Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava i marketing

Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.786
Reaction score
55.626
Локација
Ja sam ceo život s tobom...

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.547
Reaction score
2.592
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Biće teško, nakon ovakve sezone u EL i basnoslovnih ponuda koje će uslediti, zadržati igrače. Svaki ostanak smatraću velikim uspehom.
Slazem se u potpunosti. Bice pakleno tesko zadrzati bilo koga od njih, velika prednost moze da bude Zeljko, da sedne sa svakim od njih porazgovara i kaze im ciljeve za sledecu sezonu. Da im ukaze da je bolje da pokusaju da odu kao sampioni EL a ne ABA jer mnogo lepse zvuci. Verujem da ce on nesto slicno i uraditi tu nema dileme, a nadu odrzava to sto su neki verovali i dosli da igraju za njega kad smo bili u Evrokupu.

Neki moj licni utisak kad bih mogao i morao da biram dvojicu da ostanu bili bi Egzum i Panter.

Lesor ne toliko (naravno da bi voleo i on da ostane) jer od Smajlija ocekujem da sledecu sezonu odigra brutalno posto je u ovoj vidljiv ogroman napredak u njegovoj igri a jos ima prostora za isti. Takodje onoliko koliko je Smajli napredovao ove, ocekujem da Koprivica napreduje sledece sezone i pokaze svoj pun potencijal. Ono sto je rizik u tom slucaju je pitanje da li njih dvojica mogu da iznesu sve utakmice u EL (mada kad je tandem Aleks Maric Slavko Vranes mogao moze valjda i tandem Kopriva Smajli).
Naneli je po nekim novinskim natpisima vec odgovorio da verovatno ostaje tako da njega ne racunam.
Pap i Ledej dve cetvorke, prvi mozda nije odigrao onako kako se od njega ocekivalo pa postoji mogucnost da ostane jer zbog malo slabije sezone ne verujem da ce biti nekih ekstra ponuda. Jedino sto sam video na snimku da isao od igraca do igraca da mu potpisu dres pa je to mozda znak da ne ostaje sigurno.
Ledej je imao sezonu iz snova i jedina nada ostaje da mu Zeljko utuvi u glavu isto ono sto je i pre dve godine mada ne verujem male su sanse za to i mislim da ce dobro negde naplatiti sjajnu igru.

Madar koliko znam ima ugovor tako da za njega nije problem.

U svakom slucaju ceka nas zanimljivo i uzbudljivo leto koje verujem da svi sa nestrpljenjem ocekujemo.
 

gurtang

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
1.674
Reaction score
3.589
Локација
Niš
Sto se tiče Slukasa.
Pisao sam pre 6 meseci kad sam čuo za to. Doduše nisam napisao ime, mada i je i tako post bio obrisan.

Brat od malog Petrovića mi je rekao još tada da on neće da se priključuje timu jer nam dolazi Slukas.
Željko ga želi a i on želi da dođe.

Nakon toga su ovog malog isterali iz Borca, prešao je kod Miška valjda, a kažu da će s nama na pripreme dok ne nađe klub. Pošto je s nama raskinuo.
Mada je to nebitno za ovo gore.

Sad ako je još pre 6 meseci bio plan da se dovede Slukas, šta to znači za ostale naše plejeve?
Da li to znači da nam odlazi Exum/ Madar?
 

Deki

Grobarčina
Учлањен(а)
16.09.2007
Порука
1.555
Reaction score
3.892
Локација
Beograd
Ako Exum ode jedini trenutno slobodan igrac koji kvalitetom moze da ga zameni je Slukas.
Naravno sve to kosta. Verovatno razne te opcije zavise i od ostalih koji bi trebalo da se odluce.
Ako Kevin ode jasno je da mora da dodje neki ubica tipa Mirotic ili slicno. Neko mora da bude lider, onaj ko resava na kraju. Onda verovatno ne bi bilo novca za neke jake opcije na drugim pozicijama.

Da mi je neko rekao da cemo ovakva imena uopste pominjati ne bih mu verovao. Hvala ti Zeljko sto si vratio sjaj koji zasluzuje nas klub.
 

milos28nov

Grobar
Учлањен(а)
04.01.2023
Порука
408
Reaction score
726
meni sto se tice nase ekipe deluje da je jedino panter nezamenjiv...u evropi nepostoji takav igrac i igrac koji donosi takvu produkciju koseva kao on...
onaj divljak dzejms nije ni blizu...za ostale bi mogli da nadjemo zamene,ali za njega ne...
naravno najvise bi voleo kada bi svi ostali...ali ako bi mogao da biram nekako bi najlakse pustio lesora i nanelija...iako su obojica bili sustinski vazni u ovoj sezoni i ne zna se ko je vise doprineo da se ostvari ovaj rezultat..ali mislim da exum,panter,ledej,madar nemaju neku kvalitetnu zamenu....pa cak bi pre i madara zadrzao ako to znaci da jedan plej mora da ode..
ali dobro to su sve mastanja i misli ali ubrzo ce se znati kakav je tim.
Iskreno ne mogu da se setim od prosle godine,ali valjda bi do kraja jula trebalo da znamo kakva nam je ekipa
 

kuki

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
3.497
Reaction score
13.555
Локација
tamo daleko...
Mnogo je dobrih igraca igralo u Partizanu, i mnogo smo dobrih timova imali. Gagi, Bogdan, Novica, Sasa Pavlovic, Drobnjak iz auta i mnogi drugi, da ne pricamo o ranijim generacijama.


Ne znam zasto, da li zbog visegodisnje tiranije od strane mrtvog vucica, da li zbog toga sto su mi toliko radosti doneli boreci se za klub i dres, da li zbog titule i F4, jer u mojoj glavi mi smo igrali F4, ovo mi je najomiljeniji tim Partizana svih vremena.

Sa koliko su emocija izneli sezonu, tacno bi film trebalo da se snimi. Zek je ubedljivo najinteligentniji igrac koga sam gledao u svetom dresu. Kakav inat je radio kamerunca iz Dalasa, da jebe cigane kako i gde stigne. Mirna ruka Naneli, ludak tezak, najzasluzniji bukvalno za sezonu, pogodio svaki put kada treba. Nas gitarista iz spota. Lesor koji je igrao kao da je na frontu u rovu, i kao da se za zivot bori. Covek sa najlepsim osmehom na svetu. Borio se za Partizan. Danteova zakucavanja iz pakla. Smajli, prava njuska grobarska. Kako su samo slavili posle utakmice, nestvarno. Dete Madar i kurac ganferima, Aleksaaaaaa, Trifa, kulturni Grk i svi drugi. Djusa koji place i slavi-lepo da vaspita decu, nemoj da povuku na losu stranu.

I na kraju, u stvari na pocetku - kapiten. Veliki Kevin. Sedi u svlacionici, sa dva pehara i nista ne prica. Ko zna o cemu misli u tim trenucima. Brat iz geta teskog. Zato i nije ocutao na udarac u grkljan one spanske moralne nakaze. I neka nije, jebes cutanje na nepravdu. Samo sada je malo i duzan. Duzan da ostane i sledece godine vodi Partizan na F4, opet. Ajde Kevine, mozes ti to. Klub mora da nadje nacin da ga zadrzi.

Bravo, bravo, bravo, crno beli bravo bravo.
 

Brka

Grobarčina
Учлањен(а)
04.08.2007
Порука
1.229
Reaction score
4.051
Локација
Uvek uz Partizan
Jebem mu mater posle toliko vremena imamo šampionsku ekipu, zaboravio sam ovaj osećaj kada se brinem oko toga ko će nas napustiti. Ceo dan me uhvatila neka nervoza ne bih dao nijednog igrača iz ekipe kao da mi je porodica u pitanju. Verujem da ćemo sigurno imati jaku ekipu a i Željko reče na nekoj konferenciji da nam treba širi roster. Treba pregurati nekako ove dane. Odgledao sam petu utakmicu petnaest puta utakmicu, usijao se YouTube.
 

Mr Petrov

Početnik
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
156
Reaction score
1.181
Локација
Pozega
Partizana, sa Žocom na klupi, više niko i ništa ne može zaustaviti !!! Sve korone, čovid - korone, ljuljevi i čovići, sve je to iza nas, sada. U tom smislu, potpuno sam spokojan, oko tima za sl.sezonu. KKP je sledeći prvak Evrope. Sa kapitenom, ili bez, na njemu je da odluči. Isto važi i za ostale. Klub kome u ledja duva 25.000 navijača, vredi više nego taj 1M €, u zbiru, za npr. 2 god. ugovora, koliko drugi mogu više da ponude...I svi Mirotići, Slukasi i ostali, to dobro znaju. Na njima je...
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.403
Reaction score
37.964
Jeste, samo kapiten recimo ima 30 godina i neće igrati još dugo. Emocije su jedno, ali košarka je za njih na prvom mestu biznis, zato što od nje žive, hrane porodice i treba da misle na sutra.

Ja bih voleo da mi ne zavisimo od države i da svim (pa dobro, skoro svim :D) igračima iz tekućeg sastava damo blanko ugovore.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.101
Reaction score
15.874
Локација
Храм фудбала
Top