Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2018/19

Статус
Затворена за писање одговора.

fluid

Grobarčina
Учлањен(а)
18.07.2007
Порука
1.183
Reaction score
212
Локација
u sopstvenoj koži
Jebeš ovakvu košarku kad odigraš dobro odbranu, a ništa ne možeš da odbraniš. Ovo šta je ulazilo, kakvi seljački šutevi, nisam nikad gledao. Ni K od košarke nisu igrali, kad god nisu znali šta će u napadu samo frljaj. Kako mrzim ovakve seljačke ekipe i igrače, da ti se zgadi košarka.

Delimično smo i sami krivi, kad smo ih stizali u tri kontranapada lopta bačena u aut. Ali po viđenom to nije bilo presudno.
 

sprars

Početnik
Учлањен(а)
05.07.2014
Порука
175
Reaction score
191
Локација
Loznica - West Coast of the Serbia
da ne zaboravim da nas je i Canak takodje sjebao, mora bolje da rotira igrace, neke ljude zaboravlja na klupi, mogao je i bandzu da ubaci da odigra koju odbranu, ima duge ruke lako bi u preuzimanju zasmetao ali on se toga nije setio, drzi covek pejdza i u odbrani i u napadu gde ovi dobijaju mogucnost da uzmu laka slobodna bacanja... jos jednom, bravo za mentalitet igraca i moze ovo jos bolje, ima mesta i prostora za napredak, za pejdza sam siguran da ce biti bolji kako sezona bude odmicala.
 

zeko lopove

Grobar
Учлањен(а)
11.10.2006
Порука
485
Reaction score
732
Локација
Kitchener, Kanada
Steta! Moglo se ovo ukrasti.
Ostaje pozotivan utisak da u svakoj takmicarskoj utakmici ove sezone smo bili u igri za bodove do poslednjeg minuta.
 

STOOOLEEE

Grobarčina
Учлањен(а)
04.02.2014
Порука
2.021
Reaction score
3.217
Локација
GG 1978
[QUOTE="Zillgian, post: 1027275, member: 3332"
Nisam stručnjak ali mi se čini da su nama svirali sve i svja pred kraj a njima tolerisali faulove za 2+1.[/QUOTE]

U pravu si..
Radović sudija djubre , čovek zadatka.
Kriterijum nama za faulove kad smo u bonusu (pogotovo ona banana Zagorca ) a mogli su na Pejdzu i na Gagicu suditi faul za 2+1 u zadnjih 30 sekundi i bilo bi nereseno..
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.544
Reaction score
2.574
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Ponosan na momke ali jednostavno hteli mi to da priznamo ili ne ovo veceras je bilo vece Vranjesa..Covek da je bacio iz Bjelog Polja ubo bi kos i sto je najgore takvi sutevi se ne brane, dzabe ruka na licu ili podignuta jednostavno ne vredi..Kenig isto..Vratili smo se iz mrtvih i bez obzira na poraz ovo je sjajno iskustvo za ovu mladu ekipu.
Gagic sjajan raduje njegova forma, Vanja i Zagor malo podbacili u ovoj utakmici sto se tice poena ali dobro imaju pravo na los dan. Pejdz odlican steta za Novicu sto se ono desilo. Idemo dalje lepo ovo izgleda.
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.446
Reaction score
2.214
Da su sve ubaciki jesu ali I mi smo tome debelo doprineli. Utakmica smo poceli lako cemo a oni su tada pravili razliku koju nazalost nismo stigli do kraja. Imamo kvalitet ali za nesto vise titule teze talenat je tu ali treba se puno raditi. A Canak umesto da cesa bradu neka kaze Aranitovica I Gagica kako se igra za klub, ne moze da se prave takve pocetnicke greske, taj isti Gagic dva puta na negove glupe potege mogao ne namerno da povredi I Velickovica I Marinkovica. Steta I prosle godine je utakmica u Baru imala isti tok ali I tada smo porazeni.
 

LAMPAŠ

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.255
Reaction score
3.271
Локација
Beograd
Ne preostaje ništa, bez da se Vranješ prijavi za draft...
Svaka čast igračma na povratku, pored onakvih njihovih trojki koje ubijaju moral na m2, zaista kapa dolje.
Bode oči Pejdžova, u najmanju ruku loša odbrana, Rebić ga probija...
 
Последња измена:

Shone

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2007
Порука
1.229
Reaction score
536
Локација
Republika Srpska

Laze_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.627
Reaction score
8.455
Локација
Македонија
Pa ova bre seljacina Vranjes ja ne pamtim utakmicu da nije bio napaljen i da ga ne sere protiv nas. Jos odkada je igrao u jebenu Sutjesku ugura svu belu tehniku bas protiv nas.
Bice bolje samo korak po korak teraj dalje.
 

ZliGli

Grobarčina
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
1.361
Reaction score
6.476
Локација
Novi Sad
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.763
Reaction score
55.377
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
mogu da zamislim kakav ce biti krliterijum protiv onih koji dva tima u ligi imaju kad bude najbitnije..
To je dobro, mi smo pre 2,3 sezone imali odlično sudjenje kada je todorić surovao sa sudijama, sto je značilo da smo potpuno bezopasni. Plaše nas se očigledno.
Inače mi stalno imamo alhemičare u kkp.

Dzikic napravi od Alimpijevica trenera, Pejdz od Rebica igrača.
 

Akila6

Grobar
Учлањен(а)
29.07.2018
Порука
212
Reaction score
126
Локација
Kragujevac
Vranjes ciganstura! On se ja mislim za ovu utakmicu sprema nedelju dana, sutira samo trojke. Canak naravno se uopšte ne nervira sto smo kod tri ukradene lopte, odmah te i izgubili, niti reaguje burno na amaterske greške Gagica, koji se posle iskupio doduše.
Lendejl odigrao dobro, da su Pejdz i Gagic pd pocetka igrali kao na kraju dobili bismo, kao i da Rade nije imao tri licne jos na poluvremenu.
 

Oki

Grobarčina
Учлањен(а)
15.01.2012
Порука
1.023
Reaction score
2.487
Локација
Sutomore
Pejdz je NAJGORI plej u zadnjih 20 i kusur godina, jebo pas mater onome ko ga je pronasao i onome ko ga je angazovao.

Sto je najgore od svega, umuvao par trojki, i sada imaju izgovor da ga drze i dalje... pa oni kao da rade protiv kluba krv im jebem.

Teraj rahiticnog sto dalje od Partizana, toliko slobodnih plejmejkera ima, probrace se nesto sto ima vise od 70 kila... ej 70 kila, a nit brzine nit eksplozivnosti nit kreacije, samo usrani sut koji ubaci svaki 4.

Canak je tek prica za sebe. Pustitte vi to sto je njih kenjala trojka, i pored toga mi smo u prvom poluvremenu imali 30% iz igre... ej 30%...
Jer NE POSTOJI IGRA, NE POSTOJI kreacija, igrali smo protiv najslabije odbrambene ekipe u ligi i odigramo tako sramno u napadu prvo poluvreme.

Vlade Jovanovic je bar duplo bolji trener od nesrecnika sa tugaljivom facom. Covek, ma koliko ga pljuvali tada, osvojio je 5/6 trofeja za dve sezone, igra u odbrani neuporedivo bolja od ove sto sada gledamo, igra u napadu da ne govorim.

Partizanu nece osvanuti dok ne oteramo pejdza i canka.
I dalje ne mogu da verujem da smo na tako osetljivoj poziciji mi doveli coveka glistu... Akojon 2.

I, da ne zaboravim, Aranitovica treba sacekati, ali nikako sacekati na ovaj nacin. Decko treba da se prekomanduje na poziciju 12. igraca, jer ovo sto on pruza u napadu u poslednjih nekoliko meseci ove iprosle sezone je mnogo jadno... vidi se da je u kanalu.
Nego neka lepo ulazi kad vodimo 15 razlike, a na njegovo mesto dovesti tog beka koji stize evo mesec dana. Beka koji bi delio minutazu sa, ove sezone odlicnim Marinkovicem, koji ipak ne moze sam da iznese tu poziciju, i nije realno.

Napred Partizan.


pripazi kako prozivas igrace i trenera Partizana, sledeci put sledi ban
Spejs
 
Последња измена од уредника:
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.233
Reaction score
1.930
Локација
Подгорица
Врањеш против нас убаца слона у мрављу рупу. Ајде човјек да је сам да погади нормалан шут, он погађа шуте супротне свим законима физике, преко руке из окрета са салтом у ваздуху.
 

ZliGli

Grobarčina
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
1.361
Reaction score
6.476
Локација
Novi Sad
Ona sto puta ponovljena I izlizana "utakmica se igra 40minuta" I bitna je odbrana prvog napada kao I poslednjeg, da se tako pristupilo dobili bi ovo I pored svih manjkavosti I njihovog suta za 3..
Nije sjajno ali je dobro za sada.
 

SMK

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.000
Reaction score
3.696
Локација
Prošlo je 3, 4 godine kada sam se poslednji put ovako nervirao za neku utakmicu KK Partizana.

Zašto?

Zato što prethodni timovi, sa trenerima koji su nas samo unazadili (Božić, Džikić, Nikolić), nisu imali tu želju, borbu, mladost, taj strast u očima, tu energiju da se svim snagama pobedi, da se časno Partizanovo ime odbrani, taj karakter da se nikada ne odustaje, da se igra do poslednje sekunde, tu volju za napretkom iz utakmice u utakmicu. Jednostavno vidim da je ovo ta ekipa, da su to novi klinci koji znaju šta znači Partizan, vidim talenat, vidim svetlo na kraju tunela.

Čak i kada smo gubili 18 razlike, i kada smo celu treću četvrtinu gubili 10+ razlike, i kada smo minut i 20 sekundi do kraja gubili 7 razlike, jer su ovi pogađali ono što neće više u ovoj meri i na ovaj način u toku ove sezone koja je tek počela, sve vreme sam mislio u sebi - dobijamo ovo. Prevario sam se, nismo dobili utakmicu, ali mi navijači smo dobili ono što nismo imali godinama. Dobili smo napokon onaj filing, onaj osećaj još od početka ove druge decenije 21. veka, kada nebitno protiv koga igraš i koliko gubiš u kojem vremenu utakmice, misliš da možemo da preokrenemo i dobijemo, jer to je ta Partizanština.

Kao što neko reče, miriše mi ovo na dobro.

Falilo je malo psihologije da se uđe u glavu seljačkim igračima i da im se puste otvoreni šutevi, umesto da im se brani svaki, jer šuteve bez pritiska oni pogađaju protiv velike ekipe.

Ovo sam ja pomislio u toku utakmice. Ionako su sve pogađali, smatrao sam da trebamo namerno da pustimo koji otvoreni šut, da napravimo koncepcijski rizik, jer bi onda šuteri počeli da razmišljaju o šutu, to je već druga psihologija, a ovako su bacali bombe sa 10 metara ne razmišljajući i, nažalost, pogađajući maltene sve te šuteve.
 

Singer5

Početnik
Учлањен(а)
10.07.2018
Порука
11
Reaction score
19
Локација
Zemun
Uh, ne sećam se kada sam se ovoliko iznervirao zbog utakmice i kada sam ovoliko psovao sudije. Stvarno inače nemam običaj, sedim mirno i gledam, ali ovo je baš sramno suđenje bilo. Na stranu što smo lošije ušli u meč(prvih 5 napada Gagić na Lukovića, rešio je jednom).
Kasno paljenje Pejdža, oni pogađali sve što su bacili na koš, po dobrom starom običaju i veš mašinu da su imali ubacili bi naravno protiv nas. U drugom poluvremenu, osim trojki Bronson-Keninga baš ništa nisu pokazali. Žao mi je jer su momci odigrali požrtvovano i borili se, ali nije bilo dovoljno. Isekli su nas faulovima, bukvalno svaki njihov ulazak unutar 6,75 bio je faul, meni neverovatno, jedan Rebić ima autoritet kod sudija, i ajde da razumem da Gegiću i sviraju svakakve gluposti, ali Zagorca danas baš zakopaše. I taman kad se vratio i kad smo ušli u seriju, četvrti faul za čistu rampu i klupa. Šteta jer smo i pored svega mogli sa pobedom iz Bara, ali šta da se radi, idemo dalje, biće boljih utakmica, ovo je poraz sa kojim može da se živi(pod uslovom da napunimo ovu stoku u Pioniru naravno)
 

rus

Grobarčina
Учлањен(а)
22.11.2007
Порука
1.401
Reaction score
4.411
Ma fantasticni smo, poraz i odmah pljuvacina na forumu... igraci, trener, ma sve katastrofa... pre cu gledati obe klince nego svakakve robinsone, gordone, svadbare i slicne...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top