Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2017/18

Статус
Затворена за писање одговора.

njacke

Grobarčina
Учлањен(а)
21.10.2009
Порука
2.174
Reaction score
2.384
Jedno pitanje za dobre poznavaoce ove igre - sta to nagoni, koja nepoznata sila, igrace visine 1m46cm (nebitno koje visine, manje-vise) da, kad nekim Bozjim cudom uhvate loptu ispod protivnickog kosa, ne pobegnu odatle kud ih noge nose, nego pokusaju da kroz 3-4 igraca ubace loptu u kos i u 99,8% slucajeva popiju monstruoznu bananu, a u onih 0.2% lopta bude izbacena u aut. Naravno, kos nikada iz ove situacije, od postanka igre, do dana danasnjeg, nije postignut.
Danas je onaj sto je izdao Duleta i ekipu na trenutak pokazao iznenadjujuci stepen inteligencije, neka iskra je iz njegovog mozga iskocila, pa je posle skoka u napadu pokusao da se vrati nazad i pobegne iz reketa, ali ipak je IQ 62, tako da mu je lopta ispala i umalo da napravi triple double na ovom mecu (ispale lopte, popijene rampe, kretenski prekrsaji)...
 

Banovo Brdo

Grobar
Учлањен(а)
20.05.2018
Порука
200
Reaction score
146
Локација
sveprisutan
Sasha Bely

Moglo se večeras ući u Pionir poprilično lako uz razne fore ili karte do kojih se moglo na poznanstvo doći.
Nih košarka više ne zaanima, slab je to karakter i volja, priča se izduvala kod njih nešto malo kasnije nego lažna vaterpolo priča.

Neće biti sledbenika lažne državne sponzoruše jer za njih jednostavno nema mesta u Pioniru bez obzira što neće ni doći.
Prvi će biti na svom mestu, drugi na svom pored tradicionalnog partera gde dolaze(znači limeni ne mogu tu da budu), treći mogu da budu bilo gde što još više sužava prostor a preostali deo će biti popunjen ostalim Grobarima, jednostavno nema mesta...
 
Последња измена:

nikola1970

Grobarčina
Учлањен(а)
06.10.2008
Порука
1.005
Reaction score
2.096
Локација
BGD
Jedno pitanje za dobre poznavaoce ove igre - sta to nagoni, koja nepoznata sila, igrace visine 1m46cm (nebitno koje visine, manje-vise) da, kad nekim Bozjim cudom uhvate loptu ispod protivnickog kosa, ne pobegnu odatle kud ih noge nose, nego pokusaju da kroz 3-4 igraca ubace loptu u kos i u 99,8% slucajeva popiju monstruoznu bananu, a u onih 0.2% lopta bude izbacena u aut. Naravno, kos nikada iz ove situacije, od postanka igre, do dana danasnjeg, nije postignut...

Ovo se i ja pitam ceo svoj zivot...

Sramotna igra veceras.
 

grobar-do-groba

Mrzitelj zvezdizma
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
3.960
Reaction score
4.434
Локација
Uz Partizan i dobar gitarski rif!!!
Loša utakmica kao utakmica, oni su imali dužu klupu, i tu je otišla klackalica na njihovu stranu. Sudije su im dale lopte u veoma bitnim momentima, nisu na nam svirana tri čista faula na polaganje, koja smo promašili, nije svirano dva puta Gagiću 2+1, i presudno je bilo kada je ciganin opet bio pola metra u aut s loptom, a sudija koji je bio na pola metra od njega, kao pravi se lud.
Ono što je sigurno je to da će Čanak sigurno doživeti stotu. Boli njega ćoše što Mađarska nema more. Da se izdere malo, pa prodrma ekipu, da nekada dobije neku tehničku, da vrši malo pritisak na sudije, ma ništa. Tu mora da se popravlja.
Rezultat je previsok i nije realan, svaki poraz boli od cigana, ali isto tako ne treba ići u krajnost. Moramo realno sagledati situaciju.
Danas smo igrali bez dva igrača koji nam donose između 15-20 poena po utakmici. Si bi nam doneo još bolju odbranu i skok, toga nije bilo dok su cigani bili kompletni.
Ono što me je onako razočaralo je što nikada plej ne zove akciju, nemamo igru, što se kaže po šablonu, sve je to nekako na silu. Prvo se zaleti Vilijams, pa ako ne može da prođe, onda daje loptu nekom drugome. Danas je on baš zakazao, u napadu dao je samo jednu asistenciju Gagiću za kucanje, posle toga ništa. Mnogo je silio šut koji ga iskreno nije išao.
Danas su cigani pogodili 13 trojki( 39 poena) + 26 slobodnih koji su pogodili to su 65 poena( od 87)
Opet je Gagić, kao što sam se bojao napravio brzo dve lične, i morao je napolje i mi smo celo poluvreme igrali bez centra. Koliko je loš Brajma u odbrani, ja to još nisam gledao nema ko ga nije okrenuo jedan na jedan, i dao koš, glupe faulove pravi, totalno beskoristan, samo eto da popuni broj.
Šalić mnogo je bre neiteligentan, kaliko samo promaši sam pod košem da nema nikog oko njega, hoće kroz trojicu igrača ispod koša da poentira i ispadne smešan. Koliko glupih poteza... Strašno.
Ono gde smo loše odigrali i gde je Čankova greška, dva puta smo bili na -5 i odmah šutiramo za tri poena, umesto da odigramo neki sigurniji napad, da igramo za dva, a mi odmah udri za tri. Jebala nas trojka.
Opet imamo crne minute, da protivnik ima serije od 15 kao da nas nema. To je do trenera i to mora Čanak nekako da menja.
Ipak, sve u svemu, velika razlika koju cigani nisu zaslužili mi smo im dali.
Opet u sredu ko može u halu da podrži momke, može se ovo lako okrenuti.
ŽIVEO PARTIZAN!!!
 

Wolf

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
231
Reaction score
355
Losa utakmica, falio nam Bandja puno. Cakarevic uzas, u prelomnim trenucima uzeo suteve koje je promasio i primali koseve preko njega.
Isao je cigane i sut imali su vise trojki nego dvojki i sve to zajedno dovoljno je za 20+ za njih. Nadam se jacem otporu i boljoj utakmici u srijedu.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.950
Reaction score
27.039
Sto puta sam rekao, nije problem ni izgubiti, ali ovako...kako bi rekao...nesto tipa "jaaaoooo, jel moramo bas danas da igramo, ajmo sutra, bas me mrzi da se igram"...
Cast izuzecima, ali ovakav pristup...uzas...
 

gurtang

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
1.674
Reaction score
3.589
Локација
Niš
Ja ne razumem čemu ovoliko pljuvanje. Kad čitam komentare čini mi se kao da komentarišu "školovani" cigani koji od juče gledaju košarku.
Kako je igrač sam na šutu za tri? Prosto, igramo udvajanje na pleju celu utakmicu, ako se plej oslobodi to je to. U privh 10-15 minuta Gagić je stizao da se vraća i solidno je pokrivao, za više očigledno nema snage. Brajma se pokazao kao promašaj jer u odbrani ne postoji i to je to.
Veličkoviću je ova pauza očigledno smetala, ispao je iz forme.
Sani u napadu ništa, kada lopta kruži do njega uopšte i ne dolazi, ali verovatno je razlog taj što se nije oporavio od povrede kako treba.
Druga je stvar veliki talenat Mihajlo Andrić koji je toliko nesposoban da to boli. Njegove noge su zabetonirane u zemlji i nije sposoban ništa da isprati u odbrani a kad metar i žilet visokog čovića nije mogao da probije na niskom postu šta dalje da pričamo.
Čakarević barem odbranu igra dobro, ali zato ne daj bože kad krene u napad...
U svakom slučaju oni su šutirali bacanja 90%, mi promašili 10. Šut za tri ih je hteo i to je to. O suđenju neću ni da pričam, dovoljno sam iznerviran ceo dan.
Ako se Sy vrati za sledeću poprilično sam siguran da ih dobijamo.

Nadam se da će na kraju ove sezone da oteraju ovog Andrića, jer je on toliki teg oko ovog i ovako jadnog tima...
 

Banovo Brdo

Grobar
Учлањен(а)
20.05.2018
Порука
200
Reaction score
146
Локација
sveprisutan
Nisam video neko "pljuvanje", otprilike su svi saglasni sa tobom samo su to rekli na svoj način.

Malo kritike nije na odmet, mnogo više kredita kod Grobara ima KK od FK i biraju se reči čak i za -25 razlike. Stvorili su nam sudbinu da tavorimo kada je košarka u pitanju( ma i svaki drugi sport), znaju to Grobari.
Opušteno, dobijamo sledeću...
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.475
Reaction score
41.275
Локација
Žrnov
Koliko sam ja videla, oni su nas rutinirali sinoc, kao sto smo svojevremno mi njih u ovakvim serijama.

valjda ce sledeca biti bolja...
 

ZliGli

Grobarčina
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
1.361
Reaction score
6.477
Локација
Novi Sad
1. Omić - prednost na petici
2. Nedostatak Vanje I Syja - fale u tranzicionoj igri koja je jedna od retkih stvari u kojoj smo kvalitetniji
3. Kriterijum sudjenja (Laziceva kolena u Gosu non-stop I izmisljenje faula Novici)
4. Oni su odigrali los mec (izgubljene lopte ...) dicicemo mi igru ali dici ce I oni.
5. Vise igraca u njihovoj rotaciji (nama slabije odigra Novica ili Gos I nema nas nigde..

Zbog ovih 5 stvari nisam optimista. Eventualno tesna pobeda pa rasteretiti se maksimalno treci mec ...ali tesko. Nadam se da gresim.
 

nikola1970

Grobarčina
Учлањен(а)
06.10.2008
Порука
1.005
Reaction score
2.096
Локација
BGD
Bez Sija nema nade... Sutra možda dobijemo na mišiće i publiku ali realno jači su. Mislio sam da smo tu negde i da ce biti klanja, ali kako je krenulo žgadija nas rutinski prolazi. Užas.

I ne mogu da verujem da Si neće igrati ni sutra jbt... bio sam uveren da će igrati i juče. Šteta.
 

njacke

Grobarčina
Учлањен(а)
21.10.2009
Порука
2.174
Reaction score
2.384
Jednom sam napisao...
Kod njih, Mitrovic okrene koleno za 180 stepeni, hitna, urgentni, nije valjda kraj karijere, vrati se na teren za mesec dana.
Kod nas, Si prodje sve snimke vise puta, mali hematom, picke materine, vraca se za dva dana, pet dana, mesec dana...
Lea, Bertansa, Gagija i ostale da ne spominjem.
 

Laze_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.630
Reaction score
8.480
Локација
Македонија
Ima ta neka pojava na ovom Forumu da se K.K. Partizan uvek daju neki veći krediti nego F.K. Partizan...
Mogu samo da zamislim kako bi bio ,,počašćen,, ,,štitarski dripac,, i gomila igrača F.K. Partizan poimence da su fudbalski derbi izgubili sa jedno 4:0...bez obzira u kom bismo sastavu tamo bili, i ko bi nam bio povređen...



Pa imaju kredita jer mutirane limenke imaju sastav na koga su spizdili 7 puta vise novca nego Partizan na ovu seci usi krpi dupe ekipicu.
"Pocascen" bi bio i Canak i igraci da vrede 7 puta vise ili prblizno kao mutant sa zeleznika.
A dok je ovakva situacija mogu samo da kritikujem nacin kako su mlitavo slabokrvno i nezainteresovano izgubili utakmicu.
 

Banovo Brdo

Grobar
Учлањен(а)
20.05.2018
Порука
200
Reaction score
146
Локација
sveprisutan
Ma i jedan i drugi su tu na granici, na rizik...
Vanji je zglob klimav, na terapiji je strujnoj, daj Bože možda i igra.
 

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.779
Reaction score
19.523
Локација
Nickname
Neka probaju da odigraju ako je situacija da može a i ne mora. Ovo je utakmica koja može biti poslednja za Partizan a posle toga sledi pauza od 4 meseca pa se svakako ne bi puno izgubilo. A momci ako osete bol da ne mogu da igraju neka izađu i to je to. Ionako nemamo neku klupu.
 

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.741
Reaction score
12.816
Локација
Nedodjija
Ne treba da lete tolike kritike pre zavrsetka KLS. Postoji mogucnost da se ovi momci uzdignu i na neki poseban nacin izbace kurvu cigansku.
Ako se bude ostvario takav scenario, nece to biti drugi momci, vec isti oni koji su bili kritikovani i pljuvani. Zato za neke vece analize, kritike ili pohvale sacekajte kraj prvestva. Bice vremena za sve braco moja. Sada je samo potrebno da sutra napunimo Pionir pozitivnom energijom i pomognemo momcima u borbi protiv raspalje droljetine.

Klub je doneo konacno dobro odluku, tako da ostaje sve na nas (igraci i navijaci). Ajmooooo bre, borba bre!!

– Ulaznice za drugu utakmicu polufinalne serije Superlige, Partizan NIS – Crvena zvezda MTS neće biti puštene u slobodnu prodaju. Ovim putem, KK Partizan NIS obaveštava javnost da će navijači Partizana biti smešteni u svim sektorima u dvorani. Kao i u prvoj utakmici, razmene karata na nivou klubova neće biti. Simpatizerima Crvene zvezde MTS koji ipak dođu u posed ulaznica za parter B, biće omogućen ulaz isključivo u ovaj sektor. Onim simpatizerima našeg rivala koji ne budu imali ulaznice za isključivo parter B, ulaz u dvoranu neće biti dozvoljen. Iz bezbednosnih razloga, kapacitet partera B će za sutrašnju utakmicu biti smanjen.
 

Dzoni43

Grobar
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
877
Reaction score
2.721
Локација
Beograd
Slažem se sa Spejsom. Pogotovo mi smetaju kritike na račun Čanka, on je sa ovom poluprofesionalnom ekipom uspeo da nam donese trofej posle 4 godine. Da li je moglo bolje da se uđe u utakmicu, naravno da jeste. Da li smo očajno odigrali, jesmo. Ali, cigani ne mogu bolje od onoga da odigraju, a mi možemo bolje! Imamo male šanse, ipak nam nedostaju dva igrača iz prve petorke (jebem ti sreću). Ali vera mora da postoji, barem dok je Novica na terenu!
 

Banovo Brdo

Grobar
Учлањен(а)
20.05.2018
Порука
200
Reaction score
146
Локација
sveprisutan
Nije mi jasno kako će da ih smeste u parter B kada su na dohvat noge od strane drugih a i ako ih prebace na desnu stranu partera B odmah do njih je na tribini redovna i izuzetno agresivna grupa na terasici...

Najbolje da ne dolaze i ovako imamo dosta problema oko sopstvenog rasporeda sa našim navijačima.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top