Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2018/19

Статус
Затворена за писање одговора.

GR88ĆU

Grobar
Учлањен(а)
05.06.2017
Порука
844
Reaction score
2.948
Локација
Ušće Ravanice u Veliku Moravu
Zaboravio sam da napomenem, mislim da se nigde na snimcima ne vidi, posle utakmice prilikom slavlja sa navijačima Zagorac najavljuje "ja ću jednu stariju" i kreće Ti si jedini od svih...
Jebote ja i da sam vođa navijača a kamoli igrač u tom trenutku se nikada ne bi setio te pesme.
To je to Grobarstvo u ekipi.
 

Silvija Mizdrak

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
3.309
Reaction score
10.889
Локација
Beograd
Krstić je negde, svojevremeno, izjavio, kako on jeste igrao za Partizan ali da je, zapravo, reprezentacija ono što je hteo, pa smo mi bili ta "odskočna daska", a ko se seća, nikad on i nije pokazivao neku strast dok je bio kod nas, bar se ja ne sećam... Svejedno, ovo mu nije trebalo a 'ladno može u nivo gorana grbovića, možda pola nivoa iznad, još uvek...
 

rkeu

Grobarčina
Учлањен(а)
15.10.2006
Порука
1.558
Reaction score
919
Ima li tegi na youtubu,ne mogu da nadjem?
Upravo mi ciganin sa posla priznao da je brka presao polovinu,ali da je faul u napadu nad sinu ocigledan... Ja reko odjebi,sta je sa koracima berona...- A,pa ko ce to da ti svira rece i ostade ziv... Najbolje da se svira samo sta vam odgovara...
Lagani zaokret,srednji prst i vidimo se u aba ligi :)
 

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.741
Reaction score
12.816
Локација
Nedodjija
Upravo tako, nikad nije ni pokusavao da to sakrije.. Otvoreno je pricao da su mu i zvezda i Partizan dragi, ali da prvenstveno reprezentacija je broj 1 za njega..
 

House

Grobar
Учлањен(а)
15.10.2010
Порука
679
Reaction score
133
Zato ga i odjebali iz repke sto dobar deckic.. Govnar obican.. Nek okaci neko link tegijeve emisije
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.784
Reaction score
55.557
Локација
Ja sam ceo život s tobom...

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.741
Reaction score
12.816
Локација
Nedodjija
Sad sam najiskrenije puko, jer citam svuda samo greske sudija na nas racun.. epa gospodo imam i ja materijala tu koliko hocete..






Picko corava, smejaces se ponovo na kraju sezone kad nam budes ponovo predavao trofej

https://twitter.com/DzananBacicanin/status/1097229890213031936


imam tu jos materijala, samo trenutno nemam puno vremena da sve postiram..
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.784
Reaction score
55.557
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Nije sporna situacija 0,2 sekunde pre kraja i situacija pod našim košem. Beron jeste napravio prekršaj i tu nema ništa sportno, ali moramo da se okrenemo onome što se dogodilo pre toga. Prvo, Renfro nije uspeo da prevede loptu u fazu napada za osam sekundi, a kao nagradu je dobio dva slobodna bacanja od kojih je jedno pogodio. Zatim sledi klasičan primer prekršaja u napadu Renfroa. To svakako nije bio floping i dogodio se na metar i po od sudije Milivoja Jovčića, ali on ništa nije svirao već je pustio igru i Renfro je pogodio trojku kojom je potpuno promeniio tok utakmice.
Zanimljivo da su dve najspornije situacije povezane s njegovim sinom. Slučajnost verovatno...

A čak i ovo govno ne spori poslednji faul ali spori ono kraljevačko govedo sa sunđerom umesto kolena.
Mogli smo mu mi sakupiti za električna kolica, ne da se grbavi od cigana.
Gde ti medalja iz turske ? kme kme tunčeri bio u autu, kad se svira a kad se ne svira?
 
Последња измена:

Kad Tad

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
512
Reaction score
1.014
Realni grobari su gori od cigana. To je stvarno tako, oni su kancer drustva, to su oni zbog kojih sve moze, sve je normalno, samo da se ne zamjere nikome. Kod cigana znas na cemu si i sto mozes da ocekujes, ovi te prodaju dok trepnes.

To su isti oni kojima je Vujosevic dobar trener ali se pogubio zbog bolesti, oni koji su za dobrobit srpskog sporta i za smirivanje tenzija, oni koji navijaju za cigane u Evropi, oni koji kazu da nam nije u interesu da smo uvijek prvi, oni koji kazu da je “realno” presla crtu i moga’ bih do ujutro ovako.

Tako da Krstucu, mrs u pizdu materinu, govedo.
 

alboy75

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.128
Reaction score
2.584
Локација
svuda gde je PARTIZAN
vise sam pobesneo sada zbog ovih najnovijih izjava nego posle konferencije otrovnog patuljka...
tek sad kapiram zasto krstic nikad nije dostigao vrhunski nivo igre, jer za tako nesto treba da imas i karakter
sa ovakvim karakterom uvek je bio talentovana mukica koja samo sto nije skupila muda da postane nesto... sad mi je i ona stolica burizusu u glavu postala jasna... pickica obicna

ne znam da li je pametno odgovarati smradu iz zeleznika ili cutati, raditi i puniti se motivacijom
PS. mada kad pomislim da je ostoja taj koji treba da odgovori... definitivno cutati...
 
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.067
Reaction score
18.310
To su PIČKE od ljudi! Samo eto ovi kao navijaju za Partizan, al su "realni". Realan - eufemizam za pičku od čoveka...

Ali da već godinama niko ne sme reč da kaže ćoravom kepecu... Kako su se samo našli, iskompleksirani bolesnik i lobotomirana sekta... Kmeči, kmeči, ovo ti je poslednje!
 

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.272
Reaction score
7.017
Ovo govno jadno, sto je pokralo pare nemjenjene braci na Kosovu, je toliko odvratno da nemam rijeci. Smradina ona odvratna, uvijek se izvalcio, a nema gdje nije petljao svoje patuljaste prstice. Dace Bog da vise nikada nista ne osvoje i da se raspadnu za sva vremena. Fuj zgadijo napredna. Unistavaju nas sistematski gdje god i kako god stignu i spolja i iznutra, ali nikada treneri i igraci nisu bili govna i ponasali se nesportski, uvijek dostojanstveno, al sta znaju kukavice i jadovi sta je hrabrost i cast!
 

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.440
Reaction score
11.879
Локација
Beograd
Znaci mafijaska pudlica se buni za faul nad Dobricem nakon bacanja iako je lik krenuo na skok pre nego sto je lopta dirala obruc,i iako je na tom penalu bio nezasluzeno jer nije bio faul Renfroa nad njim,a opet su i dali kos iz tog napada i to nista ne bi promenilo...Drugo buni se za istek napada,a jasno se vidi da Renfro prelazi na polovinu protivnika sekund ranije.Trece nista nije sudio evroligaski sudija kada mu je sin odradio kaskaderski pad za oskara?Sudio je evroligaski sudija nego ne smes da kazes pudlice.Jasno je sudija pokazao opomenu za floping.Cetvrto svaka cast Obrknezevicu sto je imao muda da sudi onaj nameran faul nad Lendejlom.pitanje za Miliju,i Belosevica;zasto ste se usrali a imali ste bolju poziciju da vidite faul?
Pitanje za pudlicu:Kako komentarise rvacki zahvat svog nemackog sumo rvaca?Da li mu se dopada uzicko kolo koje je opleo Beron Sumadinac?Kako mu se cine fudbalske vestine Davidovca?
 

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.741
Reaction score
12.816
Локација
Nedodjija
Najsmesnije mi je i to da Renfro nije presao polovinu za 8 sekundi. Lopta se uzima kada na satu stoji da do kraja napada ostaje jos 15 sekundi. Znaci potrebno je da istekne 8 sekundi. Ovo je samo spinovanje otrovnog patuljka i armiju njegovih sluga koji su poceli da prate kosarku pre par godina..
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top