrani da skidaju i niske i visoke lopte, i neće biti problema :icon-cool:

sve u svemu, lepo veče u Pioniru, žao mi je :partizan-fan: što vas/nas nije bilo više da gledamo NAŠ PARTIZAN


nadam se da se vidimo u utorak od pola 7 u većem broju - jeste da je uranak istog dana, ali ima dovoljno vremena da se i odrema :sleep: posle ručka i piva :food-smiley-019:, ili se vrati u grad posle izleta, i stigne u dvoranu predveče
a za vas koji niste iz Beograda, gde ćeš lepši povod za praznični izlet u glavni grad nego gledanje i bodrenje voljenog Kluba, s kim god da igra :sneaky:



:napred-partizan:
 

La Zic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.666
Reaction score
2.844
Локација
Humska ulica
@Rade
To sto pricas da evroliga ne moze da se igra sa dugovanjima je takva glupost da je to strasno.Nemoj mi reci da si popusio tu pricu od otrovnog patuljka.Pa FMP je ove godine igrao evroligu sa 3.5 miliona eura duga lagano.Za razliku od UEFA ,ULEB je takva sprdacina od organizacije da je to strasno.Mozes da imas 100 miliona dug,ako Djordiju stavis 500k u dzep i napravis iole tim da lici na nesto igraces EL.Djordi se cima za njegovu EL samo u vezi kvaliteta,jer zna da ako rapidno pukne kvalitet svi ce da ga sutnu(sto se polako vec desava).Njemu timovi sa ovog podneblja sluze da popune EL i savrseno ga boli djoka da li ce u njoj igrati Partizan,FMP,Cedevita,Buducnost ili Olimpija.Coki se raskukao kako Buducnost ne moze u EL ,Bokan sredio sve za pola sata.Djordi nije dosao u Beograd da ga coravi ne bi smarao opet da ga umuva u EL,vrv mu je pun djoka pudlice sto ide i kevce za njim svakih pola sata.Tako da...budzet za iole respekt tim i eto nas u Eurocup-u.EL cemo igrati kad osvojimo ABA makar dugovali 100 milki.Dva ABA u EL tesko da ce ikad vise dati.
 

Dr Mo

Forumski derviš
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
7.512
Reaction score
23.434
Локација
U zemlji cigana i realnih debila
Nisi ga ti razumeo, rekao je da ima klubova i ovde i u Evropi koji igraju sa dugovima, ali da mi ne bi mogli.

Ne bi nam dozvolili.

I dalje sam siguran, da smo one godine pobedili Cedevitu, ne bi igrali evroligu. Reset je već bio pripremljen.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.950
Reaction score
27.043
Upravo tako. I ne samo u zadnjih pet godina, vec 15 unazad, u ciganku se sipalo sa bi se srusio Partizan. To im je bio cilj. U el sta urade, urade. Lepo je to onomad rekao General. I bio je u pravu, 100%, opet.
 

grobar-do-groba

Mrzitelj zvezdizma
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
3.960
Reaction score
4.434
Локација
Uz Partizan i dobar gitarski rif!!!
Hvala Silvija, pa posle ne valja novi forum.
@Rade
To sto pricas da evroliga ne moze da se igra sa dugovanjima je takva glupost da je to strasno.Nemoj mi reci da si popusio tu pricu od otrovnog patuljka.Pa FMP je ove godine igrao evroligu sa 3.5 miliona eura duga lagano.Za razliku od UEFA ,ULEB je takva sprdacina od organizacije da je to strasno.Mozes da imas 100 miliona dug,ako Djordiju stavis 500k u dzep i napravis iole tim da lici na nesto igraces EL.Djordi se cima za njegovu EL samo u vezi kvaliteta,jer zna da ako rapidno pukne kvalitet svi ce da ga sutnu(sto se polako vec desava).Njemu timovi sa ovog podneblja sluze da popune EL i savrseno ga boli djoka da li ce u njoj igrati Partizan,FMP,Cedevita,Buducnost ili Olimpija.Coki se raskukao kako Buducnost ne moze u EL ,Bokan sredio sve za pola sata.Djordi nije dosao u Beograd da ga coravi ne bi smarao opet da ga umuva u EL,vrv mu je pun djoka pudlice sto ide i kevce za njim svakih pola sata.Tako da...budzet za iole respekt tim i eto nas u Eurocup-u.EL cemo igrati kad osvojimo ABA makar dugovali 100 milki.Dva ABA u EL tesko da ce ikad vise dati.


Rekao si čoveku da lupa gluposti, a onda si ti uporedio ULEB i UEFA-u. Kako se to dvoje mogu uopšte uporediti? Čoveče, lako je UEFA-i da bude "ozbiljna" kada ima para. Evropska košarka je siromašna igra se za siću, smešne pare. Npr. u fudbalu jedan klub dobije od "adidasa" 100 miliona €, da mu bude tehnički sponzor, ej, bre, tolike pare da bi mu samo nosili dresove, i uzimali 30% od prodaje dresova. Pa toliko ne vrede svi košarkaški evropski klubovi sada zajedno da ih stavimo na gomilu. Eto, to ti je najbolji pokazatelj gde je evropska košarka.
U evropsku košarku ulažu samo ljudi kojima je to hobi, jebiga, ja volim da idem na pecanje, a gazda CSKA voli da ima košarkaški tim, iako kad igra EL protiv najbolje ekipe u u gradu od 10 miliona stanovnika dođe pišljivih 2-3 hiljade navijača.
Ili fudbalski timovi, radi navijača i nekog prestiža, koji mi Evopljani imamo ulažu svoje pare u košarku.

Koliko navijača kupi košarkaške dresove??? Pa evo gledaj Fener, najbolji tim u Evropi, svi ,ali, svi navijači nose fudbalske dresove.
Prosek gledalaca u EL je 5-6 hiljada. I sada ja tebe pošteno da pitam, da ti nisi zaljubljenik u košarku kojem je to hobi, već da si presednik neke kompanije, da li bi se ikada reklamirao u EL?
Drugo UEFA može da da trening kompezaciju, jer ima se pare, a šta da da ULEb, koliki je bio najveći transfer u EL?
Pa ti za 10 miliona € možeš da napraviš tim u EL da bude prvak, toliko košta fudbaler iz druge lige po kvalitetu, ili što bi mi rekli srednja žalost. U vaterpolu ti treba 500-700k, u rukometu ti treba 3-4 miliona. Evropski sport osim fudbala ima da postane amaterski.
Kada je Dino Rađa prelazio u Italiju iz Splita imao je platu milion maraka, a Stoki Pipen u Čikagu je imao 1.7 miliona dolara. Kolika je sada razlika između Evrope i NBA?
Golden Stejts je prošle godine završio sa mizernim plusom ekonomsku godinu. I u NBA većina klubova je u minusu, zato i prave arene od 20k, i ulažu po milijardu u arene.
Naravno da je Đorđi mafija, ali, i posle njega će da dođe isti Đorđi jer ne postoji drugo rešenje, da napraviš od govana pitu ne možeš. Lako je reći da se trebaju dati pare kao u fudbalu u LŠ, ali odakle?
Isto je i ULEB-u i u UEFA-i što se tiče dugova. Jer ti možeš da imaš dug koliko hoćeš, ako ga oplaćuješ na vreme iliti servisiraš, ali, ako si pod blokadom ne možeš da igraš. Ono što je ULEB smešan je što dozvoljava da svako može kada hoće da obriše dugove i da krene od nule, što nije slučaj sa UEFA-om.
Naravno da Đorđija i ULEB boli uvo za EX-YU, nego nas drže radi talenata i neke istorije, iz te zemlje je nekada bilo 8 prvaka Evrope, kada je košarka bila ozbiljan sport, a ne kao sada.
Pre će američki fudbal NFL da se probije u Evropu, nego što će košarka ovde ikada više postati profitabilan sport. Nažalost moram priznati, jer volim košarku više nego fudbal. A i odrastao sam na dominaciji Partizana.
 
Последња измена:

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.902
Reaction score
10.102
@Rade
To sto pricas da evroliga ne moze da se igra sa dugovanjima je takva glupost da je to strasno.Nemoj mi reci da si popusio tu pricu od otrovnog patuljka..

Ako vec moram da seciram svaku rec, da uradim to. Mislio sam da su bar ovde neke stvari aksiom, da se ne objasnjavaju svaki put.

Naravno da igraju sa dugovima, ali postoje pravila EL.

Za nas bi pravila vazila, dok je ove garniture na vlasti, jer bi svaki put FMP imao da ulozi prigovor na nas nastup, kao i da vise pocasti Djordija.

Plus je to dobar izgovor i za nase, ako zatreba.

Ostalo je odgovorio grobar-do-groba.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top