Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2017/18

Статус
Затворена за писање одговора.

njacke

Grobarčina
Учлањен(а)
21.10.2009
Порука
2.173
Reaction score
2.375
U najkracem - odradili nas s pola snage.
Dobra stvar je sto ih je sralo za medalju, za ocekivati je da nece tako biti za dva dana.
Dobra stvar je i sto mi nista nismo odigrali, gotovo niko.
Losa stvar je sto zbirni koeficijent inteligencije djordja gagica i Djoka Salica nije dostigao 80.
Losa stvar je i sto se Vanja verovatno teze povredio.
Ali, najgore je sto nas i dalje prati zla kob, rekao bih najava sudbine da nam nece dozvoliti da pobedimo. I jos gore je sto smo to verovatno i zasluzili kao klub. Zao mi je samo momaka preko cijih ledja nam ta poruka stize.
Opet, neka ovo bude moj neosnovani pesimizam, pa u drugoj utakmici treba zapeti iz sve snage da bismo stigli do trece, gde je sve moguce. Isto je da smo danas izgubili 1 i 31 razlike, poraz treba zaboraviti, zbiti redove i jebati cigane.
 

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.767
Reaction score
19.385
Локација
Nickname
Bezmudo i pičkasto protiv nikad gorih part2 cigana. Ovo je amaterska igra bez pokušaja za 3, ceo meč se igraju iste akcije (ako se mogu nazvati akcijama), glavni igrači ne šutiraju već to čine Von i Čakarević, skok je go kurac, ovaj novi crnac doveden radi marketinga, centri na ofanzivnom skoku bez podrške i onda 3 cigana stoje a na to kad se doda napadačka sposobnost naših centara, pogotovo Šalića, realno smo zaslužili ovako nešto. Valjda će se ekipa osvestiti ako nije kasno jer limenke su raspad koji dobija svaka iole ozbiljnija ekipa. Njihovi navijači su otrovi, ceo meč skandiraju Novici a kompleks radi žestoko. Zato je velika razlika između nas i njih jer smo mi košarkašaški obrazovana publika a oni su tu samo zbog kratkotrajnog uspeha. Zato prekosutra svi u halu ko može da im održimo čas navijanja i maksimalno damo podršku igračima pa da probudimo u njima igru koju su igrali u Nišu i finišu ABA.
 

kuki

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
3.490
Reaction score
13.456
Локација
tamo daleko...
Borba je izgubljena onog momenta, kada je dozvoljeno ciganskom psihopati da nam kadrovski uredjuje klub. I to uz pomoc domacih izdajnika. Zarad srecnih kafe kuvarica i ciganske populacije.

Sada nam preostaje samo da se molimo da ludak nekako padne sa vlasti, ili da ga pokosi neka bolestina.

Do tada, bice ovako.
 

Banovo Brdo

Grobar
Учлањен(а)
20.05.2018
Порука
200
Reaction score
146
Локација
sveprisutan
Moglo je uz malo truda da se uđe u sramotno prazni Pionir raspale državne sponzoruše. Da osvoje LŠ njihova duhovna beda je nepopravljiva posle ove sramote u Pioniru sa njihovom jadnom posetom i publikom.

Imao sam utisak i kada su nas punili sa 15 pena u seriji da možemo u svakom trenutku da stignemo lažna čovićeva preskupa gov.a ali naša drveta u timu (Salić, Andrić, Aranitović, crnac Brimah ili kako se već zove, ne bih nabrajao dalje jer bi brojka prešla preko TRI ČETVRTINE tima) nisu mogla da preokrenu bezveznu priču. Ovaj utisak je nekoliko puta potvrđivan do polovine treće četvrtine.

Drvo je i nedorasli, bezlični i malokrvni naš trener koji nije mogao da uspravi drveta a kamoli da ljudski reaguje na minimu osam faulova za nas koje su sudijske bitange očigledno previdele.

Bio sam pesimista (realan) pre početka serije, sada sam ubeđen da ih dobijamo drugu i da je veoma velika mogućnost da ih dobijemo treću gde će sudije bti najveći problem.
 

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.929
Reaction score
21.682
Na stranu i sudije i sistematsko unistavanje koje je ocigledno, ovo je preslikana utakmica kao ona prva medjusobna u ABA ligi kada su oni ubacili sve a mi nista...oni su 48 poena dali sa trojke tu staje svaka prica, u sredu tesko da ce da ponove ovakvu utakmicu a od nasih momaka se ocekuje mnogo vise ukoliko hoce da pobede rezimsku kurvu... kako bi sad lepo legla slozna tribina i pritisak svih 40 minuta na sudijske smradove.
Jel se zna da li Sy igra u sredu?
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.243
Reaction score
2.824
U najkracem - odradili nas s pola snage.
Dobra stvar je sto ih je sralo za medalju, za ocekivati je da nece tako biti za dva dana.

Ne bih rekao da su nas odradili sa pola snage, ali ne bih se uzdao u to da ih je sralo (iako jeste), ali ne smijemo zaboraviti da su izgubili i silu lopti koje bi bile zicer situacije. Po meni, previse smo neozbiljno djelovali nakon povrede Vanje. Nadam se da nije nista teze (a kad ga je neko pitao sta mu je, mahao je rukama kao da nije nista strasno). Ako i ne bude, neki ce morati da povuku uz Novicu i Gosa, iako ni oni danas nisu bili na svom nivou.
 

La Zic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.665
Reaction score
2.841
Локација
Humska ulica
Bruka i sramota...
Svima po plata i cao.Na sta ovo lici da se dozvoljava ovako nesto.Moze da se izgubi,ali kurcobolja...Dule bi ih silovao u 6 ujutro sutradan.
Pa jbt ovi se raspadaju i dozvolimo da nas dobiju 25 razlike...sramota
 

Kiza Srbija

Grobarčina
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
1.913
Reaction score
4.237
celu kls igramo preko one stvari, ni trunke onog zara, one borbe koja je postojala...

u sredu svi u pionir !
 

Milos

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.327
Reaction score
2.969
Локација
Kragujevac
Rekoh pre mesec dana,losi oni mi jos gori,posle Kupa smo u slobodnom pada vracamo se na formu sa pocetka sezone. Moram da kazem da ovu danas nisam gledao bio na svadbi ali ko da sam je gledao. Cigani imaju samo sut za 3, mi smo im za to idealni uvek se pogubimo , i sto je najgore njima ove sezone lezi samo Pionir cim izadju iz njega ne znaju vola da ubodu. Nadam se da ce uspeti nasi da se skupe i odigraju dobru utakmicu,ali za dan i po nesto bitno da se promeni tesko. Greota da ovakvi cigani osvoje bilo sta, ali tako je sve napravljeno kakvi god oni da budu,mi cemo biti sa losijim rosterom sve u dogovoru sa upravom.
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.452
Reaction score
2.222
Ja se bojim da mi necemo jos nekoliko sezona biti dostojan rival za osvajanje titula Hrvatskim i vestackim klubovima koji drzi mafijaska pudla. Nazalost tesko cemo do finala.
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Da su oni promasivali kako su znali ove sezone bila bi druga prica, Canak genije ovo ono. Sustina je ta da mi jedva imamo 6-7 postenih igraca za ozbiljnu kosarku u timu a kad iz toga oduzmes dvojicu iz prve petorke stvari ne idu na dobro. Razlika je ispala nerealno visoka al to i nije bitno toliko. Vidjelo se na -5 da nemamo snage da sastavimo par dobrih odbrana i napada. Rekoh svi moraju dati doprinos u oba pravca a Aranit, Cakar, Amida, Andric nisu nista cestito uradili. Nadam se da cemo imati barem Bandju u srijedu i da cemo izvuci neku pobjedu. Nemojte kritikovati Canka, ovo mu je prva plej of serija kao trenera, vodi duplo slabiji tim u ovom dvomecu nije uredu da se pljuje u plotunima.

Samo jos da dodam kako su sudije u prvom djelu propustile da sude par cistih faulova u napadu i par flopinga od strane cigana.
 

Krki PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
19.07.2010
Порука
2.674
Reaction score
9.257
Локација
U borbi za trofej,u bici za spas
Jedino što oni igraju u KLS je ovo od danas, ispaljivanje iz svih pozicija, ako je rađen skauting, a jeste, onda je valjda svako video da oni sve svode na tri poena. Mi par puta stajemo u zonu, koju trojke najlakše buše i mi primamo trojke lagano. Ne vređam Čanka, ali ovo je nepojmljivo. Treba nam jedan zdrav više u sredu i uz punu halu, biće potpuno druga priča. Oni ne mogu bolje od ovoga, jer je ovo njihov maksimum, a ovo je naš minimum. Napred Partizan!
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.753
Reaction score
6.285
Ocajna utakmica, ne bih se ponavljao sve ste lepo napisali. Mene samo interesuje kako da napunimo halu sa tri frakcije i ciganima? Koji ce raspored da bude
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.759
Reaction score
29.641
Локација
Beograd
-25 protiv nikad gorih limenki u poslednjih 5 godina. Tamis i Borac se igraju sa njima a mi izadjemo kao sise.
Jer mozda stitarski dripac drzao 'motivacioni' govor kosarkasima pa to je bila pricina da odigraju ovako?
Sramota
Sraman odnos i pristup igri.
Ovako odigrati u play off ...
Nije ovo Partizan.
...
... Nemojte kritikovati Canka, ovo mu je prva plej of serija kao trenera, vodi duplo slabiji tim u ovom dvomecu nije uredu da se pljuje u plotunima.
...
Ima ta neka pojava na ovom Forumu da se K.K. Partizan uvek daju neki veći krediti nego F.K. Partizan...
Mogu samo da zamislim kako bi bio ,,počašćen,, ,,štitarski dripac,, i gomila igrača F.K. Partizan poimence da su fudbalski derbi izgubili sa jedno 4:0...bez obzira u kom bismo sastavu tamo bili, i ko bi nam bio povređen...

Ali, ne morate mi objašnjavati razliku između K.K. i F.K. - a ni košarka i fudbal nisu isto, za početak, svejedno je sa koliko izgubiš ovu utakmicu plej ofa, ako pobediš sledeću, makar sa ,,pola koša,,...

Ali, brate mili, ko god bio na parketu, pa mora malo i da se ,,zagrize,, da neki koš, blokira bar neke Zvezdina ,,trojka,,...
Kaže, išao im šut za tri...pa, jbt, imaju oni igrače koji em mogu, em znaju da ,,ubodu tricu,, em, brate mili, pa i mene da ste (u vreme kad sam imao 25 godina) tako non-stop puštali da imam ,,otvoren šut za tri,, - (a inače nikad nisam trenirao košarku u nekom klubu), pa i ja bih svakome bez ikakvih problema ,,spakovao,, bar 30% tih mojih šuteva...i što bi onda bilo čudno što su nam ovi dali koliko su dali...jbt, pa oni to treniraju i igraju ceo život...dobro da nam nisu ubacili još i više... :icon-rolleyes:
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top